You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)
νομιζω ναιη ροζαλια μια ξανθια νεαρη ειναι απο δημοκριτου λεω...????
μαγκες καλησπερα!!στο καταλογο μπριζολερι εχει το μασατζιδικο στη δημοκριτου... μηπως εχει γινει λαθος???μηπως θελει το κολπο με το προφυλαλτικο οπως στη θησεως στο μαρουσι????
HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
Καλησπέρα παίδες. Προσπαθώ να βγάλω άκρη με τις τόσες πληροφορίες που παίζουν εδώ μέσα, που στο τέλος χάνω την μπάλα!!! Λοιπόν, επειδή είμαι θιασώτης των studio δεν έχω ιδέα τι παίζει στις μασαζερί. Τι ψάχνω? Ψάχνω να πάω κάπου που εκτός από το μασάζ να γαμήσω κιόλας από την πρώτη επίσκεψη. Μάλιστα επειδή έχω βρει την Νανά την ταϊλανδέζα που κάνει καλό μασάζ και γαμήσι, ψάχνω συγκεκριμένα να πάω σε μασαζερί να πάρω δύο κοπέλες ταυτόχρονα. Γίνεται? Ειδικά αν είσαι πρώτη φορά πελάτης? Επίσης η ώρα μέσα είναι στάνταρ? Και αν τελειώσεις νωρίς μπορείς με ένα μικρό δώρο να έχεις και extra ball μέσα στην ώρα σου? Σύντροφοι τα φώτα σας.
Υ.Γ. επειδή είμαι άσχετος με τα μασαζερί, την μπριτζόλα εντάξει, το κατάλαβα τι εννοείτε. Αλλά όταν λέμε φραπέ τι εννοούμε και τι όταν λέμε φραπέ με καλαμάκι?
Υ.Γ. επειδή είμαι άσχετος με τα μασαζερί, την μπριτζόλα εντάξει, το κατάλαβα τι εννοείτε. Αλλά όταν λέμε φραπέ τι εννοούμε και τι όταν λέμε φραπέ με καλαμάκι?
HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
φιλε , για το φραπε κανε με το χερι σου τη χαρακτηριστικη κινηση που καναμε παλια που χρησιμοποιουσαμε σεικερ, μολις το κανεις νομιζω θα καταλαβεις, οσον αφορα το καλαμακι... ε νομιζω καταλαβες πια.
Να υποθέσω πίπα? Η λάθος κατάλαβα?
Μπράβο.. Αξιος Αξιος...
Επισκέπτης
σου έστειλα PM ρε φίλε! ήμαρτον!!!
silverdragon
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
εντοπισα νεα αγγελια "νεο στουντιο μασαζ,με 3 πανεμορφες μπλα μπλα" πηρα τηλεφωνο και μιλησα με τηλεφωνητρια η οποια βρισκεται πιθανον σε αλλο χωρο,μου ειπε οτι βρισκονται κηφισιας 75,οτι ειναι 3 κοπελες οι 2 ελληνιδες(?) και μια ευρωπαι(Ε)α,μου ειπε επισης οτι κανουν ολα τα προγραμματα για μια ωρα με τιμη 80 ευρω.
γνωριζουμε τιποτα μαγκες?
αντε και καλο μας μηνα
γνωριζουμε τιποτα μαγκες?
αντε και καλο μας μηνα
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.156
- Πόντοι
- 456
Κοιτα το μασσαζ ειναι ο πιο περιεργος χωροςΚαλησπέρα παίδες. Προσπαθώ να βγάλω άκρη με τις τόσες πληροφορίες που παίζουν εδώ μέσα, που στο τέλος χάνω την μπάλα!!! Λοιπόν, επειδή είμαι θιασώτης των studio δεν έχω ιδέα τι παίζει στις μασαζερί. Τι ψάχνω? Ψάχνω να πάω κάπου που εκτός από το μασάζ να γαμήσω κιόλας από την πρώτη επίσκεψη. Μάλιστα επειδή έχω βρει την Νανά την ταϊλανδέζα που κάνει καλό μασάζ και γαμήσι, ψάχνω συγκεκριμένα να πάω σε μασαζερί να πάρω δύο κοπέλες ταυτόχρονα. Γίνεται? Ειδικά αν είσαι πρώτη φορά πελάτης? Επίσης η ώρα μέσα είναι στάνταρ? Και αν τελειώσεις νωρίς μπορείς με ένα μικρό δώρο να έχεις και extra ball μέσα στην ώρα σου? Σύντροφοι τα φώτα σας.
εμεις δε που γραφουμε οι πιο ανωμαλοι
Δεν ειναι παιξε -γελασε οπως τα στουντιο
Μας αρεσει ομως...............
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.156
- Πόντοι
- 456
Οχι βεβαια μην τους πιστευεις!Να υποθέσω πίπα? Η λάθος κατάλαβα?
Το καλαμακι ειναι αυτο το πλαστικο το μακρυ που πινουμε κρυο καφε
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Οχι βεβαια μην τους πιστευεις!
Ειδεs??? αλλα γραφουνε, αλλα εννουνε
!!!! ηρεμια
HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
σου έστειλα PM ρε φίλε! ήμαρτον!!!
Δεν έλαβα κάποιο PM.....
Κοιτα το μασσαζ ειναι ο πιο περιεργος χωρος
εμεις δε που γραφουμε οι πιο ανωμαλοι
Δεν ειναι παιξε -γελασε οπως τα στουντιο
Μας αρεσει ομως...............
HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
ΑΑΑΑΑΑ Και ρποσπαθούσα να καταλάβω αν εννοούσε ότι το μαγαζί είναι στο Καλαμάκι..... Ευχαριστώ ρε μόρτη για την ευγενική σου και συναδελφική απάντηση....Εύχομαι ότι απορίες έχεις να στις λύνουν με τον ίδιο τρόπο..... Αν και εσύ μάλλον τα ξέρεις όλα, οπότε πάσο....
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 755K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66