Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (4 μέλη και 27 επισκέπτες)

maximq1

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Αν μπορώ να έχω μερικές διευκρινήσεις σχετικά με το ίδρυμα, λόγω εγγύτητας με την οικία μου.....!

Α) Σε δέχονται μόνο μετά από τηλεφωνική κλήση και ραντεβού?
Β) Οταν πήγες να πάρεις πρόγραμμα, ήταν η πρώτη σου φορά εκεί, ή ήσουν γνωστός και από άλλες επισκέψεις?
Ήταν η πρώτη φορά το ραντεβού έγινε απο το τηλ. και τους είπα εξ' αρχής τι ήθελα.

maximq1

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
αντε ρε zero εσενα περιμενα απο χθες.... ο καθενας οτι θελει γραφει εδω μεσα.  καφεδες με θεραπευτριες και πρασινα αλογα..... η μαιρουλα με το τριανταφυλλο στο βυζομπαλο. πεστα ευλογημενε....
master ioanis εγώ δεν είπα ότι το ξέρω απο πρώτο χέρι είπα ότι μου είπανε. Τώρα για τους, καφέδες με θεραπεύτριες και πράσινα άλογα, δεν το λέω για να πώ ότι έκανα και κάτι, απλά έγινε και απλά το ανέφερα. Αυτή την εμπειρία είχα αυτό ανέφερα και όπως λέτε εσείς οι παλιοί καλό είναι να καταθέτουμε της εμπειρίες μας. Φιλικά πάντα και sory!!! 

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
master ioanis εγώ δεν είπα ότι το ξέρω απο πρώτο χέρι είπα ότι μου είπανε. Τώρα για τους, καφέδες με θεραπεύτριες και πράσινα άλογα, δεν το λέω για να πώ ότι έκανα και κάτι, απλά έγινε και απλά το ανέφερα. Αυτή την εμπειρία είχα αυτό ανέφερα και όπως λέτε εσείς οι παλιοί καλό είναι να καταθέτουμε της εμπειρίες μας. Φιλικά πάντα και sory!!! 
επειριες απο το θεραπευτηριο ναι. απο καφετεριες δεν βοηθας και πολυ..... ομοιως φιλικα

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
ρε παιδες ακομα περιμενω καπιος να με ενημερωσει τη παιζει μονης προδρομου 6 ??????ελεος

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
To θεραπευτήριο στο Χαλάνδρι το έχει μια ελληνίδα- πολύ παλιά στο κουρμπέτι- κοντοπούτανη μιλφ, που πριν μια δεκαετία δουλευε με το όνομα Μαίρη στο μασάζ που ήταν στη Συμβολή Βείκου και Γαλατσίου...
και μην ξεχνας οτι ηταν ιδιοκτητρια και στο θεραπευτηριο στην παπαδιαμαντοπουλου. ασχετα που επεσε εξω και αυτο. φουλ ηταν

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
στηπαπαδιαμαντοπουλου η μαιρη απλως δουλευε το μαγαζι το ειχε ο αγγελος που εχει τωρα κηφισιας 86 και πριν15 χρονια ειχε στην φιλεληνων η μαιρη ειχε δικο της στη βεικου το εκλεισε και ξαναγυρισε παπαδιαμαντοπουλου μια φορα την εβδομαδα παει στην κηφισιας και κανει καμια ξεπετα.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Ημουν Παγκράτι ιαι τηλεφώνησα για Ευτυχίδου 44 ΄(καινούρια αγγελία στα ΝΕΑ). Μετά τις 11.30 είπε η μανατζερ. ΟΛΑ τα προγράμματα αλλά μετακομίζουμε κέντρο Κυριακή (είπε) :idiot:

Έχει παει κανείς?

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
Ημουν Παγκράτι ιαι τηλεφώνησα για Ευτυχίδου 44 ΄(καινούρια αγγελία στα ΝΕΑ). Μετά τις 11.30 είπε η μανατζερ. ΟΛΑ τα προγράμματα αλλά μετακομίζουμε κέντρο Κυριακή (είπε) :idiot:

Έχει παει κανείς?

www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,36.23985]http://www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,36.23985[/url]

Απάντηση #23992

johnt7

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2006
Like
14
Πόντοι
0
επισκεψη χτες στο πραξιτελους 139 μπαινο μεσα κανονικα ερχετε η σεριφισα μου λεει κανουμε μονο μασαζ 45 ευρο τη ξαναροταω εχει κανενα αλλο προγραμα
μου λεει οχι τελικα φεβγω περιμενα να δω κανενα καλο τεμαχιο τελικα τιποτα δεν ειδα ακομα μια φορα στον ΠΕΙΡΑΙΑ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΑΣ ΔΟΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΡΙΟ ?

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
αυτη η σεριφιισσα ειναι με τις βυζαρες??

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.060
Πόντοι
5.975
και μην ξεχνας οτι ηταν ιδιοκτητρια και στο θεραπευτηριο στην παπαδιαμαντοπουλου. ασχετα που επεσε εξω και αυτο. φουλ ηταν
====
Φιλε Μaster Ioannis, ποιο εννοείς στην παπαδιαμαντοπούλου ? στα ιλίσσια  ?- Μάλλον όχι ,ενα που ήταν στην  Λαοδικείας
στον πεζόδρομο  που ειναι η εφορία ..  ( αυτο ηταν  στόυντιο νομίζω ...)

sponsoras

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
απογευματινή επίσκεψη στη σαρκουδίνου με τρεις εργάτριες παρούσες.
Ειρήνη , Σοφία και Αναστασία νομίζω. είπα στην υποδοχή να έρθει όποια κοπέλα θέλει(σκεφτηκα να μου κάνω έκλπηξη)
Ηρθέ η Σοφία και με άφησε μόνο με μασάζ. "Εδώ μόνο μασάζ, τίποτε άλλο"
Δύο στα δύο αυτή την βδομάδα :headbang:
Μη δειχνετε το μενού αφού σερβίρετε μόνο λαπά, θα πάνε αλλού οι πελάτες

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.688
Πόντοι
6.555
επισκεψη χτες στο πραξιτελους 139 μπαινο μεσα κανονικα ερχετε η σεριφισα μου λεει κανουμε μονο μασαζ 45 ευρο τη ξαναροταω εχει κανενα αλλο προγραμα
μου λεει οχι τελικα φεβγω περιμενα να δω κανενα καλο τεμαχιο τελικα τιποτα δεν ειδα ακομα μια φορα στον ΠΕΙΡΑΙΑ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΑΣ ΔΟΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΡΙΟ ?
Φιλε μου εγω πηγα σαββατο μεσημερι, η σεριφισσα με ψιλοθυμηθηκε απο την καραισκου οπου εκανε και εκει χρεη σεριφισσας καποια φεγγαρια, και παρ ολα αυτα στην ενημερωση που μου εκανε για τα προγραμματα δεν ανεφερε τιποτα αλλο παρα μονο μασαζ στα 60 ευρα. Σε ερωτηση δικια μου για φουλ προγραμμα με κυτταξε για 10 δευτερολεπτα αμιλητη, και επειτα ειπε 80 ευρα χαμηλοφωνα. Λογικο ειναι να φοβουνται γιατι ειναι στο κεντρο του πειραια, σε πολυκατοικια με πολλα γραφεια και ιατρεια,και ειναι ψαρωμενοι επειδη ειναι αρχη. Ισως οταν το κανουνε register στο οικειο τμημα να το παιζουν ανετα οπως στην καραισκου.Παντως αν ξαναπας παιξτο ανετος και οτι μου το ειπε ενας φιλος για φουλ κλπ. Σε απαντηση αλλου φιλου για την σεριφισσα με τις βυζαρες , ναι αυτη ειναι η κατερινα η λετονη γαλανοματα με τεραστια βυζια  :boobies:...αλλα δεν παιρνεται ...ακομη...

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
στην πραξιτελους ειναι φουλ η σεριφισα ειναι το κατι αλλο φοραει τεσσαρη αμα τα αφηνει ελευθερα επανω σου ειναι το κατι αλλο και στην καραισκου που ηταν παλια ηταν στο φουλ μηπως δεν σε ειδε με καλο ματι; γιατι εχθε που επηγα και εγω εδωσε ρεστα και συνολο 85 ευρα.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.622
Πόντοι
42.697
Σε απαντηση αλλου φιλου για την σεριφισσα με τις βυζαρες , ναι αυτη ειναι η κατερινα η λετονη γαλανοματα με τεραστια βυζια  :boobies:...αλλα δεν παιρνεται ...ακομη...

σαν γυνάικα (εκτός απο τα βυζιά) έιναι ωράια?
μήπως είναι χοντρή?

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
φοβουντε γιατι δεν εχουν αδεια και η νομαρχεια τα κλεινει αμεσως με τουσ μπατσους τα βρησκουν.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
φιλε ζερο ειναι στα κυβικα σουθα σου αρεσει.......

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.622
Πόντοι
42.697

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
====
Φιλε Μaster Ioannis, ποιο εννοείς στην παπαδιαμαντοπούλου ? στα ιλίσσια  ?- Μάλλον όχι ,ενα που ήταν στην  Λαοδικείας
στον πεζόδρομο  που ειναι η εφορία ..  ( αυτο ηταν  στόυντιο νομίζω ...)
παπαδιαμαντοπουλου κοντα στο μεγαλο παρκινγκ. σε μια πολυκατοικια με τα παλια τυπου ασανσερ. φυσικα αυτο μεταφερθηκε μετα στην καλλιθεα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom