Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
:) Ναι, αυτό είναι αλήθεια.
Με τη μόνη όμως διαφορά ότι εγώ δεν προμοτάρω ούτε προσβάλλω την νοημοσύνη των μελών.

Σωστές οι παρατηρήσεις σου, αλλά μερικές φορές είναι καλύτερο να κάνεις τον χαζό για να καταλάβεις περισσότερα... ;)

Το πρόβλημα είναι ότι σε αυτό το θρεντ, όπως και στα υπόλοιπα για τα μασάζ, δεν γίνεται πλέον moderation.

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
Μια χαρη  εχει κανεις ενημεροση για Ηπειρου  τη γινετε εκει??? μπορει κανεις να ενιμεροσει?
Στο 22?
Τρελος εισαι
εκει εχει μεν ωραια παιδια
αλλα η κοροιδια πεφτει συννεφο
Εχει και μια αντιπαθητικη σεριφησα :jerking:

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
:)
Με τη μόνη όμως διαφορά ότι εγώ δεν προμοτάρω

ασε να σε κρινουν η αλλη , εχεις μολις 11 ποστ , εχεις πολυ ψωμι ακομα , για να μπορεσουμε να σε κρινουμε και να δουμε εαν προμοταρης . . . . . .

MOD70

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2005
Like
6
Πόντοι
0
ασε να σε κρινουν η αλλη , εχεις μολις 11 ποστ , εχεις πολυ ψωμι ακομα , για να μπορεσουμε να σε κρινουμε και να δουμε εαν προμοταρης . . . . . .

Ειλικρινά δεν με απασχολεί να πάρω γαλόνια με το post count μου.
Γιατί το μόνο μου θα είχα να κάνω ήταν να μπω στα "αθλητικά" topic, να αρπαχτώ με καμιά δεκάριά για το αριστερό χαφ του Θρύλου ή το hummer στην άμυνα του ΠΑΟ (που παρεπιπτόντως δεν ήρθανε ποτέ) και σε μια βδομάδα θα καμάρωνα με καμιά 500 post για ΠΛΑΚΑ.
Θα με έκανε όμως αυτό ουσιαστικά καλύτερο ή πιο αξιόπιστο?
Η δική μου φιλοσοφία είναι: είτε μιλάω για μπουρδέλα, είτε για κβαντομηχανική,
προτιμώ να κρίνομαι από την σοβαρότητα των γραφόμενων, το σεβασμό στα μέλη και ενίοτε από την ορθογραφία μου...  ;)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
κατι μου θυμιζει αυτο...
index.php
[/right[/URL]]​

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
Γιατί το μόνο μου θα είχα να κάνω ήταν να μπω στα "αθλητικά" topic, να αρπαχτώ με καμιά δεκάριά για το αριστερό χαφ του Θρύλου ή το hummer στην άμυνα του ΠΑΟ (που παρεπιπτόντως δεν ήρθανε ποτέ) και σε μια βδομάδα θα καμάρωνα με καμιά 500 post για ΠΛΑΚΑ.
προτιμώ να κρίνομαι από την σοβαρότητα των γραφόμενων, το σεβασμό στα μέλη και ενίοτε από την ορθογραφία μου...  ;)

προτημω να ειμαι ανωρθωγραφως  :uglystupid:  !!!!!!  παρα κριτης των παντων . . . . .    :idiot:

MOD70

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2005
Like
6
Πόντοι
0
προτημω να ειμαι ανωρθωγραφως   :uglystupid:  !!!!!!  παρα κριτης των παντων . . . . .     :idiot:

Ειλικρινά και εγώ αυτό θα προτιμούσα. Είναι απείρως πιο εύκολο και σίγουρα πιο διασκεδαστικό!
Αλλά τι να κάνουμε? 1000 άνθρωποι - 1000 χαρακτήρες.

Ας αφήσουμε καλύτερα τον χρόνο να δείξει τι εστί ο καθένας... σωστά?

Καλό βράδυ σε όλους!

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6
Για τη Μπουμπουλίνας 4, δε συμφωνώ με την άποψη του ...συναγωνιστή ότι το μαγαζί είναι μάπα.
Κατ' αρχήν ο χώρος είναι εξαιρετικός.
Η Βίκτώρια (η Βίκυ, αν προτιμάτε...) είναι κατά τη γνώμη μου  θεραπαινίς (!) με εξαιρετικές επιδόσεις.
Τώρα όσο για την Ξένια, από εμφάνιση πρόσωπο μέτριο, στήθος στητό σιλικονούχο, κωλαράκι σούπερ με tatoo, αλλά κοντή για όσους ενδιαφέρονται για τα ύψη. Μασάζ δεν κατέχει, καλαμάκι πολύ καλο, μπριζόλα καλή αλλά με κάπως τυπική επαγγελματική συμπεριφορά.
Συμπέρασμα καλή μεν, αλλά το σκόρ Βίκυ - Ξένια, σημειώστε 1 !!!!!!!!!!!

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Ειλικρινά και εγώ αυτό θα προτιμούσα. Είναι απείρως πιο εύκολο και σίγουρα πιο διασκεδαστικό!
Αλλά τι να κάνουμε? 1000 άνθρωποι - 1000 χαρακτήρες.

Ας αφήσουμε καλύτερα τον χρόνο να δείξει τι εστί ο καθένας... σωστά?

Καλό βράδυ σε όλους!

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166

:offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
πρόσφατη επίσκεψη το καλοκαιράκι ένα μεσημέρι στο ίδρυμα της ζησιμοπούλου στη γλυφάς.The full everything!Tίποτα άλλο.Δεν περιγράφω άλλο! :rockon:Αντίθετα την ίδια μερα και λίγο πιό πρίν έφαγα το ύστατο ξενέρωμα με μια θεραπαίνιδα στο δάιμοντ σπά.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ποιό είναι άραγε το κορυφαίο μουνί σε μασάζ σήμερα που τα κάνει όλα?

ZAXOSBUS

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Με άνεση θα χαρακτήριζα έτσι τη Μάρσι στο Φωκ.9-11. Κάνει τα πάντα όλα, είναι μήτρα και οικονομική ! Και δεν είμαι μανατζέρ της αλλά γείτονας...

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
Με άνεση θα χαρακτήριζα έτσι τη Μάρσι στο Φωκ.9-11. Κάνει τα πάντα όλα, είναι μήτρα και οικονομική ! Και δεν είμαι μανατζέρ της αλλά γείτονας...

ποια ειναι η μαρσυ? μια κοντουλα? η μια ξανθουλα,ουκρανεζα?

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36

Δεν ξέρεις την Μάρσυ? shame on you!!!! το αστέρι της Στουρνάρη? το απωθημένο όλων των μασαζιάρηδων επί 1 και πλέον χρόνο?

Η Μαρσυ έχει κανονικό ύψος,λεπτή,καστανόξανθη και είναι Αλβανικής καταγωγής.Καλές υπηρεσίες,που όμως κατά το παρελθόν είχαν υπερδιαφημιστεί....

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
Δεν ξέρεις την Μάρσυ? shame on you!!!! το αστέρι της Στουρνάρη? το απωθημένο όλων των μασαζιάρηδων επί 1 και πλέον χρόνο?

Η Μαρσυ έχει κανονικό ύψος,λεπτή,καστανόξανθη και είναι Αλβανικής καταγωγής.Καλές υπηρεσίες,που όμως κατά το παρελθόν είχαν υπερδιαφημιστεί....

και βεβαια την ξερω, αυτη, την μαρσυ! ομως δεν την εχω δει στην φωκ.9-11....δεν δουλευει καθε μερα? περασα 2 φορες την προηγουμενη εβδομαδα...

frapes

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μήπως γνωριζει κανεις αν παιζει τιποτα Λ.Αλεξανδρας 49. Πήγα πρόσφατα, καλό μασαζ, αλλά στο γυρισμα μου έβαλε πετσετα και οταν ζητησα "happy end" μου αρνηθηκε. Δεν θυμάμαι όνομα, ξανθια, ωραίο σωμα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom