Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
μακρια, εκτος να της πατε τυροπιτα και μιλκο
οποτε θα χαρει

μιλας για το μιχαλακοπουλου και σινωπης,που ελεγε ο συναδελφος πριν οτι περασε καλα με μασαζ μια ωρα και ενα τεταρτο?
μουφα ειναι δηλαδη? και πηρα τηλεφωνο για να το επισκευτω σημερα.......θα χασω τον χρονο μου συναδελφε?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
μιλας για το μιχαλακοπουλου και σινωπης,που ελεγε ο συναδελφος πριν οτι περασε καλα με μασαζ μια ωρα και ενα τεταρτο?
μουφα ειναι δηλαδη? και πηρα τηλεφωνο για να το επισκευτω σημερα.......θα χασω τον χρονο μου συναδελφε?
μιλω για μια θεραπευτρια συγκεκριμενα

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
..συνάδελφοι καλημέρα.
Τις τελευταίες φορές έχω τιμήσει το ίδρυμα στην Καλλιρόης, όχι για το μασάζ φυσικά, αλλά για τα υπόλοιπα... (σχετικές αναφορές, κρητικές, κ.λ.π. έχω γράψει στον χώρο εδώ)
Ήρθε όμως η ώρα να κάνω διπλό, και επειδή δεν το έχω ξανακάνει,
θέλω να με ενημερώσετε (μην την πατήσω σαν λαλάκας) εάν πάρω 2 κορασίδες, που σημαίνει διπλή ταρίφα, θα υπάρχει και extra ball?
Η ώρα παραμονής, είναι η ίδια?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
..συνάδελφοι καλημέρα.
Τις τελευταίες φορές έχω τιμήσει το ίδρυμα στην Καλλιρόης, όχι για το μασάζ φυσικά, αλλά για τα υπόλοιπα... (σχετικές αναφορές, κρητικές, κ.λ.π. έχω γράψει στον χώρο εδώ)
Ήρθε όμως η ώρα να κάνω διπλό, και επειδή δεν το έχω ξανακάνει,
θέλω να με ενημερώσετε (μην την πατήσω σαν λαλάκας) εάν πάρω 2 κορασίδες, που σημαίνει διπλή ταρίφα, θα υπάρχει και extra ball?
Η ώρα παραμονής, είναι η ίδια?
ωρα ιδια, εξτρα κανονιζεις απο πριν
ή κατα τη διαρκεια

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Μετά απο βόλτα στα πέριξ των μασαζοσουβλατζίδικων ενα έχω να πώ η μαλακία στο τετράγωνο το 90% είναι μπάζα. Φωκίωνος οι ίδιες η μόνη που λέει είναι η ξανθιά Μάρσυ. Κηφισίας 12 εκτός απο Μαρίνα που δεν ήταν εκεί οι άλλλες μπάζα.Μπουμπουλίνας 4 που την πάτησα και κλαίω το 80άρι δεν έλεγε κάτι κάποια και παρόλα αυτά έκατσα ο μακάκας :headbang: :headbang:. Καλλιρόης 12 στον 2ο τα ίδια μπάζα.Αλεξάνδρας 49 αλβανιδάκια μπάζα ας λένε απο Τσεχίες και μαλακίες. Αυτά τα ολίγα.
θα διαφωνίσω τόσο για Μπουμπουλίνας 4 για την Ξένια ,επίσης και Κηφησίας 12 ...

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
cazzone,

δεν μας είπες πόσα έδωσες για το κουστούμι...

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Μετά απο βόλτα στα πέριξ των μασαζοσουβλατζίδικων ενα έχω να πώ η μαλακία στο τετράγωνο το 90% είναι μπάζα. Φωκίωνος οι ίδιες η μόνη που λέει είναι η ξανθιά Μάρσυ. Κηφισίας 12 εκτός απο Μαρίνα που δεν ήταν εκεί οι άλλλες μπάζα.Μπουμπουλίνας 4 που την πάτησα και κλαίω το 80άρι δεν έλεγε κάτι κάποια και παρόλα αυτά έκατσα ο μακάκας :headbang: :headbang:. Καλλιρόης 12 στον 2ο τα ίδια μπάζα.Αλεξάνδρας 49 αλβανιδάκια μπάζα ας λένε απο Τσεχίες και μαλακίες. Αυτά τα ολίγα.

Η αλήθεια εινα οτι τα μπάζα αποτελουν το 80% του ροστερ, γενικώς. καλή αναλογια εχω βρει μονο στην Ομήρου. Επίσης στη γλυφαδα ηρθε μια βουλγαρα ξανθουλα πετιτ, ομορφη.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Στο δε κολωνακι, δημοκριτου, ενα πενταμπαζο κενοτομησε. ζητησε τα χρηματα in advance! σας εχει ξανατυχει κατι τετοιο?  :2funny:

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Στο δε κολωνακι, δημοκριτου, ενα πενταμπαζο κενοτομησε. ζητησε τα χρηματα in advance! σας εχει ξανατυχει κατι τετοιο?  :2funny:
ρε μην πατάτε σε αυτό της Δημοκρίτου είναι κοροιδία.Σε λίγο θα βγάλουν και κανά πλαστικό εργαλείο και θα μας το φορέσουν και από πάνω...

loukaniko

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2009
Like
64
Πόντοι
1
γνωριζει κανεις για το ιδριμα στην αχχιλεως στην αdidas?ειναι ανοιχτο αυτες τις ωρες?

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
θα διαφωνίσω τόσο για Μπουμπουλίνας 4 για την Ξένια ,επίσης και Κηφησίας 12 ...
Βρε ψαρούλι τα γούστα δεν είναι πάντα τα ίδια αλλά και στην Μπουμπουλίνας 4 και στην Κηφισίας 12 εκτός της Μαρίνας οι άλλες είναι κάτι κακόγριες ειδικά στην Κηφισίας 12. Βέβαια στην Μπουμπουλίνας 4 μπορεί να μην είναι γριές η αλλιώς milf αλλά είναι μπαζιόλες. Οσο για την Ξένια εμένα φίλε μου φάνηκε χοντρούλα. Και η κριτική που γράφω είναι με βάσει το δικό μου γούστο. Για κάποιους άλλους διαφέρει.

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
γνωριζει κανεις για το ιδριμα στην αχχιλεως στην αdidas?ειναι ανοιχτο αυτες τις ωρες?
Φίλτατε αυτό το ίδρυμα αποτελεί παρελθόν για τον κόσμο του μασαζομπριτζολοκάλαμου διότι πέρασα εχθές και ήταν κλειστό με ένα πανό ενοικιάζεται οπότε μάλλον το νοικιάζουνε σε κανένα γυμναστήριο η σε κανένα κομμωτήριο όποιος έχει μακριά μαλλιά ας το επισκεφτεί, απορρίπτοντα οι έχοντες λουμπαγκο.

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Βρε ψαρούλι τα γούστα δεν είναι πάντα τα ίδια αλλά και στην Μπουμπουλίνας 4 και στην Κηφισίας 12 εκτός της Μαρίνας οι άλλες είναι κάτι κακόγριες ειδικά στην Κηφισίας 12. Βέβαια στην Μπουμπουλίνας 4 μπορεί να μην είναι γριές η αλλιώς milf αλλά είναι μπαζιόλες. Οσο για την Ξένια εμένα φίλε μου φάνηκε χοντρούλα. Και η κριτική που γράφω είναι με βάσει το δικό μου γούστο. Για κάποιους άλλους διαφέρει.
τώρα θα συμφωνήσω....τα γούστα είναι διαφορετικά ....

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
Παιδια απο Φωκίωνος κανα νέο?

μολις...τελειωσα! ηταν ι αλινα  (αν δεν κανω λαθος...)και μια αλλη. οπως τα ξεραμε δηλαδη...
περασα και απο την συνωπης...οπως μας τα ειπε ο iblis...μια τρελη χοντρη και αλλη μια μπουχεσα...
αλεξανδρας 49 δεν ανοιγανε την πορτα...βαρεσα 3-4 φορες....γιατι?

katsikas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Μολις γυρισα απο ζησιμοπουλου.Τι φολα ηταν αυτη!Μια granny στην υποδοχη και μια κοπελα στο σερβισ.Δεν ελεγε μια!Αυτες που ηταν παλια εκει μαρινα ελενη λιλη ξερετε που πηγαν?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom