Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Φίλτατε αυτό το ίδρυμα αποτελεί παρελθόν για τον κόσμο του μασαζομπριτζολοκάλαμου διότι πέρασα εχθές και ήταν κλειστό με ένα πανό ενοικιάζεται οπότε μάλλον το νοικιάζουνε σε κανένα γυμναστήριο η σε κανένα κομμωτήριο όποιος έχει μακριά μαλλιά ας το επισκεφτεί, απορρίπτοντα οι έχοντες λουμπαγκο.
Επιτέλους να αρχίσει να ισχύει και εδώ ο πανάρχαιος νόμος της αγοράς και της ζήτησης.Όσα μαγαζιά είναι φόλα και προσφέρουν φόλα τον πούλο, να πάνε στον γεροδιάβολο >:cheesy:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Μολις γυρισα απο ζησιμοπουλου.Τι φολα ηταν αυτη!Μια granny στην υποδοχη και μια κοπελα στο σερβισ.Δεν ελεγε μια!Αυτες που ηταν παλια εκει μαρινα ελενη λιλη ξερετε που πηγαν?
Η λίλη έχει φύγει εδώ και καιρό.Το παλιό ρόστερ επίσης με τάνια,βίκυ και ναταλία (milf)έχει σταματήσει.Αυτά.

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Φίλτατε αυτό το ίδρυμα αποτελεί παρελθόν για τον κόσμο του μασαζομπριτζολοκάλαμου διότι πέρασα εχθές και ήταν κλειστό με ένα πανό ενοικιάζεται οπότε μάλλον το νοικιάζουνε σε κανένα γυμναστήριο η σε κανένα κομμωτήριο όποιος έχει μακριά μαλλιά ας το επισκεφτεί, απορρίπτοντα οι έχοντες λουμπαγκο.
Λειτουργει κανονικοτατα απο 1ης Σεπτεμβριου ( ειχε κλεισει για διακοπες ) ,το ροστερ ειναι ανανεωμενο και αρκετα καλο.Το πανο που ειδες ειναι στον 2ο οροφο, το εν λογω ιδρυμα ειναι στον 3ο οροφο.

katsikas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Λειτουργει κανονικοτατα απο 1ης Σεπτεμβριου ( ειχε κλεισει για διακοπες ) ,το ροστερ ειναι ανανεωμενο και αρκετα καλο.Το πανο που ειδες ειναι στον 2ο οροφο, το εν λογω ιδρυμα ειναι στον 3ο οροφο.
για πες,για πες.

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Περισοτερη ενημερωση απο την επομενη εβδομαδα που σκοπευω να το επισκευτω , αν πας νωριτερα ενημερωσε.Παντως πριν τις διακοπες που το επισκευτηκα ειχε 5-6 κοπελες αρκετα καλες ,μια εκ των οποιων σχιστοματα την οποια και θα τιμησω στην επισκεψη μου , οι τιμες ξεκινουν απο 60 το απλο 80 φραπε μετα καλαμακιου και 100 το υπερπληρες .

george_lar

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν συνέδελφοι... Νέα απο πολύ καλή περίπτωση ΝΕΟΥ μασατζίδικου...

Πρίν μερικές μέρες ψάχνοντας σελίδες αγγελιών στο internet για κάτι νέο σε μασάζ, κτλ. βρήκα την εξής ενδιαφέρουσα αγγελία:

Το πιο καλά φυλαγμένο μυστικό! Μόνο για απαιτητικούς και ψαγμένους
άντρες, Μιχαλακοπούλου και Συνώπης 29, στον 1o (Αισθητική)! Ο μύθος γίνεται
πραγματικότητα στο πιο νέο, άνετο, όμορφο και προσεγμένο περιβάλλον
της Αθήνας. Με τις καλύτερες επαγγελματίες μασέζ, με παιχνιδιάρικα
δάκτυλα, απολαύστε την πιο ερωτική πρόκληση, ενα ανεπανάληπτο
πρόγραμμα αργού, απαλού, αισθησιακού μασάζ μιας ολόκληρης ώρας που θα
σας στείλει στον 7ο ουρανό. Οι πληθωρικές και σαγηνευτικές κοπέλες
μας, με τέχνη και υπομονή, θα σας προσφέρουν την πιο μοναδική
εμπειρία, η ικανοποίηση σας είναι η δέσμευση μας. Λώρα, Νάντια, Ελίζα,
είναι μονο τρις απο τις πολλές εκρηκτικές παρουσίες που θα φροντίσουν
για την δική σας απόλαυση. Τολμήστε και δεν θα χάσετε... σας
περιμένουμε. Τηλ. Επικοινωνίας ΧΧΧΧΧΧΧΧ

Μου φάνηκε περίεργο γιατι προσωπικά δεν το είχα ξανακούσει, παρόλο που είμαι θαμώνας εδώ... Είπα να πάω λοιπόν να δω τι παίζει και έμεινα πολύ ευχαριστημένος...

Καμμία σχέση με τα κολλημένα μασατζίδικα, ωραίος χώρος, καλή ατμόσφαιρα, είδα 2 κοπέλες όταν πήγα, και οι 2 ήταν εμφανίσιμες (όχι μοντέλα, αλλά ωραίες), αλλα πάνω απο όλα πολύ ευγενικές και εξυπηρετικές, με πολύ άνεση και ανοικτές για κουβέντα...

Πολύ καλό μασάζ, μου έκανε η 1, Ελληνίδα,  :dancing: 1 ώρα και ενα τέταρτο καμμία βιασύνη, και μετά φούλ πρόγραμμα πολύ χαλαρά...  :fuck2:

Το συστήνω ανεπιφύλακτα, όποιος ενδιαφέρεται να του στείλω το τηλ. σε μύνημα... Εγω προσωπικά θα ξαναπάω  :rockon:

Ρε φιλαρακο ειναι ευκολο να μου στειλεις μ pm το τηλ.

dimitris_zio

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
6
Μια χαρη  εχει κανεις ενημεροση για Ηπειρου  τη γινετε εκει??? μπορει κανεις να ενιμεροσει?

lazzio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Λοιπόν συνέδελφοι... Νέα απο πολύ καλή περίπτωση ΝΕΟΥ μασατζίδικου...

Πρίν μερικές μέρες ψάχνοντας σελίδες αγγελιών στο internet για κάτι νέο σε μασάζ, κτλ. βρήκα την εξής ενδιαφέρουσα αγγελία:

Το πιο καλά φυλαγμένο μυστικό! Μόνο για απαιτητικούς και ψαγμένους
άντρες, Μιχαλακοπούλου και Συνώπης 29, στον 1o (Αισθητική)! Ο μύθος γίνεται
πραγματικότητα στο πιο νέο, άνετο, όμορφο και προσεγμένο περιβάλλον
της Αθήνας. Με τις καλύτερες επαγγελματίες μασέζ, με παιχνιδιάρικα
δάκτυλα, απολαύστε την πιο ερωτική πρόκληση, ενα ανεπανάληπτο
πρόγραμμα αργού, απαλού, αισθησιακού μασάζ μιας ολόκληρης ώρας που θα
σας στείλει στον 7ο ουρανό. Οι πληθωρικές και σαγηνευτικές κοπέλες
μας, με τέχνη και υπομονή, θα σας προσφέρουν την πιο μοναδική
εμπειρία, η ικανοποίηση σας είναι η δέσμευση μας. Λώρα, Νάντια, Ελίζα,
είναι μονο τρις απο τις πολλές εκρηκτικές παρουσίες που θα φροντίσουν
για την δική σας απόλαυση. Τολμήστε και δεν θα χάσετε... σας
περιμένουμε. Τηλ. Επικοινωνίας ΧΧΧΧΧΧΧΧ

Μου φάνηκε περίεργο γιατι προσωπικά δεν το είχα ξανακούσει, παρόλο που είμαι θαμώνας εδώ... Είπα να πάω λοιπόν να δω τι παίζει και έμεινα πολύ ευχαριστημένος...

Καμμία σχέση με τα κολλημένα μασατζίδικα, ωραίος χώρος, καλή ατμόσφαιρα, είδα 2 κοπέλες όταν πήγα, και οι 2 ήταν εμφανίσιμες (όχι μοντέλα, αλλά ωραίες), αλλα πάνω απο όλα πολύ ευγενικές και εξυπηρετικές, με πολύ άνεση και ανοικτές για κουβέντα...

Πολύ καλό μασάζ, μου έκανε η 1, Ελληνίδα,  :dancing: 1 ώρα και ενα τέταρτο καμμία βιασύνη, και μετά φούλ πρόγραμμα πολύ χαλαρά...  :fuck2:

Το συστήνω ανεπιφύλακτα, όποιος ενδιαφέρεται να του στείλω το τηλ. σε μύνημα... Εγω προσωπικά θα ξαναπάω  :rockon:

Συναγωνιστή, δε μας είπες πόσο πήγε το πακέτο !

MOD70

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2005
Like
6
Πόντοι
0
Η παρακάτω παράθεση είναι από το post μου από το topic Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς και απαντάει σε αυτό του cazzone:

Εχω δει και 'χω δει κράχτες εδώ μέσα - αλλά εσύ ρε cazzone ξεπέρασες κάθε προηγούμενο!
Ταυτόγχρονα διαφημιστικά ποστ και στα ΦΟΥΛ και στα ΔΕΝ(!!!???) και με περιγραφή εμπειρίας a'la telemarketing!!!!

Ούτε τα προσχήματα... τσ τσ τσ...  :grin: :grin: :grin:

και μιας που ορισμένοι εξακολουθούν και θαμπωμένοι από το κελεπούρι, ζητούν τηλέφωνο με pm(!!!) ας γίνω λίγο πιο αναλυτικός:

1. Ο κράχτης ποστάρει το ίδιο και στα "ΔΕΝ" γιατί όπως λέει "πιστεύω ότι σας ενδιαφέρει..."
2. Είναι θαμώνας του forum και περπατημένος αλλά είναι το πρώτο του post. Δηλαδή από τα αμέτρητα μαγαζιά και θεραπεύτριες που υπάρχουν, μόνο εκεί είδε το φως το αληθινό!
3. ...και καλά όλα αυτά. Αλλά 1 ώρα και ένα τέταρτο μασάζ και μετά μισάωρη μπριζόλα? Δηλαδή με τα μπανάκια ένα διωράκι! Και γιατί δεν καθόσουν ρε cazzone και για φαγητό? Ήμαρτον...
4. Και το κερασάκι είναι το "κρυφό" τηλέφωνο που θα το στείλει με pm! Καλοσύνη σου!

Και εγώ δεν τα παίρνω τόσο με τον διαφημιστή... Με την αφέλεια μερικών που απαντούν "Ωωωω! θα μου στείλεις και εμένα το τηλ.?" !!!

Καλό μεσημέρι σε όλους.

p.s. το cazzone στα ιταλικά σημαίνει "βλάκες". Χμμμ...

loukaniko

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2009
Like
64
Πόντοι
1
καραισκου 88 στον πειραια αλλαξε ταυτοτητα?εγινε μονο μαζας?γνωριζει κανεις κατι?

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.105
Πόντοι
22.785
Η παρακάτω παράθεση είναι από το post μου από το topic Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς και απαντάει σε αυτό του cazzone:

και μιας που ορισμένοι εξακολουθούν και θαμπωμένοι από το κελεπούρι, ζητούν τηλέφωνο με pm(!!!) ας γίνω λίγο πιο αναλυτικός:

1. Ο κράχτης ποστάρει το ίδιο και στα "ΔΕΝ" γιατί όπως λέει "πιστεύω ότι σας ενδιαφέρει..."
2. Είναι θαμώνας του forum και περπατημένος αλλά είναι το πρώτο του post. Δηλαδή από τα αμέτρητα μαγαζιά και θεραπεύτριες που υπάρχουν, μόνο εκεί είδε το φως το αληθινό!
3. ...και καλά όλα αυτά. Αλλά 1 ώρα και ένα τέταρτο μασάζ και μετά μισάωρη μπριζόλα? Δηλαδή με τα μπανάκια ένα διωράκι! Και γιατί δεν καθόσουν ρε cazzone και για φαγητό? Ήμαρτον...
4. Και το κερασάκι είναι το "κρυφό" τηλέφωνο που θα το στείλει με pm! Καλοσύνη σου!

Και εγώ δεν τα παίρνω τόσο με τον διαφημιστή... Με την αφέλεια μερικών που απαντούν "Ωωωω! θα μου στείλεις και εμένα το τηλ.?" !!!

Καλό μεσημέρι σε όλους.

[size=25pt]viva la fica.............[/size]

dimitris_zio

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
6

Καλό μεσημέρι σε όλους.

ορεο το μηιμα αλλα καλο θα ειναι να ελενχουμε προτα... καθος βλεπω οτι ειστε νεοι.... κ οι 2

dimitris_zio

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
6
πραγματικα, δε γνωριζει κανεις για Ηπειου 22-26? Αν γαμας ή οχι?

MOD70

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2005
Like
6
Πόντοι
0
ορεο το μηιμα αλλα καλο θα ειναι να ελενχουμε προτα... καθος βλεπω οτι ειστε νεοι.... κ οι 2

:) Ναι, αυτό είναι αλήθεια.
Με τη μόνη όμως διαφορά ότι εγώ δεν προμοτάρω ούτε προσβάλλω την νοημοσύνη των μελών.

dimitris_zio

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
6
:) Ναι, αυτό είναι αλήθεια.
Με τη μόνη όμως διαφορά ότι εγώ δεν προμοτάρω ούτε προσβάλλω την νοημοσύνη των μελών.
Θα δουμε εγω πηρα τηλ κ μου ειπανε απο αυριο... αλλα δεν αρνηθικανε κατι μου ειπε θα στα πω με λεπτομεριες  αυριο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom