You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
εγώ ήμουν ρε παιδιά.. είχα ξεμείνει και είχα ανάγκη από χειρομάλαξη
big_lebowski
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
καλημερια συναγωνιστες
επισκεψη χτες στο σωματοτριβειο της Μιχαλκοπουλου 99. Επελεξα το εκρηκτικο ντουετο Σονια-Χριστινα..Απο τις καλυτερες ever συνερευσεις θα τολμουσα να πω..Καταρχας και οι 2 γκομενες ειναι καυλα-με διαφορετικο τροπο η καθεμια. Η γνωστη σε ολους μας Σονια, κοντοπουτανο με τσουπωτο κωλαρακι και ωραια βυζια και η Χριστινα, πιο χυμωδης, με απιστευτες βυζαρες και κωλο + καταπληκτικη στο γλειψιμο.Απο τις καλυτερες πιπες που μου εχουν κανει...Υπηρχε χημεια στην ομαδα (οχι οπως την αλλη φορα με Σονια και Μονικα). Γλειψιμο και οι 2 στον κορμο, εναλλαγες, σφυροκοπημα γερο και τελειωμα στις απιστευτες βυζαρες τους... Η τιμη για το ολο πακετο 200€. Περασα τελεια και ΣΙΓΟΥΡΑ θα το ξαναδοκιμασω το διδυμο της επιτυχιας!!
επισκεψη χτες στο σωματοτριβειο της Μιχαλκοπουλου 99. Επελεξα το εκρηκτικο ντουετο Σονια-Χριστινα..Απο τις καλυτερες ever συνερευσεις θα τολμουσα να πω..Καταρχας και οι 2 γκομενες ειναι καυλα-με διαφορετικο τροπο η καθεμια. Η γνωστη σε ολους μας Σονια, κοντοπουτανο με τσουπωτο κωλαρακι και ωραια βυζια και η Χριστινα, πιο χυμωδης, με απιστευτες βυζαρες και κωλο + καταπληκτικη στο γλειψιμο.Απο τις καλυτερες πιπες που μου εχουν κανει...Υπηρχε χημεια στην ομαδα (οχι οπως την αλλη φορα με Σονια και Μονικα). Γλειψιμο και οι 2 στον κορμο, εναλλαγες, σφυροκοπημα γερο και τελειωμα στις απιστευτες βυζαρες τους... Η τιμη για το ολο πακετο 200€. Περασα τελεια και ΣΙΓΟΥΡΑ θα το ξαναδοκιμασω το διδυμο της επιτυχιας!!
Η τιμη για το ολο πακετο 200€. Περασα τελεια και ΣΙΓΟΥΡΑ θα το ξαναδοκιμασω το διδυμο της επιτυχιας!!
Συνάδελφε, 200e δεν είναι πολλά έστω και για διπλό? Όντως τα άξιζαν τόσα πολλά?
Κωλαράκι δίδουν τα μωρά που αναφέρεις?
..και τέλος μία απορία που έχω από παλιά.. εφόσον είναι διπλό, και τα χρήματα διπλά, γιατί να μην υπάρχει και διπλή ...ευχαρίστηση, εκ μέρους μας????
edit_Duracell: Διόρθωση παράθεσης
..και τέλος μία απορία που έχω από παλιά.. εφόσον είναι διπλό, και τα χρήματα διπλά, γιατί να μην υπάρχει και διπλή ...ευχαρίστηση, εκ μέρους μας????
Σωστός και στα δύο. Διπλό πρέπει να σημαίνει και extra ball. 2 ραντίσματα και η τιμή πρέπει να είναι κάτι λιγότερο από το διπλάσιο της κανονικής. Αυτά θεωρούνται δεδομένα στην αγορά.
big_lebowski
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
edit_Duracell: Διόρθωση παράθεσης
για μενα συναδελφε πολλα ειναι τα 200αρια και τα 250αρια για cg, οι οποιες ειναι μεν πιο ωραιες απο τις μασατζουδες αλλα στο τελος της ημερας το αποτελεσμα ειναι το ιδιο. Η τιμη θα μπορουσε να ηταν χαμηλοτερη αλλα οπως εχει πει και ο πανμεγιστος Γεωργιου "¨ο πληθωρισμος φαινεται στην τιμη της πουτανας". Εδω τα παντα εχουν ακριβυνει.
για τη διπλη ευχαριστηση εχεις δικιο. κωλαρακι δε δινουν.
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.941
- Πόντοι
- 19.505
Χτες επισκέφτηκα το ταπεινό μπουρδελάκι στη Μονής Προδρόμου.
Φεύγοντας, στην πόρτα της πολυκατοικίας που στεγάζει το Κέντρο Μαλλάξεων
περίμεναν δυο μοντέλα με ψηλοτάκουνα και μίνι να τα πιείς στο ποτήρι.
Λέω εδώ είμαστε... Ψάχναν τα κουδούνια και κάποια στιγμη τους άνοιξαν και μπήκαν. Ανέβηκα λοιπόν κι εγώ αλλά στη μασαζερί παρέλασαν τα γνωστά μιλφ. Άρα δεν ήταν για εκεί. Τώρα παίζει ένα κουδούνι Victoria στον 3ο και άλλο ένα Cosmetics στον πρώτο; Ξέρει κανείς τίποτα;
Λέω εδώ είμαστε... Ψάχναν τα κουδούνια και κάποια στιγμη τους άνοιξαν και μπήκαν. Ανέβηκα λοιπόν κι εγώ αλλά στη μασαζερί παρέλασαν τα γνωστά μιλφ. Άρα δεν ήταν για εκεί. Τώρα παίζει ένα κουδούνι Victoria στον 3ο και άλλο ένα Cosmetics στον πρώτο; Ξέρει κανείς τίποτα;
Πως πήγε η επίσκεψη ? Γύρισε η Κορίνα?
για Κορίνα δεν ρώτησα, ούτε τα κορίτσια είδα. πήγα καρφωτός για Νάντια.
η επίσκεψη κατά τα γνωστά (80) και η Νάντια όπως πάντα καθαρή και υπομονετική
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
αυτό θέλει έρευνα!Να εκδόσω ένταλμα στον ίβλη?
αυτό θέλει έρευνα!Να εκδόσω ένταλμα στον ίβλη?
έχει γίνει της μπουρδελοπολικατοίκιας
πρέπει να πάμε για έρευνα σε ολόκληρο το κτίριο
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.152
- Πόντοι
- 456
πρεπει να οριστουν γρηγορα τρεις εθελοντεςέχει γίνει της μπουρδελοπολικατοίκιας
πρέπει να πάμε για έρευνα σε ολόκληρο το κτίριο
να πανε και να θυσιαστουν για την ενημερωση!
argentinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τι μου κανατε ρε παιδια,φωτια μου βαλατε με την φερων.
αντε να χαθειτε....μετα τις 20 του μηνος ομως.
αντε να χαθειτε....μετα τις 20 του μηνος ομως.
ξερω οτι το ενα ασχολητε με travel , το αλλο ομως ? οχι τιποτα αλλα ειμαι και τακτικος της προδρομου , λετε να επενδυω τα λεφτα μου σε λαθος οροφο ?
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Τα γούστα πληρώνονται φίλε big lebowski. .Aν πέρασες πολύ καλά που μάλλον πέρασες μήν ακούς κανέναν.Η ζωή είναι και πολύ σύντομη και γεμάτη αναποδιές.Αρα για να τίς ξεπερνάμε και να συνεχίζουμε πρέπει να έχουμε γεμάτες τίς μπαταρίες μας.καλημερια συναγωνιστες
εγκριθηκεαυτό θέλει έρευνα!Να εκδόσω ένταλμα στον ίβλη?
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.078
- Πόντοι
- 42.697
Πως πήγε η επίσκεψη ? Γύρισε η Κορίνα?
γυρίζει απο βδομάδα...
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.093
- Πόντοι
- 22.785
γυρίζει απο βδομάδα...
καλησπερα ....είδες ένα π.μ πού σού είχα στείλη;;;;
πολυ καλο ΙΒΛΙΣ. μηπωs θα πρεπει να το σκεφτουμε kai εμειs?χαχα, μπορει οταν μαζεψει πολλα να παει για μασαζ!!!
ναι, να μαζευτουμε πολλοι να κανουμε ερανοπολυ καλο ΙΒΛΙΣ. μηπωs θα πρεπει να το σκεφτουμε kai εμειs?
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66