Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
και για να ενημερώνουμε κιόλας τους φίλους μας θα σας παραθέσω κάποια πράγματα για βοήθεια εις τους αρχαρίους και όχι μόνο....

1)μαγαζιά φούλ ξεπέτα....
-φραντζή 4,καλλιρόης 48,σόλωνος 31,μιχαλακοπούλου 99

2)μαγαζιά ψιλοξεπέτα....
-θησέως 31 καλλιθέα,ζανόσπιτο παλιό,κηφισίας 12),αχιλλέως & σκαβάτζου,καλλιρόης 85,σαρκουδήνου

3)μαγαζιά οκ απο θέμα χρόνου(τήρηση 45')
-φωκίωνος 9-11,ιλιάδα,θησέως 27 μαρούσι(κατηγορία μαμάς μόνο αν έχεις πετρελαιοπηγές στη κηφισιά ή είσαι ο πρίγκηπας του μπρουνέι..έλεος πια),δημοκρίτου(κατηγορία δεν μαμάς),ματζαγριωτάκη 56,μπουμπουλίνας,στουρνάρη 63,σολωμού 33(κατηγορία φραπάς)

4)μαγαζιά που δε χρειάζεται να περάσετε ούτε απόξω για διάφορους λόγους...
-θησέως 79 & 67,θησέως 142 & 128,ντάιμοντ σπά γλυφάδα,λέκκα όπως έχει καταντήσει,κηφισίας 18(σε δουλεύουνε κανονικά και σε περνούν για μαλάκα,σκέτη κοροιδία),αλεξάνδρας 49(λούντα),ηρώων πολυτεχνείου πειραιάς,σκρά & θησέως(τζόντη),σινώπης 29,δαρειώτου κηφισιά,ρόδων-εκάλη

5)μαγαζιά που δεν έχω επισκεφτεί και δεν έχω προσωπική άποψη είναι...
-πραξιτελους πειραιάς,καραίσκου πειραίας,φίλωνος πειραίας,θησέως 176 καλλιθέα,φιλαρέτου 88 & θησέως καλλιθέα,απόλλωνος σύνταγμα,ματζάρου κολωνακι,ξενοπούλου ψυχικό,μεσογειών χολαργός,καφαντάρη δάφνη,δημητσάνας μαρούσι.

υ.γ.προσωπική γνώμη οκ?
+++++++++++++++++++++++++

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
λοιπον μετα απο τη βοηθεια-πληροφοριες 1-2 συναγωνιστων ξαναπερασα απο Καλλιροης 85 οπου και επιτελους μου ανοιξαν τη πορτα. Πηγα φουλ για Σονια απο Καζακσταν, μελαχρινη, γθρω στο 1,75 με μεγαλα στηθη και ατσουμπαλο σωμα οπως το περιεγραφε ενας συναδελφος. Τα παρακατω ομως δεν ηταν συμφωνα με τη περιγραφη του συναδελφου. Μασας οντως καλυτερο απο πολλες αλλες του χωρου αλλα βεβαια το εχει διδαχθει μεσω ιντερνετ  :o :o , ροφημα ανευ και ψιλοανωμαλιαρικο αλλα εχω δει πολυ καλυτερα, οσο για τη μπριζολα κουραστικη και χωρις κεφι. Επισης να αναφερω για τον συναδελφο που μου ειπε οτι εχει φυσικο χυτο στηθος οτι ειναι με εμφυτευμα 100% και απορω πως δεν μπορειτε να το καταλαβετε.
Οποτε  δυσκολα θα επισκεφτω παλι την συγκεκριμενη αλλα ειδα ενα αξιολογο μιλφακι, ξανθο με κοντο μαλλι, στιλατο ονοματι Ελενη οπου θα του κανω ενα δοκιμαστικο. Πριν αρχισετε να ρωτατε σας λεω απο τωρα οτι δεν ειναι η θεια ελενη απο το παλιο Ζανοσπιτο.
Αντε και σε νεωτερα...

bananaras

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
λοιπον μετα απο τη βοηθεια-πληροφοριες 1-2 συναγωνιστων ξαναπερασα απο Καλλιροης 85 οπου και επιτελους μου ανοιξαν τη πορτα. Πηγα φουλ για Σονια απο Καζακσταν, μελαχρινη, γθρω στο 1,75 με μεγαλα στηθη και ατσουμπαλο σωμα οπως το περιεγραφε ενας συναδελφος. Τα παρακατω ομως δεν ηταν συμφωνα με τη περιγραφη του συναδελφου. Μασας οντως καλυτερο απο πολλες αλλες του χωρου αλλα βεβαια το εχει διδαχθει μεσω ιντερνετ  :o :o , ροφημα ανευ και ψιλοανωμαλιαρικο αλλα εχω δει πολυ καλυτερα, οσο για τη μπριζολα κουραστικη και χωρις κεφι. Επισης να αναφερω για τον συναδελφο που μου ειπε οτι εχει φυσικο χυτο στηθος οτι ειναι με εμφυτευμα 100% και απορω πως δεν μπορειτε να το καταλαβετε.
Οποτε  δυσκολα θα επισκεφτω παλι την συγκεκριμενη αλλα ειδα ενα αξιολογο μιλφακι, ξανθο με κοντο μαλλι, στιλατο ονοματι Ελενη οπου θα του κανω ενα δοκιμαστικο. Πριν αρχισετε να ρωτατε σας λεω απο τωρα οτι δεν ειναι η θεια ελενη απο το παλιο Ζανοσπιτο.
Αντε και σε νεωτερα...
συνάδελφε ,από εμφάνιση το εν λογω μιλφ και μασάζ είναι καλό..αλλά είναι περίεργο στα αγγίγματα!!και ούτε λόγος για δάκτυλα κλπ...την πήρα μια φορά ,δεν μου είχα βάλει καλά το σκουφάκι και πήγα να φτιάξω λίγο την μυτούλα για τα υγρά ,και μου έβαλε χέρι...και μάλιστα άλλξε κ τον σκούφο!!

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
:think:

πριν 3 βδομάδες εκεί έκανα φουλ με μια Πολωνεζα.

2 πράγματα θα συμβάινουν:
ή η Λιουντα σε δουλευει
ή της φύγανε όλες οι κοπέλες και της έμεινε μια της συμφοράς που κάνει μόνο μασάζ...
τι να πω zero?. ολα παιζουν  με ολεs αυτεs. και  η λουντα ειναι παμπονηρη. to θεμα ειναι γιατι να το κανει? γνωστοs ημουν, με ηξερε. δεν ξερω.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
και για να ενημερώνουμε κιόλας τους φίλους μας θα σας παραθέσω κάποια πράγματα για βοήθεια εις τους αρχαρίους και όχι μόνο....

1)μαγαζιά φούλ ξεπέτα....
-φραντζή 4,καλλιρόης 48,σόλωνος 31,μιχαλακοπούλου 99

2)μαγαζιά ψιλοξεπέτα....
-θησέως 31 καλλιθέα,ζανόσπιτο παλιό,κηφισίας 12),αχιλλέως & σκαβάτζου,καλλιρόης 85,σαρκουδήνου

3)μαγαζιά οκ απο θέμα χρόνου(τήρηση 45')
-φωκίωνος 9-11,ιλιάδα,θησέως 27 μαρούσι(κατηγορία μαμάς μόνο αν έχεις πετρελαιοπηγές στη κηφισιά ή είσαι ο πρίγκηπας του μπρουνέι..έλεος πια),δημοκρίτου(κατηγορία δεν μαμάς),ματζαγριωτάκη 56,μπουμπουλίνας,στουρνάρη 63,σολωμού 33(κατηγορία φραπάς)

4)μαγαζιά που δε χρειάζεται να περάσετε ούτε απόξω για διάφορους λόγους...
-θησέως 79 & 67,θησέως 142 & 128,ντάιμοντ σπά γλυφάδα,λέκκα όπως έχει καταντήσει,κηφισίας 18(σε δουλεύουνε κανονικά και σε περνούν για μαλάκα,σκέτη κοροιδία),αλεξάνδρας 49(λούντα),ηρώων πολυτεχνείου πειραιάς,σκρά & θησέως(τζόντη),σινώπης 29,δαρειώτου κηφισιά,ρόδων-εκάλη

5)μαγαζιά που δεν έχω επισκεφτεί και δεν έχω προσωπική άποψη είναι...
-πραξιτελους πειραιάς,καραίσκου πειραίας,φίλωνος πειραίας,θησέως 176 καλλιθέα,φιλαρέτου 88 & θησέως καλλιθέα,απόλλωνος σύνταγμα,ματζάρου κολωνακι,ξενοπούλου ψυχικό,μεσογειών χολαργός,καφαντάρη δάφνη,δημητσάνας μαρούσι.

υ.γ.προσωπική γνώμη οκ?

Νπμίζω οτι στο Νο3 θα πρέπει να προστεθεί και το Δερυγνύ 14. (προσωπική γνωμη)

manos260

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές. Θα ήθελα την άποψή σας για το ίδρυμα στην ευτυχίδου 44. Τι λέτε, τον πετυχαίνουν τον καφέ η θα πάρουμε τα @@ μας?

maximq1

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές. Θα ήθελα την άποψή σας για το ίδρυμα στην ευτυχίδου 44. Τι λέτε, τον πετυχαίνουν τον καφέ η θα πάρουμε τα @@ μας?
Εγω σερβιρήστικα με την πρώτη, αφού είχα ξεκαθαρίσει τι ήθελα απο το τηλ. Πρίν 2 μήνες που είχα πάει είχε κάτι καλά κομάτια, την Έλενα μια τσιγγανοελληνορουμάνα με καλό σώμα και ωραίο πρόσωπο 25 χρν. και ενα milf την Λένα ξανθό κοντοπούτανο που το κατέχει το άθλημα. Προσοχή πάντος στο τι θα κανονίσεις στο τηλ. γιατι άλλα σου λένε και άλλα κάνουν. π.χ σου λένε ότι το ραντεβού είναι prive και πάς και έχει λαϊκό προσκήνιμα. Επίσεις άλλο πρόβλημα είναι ο χώρος, ένα κοινόχριστο μπάνιο το οποίο έχει το μαύρο του το χάλι και για να πάς πρέπει να καταστρώσεις σχέδιο διαφυγής για να μήν σε δουν οι άλοι συναγωνιστές με την πετσέτα. Και αν αξίζει να πώ ότι το εν λόγο ίδριμα το έχει στρουμφάκι μαζι με ένα στο Χαλάνδρι, μου το είπε κορασίς απο μέσα που βγήκαμε και έξω!!! Αυτά για πρίν 2 μήνες πάντα.

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Εγω σερβιρήστικα με την πρώτη, αφού είχα ξεκαθαρίσει τι ήθελα απο το τηλ. Πρίν 2 μήνες που είχα πάει είχε κάτι καλά κομάτια, την Έλενα μια τσιγγανοελληνορουμάνα με καλό σώμα και ωραίο πρόσωπο 25 χρν. και ενα milf την Λένα ξανθό κοντοπούτανο που το κατέχει το άθλημα. Προσοχή πάντος στο τι θα κανονίσεις στο τηλ. γιατι άλλα σου λένε και άλλα κάνουν. π.χ σου λένε ότι το ραντεβού είναι prive και πάς και έχει λαϊκό προσκήνιμα. Επίσεις άλλο πρόβλημα είναι ο χώρος, ένα κοινόχριστο μπάνιο το οποίο έχει το μαύρο του το χάλι και για να πάς πρέπει να καταστρώσεις σχέδιο διαφυγής για να μήν σε δουν οι άλοι συναγωνιστές με την πετσέτα. Και αν αξίζει να πώ ότι το εν λόγο ίδριμα το έχει στρουμφάκι μαζι με ένα στο Χαλάνδρι, μου το είπε κορασίς απο μέσα που βγήκαμε και έξω!!! Αυτά για πρίν 2 μήνες πάντα.

φιλε καποια παραπληροφορηση παιζει για το χαλανδρι.

sarka

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τι παίζει τώρα στη Μπουμπουλίνας

manos260

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0

Thanks

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Εγω σερβιρήστικα με την πρώτη, αφού είχα ξεκαθαρίσει τι ήθελα απο το τηλ.

Αν μπορώ να έχω μερικές διευκρινήσεις σχετικά με το ίδρυμα, λόγω εγγύτητας με την οικία μου.....!

Α) Σε δέχονται μόνο μετά από τηλεφωνική κλήση και ραντεβού?
Β) Οταν πήγες να πάρεις πρόγραμμα, ήταν η πρώτη σου φορά εκεί, ή ήσουν γνωστός και από άλλες επισκέψεις?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.069
Πόντοι
42.697
οτι το θεραπευτηριο στο χαλαδρι δεν το εχει στρουμφακι. αυτο. και μην ακουτε οτι μαλακια σας λεει η καθε μια.....

To θεραπευτήριο στο Χαλάνδρι το έχει μια ελληνίδα- πολύ παλιά στο κουρμπέτι- κοντοπούτανη μιλφ, που πριν μια δεκαετία δουλευε με το όνομα Μαίρη στο μασάζ που ήταν στη Συμβολή Βείκου και Γαλατσίου...

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
To θεραπευτήριο στο Χαλάνδρι το έχει μια ελληνίδα- πολύ παλιά στο κουρμπέτι- κοντοπούτανη μιλφ, που πριν μια δεκαετία δουλευε με το όνομα Μαίρη στο μασάζ που ήταν στη Συμβολή Βείκου και Γαλατσίου...
αντε ρε zero εσενα περιμενα απο χθες.... ο καθενας οτι θελει γραφει εδω μεσα.  καφεδες με θεραπευτριες και πρασινα αλογα..... η μαιρουλα με το τριανταφυλλο στο βυζομπαλο. πεστα ευλογημενε....

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.069
Πόντοι
42.697
αντε ρε zero εσενα περιμενα απο χθες.... ο καθενας οτι θελει γραφει εδω μεσα.  καφεδες με θεραπευτριες και πρασινα αλογα..... η μαιρουλα με το τριανταφυλλο στο βυζομπαλο. πεστα ευλογημενε....

έτσι, και είναι φούλ το μαγαζί.
πάντως ξηγημένο και καλό άτομο η Μαιρούλα.

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Ή Μαιρούλα έχει ένα tatto πού γράφη havai έπανω άπο τό άφαλό;;;;;
κοιτα πριν καποια χρονια επειδη εβλεπα τον αφαλο της καθημερινα δεν ειχε κανενα tatoo στο σημειο που λες

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Τι μου θύμισες τώρα !
Το ανέκδοτο με τ πουτσα του μάυρου που έχει τατού πάνω και γράφει WENDY
,...και μόλις σηκωθεί φάινεται όλο το τατού : WELCOME AND HAVE A NICE DAY  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom