και μετα τι θα γινει? ποιοs θα πρωτοπαει? γιατι, για να φθασουν για ολουs λιγο χλωμο . θα ριξουμε κληρο? οι νεοι θα πανε? οι παλιοι? για ριξε καμμια ιδεαναι, να μαζευτουμε πολλοι να κανουμε ερανο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 7M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)
δεν ξερω φιλε, εγω παραχωρω τη θεση μου στον επομενοκαι μετα τι θα γινει? ποιοs θα πρωτοπαει? γιατι, για να φθασουν για ολουs λιγο χλωμο . θα ριξουμε κληρο? οι νεοι θα πανε? οι παλιοι? για ριξε καμμια ιδεα
ετσι κανει εναs σωστοs τζεντλεμανδεν ξερω φιλε, εγω παραχωρω τη θεση μου στον επομενο
παιζουν δυο στη Φερων , 7 και 19.τι μου κανατε ρε παιδια,φωτια μου βαλατε με την φερων.
αντε να χαθειτε....μετα τις 20 του μηνος ομως.
οποιος παει στο 19 ας μας ενημερωσει κι εμας τους ταλαιπωρους!!!
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
Επισκεψη προς τα τελη Αυγουστου στο μασατζιδικο της Δεριγνυ και Πατησιων... Στην υποδοχη δυο κοπελες ψιλομιλφ, η μια ειχε πελατη στο δωματιο η αλλη φιλιπινεζα, γυρω στα 40 πολυ συμπαθητικη αλλα οχι καλη... Μασαζ πολυ καλο και φραπε επισης με ψιλοπιπα καθοτι κατεθεσα αμεσως... Καλη εμπειρια και καλη ενεργεια αλλα τα 80ε ειναι πολλα. Νομιζω οτι εαν επεμενα και ειχα κρατηθει θα υπηρχε και μπριζολα.
Καλο και το περιβαλλον ενω οπως εμαθα απο αυτην την εβδομαδα γυριζουν και τα αλλα τεμαχια. Θα ακολουθησει ρεπορταζ.
ψιλοπιπα????
Τι ενοείς?
Προσεφέρθει καλαμάκι ή πιπα οι υπηρεσίες?
Ονομα κοπέλας? (είναι 2 ανατολικών χωρών εκεί)
aristouxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 18
- Like
- 0
- Πόντοι
- 10
κορυφαίο σκηνικό σήμερα μετά την έξοδο μου από τον οίκο μάλαξης 3ης Σεπτεμβρίου 59: ζητιάνος την έχει αράξει φάτσα στην είσοδο και ζητάει ψιλά!!
(κατά τα άλλα, έπαιξα με Νάντια, τίμιο milf με το οποίο έχω αναπτύξει καλή χημεία και το φχαριστιέμαι)
γενικα η ολη περιοχη εκει εχει παραγαμηθει, ειδικα εξω απο σολωμου γινετε το ελα να δεις
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Φ9-11,Καλλιρόης 48,Σολωμού 54,Σολωμού 59.Αν θές αυταρχικό τράβα ηρώδου αττικού(μέγαρο μαξίμου soapy n ' poutsa apo piso massage by the servants of messie president)
jd
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Φ9-11,Καλλιρόης 48,Σολωμού 54,Σολωμού 59.Αν θές αυταρχικό τράβα ηρώδου αττικού(μέγαρο μαξίμου soapy n ' poutsa apo piso massage by the servants of messie president)
+10^100000000
Αν δείς πιο πίσω έκανα αναφορά για τη συγκεκριμένη κορασίδα και είπα ότι είναι η απόλυτη μαλακία.Τόσο ξενέρωτη δεν νομίζω οτι υπάρχει στο χώρο.Μπουμπουλινας 4 - τεμαχιο Τατιανα. Ο ορισμος της ολοκληρωτικης και απολυτης ξεπετας! Κριμα το κορμι που ειναι αψογο για μας τους πιπινολατρες.. Το οτι καταφερα και με αυτη τη ξενερωτη ειναι αληθινο θαυμα! Το ιδρυμα παντως ειναι ωραιο και καθαρο αν και σημερα εκλεισα 15 λεπτα αναμονη για το μπανιο.. Οσοι δεν τη γνωριζεται τη κορασιδα συστηνεται ως Ντια ή Νταιανα. Μακριαααααα
Καταλογος μασαζεριΑν δείς πιο πίσω έκανα αναφορά για τη συγκεκριμένη κορασίδα και είπα ότι είναι η απόλυτη μαλακία.Τόσο ξενέρωτη δεν νομίζω οτι υπάρχει στο χώρο.
1.μαρσυ πολυ καλο σωμα και υπηρεσιες
2.αντζελινα σολωμου 54.πολυ καλη στις υπηρεσιες
3.μαγια ομορφο στηθος πολυ καλη στις υπηρεσιες
4.βικυ στουρναρη 63 καλο μασαζ
5.βικτωρια σολωμου 54 καλο αλογο
6.μαρια σ 54 απλα καλη
7.ναταλυ μετριο σωμα πολυ καλη στο στομα
8.ζανα αδιαφορη
9.ειρηνη τιποτε
δλδ παιζει σε διπλο ταμπλοΗ Μάρσυ για όσους την αναζητούν, την είδα στο κατάστημα της Μπουμπουλίνας.
Πέρασα και από Στουρνάρη (είχα να πάνω από 1 μήνα να περάσω) και ήταν το μαύρο του το χάλι. Η πλήρης αναρχία...
δυναμεις του δεκα
+10^100000000
απλοποιουνται
ο τσολιας παντως ειναι δυναμη,
ξερει ο παθος...
big_lebowski
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τα γούστα πληρώνονται φίλε big lebowski. .Aν πέρασες πολύ καλά που μάλλον πέρασες μήν ακούς κανέναν.Η ζωή είναι και πολύ σύντομη και γεμάτη αναποδιές.Αρα για να τίς ξεπερνάμε και να συνεχίζουμε πρέπει να έχουμε γεμάτες τίς μπαταρίες μας.
φιλε diomidis συμφωνω απολυτα. Ετσι οπως ειναι η ζωη μας, ειναι απαραιτητο αραια και που (και οσο σου επιτρεπει το μπαγιοκο στην τσεπη) να κανουμε κανα γουστο που να ξεφευγει απο τα κλασσικα. Δεν εχω βεβαια την ανεση να σκαω 200αρια καθε τρεις και λιγο, αλλα αμα το κανεις καπου καπου, σου γεμιζουν οι μπαταριες στο full!!! Αυτο το ντουετακι ηταν super παντως...τρελη καυλα!!!!!
silverdragon
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
xθες το απογευμα ειπα να περασω απο καλλιρροης 85 να δω τι γινετε μετα τις διακοπες,στα 10 μετρα λοιπον απο την πορτα του ιδρυματος ηταν 3 ατομα γυρω στα 30-35 ετων με μια μηχανη αραχτοι και μιλαγανε μεταξυ τους,οταν ομως περασα διπλα τους ειδα οτι και οι 3 φορουσαν στα αυτια ενα ακουστικο το οποιο εβγαινε απο το πουκαμισο με ενα σπυραλ καλωδιο,σαν αυτα που φορανε οι μυστικοι.οπως αντιλαμβανεστε λοιπον περασα μπροστα απο την πορτα,συνεχισα,εκανα ενα ωραιοτατο κυκλο του τετραγωνου,μπηκα στο αμαξακι μου και λακισα!
ακουσε κανεις τιποτα,εχουμε καμια ενημερωση?
βεβαια μπορει να ηταν τυχαια εκει η να φυλανε το κτιριο του καρατζαφερη απεναντι αλλα κι αυτο ειναι μακρια απο εκει,τι να πω δεν ξερω απλα ειπα να το μοιραστω μαζι σας μηπως βγαλουμε καμια ακρη.
βεβαια μπορει να ηταν τυχαια εκει η να φυλανε το κτιριο του καρατζαφερη απεναντι αλλα κι αυτο ειναι μακρια απο εκει,τι να πω δεν ξερω απλα ειπα να το μοιραστω μαζι σας μηπως βγαλουμε καμια ακρη.
Πολύ καλά έκανες ......xθες το απογευμα ειπα να περασω απο καλλιρροης 85 να δω τι γινετε μετα τις διακοπες,στα 10 μετρα λοιπον απο την πορτα του ιδρυματος ηταν 3 ατομα γυρω στα 30-35 ετων με μια μηχανη αραχτοι και μιλαγανε μεταξυ τους,οταν ομως περασα διπλα τους ειδα οτι και οι 3 φορουσαν στα αυτια ενα ακουστικο το οποιο εβγαινε απο το πουκαμισο με ενα σπυραλ καλωδιο,σαν αυτα που φορανε οι μυστικοι.οπως αντιλαμβανεστε λοιπον περασα μπροστα απο την πορτα,συνεχισα,εκανα ενα ωραιοτατο κυκλο του τετραγωνου,μπηκα στο αμαξακι μου και λακισα!
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.415
- Πόντοι
- 5.006
Ηταν απο την υπηρεσία Σ.Π.Υ.Π για τον απέναντι.Δέν έχουν καμμιά σχέση με τα μαγαζιά.Αλλά και πάλι και να σε πιάσουν και με τα βρακιά κατεβασμένα εσένα, εάν δεν το παίξεις τσαμπούκι δεν πρόκειται να σου κάνουν τίποτα.Το πολύ πολύ να σε πάνε για εξακρίβωση και όλα καλά.
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
xθες το απογευμα ειπα να περασω απο καλλιρροης 85 να δω τι γινετε μετα τις διακοπες,στα 10 μετρα λοιπον απο την πορτα του ιδρυματος ηταν 3 ατομα γυρω στα 30-35 ετων με μια μηχανη αραχτοι και μιλαγανε μεταξυ τους,οταν ομως περασα διπλα τους ειδα οτι και οι 3 φορουσαν στα αυτια ενα ακουστικο το οποιο εβγαινε απο το πουκαμισο με ενα σπυραλ καλωδιο,σαν αυτα που φορανε οι μυστικοι.οπως αντιλαμβανεστε λοιπον περασα μπροστα απο την πορτα,συνεχισα,εκανα ενα ωραιοτατο κυκλο του τετραγωνου,μπηκα στο αμαξακι μου και λακισα!
Μπα τιποτα κουφοί θα ήταν!
THANASIS(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αν δεν κανω λαθος εκει ειναι τα γραφεια του Λαος οποτε λογω εκλογων κατι μπορειν να παιζει
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 765K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66