Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (0 μέλη και 58 επισκέπτες)

sikas2905

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
tnks ρε μαγκες,
που να φανταστω οτι αυτο ειναι
πρωταρης στο game ειμαι και ειπα ασε μην μου πουν και την μοιρα εκει περα

fytilis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1

Σας είναι εύκολη μια περιγραφή της ελληνίδας φοιτητριας που εμφανίστηκε το καλοκαίρι και στην Καλλιρόης 48  ????

διοτι έχω μια υποψία ότι ξέρω που δουλεύει τώρα...

asslover

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
ονομα στο κουδούνι;

πηγα χθεσ απο εκει...πηρα την ειρηνη..ακριβωσ οπωσ τα περιγραφει ο συναδελφοσ..μετρια εμφανιση,αλλα πολυ φιλικη συμπεριφορα,χαμογελαστη,σε κανει να αισθανεσαι ανετα..τιμα με το παραπανω το 80 ρι που οπωσ αναφερθει λεει κ ευχαριστω..χρονοσ μαζι με το ντουζακι 1 ωρα χωρισ βιασυνεσ

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
[quote author=SPORT200 ]
πηγα χθεσ απο εκει...πηρα την ειρηνη..ακριβωσ οπωσ τα περιγραφει ο συναδελφοσ..μετρια εμφανιση,αλλα πολυ φιλικη συμπεριφορα,χαμογελαστη,σε κανει να αισθανεσαι ανετα..τιμα με το παραπανω το 80 ρι που οπωσ αναφερθει λεει κ ευχαριστω..χρονοσ μαζι με το ντουζακι 1 ωρα χωρισ βιασυνεσ
[/quote]

Από που?

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
καλημερα ειχα αναφερθη σε καινουργιο ιδρυμα μαλαξεων στον πειραια πραξιτελους 139 δευτερο οροφο περασα εχθες απο εκει γιατι τηλεφωνο δεν εχουν βαλει υπαρχει χαρτακι κολημενο με εντονα γραματα β2.  πηγα επανω μου ανοιξαν το ιδρυμα αυτο το εχει μια κατερινα λετονη που ηταν στην καραισκου  85 στης αρχες που ανοιξε ψηλη με μεγαλα βυζια πλουσια και καλο σερβις ηταν και μια αλλη δεν την ειδα ηταν μεσα με συναγωνιστη καθαρος χωρος μπανιο κοινο το ρεζουμε 65 ευρω το απλο 85 φουλ προγραμα.
Επιτελους και μια δευτερη επιλογη στον πειραια!! οντως ετσι ειναι οπως τα προανεφερε ο συναδελφος. Επισκεψη σαββατο μεσημερι, παρκινγκ μηδαμινο (εκτος αν εχεις μηχανη), τεμαχια 3 + την σεριφισσα την λετονη με τις βυζαρες. Ενα μπαζακι αννα μελαχροινη χοντρουλα με τεραστιο κολο, μια μετα μιλφ γιαγια (βανα) και μια ρωσιδα (αποδειχτηκε ξεπετα αλλα με καλο μασαζ)στελλα με απιθανους βυζους (απο εκει την πατησα)..τελικα ολα καλα με 60+20=80 γιουρια..η σεριφισσα ειναι ολα τα λεφτα (κατερινα) γαλανα ματια , ψηλη που ειπε οτι απο δευτερα θα ειναι 5 τα τεμαχια..θα δουμε..

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Επιτελους και μια δευτερη επιλογη στον πειραια!! οντως ετσι ειναι οπως τα προανεφερε ο συναδελφος. Επισκεψη σαββατο μεσημερι, παρκινγκ μηδαμινο (εκτος αν εχεις μηχανη), τεμαχια 3 + την σεριφισσα την λετονη με τις βυζαρες. Ενα μπαζακι αννα μελαχροινη χοντρουλα με τεραστιο κολο, μια μετα μιλφ γιαγια (βανα) και μια ρωσιδα (αποδειχτηκε ξεπετα αλλα με καλο μασαζ)στελλα με απιθανους βυζους (απο εκει την πατησα)..τελικα ολα καλα με 60+20=80 γιουρια..η σεριφισσα ειναι ολα τα λεφτα (κατερινα) γαλανα ματια , ψηλη που ειπε οτι απο δευτερα θα ειναι 5 τα τεμαχια..θα δουμε..
παρεπιπιπτοντως η στελλα που λεει ο φιλος ειναι η γνωστη στελλα απο τα μαγαζια της αθηνας,μιχαλακοπουλου,φωκιωνος,κτλ,κτλ.....

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
Είναι official πλέον! το Πραξιτέλους 193 στον πειραιά να προστεθεί στον χάρτη των μασατζίδικων που γαμάς. την βυζαρού την αγέλαστη σερίφισα κάπου την έχω πετύχει αλλά δεν θυμάμαι που (πάντως όχι στην καραϊσκου 88). μου έστειλε την παρέλαση χωρίς λόγια. ονόματα δεν συγκράτησα γιατί ήταν η εθνική μπάζων! μέσα σ'αυτές κ η λεσβιόφατσα από το δίδυμο της ηρ. πολυτεχνείου 85 που έχω αναφερθεί στο παρελθόν, που με αναγνώρισε. η μόνη που άξιζε ήταν μια άντζελα ρωσίδα κινεζόφατσα (καζακστάν μεριά) την οποία κ δοκίμασα. λεπτούλα, μικρό βυζάκι (1-2) ωραία ρώγα, στητό κωλαράκι, αισθησιακή φατσούλα. αξιοπρεπές μασάζ χωρίς βιασύνες, καλή πίπα με αδυναμία στο μπαλορούφι, καβάλημα πάνω στο μασαζοκρέβατο κ καλό gfe γαμήσι. κάποια στιγμή μου φάνηκε ότι έχυσε κιόλας τρίβοντας τον πούτσο μου στο μουνί της για κάνα λεπτό (το μόνο λεπτό στην συνάντηση που κοίταξε την πάρτη της κ ήταν στην κοσμάρα της). τιμή 80 ευρώ. λέει ότι κλείνουν 9 το βράδυ. ο χώρος καθαρός αλλά θυμίζει πρόχειρο στήσιμο για να ανοίξουμε όσο πιο γρήγορα.   

NIKOS1986

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
98
Πόντοι
1
θα ηθελα καποιος συναγωνιστης να ενημερωσει για μασατζιδικα πως πλησιαζουμε και γενικα για συμπεριφορα

celtic1888

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
quote]Σας είναι εύκολη μια περιγραφή της ελληνίδας φοιτητριας που εμφανίστηκε το καλοκαίρι και στην Καλλιρόης 48  ????

διοτι έχω μια υποψία ότι ξέρω που δουλεύει τώρα...[/quote]

Λοιπόν φίλε μου η κοπέλα ήταν ένα αρκετά καλό μουνί , ωραίο σώμα και σχετικά ωραίο στήθος σχετικά μικρό αλλά στητό...Δύο φορές την είχα πάρει την πρώτη ήταν καλή τη δεύτερη σχετικά ξεπέτα ... Εμφανιζόταν με το όνομα Μαρία και χωρίς την περούκα της ταινίας ήταν μαυρομάλλα, το πιο χαρακτηριστικό πάνω της ήταν η φωνή η οποία είναι ακριβώς όμως ίδια με την ταινία...Δε θυμάμαι κάτι άλλο να σου πω αλλά επείδή την έχω πεθυμήσει σχετικά μπορείς να μου στείλεις πμ να μου πεις που δουλεύει ή που νομίζεις ότι δουλεύει τώρα πιά...
Ευχαριστώ

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
sorry, sorry, sorry.

πραξιτέλους [size=20pt]139[/size]

Ενταξει συναγωνιστη δεν χρειαζετε  να σε συγχωρεσουμε , απλα να μη μπερδευτουμε ολοι και μπουμε σε κανα διαμερισμα κατα λαθος

erosman

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
αγαπητοί ψαγμένοι συναγωνιστές  υπάρχει κάποιο καλό μασατζίδικο στα νότια προάστια ......έχουμε κάτι ενοχλήσεις στη μέση .....και στη γενικότερη περιοχή.... Πρέπει να φροντίζουμε την υγεία μας...:)

aris2659

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
quote]Σας είναι εύκολη μια περιγραφή της ελληνίδας φοιτητριας που εμφανίστηκε το καλοκαίρι και στην Καλλιρόης 48  ????

διοτι έχω μια υποψία ότι ξέρω που δουλεύει τώρα...

Λοιπόν φίλε μου η κοπέλα ήταν ένα αρκετά καλό μουνί , ωραίο σώμα και σχετικά ωραίο στήθος σχετικά μικρό αλλά στητό...Δύο φορές την είχα πάρει την πρώτη ήταν καλή τη δεύτερη σχετικά ξεπέτα ... Εμφανιζόταν με το όνομα Μαρία και χωρίς την περούκα της ταινίας ήταν μαυρομάλλα, το πιο χαρακτηριστικό πάνω της ήταν η φωνή η οποία είναι ακριβώς όμως ίδια με την ταινία...Δε θυμάμαι κάτι άλλο να σου πω αλλά επείδή την έχω πεθυμήσει σχετικά μπορείς να μου στείλεις πμ να μου πεις που δουλεύει ή που νομίζεις ότι δουλεύει τώρα πιά...
Ευχαριστώ

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.081
Πόντοι
22.785
αγαπητοί ψαγμένοι συναγωνιστές  υπάρχει κάποιο καλό μασατζίδικο στα νότια προάστια ......έχουμε κάτι ενοχλήσεις στη μέση .....και στη γενικότερη περιοχή.... Πρέπει να φροντίζουμε την υγεία μας...:)

Σάν μπάτσο νά σέ κόβω!!!!!!!!!! :think: :think:

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
συναγωνιστες μπορει ν μου πει καποιος για τη σεριφισσα που αναφερεται?δεν την εχω δει,που δουλευει?.αξιζει να την παρω κ γιατι την λενε ετσι?ευχαριστω προκαταβολικα!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

Stories

Νέο!