Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (1 μέλη και 46 επισκέπτες)

mikemeister

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ συμπληρώνω και τη Μαρίνα από Ομήρου 35, αν και όπως αυστηρά συμβούλεψε συμφορουμίστας συμπολεμιστής, καλό θα ήταν να την ξεχάσω. :uglystupid: :headbang:
Φίλε μου,ομήρου 35?Εννοείς Νέα Σμύρνη?Παρακαλώ,απάντα μου!!!!!!!!!!!!!!!1

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ...................ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΝΤΑΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΧΩΡΙΣ ,ΞΕΡΕΙΣ,ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ?

Προφανώς μπορείς να πας και χωρίς συστάσεις -it's a free country. Βέβαια ένα θέμα είναι τι ζητάς. Εγώ προσωπικά, στο εν λόγω ίδρυμα δεν έχω πάρει ποτέ τίποτα παραπάνω από φραπέ και αυτό με τα χίλια ζόρια. Για το λόγο αυτό το έχω βγάλει από τη λίστα μου.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ...................ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΝΤΑΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΧΩΡΙΣ ,ΞΕΡΕΙΣ,ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ?

μπορείς,αλλά όπως σου είπε και ο φίλτατος συναγωνιστής την μπριζόλα ψιλοξέχνα την για αρχή....επίσης τα τεμάχια του εν λόγω μου είναι εντελώς αδιάφορα,τόσο που και "ψήσταρια" να στήνανε δεν θα έκανα κάποια κίνηση....

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
μπορείς,αλλά όπως σου είπε και ο φίλτατος συναγωνιστής την μπριζόλα ψιλοξέχνα την για αρχή....επίσης τα τεμάχια του εν λόγω μου είναι εντελώς αδιάφορα,τόσο που και "ψήσταρια" να στήνανε δεν θα έκανα κάποια κίνηση....
:rockon: :rockon:

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945

Στην Κρίτωνος, εδώ και ενάμιση χρόνο που έχει αλλάξει η διεύθυνση, φραπέ με 15 ευρώ παραπάνω (νομίζω ότι ήταν 65 το μασάζ και άλλα 15 ευρώ ο φραπές -τον οποίο δεν προσφέρουν πάντα). Γενικώς, μακριά.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
φιλαρακι 70 ειναι τωρα χθες που περασα ηταν μια η υπευθυνη μαλλον,με ενα βυζομπαλο αλλα πηγα 8 ειχαν κλεισει λεω να τη τιμησω

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Θα έλεγα να πας κάπου όπου να πιάσουν τόπο τα λεφτά σου.  ;)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
τιποτα νεα απο καφανταρη

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
τιποτα νεα απο καφανταρη

Δεν ξαναπέρασα, αν και πήγαινα κάπως σταθερά.
Ο λόγος; Αν και είχα γίνει σταθερός πελάτης, άρχισαν να μου λένε πάνω στο εικοσάλεπτο (συνολικά), δηλαδή στο πεντάλεπτο-δεκάλεπτο της μπριζόλας: "Πολύ αργείς."
Κι έτσι, δεν ξαναπάτησα.
Τελευταία φορά έπαιζαν η αξιογάμητη ρουμάνα Μόνικα, η μικροσκοπική ελληνίδα ( ; ) Αθηνά, η αλβανίδα Γιούλη που δεν μιλούσε ελληνικά και η ρωσίδα σερίφισσα Ελένη (με εξαιρετικό μασάζ, αλλά κομοδινάτη μπριζόλα).

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Προφανώς μπορείς να πας και χωρίς συστάσεις -it's a free country. Βέβαια ένα θέμα είναι τι ζητάς. Εγώ προσωπικά, στο εν λόγω ίδρυμα δεν έχω πάρει ποτέ τίποτα παραπάνω από φραπέ και αυτό με τα χίλια ζόρια. Για το λόγο αυτό το έχω βγάλει από τη λίστα μου.
Παλια οταν ειχε πρωτοανοιξει ειχε μια Ευα ρωσιδα 27-28 χρονων που εκανε φουλ,εφυγε ομως αυτη και παρολο που ειχα παει 3-4 φορες μετα μονο φραπε.

mikemeister

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
και που αξίζει; Ξέρεις,εδώ κοντά !!!!! Γιατί μόνο κ48 και φραντζη γνωρίζω !!!

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
Ποσειδωνος 67, γλυφαδα
Ανακριση διαρκειας αλλα πολυ ευγενικη μπορω να πω..
αριστα ολα τα τεμαχια ,ακομα κ αυτη που ανοιγει,μιλφ ψιλη,
κορμαρα,(στυλ σκιστεμε να αλλαξω ραφτη)αλλα δεν συγκρατησα ονοματα..Εδω νομιζω ειναι τα καλυτερα κομματια

απο τα καλυτερα μαγαζια σε ροστερ  :rockon: , ΑΛΛΑ θελει χονδρο πορτοφολι  , και πολλες καταθεσεις για να φας  :knockinb:

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225

Βενιζελου & Αχιλλεως Π.Φαληρο
Πανω απο την Αντιντας..καταρχην εκει δεν ειναι Π.Φαληρο αλλα Ν.Σμυρνη
δεν βρηκα καποιο κουδουνι σχετικο(οποιος γνωριζει κατι παραπανω ας βοηθησει)

δεν βοηθασ λιγακι???

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Βενιζελου & Αχιλλεως Π.Φαληρο
Πανω απο την Αντιντας..καταρχην εκει δεν ειναι Π.Φαληρο αλλα Ν.Σμυρνη
δεν βρηκα καποιο κουδουνι σχετικο(οποιος γνωριζει κατι παραπανω ας βοηθησει)

δεν βοηθασ λιγακι???
H εισοδοσ ειναι απο Αχιλλεως, και πρεπει να ειναι στον 2ο οροφο. Κουδουνι δεν θυμαμαι τι λεει αλλα δεν πρεπει να εχει τιποτα αλλο στο 2ο.

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.567
Πόντοι
7.135
Αλλο τίποτα σχετικό με το συγκεκριμένιο μαγαζί τι παίζει ασ'πούμε σε τιμές?

loukaniko

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2009
Like
64
Πόντοι
1
Αλλο τίποτα σχετικό με το συγκεκριμένιο μαγαζί τι παίζει ασ'πούμε σε τιμές?
χωρος καλος και καθαρος με ντουζιερες στα δωματια.ειναι στον 3ο οροφο.η πορτα κατω στην εισοδο ειναι ανοιχτη.κουδουνι δεν ξερω τι γραφει.τιμες οι γνωστες 60+20.παιζει πιο πολυ φραπες αλλα εχει και μπριζολα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom