Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
εγώ ήμουν ρε παιδιά.. είχα ξεμείνει και είχα ανάγκη από χειρομάλαξη :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

big_lebowski

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
καλημερια συναγωνιστες

επισκεψη χτες στο σωματοτριβειο της Μιχαλκοπουλου 99. Επελεξα το εκρηκτικο ντουετο Σονια-Χριστινα..Απο τις καλυτερες ever συνερευσεις θα τολμουσα να πω..Καταρχας και οι 2 γκομενες ειναι καυλα-με διαφορετικο τροπο η καθεμια. Η γνωστη σε ολους μας Σονια, κοντοπουτανο με τσουπωτο κωλαρακι και ωραια βυζια και η Χριστινα, πιο χυμωδης, με απιστευτες βυζαρες και κωλο + καταπληκτικη στο γλειψιμο.Απο τις καλυτερες πιπες που μου εχουν κανει...Υπηρχε χημεια στην ομαδα (οχι οπως την αλλη φορα με Σονια και Μονικα). Γλειψιμο και οι 2 στον κορμο, εναλλαγες, σφυροκοπημα γερο και τελειωμα στις απιστευτες βυζαρες τους... Η τιμη για το ολο πακετο 200€. Περασα τελεια και ΣΙΓΟΥΡΑ θα το ξαναδοκιμασω το διδυμο της επιτυχιας!!

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Η τιμη για το ολο πακετο 200€. Περασα τελεια και ΣΙΓΟΥΡΑ θα το ξαναδοκιμασω το διδυμο της επιτυχιας!!

Συνάδελφε, 200e δεν είναι πολλά έστω και για διπλό? Όντως τα άξιζαν τόσα πολλά?
Κωλαράκι δίδουν τα μωρά που αναφέρεις?
..και τέλος μία απορία που έχω από παλιά.. εφόσον είναι διπλό, και τα χρήματα διπλά, γιατί να μην υπάρχει και διπλή ...ευχαρίστηση, εκ μέρους μας????

edit_Duracell: Διόρθωση παράθεσης

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
..και τέλος μία απορία που έχω από παλιά.. εφόσον είναι διπλό, και τα χρήματα διπλά, γιατί να μην υπάρχει και διπλή ...ευχαρίστηση, εκ μέρους μας????

Σωστός και στα δύο. Διπλό πρέπει να σημαίνει και extra ball. 2 ραντίσματα και η τιμή πρέπει να είναι κάτι λιγότερο από το διπλάσιο της κανονικής. Αυτά θεωρούνται δεδομένα στην αγορά.

big_lebowski

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1

edit_Duracell: Διόρθωση παράθεσης

για μενα συναδελφε πολλα ειναι τα 200αρια και τα 250αρια για cg, οι οποιες ειναι μεν πιο ωραιες απο τις μασατζουδες αλλα στο τελος της ημερας το αποτελεσμα ειναι το ιδιο. Η τιμη θα μπορουσε να ηταν χαμηλοτερη αλλα οπως εχει πει και ο πανμεγιστος Γεωργιου "¨ο πληθωρισμος φαινεται στην τιμη της πουτανας". Εδω τα παντα εχουν ακριβυνει.

για τη διπλη ευχαριστηση εχεις δικιο. κωλαρακι δε δινουν.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Χτες επισκέφτηκα το ταπεινό μπουρδελάκι στη Μονής Προδρόμου.
Φεύγοντας, στην πόρτα της πολυκατοικίας που στεγάζει το Κέντρο Μαλλάξεων
περίμεναν δυο μοντέλα με ψηλοτάκουνα και μίνι να τα πιείς στο ποτήρι.
Λέω εδώ είμαστε... Ψάχναν τα κουδούνια και κάποια στιγμη τους άνοιξαν και μπήκαν. Ανέβηκα λοιπόν κι εγώ αλλά στη μασαζερί παρέλασαν τα γνωστά μιλφ. Άρα δεν ήταν για εκεί. Τώρα παίζει ένα κουδούνι Victoria στον 3ο και άλλο ένα Cosmetics στον πρώτο; Ξέρει κανείς τίποτα;

barmy73

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Πως πήγε η επίσκεψη ? Γύρισε η Κορίνα?

για Κορίνα δεν ρώτησα, ούτε τα κορίτσια είδα. πήγα καρφωτός για Νάντια.
η επίσκεψη κατά τα γνωστά (80) και η Νάντια όπως πάντα καθαρή και υπομονετική

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Λέω εδώ είμαστε... Ψάχναν τα κουδούνια και κάποια στιγμη τους άνοιξαν και μπήκαν. Ανέβηκα λοιπόν κι εγώ αλλά στη μασαζερί παρέλασαν τα γνωστά μιλφ. Άρα δεν ήταν για εκεί. Τώρα παίζει ένα κουδούνι Victoria στον 3ο και άλλο ένα Cosmetics στον πρώτο; Ξέρει κανείς τίποτα;

αυτό θέλει έρευνα!Να εκδόσω ένταλμα στον ίβλη? :grin:

arcer2

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
200 γιούρια? ελάτε στα καλά σας ρε παίδες  :headbang:

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
έχει γίνει της μπουρδελοπολικατοίκιας :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

πρέπει να πάμε για έρευνα σε ολόκληρο το κτίριο  :sunglasses:
πρεπει να οριστουν γρηγορα τρεις εθελοντες :bounce-glasses:
να πανε και να θυσιαστουν για την ενημερωση!

argentinos

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
τι μου κανατε ρε παιδια,φωτια μου βαλατε με την φερων.
αντε να χαθειτε....μετα τις 20 του μηνος ομως.

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16

ξερω οτι το ενα ασχολητε με  travel  , το αλλο ομως ?  οχι τιποτα αλλα ειμαι και τακτικος της προδρομου , λετε να επενδυω τα λεφτα μου σε λαθος οροφο ?  

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
καλημερια συναγωνιστες

επισκεψη χτες στο σωματοτριβειο της Μιχαλκοπουλου 99. Επελεξα το εκρηκτικο ντουετο Σονια-Χριστινα..Απο τις καλυτερες ever συνερευσεις θα τολμουσα να πω..Καταρχας και οι 2 γκομενες ειναι καυλα-με διαφορετικο τροπο η καθεμια. Η γνωστη σε ολους μας Σονια, κοντοπουτανο με τσουπωτο κωλαρακι και ωραια βυζια και η Χριστινα, πιο χυμωδης, με απιστευτες βυζαρες και κωλο + καταπληκτικη στο γλειψιμο.Απο τις καλυτερες πιπες που μου εχουν κανει...Υπηρχε χημεια στην ομαδα (οχι οπως την αλλη φορα με Σονια και Μονικα). Γλειψιμο και οι 2 στον κορμο, εναλλαγες, σφυροκοπημα γερο και τελειωμα στις απιστευτες βυζαρες τους... Η τιμη για το ολο πακετο 200€. Περασα τελεια και ΣΙΓΟΥΡΑ θα το ξαναδοκιμασω το διδυμο της επιτυχιας!!
Τα γούστα πληρώνονται φίλε big lebowski. :grin:.Aν πέρασες πολύ καλά που μάλλον πέρασες μήν ακούς κανέναν.Η ζωή είναι και πολύ σύντομη και γεμάτη αναποδιές.Αρα για να τίς ξεπερνάμε και να συνεχίζουμε πρέπει να έχουμε γεμάτες τίς μπαταρίες μας. :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom