Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (4 μέλη και 33 επισκέπτες)

emporos

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
στην πραξιτελους ειναι φουλ η σεριφισα ειναι το κατι αλλο φοραει τεσσαρη αμα τα αφηνει ελευθερα επανω σου ειναι το κατι αλλο και στην καραισκου που ηταν παλια ηταν στο φουλ μηπως δεν σε ειδε με καλο ματι; γιατι εχθε που επηγα και εγω εδωσε ρεστα και συνολο 85 ευρα.
Τελικά κάνει τη "δουλειά" η σερίφισα η όχι?

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
παρακαλω να μου στειλειπ.μ.  οποιος εχει απο αγγελειες τηλ κοπελων που κανουνε μασαζ σε σπιτια η ξενοδοχεια η ας μου προτεινει δημοσια καποιος που μπορω να βρω εκτος αο εφημεριδες καθως για μασαζ δεν βρηκα κατι ...μονο τα κλασσικα!

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6
απογευματινή επίσκεψη στη σαρκουδίνου με τρεις εργάτριες παρούσες.
Ειρήνη , Σοφία και Αναστασία νομίζω. είπα στην υποδοχή να έρθει όποια κοπέλα θέλει(σκεφτηκα να μου κάνω έκλπηξη)
Ηρθέ η Σοφία και με άφησε μόνο με μασάζ. "Εδώ μόνο μασάζ, τίποτε άλλο"
Δύο στα δύο αυτή την βδομάδα :headbang:

...Μαύρο !!!!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
απογευματινή επίσκεψη στη σαρκουδίνου με τρεις εργάτριες παρούσες.
Ειρήνη , Σοφία και Αναστασία νομίζω. είπα στην υποδοχή να έρθει όποια κοπέλα θέλει(σκεφτηκα να μου κάνω έκλπηξη)
Ηρθέ η Σοφία και με άφησε μόνο με μασάζ. "Εδώ μόνο μασάζ, τίποτε άλλο"
Δύο στα δύο αυτή την βδομάδα :headbang:
Μη δειχνετε το μενού αφού σερβίρετε μόνο λαπά, θα πάνε αλλού οι πελάτες

μαλακία παίχτηκε.Το μαγαζί είναι "στα κάρβουνα"

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
To θεραπευτήριο στο Χαλάνδρι το έχει μια ελληνίδα- πολύ παλιά στο κουρμπέτι- κοντοπούτανη μιλφ, που πριν μια δεκαετία δουλευε με το όνομα Μαίρη στο μασάζ που ήταν στη Συμβολή Βείκου και Γαλατσίου...
:helpplea:που στο χαλανδρι?απο βυζι η κυρια λεει τιποτα?

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
ρε παιδες ευχαριστω για τις πληροφοριες αλλα τελικα δεν καταλαβα(βλακας?)!η σεριφισσα με τις βυζαρες σε πιο μαγαζι ειναι.η εν τελει μια με βυζαρες που μπορω ν βρω???

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
ρε παιδες ευχαριστω για τις πληροφοριες αλλα τελικα δεν καταλαβα(βλακας?)!η σεριφισσα με τις βυζαρες σε πιο μαγαζι ειναι.η εν τελει μια με βυζαρες που μπορω ν βρω???
Για να ξεμπερδευτεις : σεριφισσες με βυζαρες απο οσο ξερω και εχω δει εγω υπαρχουν 3. Μια στην καλλιροης 48, μια στην φραντζη 4 και μια τωρα στο νεο μασαζλιδικο στην πραξιτελους στον πειραια. Δεν ξερω αν παιρνονται, εχω προσπαθησει μονο στην καλλιροης και απλα χαμογελασε (και τις 2 φορες που προσπαθησα).Αν σωνει και καλα θες σειριφισσα με βυζαρες αυτες ξερω..Απο απλες εργατριες ειναι η λιζα ξανθο κοντοπουτανο στην καλλιροης (βυζαρες αλλα ειναι με το ρολοι), η στελλα στην φιλωνος 19 (ασχημοφατσα ρωσικη), η παολα στην καραισκου (βυζι 6αρι αλλα ειναι ξεπετα), και η στελλα στο νεο στην πραξιτελους (ειναι σιλικονατα).Αυτα ειναι που εχω δει και ξερω...πιστευω να σε βοηθησα...αν ξερει καποιος αλλος συναδελφος ας συμπληρωσει..διοτι στο θεμα βυζαρες ειμαστε αιχμαλωτοι..

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
:helpplea:που στο χαλανδρι?απο βυζι η κυρια λεει τιποτα?
στον πεζοδρομο πισω απο την εκκλησια, στις καφετεριες διπλα απο το αφισοραμα. αλλα ειναι πολυ καραμπαμ η εισοδος (εαν εχεις προβλημα φυσικα). εμενα προσωπικα στα @@ μου εαν με δουνε..

emporos

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δε νομίζω φιλε μου οτι είναι σιλικόνη της Στέλλας απο πραξιτέλους

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.170
Πόντοι
42.697
Επειδη τα επιασα (παρόλο που δεν ηθελε) ειναι σιλικονατα πολυ καλης ποιοτητας...

πάντως η συγκεκριμένη όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και πιό ξεπέτα.
μασάζ κάνει καλό αλλά στα υπόλοιπα είναι πολύ κάτω του μετρίου,
σαν να βαριέται, σαν να κάνει αγγαρεία.
παλία δεν ήταν έστι, τώρα δείχνει να έχει βαρεθεί την όλη φάση....

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
πάντως η συγκεκριμένη όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και πιό ξεπέτα.
μασάζ κάνει καλό αλλά στα υπόλοιπα είναι πολύ κάτω του μετρίου,
σαν να βαριέται, σαν να κάνει αγγαρεία.
παλία δεν ήταν έστι, τώρα δείχνει να έχει βαρεθεί την όλη φάση....
Εγω φιλε μου το εχω νοιωσει πολυ καλα αυτο που λες, γιατι την συγκεκριμενη , αλλα και αλλες πολλες ,τις εχω βιντεοσκοπησει (για προσωπικη μου χρηση βεβαια και παντοτε) την ωρα της συνευρεσης, και η περι ης ο λογος την ωρα που μου κανει μασαζ (σχετικα καλο) την εβλεπα που κοιταζε το ρολοι του τοιχου απεναντι συνεχεια. Δεν θα την ξαναπαρω εννοειται...

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
τι θα γινει θα με πει κανεις τι παιζει μουνης προδρομου 6 ????

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
γλυφαδα, ζησιμοπουλου, 3 νεες (και η old times classic Αννα). Οι 2 χάλια, η μια πολυ καλή (λεπτή μελαχρινη, ελληνιδα, ονοματα μη μου ζητατε, ξεχναω σε 1 λεπτό). Σουπερ μασαζ και όλα στο φουλ. Μονο κακό το λιπάκι στο φιλέτο ωστε να ''γλυστράει'' το πιρούνι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom