Ανωμαλοι επειδη παμε για την υγεια μαs???? υποφερουμε απ τα ...λουμπαγκα μαs!!!!!! Μη δειτε αρρωστο ανθρωπο, αμεσωs να τον
[move] [/move]
Ανωμαλοι επειδη παμε για την υγεια μαs???? υποφερουμε απ τα ...λουμπαγκα μαs!!!!!! Μη δειτε αρρωστο ανθρωπο, αμεσωs να τον
Ελα μπρε ,τιποτα δεν ξερω μετα απο εικοσι χρονια!(σοβαρα το λεω)ΑΑΑΑΑΑ Και ρποσπαθούσα να καταλάβω αν εννοούσε ότι το μαγαζί είναι στο Καλαμάκι..... Ευχαριστώ ρε μόρτη για την ευγενική σου και συναδελφική απάντηση....Εύχομαι ότι απορίες έχεις να στις λύνουν με τον ίδιο τρόπο..... Αν και εσύ μάλλον τα ξέρεις όλα, οπότε πάσο....
[move] [/move]
ΝαιΑνωμαλοι επειδη παμε για την υγεια μαs???? υποφερουμε απ τα ...λουμπαγκα μαs!!!!!! Μη δειτε αρρωστο ανθρωπο, αμεσωs να τον
πανω απ ολα η υγεια !!!Ααααααααχχχχχ την υγεια μαs ναχουμε να.....μασιαζομαστε
Δυστυχωs ετσι ειναι......αν σε βρει το λουμπαγκο εισαι καταδικασμενοsανωμαλοι!
καλα σας λενε!
δεν ξανακανω παρεα μαζι σας!
Ελα μπρε ,τιποτα δεν ξερω μετα απο εικοσι χρονια!(σοβαρα το λεω)
Γι'αυτο μ'αρεσει,καθε φορα διαφορετικα!
Καλως ηρθες
και μην αρπαζεσαι ευκολα
(Για αρχη διαβασε τις τελευταιες 100 σελιδες)
μαγκες καλησπερα!!στο καταλογο μπριζολερι εχει το μασατζιδικο στη δημοκριτου... μηπως εχει γινει λαθος???μηπως θελει το κολπο με το προφυλαλτικο οπως στη θησεως στο μαρουσι????
για να απαντησω την ερωτηση, ισως πιανει ισως οχι.
μην εισαι τοσο επιμονος.
ξεκουτιανες τελειως μου φαινεται!!!Κολπο με προφυλακτικο????Συνθημα ειναι??
ξεκουτιανες τελειως μου φαινεται!!!
ξεχνας κ εσυ?Εγω μονο το ματακι κλεινω και.......
Τι να κανω κι εγω???? ασχημο πραμα η αρρωστεια
μασαζοσχαιμερ!!!!!!!!
Τι να σου κανω???? με τοση...αφαιμαξη που μου κανουν για να βγαλουν το ζουμακι???? στερεψα!!!!!ξεχνας κ εσυ?
πιό αποδοτικό είναι το κόλπο με το προφυλακτικό ....δηλαδή το φοράς από το σπίτι σου αν δεν κάνω λάθος ...τι θα κάνει αυτήΤι να σου κανω???? με τοση...αφαιμαξη που μου κανουν για να βγαλουν το ζουμακι???? στερεψα!!!!!
Παντωs κολπο με προφυλακτικο δεν εχω κανει....κλεινω ματακι εγω.....Πιανει ακομα αυτο!!!
μουκατσε η μπουκια στο λαιμο!πιό αποδοτικό είναι το κόλπο με το προφυλακτικό ....δηλαδή το φοράς από το σπίτι σου αν δεν κάνω λάθος ...τι θα κάνει αυτή
θα καταλάβει ...θα ενδώσει ...
πιό αποδοτικό είναι το κόλπο με το προφυλακτικό ....δηλαδή το φοράς από το σπίτι σου αν δεν κάνω λάθος ...τι θα κάνει αυτή
θα καταλάβει ...θα ενδώσει ...