Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (5 μέλη και 25 επισκέπτες)

nikolas9

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
χτεσινη επισκεψη μιχαλακοπουλου 99 πρωτη και τελευταια. Θεραπευτρια σονια αν και συμπαθητικη μασαζ χαλια γιατι ειχε  θεμα με τον ωμο της! απο φαι μονο φραπε γιατι ειχε λεει περιοδο!τοτε βρε ηλιθια τι σκατα θες μες στο δωματιο ?γιατι αν με περνας για μπατσο δε σερβιρεις φραπε και αν με εχεις πελατη τι να σε κανω με περιοδο? Την επομενη φορα λεει θα κανουμε περισσοτερα εδωσα 60 καιεφυγα.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
χτεσινη επισκεψη μιχαλακοπουλου 99 πρωτη και τελευταια. Θεραπευτρια σονια αν και συμπαθητικη μασαζ χαλια γιατι ειχε  θεμα με τον ωμο της! απο φαι μονο φραπε γιατι ειχε λεει περιοδο!τοτε βρε ηλιθια τι σκατα θες μες στο δωματιο ?γιατι αν με παιρνας για μπατσο δε σερβιρεις φραπε και αν με εχεις πελατη τι να σε κανω με περιοδο? Την επομενη φορα λεει θα κανουμε περισσοτερα εδωσα 60 καιεφυγα.
δε ικσερεσ δε ροταγεσ?
απεφθισου στοwww.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,36907.0] σκεττινο θερτ[/url]

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
χτεσινη επισκεψη μιχαλακοπουλου 99 πρωτη και τελευταια. Θεραπευτρια σονια αν και συμπαθητικη μασαζ χαλια γιατι ειχε  θεμα με τον ωμο της! απο φαι μονο φραπε γιατι ειχε λεει περιοδο!τοτε βρε ηλιθια τι σκατα θες μες στο δωματιο ?γιατι αν με περνας για μπατσο δε σερβιρεις φραπε και αν με εχεις πελατη τι να σε κανω με περιοδο? Την επομενη φορα λεει θα κανουμε περισσοτερα εδωσα 60 καιεφυγα.
ηταν η τσαττσα στον χωρο η σου ανοιξε εν α  ξανθο ρωσιδακι...χωρις την τσατσα εαν δεν σε ξερουν πολυ καλα...χλωμο για οτιδηποτε...επειδη μαλλον ειναο χαζες,τοσο απλα

loud

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
να ενημερωσω και εγω με τη σειρα μου τους συναθλητες ότι τελικα επιτύχαμε στη Μεσογειων 208 ... χωρις ραντεβου που αναφερεται καπου αλλου ... απλα υπηρχε αναμονη περίπου 30 λεπτάκια ... η Γωγω δεν ήταν αλλά η Ελλη εκανε το καθηκον της ...

απλα τα 100 μου φανηκαν πολλα ... ΒΠ όμως ... ααα μου είπε ότι Λωκ-ατζη εν έχει ... ωραιο ταττου έχει η ατιμουλα ωστόσο!!! ... και ηταν παρά το πολυ κόσμο - ηρεμα - δεν ηταν ξεπέτα ... 

πέρασα και απο μεσογειων 289 χτυπησα ενα κουδουνι που λεει - πλανετ αισθητικη - και βγηκε ενα ξεμαλιασμενο κακομοιρο και μου λεει ότι είναι μόνο για γυναίκες... λαθος λεω ... χμ ... χτυπησα λαθος ε??? 

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Πάντως εγώ εκπλήρωσα το σκοπό της επίσκεψης σε κανα 12λεπτο γιατί δυσκολεύτηκα να παιξω περισσότερη άμυνα ειδικά οταν ήρθε απο πάνω,...βγήκα knock out !
Είχα κάτι μήνες να πατήσω σε μασαζερί, αλλά η σημερινή επίσκεψη με αποζημίωσε και ίσως με κάνει να αναθεωρήσω !

Βλέπετε αγαπητοί συνάδελφοι? το μαγαζί δικαιολόγησε απόλυτα τον χαρακτηρισμό του ως "ξεπέτα",όμως ο συναγωνιστής έμεινε ευχαριστημένος....Γούστα ειναι αυτά....

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Βλέπετε αγαπητοί συνάδελφοι? το μαγαζί δικαιολόγησε απόλυτα τον χαρακτηρισμό του ως "ξεπέτα",όμως ο συναγωνιστής έμεινε ευχαριστημένος....Γούστα ειναι αυτά....
αφου ειχε καιρο να αλλαξει λαδια και επαθε υπερχειλιση!!!!!!!!! :pipa2:
σε τετοιες περιπτωσεις με ενα 20αρι περνεις και δευτερο γυρο,
παντα μιλωντας για 45λεπτη συνεδρια...

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Εισαι βεβαιος?

μια φορά στην Καίτη που ζήτησα δευτερο γύρο (με την ίδια...) μου ειπαν για αλλα 70 ευρώ.... :rockon:

gousgounis_athens_gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
215
Πόντοι
281
Παρασκευή
Επίσκεψη Μελινόσπιτο Σολωμού
Απίστευτη κατάντια
Μελίνα ταξιδάκι στη πατρίδα Δέσποινα εκτός για κάτι προσωπικές δουλειές της (λέτε να κάνει συνεδρίες σε κανένα hotel)kai το μαγαζί το κρατούσαν 4 μπάζα πρωταθλήτριες του πάχους και της κυτταρίτιδας επίσης εμφανίστηκε νέο μέλος που πρέπει να ξεπερνά τα 40 45 έτη
Η ΤΈΛΕΙΑ ΠΑΡΑΚΜΉ

gousgounis_athens_gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
215
Πόντοι
281
Μάρνης 28 το έκλεισαν ?
Κτυπάω κουδούνι τίποτα.
Εμφανίζετε ένοικος μπουκάρω ανεβαίνω στον 5ο στήνω αυτί ξαναχτυπάω κουδούνι με το χέρι και πάλι τίποτα 

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Εισαι βεβαιος?

μια φορά στην Καίτη που ζήτησα δευτερο γύρο (με την ίδια...) μου ειπαν για αλλα 70 ευρώ.... :rockon:
Τοσα ζητανε για δευτερο γυρο........εκτοs κι αν εννοουσε για σουβλακι!!!!!!!

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
να ενημερωσω και εγω με τη σειρα μου τους συναθλητες ότι τελικα επιτύχαμε στη Μεσογειων 208 ... χωρις ραντεβου που αναφερεται καπου αλλου ... απλα υπηρχε αναμονη περίπου 30 λεπτάκια ... η Γωγω δεν ήταν αλλά η Ελλη εκανε το καθηκον της ...

απλα τα 100 μου φανηκαν πολλα ... ΒΠ όμως ... ααα μου είπε ότι Λωκ-ατζη εν έχει ... ωραιο ταττου έχει η ατιμουλα ωστόσο!!! ... και ηταν παρά το πολυ κόσμο - ηρεμα - δεν ηταν ξεπέτα ... 

πέρασα και απο μεσογειων 289 χτυπησα ενα κουδουνι που λεει - πλανετ αισθητικη - και βγηκε ενα ξεμαλιασμενο κακομοιρο και μου λεει ότι είναι μόνο για γυναίκες... λαθος λεω ... χμ ... χτυπησα λαθος ε??? 
φιλε μου γινε λιγο πιο συγκεκριμενος , εφαγες μπριζολιτσα?, ειπιες φραπε καλαμοτο???

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Εισαι βεβαιος?

στα ποσα λεπτα ειχες τελειωσει τον πρωτο?
με την ιδια λογικη λεμε πως το Στουρναρη ειναι ξεπετααααααααααα!!!!!!!! :tits2:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Μάρνης 28 το έκλεισαν ?
Κτυπάω κουδούνι τίποτα.
Εμφανίζετε ένοικος μπουκάρω ανεβαίνω στον 5ο στήνω αυτί ξαναχτυπάω κουδούνι με το χέρι και πάλι τίποτα 
μεταφερθηκε στο 11, ιδια οδος και οροφος

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
ΕΧΩ ΜΙΑ βυζοελειψη,,,,που θα βρω ανοικτα καμια μπαλκονατη
σημερα ρε παιδες?
σκεφτηκα την  πατησιων 314 ειναι ανοιχτα μαγκες?
αν εχει κανεις τηλ με πμ
ευχαριστω.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Παρασκευή
Επίσκεψη Μελινόσπιτο Σολωμού
Απίστευτη κατάντια
Μελίνα ταξιδάκι στη πατρίδα Δέσποινα εκτός για κάτι προσωπικές δουλειές της (λέτε να κάνει συνεδρίες σε κανένα hotel)kai το μαγαζί το κρατούσαν 4 μπάζα πρωταθλήτριες του πάχους και της κυτταρίτιδας επίσης εμφανίστηκε νέο μέλος που πρέπει να ξεπερνά τα 40 45 έτη
Η ΤΈΛΕΙΑ ΠΑΡΑΚΜΉ

οντως το μελισσοσπιτο εχει κατρακυλησει καιρο τωρα.Κριμα γιατι μεχρι και περσυ το καλοκαιρι ηταν τοπ επιλογη μου.Αν θυμασαι τη λολα και τη πατριτσια θα καταλαβεις τί εννοω.Καλα δε συζητω για δεσποινα-μελινα που ηταν για καιρο οι πιο VFM επιλογες!

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
το μελινοσπιτο ειναι ανοιχτα σημερα?

Stories