Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
SSGT-i
κανεις παραθεση σε δικο σου ποστ που δε γραφει τιποτα
και δε γραφεις τιποτα!!! :2funny:
τι περιμενεις να καταλαβουμε?? :think:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
για να απαντησω την ερωτηση, ισως πιανει ισως οχι.
μην εισαι τοσο επιμονος.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
η ροζαλια μια ξανθια νεαρη ειναι απο δημοκριτου λεω...????

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
μαγκες καλησπερα!!στο καταλογο μπριζολερι εχει το μασατζιδικο στη δημοκριτου... μηπως εχει γινει λαθος???μηπως θελει το κολπο με το προφυλαλτικο οπως στη θησεως στο μαρουσι????

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Καλησπέρα παίδες. Προσπαθώ να βγάλω άκρη με τις τόσες πληροφορίες που παίζουν εδώ μέσα, που στο τέλος χάνω την μπάλα!!! Λοιπόν, επειδή είμαι θιασώτης των studio δεν έχω ιδέα τι παίζει στις μασαζερί. Τι ψάχνω? Ψάχνω να πάω κάπου που εκτός από το μασάζ να γαμήσω κιόλας από την πρώτη επίσκεψη. Μάλιστα επειδή  έχω βρει την Νανά την ταϊλανδέζα που κάνει καλό μασάζ και γαμήσι, ψάχνω συγκεκριμένα να πάω σε μασαζερί να πάρω δύο κοπέλες ταυτόχρονα. Γίνεται? Ειδικά αν είσαι πρώτη φορά πελάτης?  Επίσης η ώρα μέσα είναι στάνταρ? Και αν τελειώσεις νωρίς μπορείς με ένα μικρό δώρο να έχεις και extra ball μέσα στην ώρα σου? Σύντροφοι τα φώτα σας.

Υ.Γ. επειδή είμαι άσχετος με τα μασαζερί, την μπριτζόλα εντάξει, το κατάλαβα τι εννοείτε. Αλλά όταν λέμε φραπέ τι εννοούμε και τι όταν λέμε φραπέ με καλαμάκι?

attol69

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
31
Πόντοι
6
φιλε , για το φραπε κανε με το χερι σου τη χαρακτηριστικη κινηση που καναμε παλια που χρησιμοποιουσαμε σεικερ, μολις το κανεις νομιζω θα καταλαβεις, οσον αφορα το καλαμακι... ε νομιζω καταλαβες πια.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
φιλε , για το φραπε κανε με το χερι σου τη χαρακτηριστικη κινηση που καναμε παλια που χρησιμοποιουσαμε σεικερ, μολις το κανεις νομιζω θα καταλαβεις, οσον αφορα το καλαμακι... ε νομιζω καταλαβες πια.

Να υποθέσω πίπα? Η λάθος κατάλαβα?

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
εντοπισα νεα αγγελια "νεο στουντιο μασαζ,με 3 πανεμορφες μπλα μπλα" πηρα τηλεφωνο και μιλησα με τηλεφωνητρια η οποια βρισκεται πιθανον σε αλλο χωρο,μου ειπε οτι βρισκονται κηφισιας 75,οτι ειναι 3 κοπελες οι 2 ελληνιδες(?) και μια ευρωπαι(Ε)α,μου ειπε επισης οτι κανουν ολα τα προγραμματα για μια ωρα με τιμη 80 ευρω.

γνωριζουμε τιποτα μαγκες?
αντε και καλο μας μηνα

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.156
Πόντοι
456
Καλησπέρα παίδες. Προσπαθώ να βγάλω άκρη με τις τόσες πληροφορίες που παίζουν εδώ μέσα, που στο τέλος χάνω την μπάλα!!! Λοιπόν, επειδή είμαι θιασώτης των studio δεν έχω ιδέα τι παίζει στις μασαζερί. Τι ψάχνω? Ψάχνω να πάω κάπου που εκτός από το μασάζ να γαμήσω κιόλας από την πρώτη επίσκεψη. Μάλιστα επειδή  έχω βρει την Νανά την ταϊλανδέζα που κάνει καλό μασάζ και γαμήσι, ψάχνω συγκεκριμένα να πάω σε μασαζερί να πάρω δύο κοπέλες ταυτόχρονα. Γίνεται? Ειδικά αν είσαι πρώτη φορά πελάτης?  Επίσης η ώρα μέσα είναι στάνταρ? Και αν τελειώσεις νωρίς μπορείς με ένα μικρό δώρο να έχεις και extra ball μέσα στην ώρα σου? Σύντροφοι τα φώτα σας.

Υ.Γ. επειδή είμαι άσχετος με τα μασαζερί, την μπριτζόλα εντάξει, το κατάλαβα τι εννοείτε. Αλλά όταν λέμε φραπέ τι εννοούμε και τι όταν λέμε φραπέ με καλαμάκι?
Κοιτα το μασσαζ ειναι ο πιο περιεργος χωρος
εμεις δε που γραφουμε οι πιο ανωμαλοι
Δεν ειναι παιξε -γελασε οπως τα στουντιο
Μας αρεσει ομως............... :s&m_3:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Οχι βεβαια μην τους πιστευεις!
Το καλαμακι ειναι αυτο το πλαστικο το μακρυ που πινουμε κρυο καφε :2funny:

ΑΑΑΑΑΑ Και ρποσπαθούσα να καταλάβω αν εννοούσε ότι το μαγαζί είναι στο Καλαμάκι..... Ευχαριστώ ρε μόρτη για την ευγενική σου και συναδελφική απάντηση....Εύχομαι ότι απορίες έχεις να στις λύνουν με τον ίδιο τρόπο..... Αν και εσύ μάλλον τα ξέρεις όλα, οπότε πάσο....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ανωμαλοι επειδη παμε για την υγεια μαs???? υποφερουμε απ τα ...λουμπαγκα μαs!!!!!! Μη δειτε αρρωστο ανθρωπο, αμεσωs να τον  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom