Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
συντροφοι ξερετε γιατι εχουν ανοιξει τοσα πολλα ιδρυματα στο κεντρο? για το φοβο των μπατσων.... δηλ εαν την πεσουν σε ενα μαγαζι να πιασουν 3-4 και οχι 7-8 οπως παλιοτερα!! επισης νοικιαζοντας ενα τριαρι ακομα τα αφεντικα εχουν +3 δωματια οποτε τι να καμουν τα μεγαλα διαμερισματα ειδικα οταν πλακωνει κοσμος???

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
περασα μια βολτα απο καληροης 48 , καλα βρε κουραστικα να βλεπω κοπελες 8 - 10 γυναικες  :rockon: , μπραβο τους .. . .   τελικα απελεξα λιζα  :knockinb: , γνωστο πλεον για το πλουσιο μπροστινο συστημα εμπρος  :tits: . . . .

Επισκέπτης
περασα μια βολτα απο καληροης 48 , καλα βρε κουραστικα να βλεπω κοπελες 8 - 10 γυναικες   :rockon: , μπραβο τους .. . .   τελικα απελεξα λιζα   :knockinb: , γνωστο πλεον για το πλουσιο μπροστινο συστημα εμπρος   :tits: . . . .

Λίζα= κομπλεξική Ελλεεινίδα!!!! :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
περασα μια βολτα απο καληροης 48 , καλα βρε κουραστικα να βλεπω κοπελες 8 - 10 γυναικες   :rockon: , μπραβο τους .. . .   τελικα απελεξα λιζα   :knockinb: , γνωστο πλεον για το πλουσιο μπροστινο συστημα εμπρος   :tits: . . . .

σωστος !!!!!!!!!!!!!!!!

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Λίζα= κομπλεξική Ελλεεινίδα!!!! :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

μην τρελενεσαι φιλε daniel72 , ειναι τι χημεια θα σου κατση  :knockinb: με τιν καθε κοπελια , εγω θα συμφωνησω με τον  mikrosgr  , οτι με το λιζακι απο την πρωτη στιγμη εκατσε η χημεια μας :pipa1: και οποτε παω περναω τελεια . . . .  μην τρελενεσαι  ;)

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
συντροφοι ξερετε γιατι εχουν ανοιξει τοσα πολλα ιδρυματα στο κεντρο? για το φοβο των μπατσων.... δηλ εαν την πεσουν σε ενα μαγαζι να πιασουν 3-4 και οχι 7-8 οπως παλιοτερα!! επισης νοικιαζοντας ενα τριαρι ακομα τα αφεντικα εχουν +3 δωματια οποτε τι να καμουν τα μεγαλα διαμερισματα ειδικα οταν πλακωνει κοσμος???

Ενδιαφέρουσα παρατήρηση.

Πολλά ιδρύματα φαίνεται ότι είναι "συνεργαζόμενα", μάλλον ανήκουν στους ίδιους "επενδυτές".

Πόσα περίπου ανεξάρτητα μαγαζιά να υπάρχουν άραγε στην Αθήνα;

argentinos

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
λογικα οι ιδιοκτητες ειναι 5-6.και αυτοι τα ελεγχουν ολα.
οπως γινετε δηλαδη κ στα στριπτιζ κ στα γραφεια.
γιατι να αλλαζει στα μασατζιδικα?

erosman

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1

thanks...δεν ξέρω πως έφτασαν σε αυτό το συμπέρασμα τα σαϊνια :2funny: φαντάσου να ζητούσα και κάτι άσχετο με το forum π.χ. ΑΦΜ τι θα άκουγα.... :S :S :S :S :think: :think:
ΤΕΣΠΑ μάλλον κανείς δεν ξέρει κάτι παραπάνω για τα μαγαζιά στα νότια προάστια όπως στη Λαζαράκη , Ζησιμοπούλου κ.α. δεν έχω βρει γι'αυτά σχόλια
Ναι, αν ήταν μπάτσος θα ρώταγε αφελώς... δεν θα διάβαζε 1595 σελίδες forum.

papaPoulos

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Like
479
Πόντοι
21
Αγαπητοι μασαζοπληκτοι καλημερα,
το μεσημερακι θα βρισκομαι για δουλεια στη γαλατσιου, αν εχετε την καλωσυνη για μια συνοπτικη ενημερωση του τι γινεται πλεον εκει γυρω (και μιλαμε για μπριζολερι...) θα το εκτιμουσα παρα πολυ...
Εχω να παω στην περιοχη για μασαζ κλπ πανω απο 3 χρονια...

ευχαριστω και καλημερα ξανα.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Καλημέρα σε όλους,

είδα μια αγγελία για μασατζού "απολαυστικής προσωπικότητος"  :think: στην Καλλιθέα,Δημοσθένους 114.Υποψιάζομαι μπάζο,αλλά μήπως έχει πάει κανείς να μας πεί εντυπώσεις?

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Μετα απο αρκετο διαστημα ξαναγραφω καποιες κριτικες για κοπελες. Αυτο το καιρο εκανα test drive στο καταστημα της Καλλιροης 48, οποτε εχουμε και λεμε.
1. Χριστινα (αλβανιδα, κοντουλα, σιγουρα δεν τη λες ομορφη) απαλο μασαζ και μετρια περιποιηση μπριζολιασματος.
2. Νικη (ρουμανα με ομορφο και καυλωτικο παρουσιαστικο, κοντο μαλλι, πιρσινγκ σε αφαλο) σε προδιαθετει καλα αλλα ειναι πολυ ξενερα, μασαζ ανυπαρκτο, σε ξεπεταει σε 20 λεπτα μασαζ και μπροζολας μαζι, και φραπεδακι με καλαμακι οπου για μενα τετοιο πραγμα δεν παιζει και μπαινει απευθειας delete.
3. Μαριαννα (ρουμανα, πολυ αδυνατη με σχεδον ανυπαρκτο βυζακι, μακρυ μαυρο μαλλι).Εδω κριτικη δεν κανω, το κοριτσι ειναι ολα τα λεφτα για hardcore καταστασεις με πολυ ομορφη καβλοφατσα. Θα τιμηθει απο μενα ουκ ολιγες φορες.
Τελος να ρωτησω κανενα συναγωνιστη τι γινεται με το Καλλιροης 85 καθως διαβασα καλα λογια για καποια Σονια και το επισκεφθηκα 2 φορες αφου ειναι σχεδον απεναντι απο το 48 αλλα δεν ανοιγουνε καν την εξωπορτα. Αυτα προς το παρον και μια προταση για τους Πειραιωτες, οτι μου ειπανε το μαγαζι στη Καραισκου δουλευει με 10-11 κοματια. Οποιος ειναι κοντα απο κει ας τσεκαρει.

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
3. Μαριαννα (ρουμανα, πολυ αδυνατη με σχεδον ανυπαρκτο βυζακι, μακρυ μαυρο μαλλι).Εδω κριτικη δεν κανω, το κοριτσι ειναι ολα τα λεφτα για hardcore καταστασεις με πολυ ομορφη καβλοφατσα. Θα τιμηθει απο μενα ουκ ολιγες φορες.

πρην μερες που την ειχα παρει , και την  :knockinb: πισωκολητα , γυρναει με ενα καβλωτικο βλεμαα και μου λεει '' ποιο δυνατα , ποιο δυνατα ''  , μιλαμε και γαμω τα  :fuck1:  , οντως εαν ειχε και λιγο βυζακι θα ηταν τελειο , αλλα  :humpleg:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
πρην μερες που την ειχα παρει , και την  :knockinb: πισωκολητα , γυρναει με ενα καβλωτικο βλεμαα και μου λεει '' ποιο δυνατα , ποιο δυνατα ''  , μιλαμε και γαμω τα  :fuck1:  , οντως εαν ειχε και λιγο βυζακι θα ηταν τελειο , αλλα  :humpleg:
  που λεs ΤΑΚΗ οταν ειναι για δυνατο πηδημα, ολεs πρωτεs  ειναι,στρωνονται και γουσταρουν. ειναι για  αυτεs το πιο ευκολο πραγμα. στα διαφορα παιχνιδια, στην συμμετοχη και στο στοματικο πρεπει να δινουν εξετασειs.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
αυτη την βδομαδα εφαγα μια μεγαλη φολα, που δεν δικαιολογειται ουτε για την εμπερια μου ουτε για τα χρονια μου. τι ηθελα τιs αλλαγεs αφου δεν ειμαι υπερ των αλλαγων? νομιζα πωs ημουν η μονοs μου η με μια αψυχη κουκλα. μακαρι να ηταν και κουκλα. αλλα με ξεγελασαν οι βυζαρεs  τηs. να κατι βυζια. 4αρια ηταν. ειπα και εγω θα παιξω με τα βυζια τηs, θα παιξει και αυτη. τιποτα δεν  πηγε καλα. ουτε στην φυληs δεν γινονται αυτα. θελετε να μαθετε που ηταν για να τρεξετε?  πατησιων 314.

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.168
Πόντοι
456
αυτη την βδομαδα εφαγα μια μεγαλη φολα, που δεν δικαιολογειται ουτε για την εμπερια μου ουτε για τα χρονια μου. τι ηθελα τιs αλλαγεs αφου δεν ειμαι υπερ των αλλαγων? νομιζα πωs ημουν η μονοs μου η με μια αψυχη κουκλα. μακαρι να ηταν και κουκλα. αλλα με ξεγελασαν οι βυζαρεs  τηs. να κατι βυζια. 4αρια ηταν. ειπα και εγω θα παιξω με τα βυζια τηs, θα παιξει και αυτη. τιποτα δεν  πηγε καλα. ουτε στην φυληs δεν γινονται αυτα. θελετε να μαθετε που ηταν για να τρεξετε?  πατησιων 314.
Απο πολλους εχει παρει κοκινη καρτα
Επρεπε να το ηξερες αν ησουν επιμελης :2funny:

janno

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τα έχουμε γράψει για το εν λόγω ίδρυμα.
Εγώ το έβγαλα από τη λίστα.

PAPPOUS7

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
..............Τελος να ρωτησω κανενα συναγωνιστη τι γινεται με το Καλλιροης 85 καθως διαβασα καλα λογια για καποια Σονια και το επισκεφθηκα 2 φορες αφου ειναι σχεδον απεναντι απο το 48 αλλα δεν ανοιγουνε καν την εξωπορτα.....

Εγω ειχα παει στο Καλλιροης 85, 2-3 φορες, πολυ καλη θεραπεια, ειδικα με καποια Λωρα, που μαλλον εφυγε. Εχει περασει ομως πολυ καιρος, πανω απο χρονος.
Εχω διαβασει και απο αλλους συναγωνιστες, οτι αρκετες φορες δεν ανοιγουν. Σε εμενα ομως δεν εγινε κατι τετοιο.

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
παιδια σκεφτομαι να επισκευθω το Μουνης Προδρομου 6 ειδα οτι παιζουν milf προς mature . Θα με κερασουν φραπεδια καλαμωτη και μπριζολιτσα η θα φυγω σκετος με το λαδοτυρο στο κορμι . Επισης θα ειθελα να μαθω πια κανει πιο φουλ προγραμα , να σας θυμισω για να καταλαβετε τα γουστα μου τη θεια Ελενη απο Ζανοσπιτο (Σωλομου), αχ παει η θεια και προσπαθουν τωρα και καλα να καλυψουν το κενο της με τη Λιζα , κανει φιλοτιμες προσπαθειες αλλα θεια Ελενη δεν ειναι . αναμενο λοιπον πληροφοριες για μουνη προδρομου 6 . Σας ευχαριστω....

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Απο πολλους εχει παρει κοκινη καρτα
Επρεπε να το ηξερες αν ησουν επιμελης :2funny:
που λεs anggel , γνωριζω  παρα πολυ καλα τι παιζει στο καθενα μαγαζι. εγω δεν κατηγορησα το μαγαζι, αλλα την συγκεκριμενη. μερικεs φορεs παιζει και λιγο τυχη σε ποια θα πεσειs.απλα εκεινη την μερα δεν εκανα φαινεται την σωστη επιλογη. για παραδειγμα στο ιδιο μαγαζι πριν 5 μηνεs  μου ετυχε ενα μωρο, που απο συμμετοχη απο εμπειρια και την καβλα που εβγαζε ακομα την θυμαμαι. σωστα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom