Φίλοι λυπάμαι αν θα στεναχωρήσω μερικούς, ελπίζω όμως να βοηθήσει όλους μας η αναφορά μου (ίσως και κάποιους που το έχουν αντιμετωπίσει αλλά δεν το έχουν αναφέρει ως πρόβλημα), αλλά θέλω για μιά φορά ακόμα να καταθέσω τη γνώμη μου για τα "θεραπευτήρια" στην περιοχή Καλλιρόης (εννοώ 85 και 48) και Φραντζή (4).
Έχω, λοιπόν, δημιουργήσει την εντύπωση (πεπoίθηση θα έλεγα) ότι αυτά δεν αποτελούν χώρους μασάζ, αλλά λειτουργούν με τις αρχές των studios.
Και αυτό γιατί δεν γίνεται καν λόγος για μασάζ, εκτός αν το ζητήσουμε εμείς (και μάλιστα απελπιστικά μικρής διάρκειας-της τάξης των 5 λεπτών), αλλά οι θεραπενίδες προχωρούν αμέσως στα ... λοιπά (που πολλές φορές είναι και ξενέρωτα)! Και, βεβαίως, αν κάνουν μασάζ, κατόπιν δικής μας παραίνεσης, παρόλες τις ... φιλότιμες προσπάθειές τους, καμία σχέση δεν έχει με ... μασάζ, γιατί απλά τα κορίτσια δεν ξέρουν και δεν τους ζήτησε ποτέ κανείς να μάθουν. Όλα κινούνται στη λογική του εύκολου κέρδους, χωρίς καμία υπηρεσία μασάζ, που χρειάζεται και κάποια εκπαίδευση, ταλέντο ή έστω ενασχόληση με το ... άθλημα! Και βεβαίως δεν φταίνε (φαντάζομαι) οι κοπέλες, αλλά οι "επιχειρηματίες" του χώρου για τις οδηγίες και εντολές που τους δίνουν. Και φυσικά το κλίμα είναι της ξεπέτας. Και δεν κατάλαβα γιατί θα πρέπει εγώ (εμείς) να προσπαθήσω (να προσπαθούμε) να μην είναι ξεπέτα. Αν είναι έτσι πήγαινα σε ένα μπ.....λο, όπως 16 χρονών και ήξερα τις υπηρεσίες που θα εισπράξω και πολύ πολύ φθηνότερα!
Παλαιότερα τα πράγματα ήταν διαφορετικά.
Και πέρα από αυτό, η συμπεριφορά των σεριφησών είναι απαράδεκτη, όταν δεν σε θυμούνται ως πελάτη, που σε περνούν ανάκριση τρίτου βαθμού και με ένα απαξιωτικό ύφος, λες και είμαστε κλέφτες ή δοσίλογοι (ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΡΟΗΣ 48). Δεν κατάλαβαν ότι χάρι σε μας δουλεύουν. Εμένα, πάντως η αξιοπρέπειά μου κλπ, που έχουν να κάνουν με το χαρακτήρα μου, δεν το επιτρέπουν, γι' αυτό βάζω
μαύρο σ' αυτά τα μαγαζιά, εκτός αν με τον καιρό αλλάξει η "αντιμετώπισή" τους απέναντί μας.
Υ.Γ. Α! ξέχασα και το 80άρι να εισπράτεται με ξινισμένα μούτρα, επειδή δεν υπήρξε το σχετικό tip...!
Όλοι ξέρουμε ότι φιλοδώρημα δίνεις όταν είσαι ευχαριστημένος από αυτό που σου προσφέρεται (δεν είσαι υποχρεωμένος δα). Λοιπόν, να μάθουν να σεβονται και να τιμούν αυτό που κάνουν ό,τι και να είναι αυτό που κάνουν (στο κάτω κάτω επιλογή τους είναι) και στο κάτω κάτω πουθενά αλλού δεν θα έβγαζαν τα λεφτά που βγάζουν και με τον ... κόπο που τα τα βγάζουν (δεν είμαι ρατσιτής,
το αντίθετο μάλιστα, αλλά ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του) ...! >