Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

argentinos

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Eιμαι καινουριος στο θερντ παρ'ολο που το παρακολουθω εδω και ενα χρονο, αλλα ειμαι παλιος (πανω απο 20 χρονια) στο χωρο του μασαζ.Επειδη πιστευω οτι το θερντ το διαβαζουν η ακομα και ποσταρουν ανθρωποι που εχουν συμφεροντα απο αυτα τα θεραπευτηρια νομιζω οτι εμεις οι "καταναλωτες" θα μπορουσαμε να ζητησουμε καποιες υπηρεσιες που δεν προσφερονται.Εγω για παραδειγμα θα ηθελα μπανιο μαζι με την κοπελα και body to body μασαζ με λαδι. Προτεινω λοιπον με την βοηθεια των παλαιοτερων την δημιουργια ενος γκαλοπ-δεκαλογου για το τι θα ηθελε ο καθενας μας. Αλλωστε στην ελευθερη αγορα η ζητηση ειναι αυτη που επιβαλλει την προσφορα.

φιλε μου εισαι μεσα στο μυαλο μου!!ειμαι μαζι σου σε αυτες τις καταπληκτικες προτασεις,αν κ πιστευω οτι κατι τετοιες υπηρεσιες θα απογειωσουν τις τιμες.αλλα αξιζει η προταση σου κ την υποστηριζω.
εμπρος παιδια,πειτε κ εσεις την γνωμη σας

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Οσοι δεν τη γνωριζεται τη κορασιδα συστηνεται ως Ντια ή Νταιανα. Μακριαααααα

ντία?γεωργιανή μήπως με tatoo πάνω απο το κώλο?μελαχροινή με μακρύ μαλλι σγουρό γύρω στα 28-30?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Ακριβως γι'αυτο το λαμογιο μιλαω

αυτή δούλευε προ τριετίας στη σκρά 4 και συγγρου στη καλλιθέα.Πολύ ωραίο μουνάκι και εμένα με είχε φροντίσει πολύ καλά.

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.198
Πόντοι
4.365
Και επιτελους ας μαθουν και λιγο μασαζακι γιατι στο τελος θα συγχωνευσουμε το thread στα μπουρδελα... :knockinb:

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.198
Πόντοι
4.365

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Και επιτελους ας μαθουν και λιγο μασαζακι γιατι στο τελος θα συγχωνευσουμε το thread στα μπουρδελα... :knockinb:

μα στο ιδρυμα της σκρά 4 και της ποσειδώνος 20-21 στο φλοίσβο που εργαζόταν η άντα(νύν τατιάνα) δεν "εδιδάχθησαν" ποτέ ούτε καν τη λέξη "μασάζ".Της είναι παντελώς άγνωστη,οπότε λογική η ξεπέτα..

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
μάλιστα η εν λόγω είχε να εμφανιστεί πολύ καιρό στα δρώμενα του "μασάζ".Έχει όμως εμφάνιση άνω του μετρίου,θα έλεγα ως πολύ καλή.

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
αυτή δούλευε προ τριετίας στη σκρά 4 και συγγρου στη καλλιθέα.Πολύ ωραίο μουνάκι και εμένα με είχε φροντίσει πολύ καλά.
φίλε παθος έχεις δίκιο ....και εγώ έχω διαβάσει για απόρριψη σε κορίτσια που εγώ είχα λάβει ιδιαίτερη φροντίδα ...είμαι σίγουρος  ότι μερικές φορές παίζει ρόλο  και η στάση του πελάτη που δημιουργεί συμπάθειες ή αντιπάθειες ...

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
μα στο ιδρυμα της σκρά 4 και της ποσειδώνος 20-21 στο φλοίσβο που εργαζόταν η άντα(νύν τατιάνα) δεν "εδιδάχθησαν" ποτέ ούτε καν τη λέξη "μασάζ".Της είναι παντελώς άγνωστη,οπότε λογική η ξεπέτα..
δεν θα συμφωνήσω μαζύ σου ....εγώ όποτε ζήτησα μασάζ το είχα ..

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.198
Πόντοι
4.365
μάλιστα η εν λόγω είχε να εμφανιστεί πολύ καιρό στα δρώμενα του "μασάζ".Έχει όμως εμφάνιση άνω του μετρίου,θα έλεγα ως πολύ καλή.

Απο εμφανιση παραμενει αστερι. Αν σε ξερει και νομιζεις οτι θα περασεις καλα ορμα

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
Μήπως γνωριζει κανεις αν παιζει τιποτα Λ.Αλεξανδρας 49. Πήγα πρόσφατα, καλό μασαζ, αλλά στο γυρισμα μου έβαλε πετσετα και οταν ζητησα "happy end" μου αρνηθηκε. Δεν θυμάμαι όνομα, ξανθια, ωραίο σωμα...
...μηπως σοφια την ελεγαν? :tits:....με μπολικο βυζι?...ουτε καν σου τα χαιδεψε?!!!! :grin: :sunglasses:

barmy73

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
1
κορυφαίο σκηνικό σήμερα μετά την έξοδο μου από τον οίκο μάλαξης 3ης Σεπτεμβρίου 59: ζητιάνος την έχει αράξει φάτσα στην είσοδο και ζητάει ψιλά!!
(κατά τα άλλα, έπαιξα με Νάντια, τίμιο milf με το οποίο έχω αναπτύξει καλή χημεία και το φχαριστιέμαι)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
κορυφαίο σκηνικό σήμερα μετά την έξοδο μου από τον οίκο μάλαξης 3ης Σεπτεμβρίου 59: ζητιάνος την έχει αράξει φάτσα στην είσοδο και ζητάει ψιλά!!
(κατά τα άλλα, έπαιξα με Νάντια, τίμιο milf με το οποίο έχω αναπτύξει καλή χημεία και το φχαριστιέμαι)
χαχα, μπορει οταν μαζεψει πολλα να παει για μασαζ!!!

dickos

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πως πήγε η επίσκεψη ? Γύρισε η Κορίνα?

arcer2

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1

μα γιαυτό είναι εκεί ο ζητιάνος....μαζεύει χρήματα για μασάζ.... αλήθεια τώρα :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom