mikemeister
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Εμένα μου φάνηκε κούκλα γι'αυτό την προτίμησα!!!!!!!!!!!!!!!Αλλά τελικά φρύδια.........................Ποια προτείνεις από Κ48?????????ναι,όμορφο αλλά ξενέρα μεγάλη....
Εμένα μου φάνηκε κούκλα γι'αυτό την προτίμησα!!!!!!!!!!!!!!!Αλλά τελικά φρύδια.........................Ποια προτείνεις από Κ48?????????ναι,όμορφο αλλά ξενέρα μεγάλη....
ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ...................ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΝΤΑΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΧΩΡΙΣ ,ΞΕΡΕΙΣ,ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ?τουλάχιστον είχε κρεμμύδι το πιτόγυρο?
Φίλε μου,ομήρου 35?Εννοείς Νέα Σμύρνη?Παρακαλώ,απάντα μου!!!!!!!!!!!!!!!1Εγώ συμπληρώνω και τη Μαρίνα από Ομήρου 35, αν και όπως αυστηρά συμβούλεψε συμφορουμίστας συμπολεμιστής, καλό θα ήταν να την ξεχάσω.
ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ...................ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΝΤΑΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΧΩΡΙΣ ,ΞΕΡΕΙΣ,ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ?
κριτωνος μονο φραπε ρε ζερο;;μηπως τον εκοψαν;;
ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ...................ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΝΤΑΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΧΩΡΙΣ ,ΞΕΡΕΙΣ,ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ?
Φίλε μου,ομήρου 35?Εννοείς Νέα Σμύρνη?Παρακαλώ,απάντα μου!!!!!!!!!!!!!!!1
μπορείς,αλλά όπως σου είπε και ο φίλτατος συναγωνιστής την μπριζόλα ψιλοξέχνα την για αρχή....επίσης τα τεμάχια του εν λόγω μου είναι εντελώς αδιάφορα,τόσο που και "ψήσταρια" να στήνανε δεν θα έκανα κάποια κίνηση....
τιποτα νεα απο καφανταρη
Παλια οταν ειχε πρωτοανοιξει ειχε μια Ευα ρωσιδα 27-28 χρονων που εκανε φουλ,εφυγε ομως αυτη και παρολο που ειχα παει 3-4 φορες μετα μονο φραπε.Προφανώς μπορείς να πας και χωρίς συστάσεις -it's a free country. Βέβαια ένα θέμα είναι τι ζητάς. Εγώ προσωπικά, στο εν λόγω ίδρυμα δεν έχω πάρει ποτέ τίποτα παραπάνω από φραπέ και αυτό με τα χίλια ζόρια. Για το λόγο αυτό το έχω βγάλει από τη λίστα μου.
και που αξίζει; Ξέρεις,εδώ κοντά !!!!! Γιατί μόνο κ48 και φραντζη γνωρίζω !!!μπορείς,αλλά όπως σου είπε και ο φίλτατος συναγωνιστής την μπριζόλα ψιλοξέχνα την για αρχή....επίσης τα τεμάχια του εν λόγω μου είναι εντελώς αδιάφορα,τόσο που και "ψήσταρια" να στήνανε δεν θα έκανα κάποια κίνηση....
Ποσειδωνος 67, γλυφαδα
Ανακριση διαρκειας αλλα πολυ ευγενικη μπορω να πω..
αριστα ολα τα τεμαχια ,ακομα κ αυτη που ανοιγει,μιλφ ψιλη,
κορμαρα,(στυλ σκιστεμε να αλλαξω ραφτη)αλλα δεν συγκρατησα ονοματα..Εδω νομιζω ειναι τα καλυτερα κομματια
Προφανώς μπορείς να πας και χωρίς συστάσεις -it's a free country. Βέβαια ένα θέμα είναι τι ζητάς. Εγώ προσωπικά, στο εν λόγω ίδρυμα δεν έχω πάρει ποτέ τίποτα παραπάνω από φραπέ και αυτό με τα χίλια ζόρια. Για το λόγο αυτό το έχω βγάλει από τη λίστα μου.
H εισοδοσ ειναι απο Αχιλλεως, και πρεπει να ειναι στον 2ο οροφο. Κουδουνι δεν θυμαμαι τι λεει αλλα δεν πρεπει να εχει τιποτα αλλο στο 2ο.Βενιζελου & Αχιλλεως Π.Φαληρο
Πανω απο την Αντιντας..καταρχην εκει δεν ειναι Π.Φαληρο αλλα Ν.Σμυρνη
δεν βρηκα καποιο κουδουνι σχετικο(οποιος γνωριζει κατι παραπανω ας βοηθησει)
δεν βοηθασ λιγακι???
χωρος καλος και καθαρος με ντουζιερες στα δωματια.ειναι στον 3ο οροφο.η πορτα κατω στην εισοδο ειναι ανοιχτη.κουδουνι δεν ξερω τι γραφει.τιμες οι γνωστες 60+20.παιζει πιο πολυ φραπες αλλα εχει και μπριζολα.Αλλο τίποτα σχετικό με το συγκεκριμένιο μαγαζί τι παίζει ασ'πούμε σε τιμές?