Ήταν η πρώτη φορά το ραντεβού έγινε απο το τηλ. και τους είπα εξ' αρχής τι ήθελα.Αν μπορώ να έχω μερικές διευκρινήσεις σχετικά με το ίδρυμα, λόγω εγγύτητας με την οικία μου.....!
Α) Σε δέχονται μόνο μετά από τηλεφωνική κλήση και ραντεβού?
Β) Οταν πήγες να πάρεις πρόγραμμα, ήταν η πρώτη σου φορά εκεί, ή ήσουν γνωστός και από άλλες επισκέψεις?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 7M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (4 μέλη και 27 επισκέπτες)
master ioanis εγώ δεν είπα ότι το ξέρω απο πρώτο χέρι είπα ότι μου είπανε. Τώρα για τους, καφέδες με θεραπεύτριες και πράσινα άλογα, δεν το λέω για να πώ ότι έκανα και κάτι, απλά έγινε και απλά το ανέφερα. Αυτή την εμπειρία είχα αυτό ανέφερα και όπως λέτε εσείς οι παλιοί καλό είναι να καταθέτουμε της εμπειρίες μας. Φιλικά πάντα και sory!!!αντε ρε zero εσενα περιμενα απο χθες.... ο καθενας οτι θελει γραφει εδω μεσα. καφεδες με θεραπευτριες και πρασινα αλογα..... η μαιρουλα με το τριανταφυλλο στο βυζομπαλο. πεστα ευλογημενε....
master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
επειριες απο το θεραπευτηριο ναι. απο καφετεριες δεν βοηθας και πολυ..... ομοιως φιλικαmaster ioanis εγώ δεν είπα ότι το ξέρω απο πρώτο χέρι είπα ότι μου είπανε. Τώρα για τους, καφέδες με θεραπεύτριες και πράσινα άλογα, δεν το λέω για να πώ ότι έκανα και κάτι, απλά έγινε και απλά το ανέφερα. Αυτή την εμπειρία είχα αυτό ανέφερα και όπως λέτε εσείς οι παλιοί καλό είναι να καταθέτουμε της εμπειρίες μας. Φιλικά πάντα και sory!!!
master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
και μην ξεχνας οτι ηταν ιδιοκτητρια και στο θεραπευτηριο στην παπαδιαμαντοπουλου. ασχετα που επεσε εξω και αυτο. φουλ ητανTo θεραπευτήριο στο Χαλάνδρι το έχει μια ελληνίδα- πολύ παλιά στο κουρμπέτι- κοντοπούτανη μιλφ, που πριν μια δεκαετία δουλευε με το όνομα Μαίρη στο μασάζ που ήταν στη Συμβολή Βείκου και Γαλατσίου...
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
στηπαπαδιαμαντοπουλου η μαιρη απλως δουλευε το μαγαζι το ειχε ο αγγελος που εχει τωρα κηφισιας 86 και πριν15 χρονια ειχε στην φιλεληνων η μαιρη ειχε δικο της στη βεικου το εκλεισε και ξαναγυρισε παπαδιαμαντοπουλου μια φορα την εβδομαδα παει στην κηφισιας και κανει καμια ξεπετα.
Ημουν Παγκράτι ιαι τηλεφώνησα για Ευτυχίδου 44 ΄(καινούρια αγγελία στα ΝΕΑ). Μετά τις 11.30 είπε η μανατζερ. ΟΛΑ τα προγράμματα αλλά μετακομίζουμε κέντρο Κυριακή (είπε)
Έχει παει κανείς?
www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,36.23985]http://www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,36.23985[/url]
Απάντηση #23992
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
κοιτα πριν καποια χρονια επειδη [size=10pt]εβλεπα τον αφαλο της καθημερινα[/size] δεν ειχε κανενα tatoo στο σημειο που λες
επισκεψη χτες στο πραξιτελους 139 μπαινο μεσα κανονικα ερχετε η σεριφισα μου λεει κανουμε μονο μασαζ 45 ευρο τη ξαναροταω εχει κανενα αλλο προγραμα
μου λεει οχι τελικα φεβγω περιμενα να δω κανενα καλο τεμαχιο τελικα τιποτα δεν ειδα ακομα μια φορα στον ΠΕΙΡΑΙΑ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΑΣ ΔΟΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΡΙΟ ?
μου λεει οχι τελικα φεβγω περιμενα να δω κανενα καλο τεμαχιο τελικα τιποτα δεν ειδα ακομα μια φορα στον ΠΕΙΡΑΙΑ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΑΣ ΔΟΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.060
- Πόντοι
- 5.975
====και μην ξεχνας οτι ηταν ιδιοκτητρια και στο θεραπευτηριο στην παπαδιαμαντοπουλου. ασχετα που επεσε εξω και αυτο. φουλ ηταν
Φιλε Μaster Ioannis, ποιο εννοείς στην παπαδιαμαντοπούλου ? στα ιλίσσια ?- Μάλλον όχι ,ενα που ήταν στην Λαοδικείας
στον πεζόδρομο που ειναι η εφορία .. ( αυτο ηταν στόυντιο νομίζω ...)
απογευματινή επίσκεψη στη σαρκουδίνου με τρεις εργάτριες παρούσες.
Ειρήνη , Σοφία και Αναστασία νομίζω. είπα στην υποδοχή να έρθει όποια κοπέλα θέλει(σκεφτηκα να μου κάνω έκλπηξη)
Ηρθέ η Σοφία και με άφησε μόνο με μασάζ. "Εδώ μόνο μασάζ, τίποτε άλλο"
Δύο στα δύο αυτή την βδομάδα
Μη δειχνετε το μενού αφού σερβίρετε μόνο λαπά, θα πάνε αλλού οι πελάτες
Ειρήνη , Σοφία και Αναστασία νομίζω. είπα στην υποδοχή να έρθει όποια κοπέλα θέλει(σκεφτηκα να μου κάνω έκλπηξη)
Ηρθέ η Σοφία και με άφησε μόνο με μασάζ. "Εδώ μόνο μασάζ, τίποτε άλλο"
Δύο στα δύο αυτή την βδομάδα
Μη δειχνετε το μενού αφού σερβίρετε μόνο λαπά, θα πάνε αλλού οι πελάτες
athal
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 39
- Like
- 4.688
- Πόντοι
- 6.555
Φιλε μου εγω πηγα σαββατο μεσημερι, η σεριφισσα με ψιλοθυμηθηκε απο την καραισκου οπου εκανε και εκει χρεη σεριφισσας καποια φεγγαρια, και παρ ολα αυτα στην ενημερωση που μου εκανε για τα προγραμματα δεν ανεφερε τιποτα αλλο παρα μονο μασαζ στα 60 ευρα. Σε ερωτηση δικια μου για φουλ προγραμμα με κυτταξε για 10 δευτερολεπτα αμιλητη, και επειτα ειπε 80 ευρα χαμηλοφωνα. Λογικο ειναι να φοβουνται γιατι ειναι στο κεντρο του πειραια, σε πολυκατοικια με πολλα γραφεια και ιατρεια,και ειναι ψαρωμενοι επειδη ειναι αρχη. Ισως οταν το κανουνε register στο οικειο τμημα να το παιζουν ανετα οπως στην καραισκου.Παντως αν ξαναπας παιξτο ανετος και οτι μου το ειπε ενας φιλος για φουλ κλπ. Σε απαντηση αλλου φιλου για την σεριφισσα με τις βυζαρες , ναι αυτη ειναι η κατερινα η λετονη γαλανοματα με τεραστια βυζια ...αλλα δεν παιρνεται ...ακομη...επισκεψη χτες στο πραξιτελους 139 μπαινο μεσα κανονικα ερχετε η σεριφισα μου λεει κανουμε μονο μασαζ 45 ευρο τη ξαναροταω εχει κανενα αλλο προγραμα
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
στην πραξιτελους ειναι φουλ η σεριφισα ειναι το κατι αλλο φοραει τεσσαρη αμα τα αφηνει ελευθερα επανω σου ειναι το κατι αλλο και στην καραισκου που ηταν παλια ηταν στο φουλ μηπως δεν σε ειδε με καλο ματι; γιατι εχθε που επηγα και εγω εδωσε ρεστα και συνολο 85 ευρα.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.622
- Πόντοι
- 42.697
Σε απαντηση αλλου φιλου για την σεριφισσα με τις βυζαρες , ναι αυτη ειναι η κατερινα η λετονη γαλανοματα με τεραστια βυζια ...αλλα δεν παιρνεται ...ακομη...
σαν γυνάικα (εκτός απο τα βυζιά) έιναι ωράια?
μήπως είναι χοντρή?
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
φοβουντε γιατι δεν εχουν αδεια και η νομαρχεια τα κλεινει αμεσως με τουσ μπατσους τα βρησκουν.
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
φιλε ζερο ειναι στα κυβικα σουθα σου αρεσει.......
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.622
- Πόντοι
- 42.697
φιλε ζερο ειναι στα κυβικα σουθα σου αρεσει.......
θα με κάνετε να κατέβω Πειραια το Σκ...
να δώ και την φίλη μου την Στέλλα που δουλέυει εκεί...
master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
παπαδιαμαντοπουλου κοντα στο μεγαλο παρκινγκ. σε μια πολυκατοικια με τα παλια τυπου ασανσερ. φυσικα αυτο μεταφερθηκε μετα στην καλλιθεα====
Φιλε Μaster Ioannis, ποιο εννοείς στην παπαδιαμαντοπούλου ? στα ιλίσσια ?- Μάλλον όχι ,ενα που ήταν στην Λαοδικείας
στον πεζόδρομο που ειναι η εφορία .. ( αυτο ηταν στόυντιο νομίζω ...)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 766K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66