Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 69 άτομα (8 μέλη και 61 επισκέπτες)

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
που λεs anggel , γνωριζω  παρα πολυ καλα τι παιζει στο καθενα μαγαζι. εγω δεν κατηγορησα το μαγαζι, αλλα την συγκεκριμενη. μερικεs φορεs παιζει και λιγο τυχη σε ποια θα πεσειs.απλα εκεινη την μερα δεν εκανα φαινεται την σωστη επιλογη. για παραδειγμα στο ιδιο μαγαζι πριν 5 μηνεs  μου ετυχε ενα μωρο, που απο συμμετοχη απο εμπειρια και την καβλα που εβγαζε ακομα την θυμαμαι. σωστα?

μου εχει τυχει και μενα αυτο το μωρο, αλλα....ακομα και αυτο βρομουσε απο κατω ,οπως και ολα εκει μεσα!! εχουν μαλωσει με το νερο ολες τους εκει περα!!!

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
μου εχει τυχει και μενα αυτο το μωρο, αλλα....ακομα και αυτο βρομουσε απο κατω ,οπως και ολα εκει μεσα!! εχουν μαλωσει με το νερο ολες τους εκει περα!!!
ωστε σου ετυχε και σενα αυτο το μωρο? μηπωs θυμασαι πωs την ελεγαν?

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Αυτα προς το παρον και μια προταση για τους Πειραιωτες, οτι μου ειπανε το μαγαζι στη Καραισκου δουλευει με 10-11 κοματια. Οποιος ειναι κοντα απο κει ας τσεκαρει.
[/quote]
Περασα Δευτερα μεσημερι , οντως 7-8 αρκετα καλα τεμαχια ,με εξεχουσες την Μονικα που ειχα τιμησει παλαιοτερα στον ιδιο χωρο και την Βικυ οπου και ετιμησα.Πολυ καθαρο και ομορφο παιδι γυρω στο 1.70 με σφικτο και ομορφο κορμι ζακι 2,50-3,00 τσουμπωτο κολαρακι το οποιο δεν δινει,στο δια ταυτα....Λιγο μασαζ με κρεμα λιγο body2body καλαμωτη φραπεδια με περιποιηση μπαλακιων ισπανικο σερβις και τελος ζουμερη καλοψημενη μπριζολα σε 2 στασεις και πισωκολητο οπου και επηλθε η ολοκληρωση. Συνολικος χρονος μαζι με τα ντουζ 35 λεπτα ,τιμημα 85 ευρω.Ο χωρος οπως εχει αναφερθει πολυ καθαρος με ατομικες ντουζιερες και πετσετα και παντοφλες στο σελοφαν.
Και τελος προς τιμη της η Βικυ μετα το τελος της συνευρεσεως μας  μπηκε στην ντουζιερα και πλυθηκε....

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Φίλοι λυπάμαι αν θα στεναχωρήσω μερικούς, ελπίζω όμως να βοηθήσει όλους μας η αναφορά μου (ίσως και κάποιους που το έχουν αντιμετωπίσει αλλά δεν το έχουν αναφέρει ως πρόβλημα), αλλά θέλω για μιά φορά ακόμα να καταθέσω τη γνώμη μου για τα "θεραπευτήρια" στην περιοχή Καλλιρόης (εννοώ 85 και 48) και Φραντζή (4).
Έχω, λοιπόν, δημιουργήσει την εντύπωση (πεπoίθηση θα έλεγα) ότι αυτά δεν αποτελούν χώρους μασάζ, αλλά λειτουργούν με τις αρχές των studios.
Και αυτό γιατί δεν γίνεται καν λόγος για μασάζ, εκτός αν το ζητήσουμε εμείς (και μάλιστα απελπιστικά μικρής διάρκειας-της τάξης των 5 λεπτών), αλλά οι θεραπενίδες προχωρούν αμέσως στα ... λοιπά (που πολλές φορές είναι και ξενέρωτα)! Και, βεβαίως, αν κάνουν μασάζ, κατόπιν δικής μας παραίνεσης, παρόλες τις ... φιλότιμες προσπάθειές τους, καμία σχέση δεν έχει με ... μασάζ, γιατί απλά τα κορίτσια δεν ξέρουν και δεν τους ζήτησε ποτέ κανείς να μάθουν. Όλα κινούνται στη λογική του εύκολου κέρδους, χωρίς καμία υπηρεσία μασάζ, που χρειάζεται και κάποια εκπαίδευση, ταλέντο ή έστω ενασχόληση με το ... άθλημα! Και βεβαίως δεν φταίνε (φαντάζομαι) οι κοπέλες, αλλά οι "επιχειρηματίες" του χώρου για τις οδηγίες και εντολές που τους δίνουν. Και φυσικά το κλίμα είναι της ξεπέτας. Και δεν κατάλαβα γιατί θα πρέπει εγώ (εμείς) να προσπαθήσω (να προσπαθούμε) να μην είναι ξεπέτα. Αν είναι έτσι πήγαινα σε ένα μπ.....λο, όπως 16 χρονών και ήξερα τις υπηρεσίες που θα εισπράξω και πολύ πολύ φθηνότερα!
Παλαιότερα τα πράγματα ήταν διαφορετικά.

Και πέρα από αυτό, η συμπεριφορά των σεριφησών είναι απαράδεκτη, όταν δεν σε θυμούνται ως πελάτη, που σε περνούν ανάκριση τρίτου βαθμού και με ένα απαξιωτικό ύφος, λες και είμαστε κλέφτες ή δοσίλογοι (ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΡΟΗΣ 48). Δεν κατάλαβαν ότι χάρι σε μας δουλεύουν. Εμένα, πάντως η αξιοπρέπειά μου κλπ, που έχουν να κάνουν με το χαρακτήρα μου, δεν το επιτρέπουν, γι' αυτό βάζω μαύρο σ' αυτά τα μαγαζιά, εκτός αν με τον καιρό αλλάξει η "αντιμετώπισή" τους απέναντί μας.

Υ.Γ. Α! ξέχασα και το 80άρι να εισπράτεται με ξινισμένα μούτρα, επειδή δεν υπήρξε το σχετικό tip...! :huh:
Όλοι ξέρουμε ότι φιλοδώρημα δίνεις όταν είσαι ευχαριστημένος από αυτό που σου προσφέρεται (δεν είσαι υποχρεωμένος δα). Λοιπόν, να μάθουν να σεβονται και να τιμούν αυτό που κάνουν ό,τι και να είναι αυτό που κάνουν (στο κάτω κάτω επιλογή τους είναι) και στο κάτω κάτω πουθενά αλλού δεν θα έβγαζαν τα λεφτά που βγάζουν και με τον ... κόπο που τα τα βγάζουν (δεν είμαι ρατσιτής, το αντίθετο μάλιστα, αλλά ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του) ...! >:( 

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Φίλοι λυπάμαι αν θα στεναχωρήσω μερικούς, ελπίζω όμως να βοηθήσει όλους μας η αναφορά μου (ίσως και κάποιους που το έχουν αντιμετωπίσει αλλά δεν το έχουν αναφέρει ως πρόβλημα), αλλά θέλω για μιά φορά ακόμα να καταθέσω τη γνώμη μου για τα "θεραπευτήρια" στην περιοχή Καλλιρόης (εννοώ 85 και 48) και Φραντζή (4).
Έχω, λοιπόν, δημιουργήσει την εντύπωση (πεπoίθηση θα έλεγα) ότι αυτά δεν αποτελούν χώρους μασάζ, αλλά λειτουργούν με τις αρχές των studios.
Και αυτό γιατί δεν γίνεται καν λόγος για μασάζ, εκτός αν το ζητήσουμε εμείς (και μάλιστα απελπιστικά μικρής διάρκειας-της τάξης των 5 λεπτών), αλλά οι θεραπενίδες προχωρούν αμέσως στα ... λοιπά (που πολλές φορές είναι και ξενέρωτα)! Και, βεβαίως, αν κάνουν μασάζ, κατόπιν δικής μας παραίνεσης, παρόλες τις ... φιλότιμες προσπάθειές τους, καμία σχέση δεν έχει με ... μασάζ, γιατί απλά τα κορίτσια δεν ξέρουν και δεν τους ζήτησε ποτέ κανείς να μάθουν. Όλα κινούνται στη λογική του εύκολου κέρδους, χωρίς καμία υπηρεσία μασάζ, που χρειάζεται και κάποια εκπαίδευση, ταλέντο ή έστω ενασχόληση με το ... άθλημα! Και βεβαίως δεν φταίνε (φαντάζομαι) οι κοπέλες, αλλά οι "επιχειρηματίες" του χώρου για τις οδηγίες και εντολές που τους δίνουν. Και φυσικά το κλίμα είναι της ξεπέτας. Και δεν κατάλαβα γιατί θα πρέπει εγώ (εμείς) να προσπαθήσω (να προσπαθούμε) να μην είναι ξεπέτα. Αν είναι έτσι πήγαινα σε ένα μπ.....λο, όπως 16 χρονών και ήξερα τις υπηρεσίες που θα εισπράξω και πολύ πολύ φθηνότερα!

Και πέρα από αυτό, η συμπεριφορά των σεριφησών είναι απαράδεκτη, όταν δεν σε θυμούνται ως πελάτη, που σε περνούν ανάκριση τρίτου βαθμού και με ένα απαξιωτικό ύφος, λες και είμαστε κλέφτες ή δοσίλογοι (ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΡΟΗΣ 48). Δεν κατάλαβαν ότι χάρι σε μας δουλεύουν. Εμένα, πάντως η αξιοπρέπειά μου κλπ, που έχουν να κάνουν με το χαρακτήρα μου, δεν το επιτρέπουν, γι' αυτό βάζω μαύρο σ' αυτά τα μαγαζιά, εκτός αν με τον καιρό αλλάξει η "αντιμετώπισή" τους απέναντί μας.

Υ.Γ. Α! ξέχασα και το 80άρι να εισπράτεται με ξινισμένα μούτρα, επειδή δεν υπήρξε το σχετικό tip...! :huh:
Όλοι ξέρουμε ότι φιλοδώρημα δίνεις όταν είσαι ευχαριστημένος από αυτό που σου προσφέρεται (δεν είσαι υποχρεωμένος δα). Λοιπόν, να μάθουν να σεβονται και να τιμούν αυτό που κάνουν ό,τι και να είναι αυτό που κάνουν (στο κάτω κάτω επιλογή τους είναι) και στο κάτω κάτω πουθενά αλλού δεν θα έβγαζαν τα λεφτά που βγάζουν και με τον ... κόπο που τα τα βγάζουν (δεν είμαι ρατσιτής, το αντίθετο μάλιστα, αλλά ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του) ...! >:( 
Φιλε μου εχεις απολυτο δικιο για την ξεπετα οχι μονο σε αυτη την περιοχη αλλα και αλλου. Ειχα ξαναγραψει και παλιοτερα οτι στην αγορα επικρατει ο νομος της προσφορας και της ζητησης.Εφ'οσον σταματησει να υπαρχει ζητηση σε τετοιου ειδους ξεπετες πιστευω οτι η προσφορα θα αρχισει να βελτιωνεται. Πρεπει ομως να το καταλαβουμε ολοι μας αυτο για να μην μας περνανε για :bigdick: Επισης νομιζω οτι αυτα που γραφονται εδω διαβαζονται απο αυτους (και αυτες) που δουλευουν σε αυτα τα ιδρυματα. Αρα μπορουμε να διαμορφωσουμε απο εδω ενα κλιμα και να προσπαθησουμε να απαιτησουμε καλυτερες υπηρεσιες.Παλιοτερα λεγανε οτι ο πελατης εχει παντα δικιο.

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
παιδια σκεφτομαι να επισκευθω το Μουνης Προδρομου 6 ειδα οτι παιζουν milf προς mature . Θα με κερασουν φραπεδια καλαμωτη και μπριζολιτσα η θα φυγω σκετος με το λαδοτυρο στο κορμι . Επισης θα ειθελα να μαθω πια κανει πιο φουλ προγραμα , να σας θυμισω για να καταλαβετε τα γουστα μου τη θεια Ελενη απο Ζανοσπιτο (Σωλομου), αχ παει η θεια και προσπαθουν τωρα και καλα να καλυψουν το κενο της με τη Λιζα , κανει φιλοτιμες προσπαθειες αλλα θεια Ελενη δεν ειναι . αναμενο λοιπον πληροφοριες για μουνη προδρομου 6 . Σας ευχαριστω....
ρε παιδια θα με βοηθεισει κανεις ??????

soulg

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
τελικά συναγωνιστές τι παίζει Κυριακή ανοιχτό; :helpplea:
12 σήμερα από Σολωμού 54 και Καλλιρόης 48...
φωνή βοώντος εν τι ερήμο  :headbang:
παρά τις διαβεβαιώσεις ότι λειτουργούν από τις 11 :huh:
Με τον συναγωνιστή ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ συμφωνώ 101%  :tickedoff:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Οχι οτι με ενδιαφερει και πολυ ποσα βγαζουν,αρκει οι υπηρεσιεs τουs να ειναι οπωs μαs αξιζει                                                                                    Για αυτο πρεπει να ειναι σωστεs απεναντι μαs,και να μην προσπαθουν να μαs δουλευουν.                                                                                Τελοs αυτο το site ειναι το μοναδικο μαs οπλο,απεναντι στην ξεπετα και κοροιδια τηs πλειοψηφιαs των μασατζουδων.                   
[/quote  πριν 6 μηνεs περιπου ειχα γραψει καποια πραγματακια. η παραπανω παραθεση ειναι μια περιληψη, απο  ολα αυτα που ειχα πει. δεν νομιζω να υπαρχει καποιοs που να μην συμφωνει με τα λεγομενα του ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ. επισηs εχω ξαναπει οτι ειμαστε πρωτοι στιs αρνητικεs κριτικεs, και συνηθωs αυτεs ειναι που βγαινουν προs τα εξω. ενω οι αντιθετεs περιπτωσειs με δυσκολια γραφονται. αραγε ειναι τυχαιο?

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
χθεs το βραδακυ πηγα  sto αλεξανδραs  49. ειχα να δω την λουντα απο τοτε που εκλεισε το κουμμανουδη. τα ειπαμε κανενα μισαωρο. παντα ειναι εκει η λουντα και μια κοπελλα. το μαγαζι ειναι πια στα δεν. μασαζ και μονο μασαζ. τιποτιs αλλο. αν καποιοs ξερει κατι αλλο....... καλοδεχουμενο.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
σημερα μιχαλακοπουλου 99 κλειστο.  ανοιχτο ηταν το κηφισσιαs 12. αλλα αυτο η ανοιχτο η κλειστο το ιδιο ειναι.

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
φίλε Βαλεντίνο ...είναι βέβαιο οτι έχεις δίκιο ...υπάρχει όμως και η καλή παράδοση με άλλα μαγαζιά ..πρός τι λοιπόν η περιπλάνηση ?....ο καθένας κάνει τις επιλογές του και πάει εκί που βολεύεται...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

φίλε βαλεντίνε έχεις σχεδόν απόλυτο δίκιο(εκτός απο το καλλιρόης 85 όπου δεν είναι τόσο ξεπετέ..),αλλά υπάρχουν κάποιες κοπέλες που ακόμη και σε αυτά τα ιδρύματα δεν σε ξεπετούν βάσει των επιταγών που λαμβάνουν απο τα αφεντικά τους....φυσικά αυτό ισχύει σχεδόν πάντα με παλιούς πελάτες των κοριτσιών αυτών και των μαγαζιών αυτών και όχι με πιτσιρικάδες που είναι στην αρχή τους...ο κάθενας ξέρει να κρίνει και πάνω απ'όλα ξέρει τί θα αγοράσει από τη στιγμή που είναι σχετικά έμπειρος με το όλο θέμα...στη φραντζή ας πούμε έχω βρεί μια παλιά γνωστή και κάθομαι μέσα περι την μία ωρα...σίγουρα όμως σε κάποιον αγνωστο θα προσπαθησει να κατσει 25-30'.Δυστυχώς όπου σε σφάξουν είναι και όλα αυτά δυστυχώς και πάλι(όπως συμβαίνει σε όλα στην ελλάδα) θα πρέπει να τα διεκδικούμε με τις διαμαρτυρίες μας και τη στάση μας.Ότι δηλ.απλόχερα παρέχεται σε γερμανίες,ολλανδίες κλπ...εμείς εδώ θα πρέπει να τηρήσουμε μια κοινή όσο το δυνατόν στάση και να δίνουμε τις κατευθύνσεις μας(όχι ομαδικά γιατί αυτό δε γίνεται για ευνόητους λόγους,αλλά ατομικά,όποτε πρέπει να το κάνουμε για το κοινό καλό και τις ολοένα καλύτερα παρεχόμενες υπηρεσίες...)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
και για να ενημερώνουμε κιόλας τους φίλους μας θα σας παραθέσω κάποια πράγματα για βοήθεια εις τους αρχαρίους και όχι μόνο....

1)μαγαζιά φούλ ξεπέτα....
-φραντζή 4,καλλιρόης 48,σόλωνος 31,μιχαλακοπούλου 99

2)μαγαζιά ψιλοξεπέτα....
-θησέως 31 καλλιθέα,ζανόσπιτο παλιό,κηφισίας 12),αχιλλέως & σκαβάτζου,καλλιρόης 85,σαρκουδήνου

3)μαγαζιά οκ απο θέμα χρόνου(τήρηση 45')
-φωκίωνος 9-11,ιλιάδα,θησέως 27 μαρούσι(κατηγορία μαμάς μόνο αν έχεις πετρελαιοπηγές στη κηφισιά ή είσαι ο πρίγκηπας του μπρουνέι..έλεος πια),δημοκρίτου(κατηγορία δεν μαμάς),ματζαγριωτάκη 56,μπουμπουλίνας,στουρνάρη 63,σολωμού 33(κατηγορία φραπάς)

4)μαγαζιά που δε χρειάζεται να περάσετε ούτε απόξω για διάφορους λόγους...
-θησέως 79 & 67,θησέως 142 & 128,ντάιμοντ σπά γλυφάδα,λέκκα όπως έχει καταντήσει,κηφισίας 18(σε δουλεύουνε κανονικά και σε περνούν για μαλάκα,σκέτη κοροιδία),αλεξάνδρας 49(λούντα),ηρώων πολυτεχνείου πειραιάς,σκρά & θησέως(τζόντη),σινώπης 29,δαρειώτου κηφισιά,ρόδων-εκάλη

5)μαγαζιά που δεν έχω επισκεφτεί και δεν έχω προσωπική άποψη είναι...
-πραξιτελους πειραιάς,καραίσκου πειραίας,φίλωνος πειραίας,θησέως 176 καλλιθέα,φιλαρέτου 88 & θησέως καλλιθέα,απόλλωνος σύνταγμα,ματζάρου κολωνακι,ξενοπούλου ψυχικό,μεσογειών χολαργός,καφαντάρη δάφνη,δημητσάνας μαρούσι.

υ.γ.προσωπική γνώμη οκ?

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
φίλε βαλεντίνε έχεις σχεδόν απόλυτο δίκιο(εκτός απο το καλλιρόης 85 όπου δεν είναι τόσο ξεπετέ..),αλλά υπάρχουν κάποιες κοπέλες που ακόμη και σε αυτά τα ιδρύματα δεν σε ξεπετούν βάσει των επιταγών που λαμβάνουν απο τα αφεντικά τους....φυσικά αυτό ισχύει σχεδόν πάντα με παλιούς πελάτες των κοριτσιών αυτών και των μαγαζιών αυτών και όχι με πιτσιρικάδες που είναι στην αρχή τους...ο κάθενας ξέρει να κρίνει και πάνω απ'όλα ξέρει τί θα αγοράσει από τη στιγμή που είναι σχετικά έμπειρος με το όλο θέμα...στη φραντζή ας πούμε έχω βρεί μια παλιά γνωστή και κάθομαι μέσα περι την μία ωρα...σίγουρα όμως σε κάποιον αγνωστο θα προσπαθησει να κατσει 25-30'.Δυστυχώς όπου σε σφάξουν είναι και όλα αυτά δυστυχώς και πάλι(όπως συμβαίνει σε όλα στην ελλάδα) θα πρέπει να τα διεκδικούμε με τις διαμαρτυρίες μας και τη στάση μας.Ότι δηλ.απλόχερα παρέχεται σε γερμανίες,ολλανδίες κλπ...εμείς εδώ θα πρέπει να τηρήσουμε μια κοινή όσο το δυνατόν στάση και να δίνουμε τις κατευθύνσεις μας(όχι ομαδικά γιατί αυτό δε γίνεται για ευνόητους λόγους,αλλά ατομικά,όποτε πρέπει να το κάνουμε για το κοινό καλό και τις ολοένα καλύτερα παρεχόμενες υπηρεσίες...)

Σε γενικές γραμμές, συναγωνιστά pathos, δεν διαφέρουν οι απόψεις μας, μάλλον αλληλοσυμπληρώνονται!

φίλε Βαλεντίνο ...είναι βέβαιο οτι έχεις δίκιο ...υπάρχει όμως και η καλή παράδοση με άλλα μαγαζιά ..πρός τι λοιπόν η περιπλάνηση ?....ο καθένας κάνει τις επιλογές του και πάει εκί που βολεύεται...

Και βεβαίως, φίλε μου ΨΑΡΑΚΑ, υπάρχουν τα μαγαζιά με καλή παράδοση (και τα αναφερόμενα επίσης ήταν τέτοια), όμως αφού είμαστε ... ανήσυχα πνεύματα  :cool2:(χαρακτηριστικό ότι συμμετέχουμε στο συγκεκριμένο forum), γιατί να μπαίνουμε σε τέτοιες περιπέτειες και εν τέλει γιατί να μην υπάρχει ενημέρωση απόψεων χρήσιμες για τους συναγωνιστές? :huh:

Υ.Γ. Μόλις ξαναδιάβασα αυτά που έγραψα το πρωϊ! :think: :new_shocked: Συγγνώμη για τα φραστικά σφάλματα και τις επαναλήψεις!  :hammer:Βλέπετε η ... ολονυκτία...!!! ;)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.129
Πόντοι
42.697
χθεs το βραδακυ πηγα  sto αλεξανδραs  49. ειχα να δω την λουντα απο τοτε που εκλεισε το κουμμανουδη. τα ειπαμε κανενα μισαωρο. παντα ειναι εκει η λουντα και μια κοπελλα. το μαγαζι ειναι πια στα δεν. μασαζ και μονο μασαζ. τιποτιs αλλο. αν καποιοs ξερει κατι αλλο....... καλοδεχουμενο.
:think:

πριν 3 βδομάδες εκεί έκανα φουλ με μια Πολωνεζα.

2 πράγματα θα συμβάινουν:
ή η Λιουντα σε δουλευει
ή της φύγανε όλες οι κοπέλες και της έμεινε μια της συμφοράς που κάνει μόνο μασάζ...

Whoremonger

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
42
Πόντοι
1
μαγαζιά που δε χρειάζεται να περάσετε ούτε απόξω για διάφορους λόγους...
-θησέως 79 & 67,θησέως 142 & 128,ντάιμοντ σπά γλυφάδα,λέκκα όπως έχει καταντήσει,κηφισίας 18(σε δουλεύουνε κανονικά και σε περνούν για μαλάκα,σκέτη κοροιδία),αλεξάνδρας 49(λούντα),ηρώων πολυτεχνείου πειραιάς,σκρά & θησέως(τζόντη),σινώπης 29,δαρειώτου κηφισιά,ρόδων-εκάλη
Δεν ξερω τι εμπειριες εχεις. Εγω παντως, σε γενικες γραμμες, εχω περασει καλα στο Diamond Spa. Σχετικα ομορφες θεραπενιδες με καποια αστερακια κατα περιοδους. Aπο την πρωτη φορα φραπεδακι, και μετα την 3-4 φορα offer για μπριζολιτσα, την οποια και δεν δεχτηκα (Γενικα δεν ειμαι πολυ φαν της μπριζολας στα μασατζιδικα) Σε καθε περιπτωση μασαζ απο καλο εως ΠΟΛΥ καλο και ανεση χρονου 45+ λεπτα. Το μονο μειον, η τιμη, 100-120, αλλα ειναι κατι που ειτε το δεχεσαι ειτε οχι.

ΥΓ....Σε τελευταια επισκεψη, ο σεριφης εκει μου ειπε οτι σκεφτονται να φυγουν καποια στιγμη στο μελλον και να βρουν αλλου στεγη

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Δεν ξερω τι εμπειριες εχεις. Εγω παντως, σε γενικες γραμμες, εχω περασει καλα στο Diamond Spa. Σχετικα ομορφες θεραπενιδες με καποια αστερακια κατα περιοδους. Aπο την πρωτη φορα φραπεδακι, και μετα την 3-4 φορα offer για μπριζολιτσα, την οποια και δεν δεχτηκα (Γενικα δεν ειμαι πολυ φαν της μπριζολας στα μασατζιδικα) Σε καθε περιπτωση μασαζ απο καλο εως ΠΟΛΥ καλο και ανεση χρονου 45+ λεπτα. Το μονο μειον, η τιμη, 100-120, αλλα ειναι κατι που ειτε το δεχεσαι ειτε οχι.

ΥΓ....Σε τελευταια επισκεψη, ο σεριφης εκει μου ειπε οτι σκεφτονται να φυγουν καποια στιγμη στο μελλον και να βρουν αλλου στεγη

πότε πήγες τελευταία φορά?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom