Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

inkubus

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2006
Κριτικές
85
Like
2.475
Πόντοι
12.930
Πατερ ευλόγησον...

Το Μεσογείων 206 είναι ανοικτό κι αν ναι μήπως ξέρουμε μέχρι πότε?

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
Πατερ ευλόγησον...

Το Μεσογείων 206 είναι ανοικτό κι αν ναι μήπως ξέρουμε μέχρι πότε?
...μεσογειων 208..μην κανεις και λαθος.
η γ σεπτ 54(νομιζω)ειναι ανοικτα σημερα κυριακη?....εχει κανεις τηλεφωνακι απο το εν λογω μαγαζι??σε πμ.

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.170
Πόντοι
42.697
πέρασα και απο μεσογειων 289 χτυπησα ενα κουδουνι που λεει - πλανετ αισθητικη - και βγηκε ενα ξεμαλιασμενο κακομοιρο και μου λεει ότι είναι μόνο για γυναίκες... λαθος λεω ... χμ ... χτυπησα λαθος ε??? 

ΜΑΥΡΟ-ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ στο συγκεκριμένο μαγαζί...
Η ξεμαλιασμένη που σου άνοιξε είναι η Αντζελα, η ιδιοκτήτρια...
Βουλγάρα σκατόψυχη φραγκοφόνισα...
Εκτός του ότι είναι μπάζο, όπως και μπάζα είναι και οι περισσότερες κοπέλες που κατα καιρούς φέρνει, σου κάνει ανάκριση να δεί τι δουλεία κάνεις και πόσα βγάζεις...
στην αρχή δεν σου κάνουν ούτε φραπέ, αλλά μετά οταν σε μάθουν έχει απο ολα το προγραμμα, αλλά με κάτι τιμές απο 100 εως 150 ευρώ, ανάλογα με τοπόσο θύμα θα πιασουν το πελάτη....
εντελώς για τον πούτσο μαγαζί...

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
25
Like
2.203
Πόντοι
5.345
Καλημέρα και καλή εβδομάδα συναγωνιστές!Ενημέρωση από Στουρνάρη 63,την Παρασκευή 19/06 και ώρα 18.30 μετά από αναφορά συναγωνιστή για Χριστίνα που έχει άπαιχτη ρώγα,μιας και είμαι λάτρης του συγκεκριμένου αξεσουάρ!Η κυρία Καίτη πάντα φιλική με λίγη κουβεντούλα στο σαλόνι,μου έστειλε τις κοπέλες.Κόζαρα την Χριστίνα που ήταν αρκετά συμπαθητική και σαν παρουσία και πέρασα στα ενδότερα.Η Χριστίνα αρκετά φιλική και ομιλιτική χωρίς να είναι φορτική,ιδιέταιρα ενημερωμένη για το site χωρίς όμως να κάνει καμία αναφορά για καλή κριτική όπως κάνουν μερικές πράγμα που το θεωρώ γλυώδες και γελοίο.Το μασάζ της ήταν αξιοπρεπέστατο και μάλιστα έσπευσε να απολογηθεί για την όχι απαιτούμενη από μέρους της ποιότητα λόγω πόνου στο δεξί της χέρι που χτύπησε προ ημερών από πτώση.Περαστικά στην κοπέλα,μιά χαρά με έτριψε παρ'όλα αυτά.Στην συνέχεια ο ρυθμός ανέβηκε σκαλί σκαλί,πράγμα που με φτιάχνει ιδιεταίρως,δηλαδή,αισθησιακά,ερωτικά,σεξουαλικά και τέλος,σκίσε με Μήτσο ν'αλάξω ράφτη(δε με λένε Μήτσο,ποιητική αδεία!)Φραπές καλαμωτός μετά προστατευτικού πουτσοσκουφίου αρκετά μεγάλης διάρκειας,παρ'όλη την ικανοποιητική διάρκεια του τριψίματος,δεν έδειξε καμία βιασύνη,την περιποιήθηκα κι εγώ καθ'ότι ήταν ιδιεταίρως καθαρή και μοσχομουνοβολούσσα!!!Μπριζόλα φρεσκοψημένη και ζουμερή μετά των απαραιτήτων μπαχαροβογγητών που την έκαναν νοστιμότατη και τελείωμα με περιοδικές συσφίξεις του μικρού από το γατί του Χριστινακίου που έδειξε να το ευχαριστιέται δεόντως!!!Είναι από τις λίγες φορές που ένοιωσα άβολα όταν κλήθηκα να καταβάλω το ποσόν των 70 ευρώ που μου φάνηκαν λίγα για τέτοια περιποίηση σε σχέση με άλλα που δίνεις 80 ή και 100 καμιά φορά και τα κλαίς!Στο μόνο μείον του συγκεκριμένου ιδρύματος καταλογίζω την απουσία της Μάρσυ που κατά την γνώμη μου δεν έπρεπε να αφήσουν να φύγει.Βέβαια επειδή δεν είμαι γνώστης του παρασκηνίου των εν λόγω ιδρυμάτων,επιφυλάσσομαι.Αυτά τα ολίγα από εμένα,καλή εβδομάδα σε όλους και καλά βόλια!!!

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Βλέπετε αγαπητοί συνάδελφοι? το μαγαζί δικαιολόγησε απόλυτα τον χαρακτηρισμό του ως "ξεπέτα",όμως ο συναγωνιστής έμεινε ευχαριστημένος....Γούστα ειναι αυτά....
Φίλε μου περί ξεπέτας στο εν λόγω μαγαζί έχω μιλήσει στο παρελθόν κι εγώ,...
Παρ όλα αυτά αυτή τη φορά κάθε άλλο παρά ξεπέτα ήταν η φάση !
Αν μπορούσα εγώ να κρατηθώ θα πήγαινε και 30 και 40 λεπτά ο χρόνος, αλλά η γκομενίτσα ήταν γλύκα και δεν άντεξα,...
Και τέλος εγώ στο χρόνο μετράω το πραγματικό χρόνο παιχνιδιού και όχι τις καθυστερήσεις, πλάγια άουτ, νεκρός χρόνος με φάουλ, κυνήγι της μπάλας εκτος γηπέδου κλπ,...
Και επειδη σ αυτά τα μαγαζιά το μασαζ είναι σα να ψάχνεις μπριζόλες σε ψαράδικο, δεν αναλώνομαι σε τέτοια σκηνικά δήθεν, ...γενικά προτιμάω original καταστάσεις!

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
ιβλις γιατι πηρες το αβαταρ του βοθρου???????? :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3: :s&m_3: :blowup: :knuppel: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
.........Είναι από τις λίγες φορές που ένοιωσα άβολα όταν κλήθηκα να καταβάλω το ποσόν των 70 ευρώ που μου φάνηκαν λίγα για τέτοια περιποίηση σε σχέση με άλλα που δίνεις 80 ή και 100 καμιά φορά και τα κλαίς!..............

Δεν θέλω να ξεκινήσω καμία αντιπαράθεση μαζί σου φίλε αλλά τι μαλ...ιες είναι αυτές που λες??  :huh:  :tickedoff: Σε συμπεριφορές σαν αυτή που περιγράφεις οφείλεται η ολοένα αυξανόμενη χρέωση σε ότι έχει να κάνει με τον πληρωμένο έρωτα με ταυτόχρονη μείωση της ποιότητας των παροχών, ή στην καλύτερη περίπτωση με διατήρησή της σε σταθερό επίπεδο...  :s&m_1:

Χωρίς να έχω καμία βλέψη να κάνω κουμάντο στην τσέπη σου θα σε παρακαλούσα να είσαι πιο φειδωλός στα σχόλια σου καθώς όπως ξέρεις το thread το διαβάζουν και οι "διαχειριστές" των μασαζερί... Δεν θα είναι κρίμα να χαθούν τα "φτηνά" μασατζίδικα?? Και τα λέω "φτηνά" μέσα σε εισαγωγικά γιατί κατά την γνώμη μου μόνο φτηνά δεν είναι. Απλά τα άλλα είναι ακόμα πιο ακριβά... Αν και η Καίτη και τα υπόλοιπα 1-2 που είναι στα 70 € το πάνε 80 € έχεις καμία αμφιβολία ότι αυτά που είναι στα 80 € (μιλάμε για την μεγάλη πλειοψηφία) δεν θα το ανεβάσουν στα 90 € ή και στα 100 € ??

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
25
Like
2.203
Πόντοι
5.345
Δεν θέλω να ξεκινήσω καμία αντιπαράθεση μαζί σου φίλε αλλά τι μαλ...ιες είναι αυτές που λες??  :huh:  :tickedoff: Σε συμπεριφορές σαν αυτή που περιγράφεις οφείλεται η ολοένα αυξανόμενη χρέωση σε ότι έχει να κάνει με τον πληρωμένο έρωτα με ταυτόχρονη μείωση της ποιότητας των παροχών, ή στην καλύτερη περίπτωση με διατήρησή της σε σταθερό επίπεδο...  :s&m_1:

Χωρίς να έχω καμία βλέψη να κάνω κουμάντο στην τσέπη σου θα σε παρακαλούσα να είσαι πιο φειδωλός στα σχόλια σου καθώς όπως ξέρεις το thread το διαβάζουν και οι "διαχειριστές" των μασαζερί... Δεν θα είναι κρίμα να χαθούν τα "φτηνά" μασατζίδικα?? Και τα λέω "φτηνά" μέσα σε εισαγωγικά γιατί κατά την γνώμη μου μόνο φτηνά δεν είναι. Απλά τα άλλα είναι ακόμα πιο ακριβά... Αν και η Καίτη και τα υπόλοιπα 1-2 που είναι στα 70 € το πάνε 80 € έχεις καμία αμφιβολία ότι αυτά που είναι στα 80 € (μιλάμε για την μεγάλη πλειοψηφία) δεν θα το ανεβάσουν στα 90 € ή και στα 100 € ??
ΟΥΠΣ!!!!Πρέπει να υπέπεσα σε σφάλμα συναγωνιστή και έχεις δίκαιο τα μέγιστα.Δεν είμαι απ'αυτούς που έρχονται σε αντιπαράθεση για να υπερασπιστούν το λάθος τους ξεροκέφαλα και πεισματικά και πολύ καλά έκανες και το έθιξες.Ήθελα απλά να τονίσω ότι οι υπηρεσίες μου μου προσφέρθηκαν στο εν λόγω ίδρυμα και από την συγκεκριμένη θεραπαίνιδα ήταν άρτιες και άξιζαν την αμοιβή της σε σχέση με άλλα και άλλες που μας ξεπετούν και ζητούν περισσότερα.ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΑ ΛΙΓΑ.Τα χρήματα τα βγάζω κι εγώ με κόπο και ιδρώτα και λόγω και της επερχόμενης κρίσης δεν φτάνουν τα γαμημένα.Πάντα λειψά είναι.Τουναντίον θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για την παρέμβαση την οποία κρίνω καλοπροαίρετη και ευγενέστατη.Η σωστή και καλοβαλμένη κριτική βοηθάει μέσα στο site όλους τους συναγωνιστές και για καλύτερες υπηρεσίες και για αποφυγή λαθών που κοστίζουν ακριβά και στα νεύρα και στις τσέπες μας.Να είσαι καλά!

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
ΟΥΠΣ!!!!Πρέπει να υπέπεσα σε σφάλμα συναγωνιστή και έχεις δίκαιο τα μέγιστα.Δεν είμαι απ'αυτούς που έρχονται σε αντιπαράθεση για να υπερασπιστούν το λάθος τους ξεροκέφαλα και πεισματικά και πολύ καλά έκανες και το έθιξες.Ήθελα απλά να τονίσω ότι οι υπηρεσίες μου μου προσφέρθηκαν στο εν λόγω ίδρυμα και από την συγκεκριμένη θεραπαίνιδα ήταν άρτιες και άξιζαν την αμοιβή της σε σχέση με άλλα και άλλες που μας ξεπετούν και ζητούν περισσότερα.ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΑ ΛΙΓΑ.Τα χρήματα τα βγάζω κι εγώ με κόπο και ιδρώτα και λόγω και της επερχόμενης κρίσης δεν φτάνουν τα γαμημένα.Πάντα λειψά είναι.Τουναντίον θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για την παρέμβαση την οποία κρίνω καλοπροαίρετη και ευγενέστατη.Η σωστή και καλοβαλμένη κριτική βοηθάει μέσα στο site όλους τους συναγωνιστές και για καλύτερες υπηρεσίες και για αποφυγή λαθών που κοστίζουν ακριβά και στα νεύρα και στις τσέπες μας.Να είσαι καλά!

Όλα καλά φίλε.... χαίρομαι που κατάλαβες την διάθεση της κριτικής μου... Χαίρομαι επίσης που πέρασες καλά με Χριστίνα καθώς στο παρελθόν έχω γράψει πολύ καλές κριτικές για αυτήν!!

ASTREA100

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Παρασκευή
Επίσκεψη Μελινόσπιτο Σολωμού
Απίστευτη κατάντια
Μελίνα ταξιδάκι στη πατρίδα Δέσποινα εκτός για κάτι προσωπικές δουλειές της (λέτε να κάνει συνεδρίες σε κανένα hotel)kai το μαγαζί το κρατούσαν 4 μπάζα πρωταθλήτριες του πάχους και της κυτταρίτιδας επίσης εμφανίστηκε νέο μέλος που πρέπει να ξεπερνά τα 40 45 έτη
Η ΤΈΛΕΙΑ ΠΑΡΑΚΜΉ

Για περιεγραψε λιγο αυτο το  μπαζο..

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Ζ-12 στη Γλυφάδα, 3 νέες θεραπενίδες (και η Αννούλα μόνιμη αξία, σαφώς). Μία Ελληνίς - Ρίτα(20άρα, βυζί-κώλος πέτρα λόγω ηλικίας και γυμναστηρίου, μια αραπίνα και μια ανατολική νέα αλλά κοινότατη. Πήρα την Ελληνίδα, ακλό μασαζάκι και φούλ πρόγραμμα. Απειρη βέβαια, νέα στη δουλεία. Είναι όμως σαν να συνουσιάζεσαι με το πιπίνι που γνώρισες στην παραλία δίπλα σου και έχει μιά γοητεία. Επαναλαμβάνω, στήθος/ποπός ΠΕΤΡΑ. Μου θύμισε τις εποχες τις φοιτιτικές.

ASTREA100

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Χθεσινη βολτιτσα σε θεραπευτηρια.Φραντζη 4 πολυ καλα κοματια,πιστευω συνολικα τα καλυτερα σε συνολο απο τα αλλα που πηγα..καλιρροης λιγο ποιο κατω κ  απεναντι τιποτε το ιδιαιατερο.
Νεος κοσμος ,οδος σαρκουδινου και φραντζη διπλα στον φοινικα,στον 3ο οροφο(με τις τεντες)
προσοχη δεν γραφει τιποτε σε κανενα κουδουνι κατω,ανεβαινεται κατευθειαν στο 3ο..εκει συναντησα την κοντουλα κοκκινομαλα με τα γυαλια,που ηταν στην σκρα..με θυμηθηκε τικανεις κλπ..απο τα κοριτσια μου εμεινε μια ειρηνη ελληνιδα,καλο κοματι..ρωτησα και για Ρωξανη αλλα δεν ξερει κατι..δεν πηρα κατι...κατεληξα Γ Σεπτεμβριου 59,κουδουνι χειρομαλαξη η χειρο κατι τετοιο.Διαλεξα κορινα,οχι αυτη τησ ιμβρου καμια σχεση..μικρο δεν το εκανα πανω απο 23-25.Σωματακι απλα τελειο..βυζακι 2αρι προς 2μισαρι..Λεια,απαλη επιδερμιδα .μασαζ ετσι κ ετσι..Α φορουσε καλτσες αφτες τις σεξυ..μετα το μασαζ βγαζει προφυλακτικο απο την καλτσα,πιπα,μετα καβαλαει απο πανω,πηδημα σε διαφορες γωνιες(ενω ηταν απο πανω).Την κατεβασα ,πηδημα σε ιεραποστολικο,πισωκολητα(οχι κουλουρακι).Πολυ καλη συμετοχη με αναστεναγμους κ βογγητα..περιπου 40 λεπτα,80 ευρα..Παντως απο σωμα αν ηταν λιγο ποιο ψηλη σιγουρα θα ηταν μοντελο.

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
Χθεσινη βολτιτσα σε θεραπευτηρια.Φραντζη 4 πολυ καλα κοματια,πιστευω συνολικα τα καλυτερα σε συνολο απο τα αλλα που πηγα..καλιρροης λιγο ποιο κατω κ  απεναντι τιποτε το ιδιαιατερο.
Νεος κοσμος ,οδος σαρκουδινου και φραντζη διπλα στον φοινικα,στον 3ο οροφο(με τις τεντες)
προσοχη δεν γραφει τιποτε σε κανενα κουδουνι κατω,ανεβαινεται κατευθειαν στο 3ο..εκει συναντησα την κοντουλα κοκκινομαλα με τα γυαλια,που ηταν στην σκρα..με θυμηθηκε τικανεις κλπ..απο τα κοριτσια μου εμεινε μια ειρηνη ελληνιδα,καλο κοματι..ρωτησα και για Ρωξανη αλλα δεν ξερει κατι..δεν πηρα κατι...κατεληξα Γ Σεπτεμβριου 59,κουδουνι χειρομαλαξη η χειρο κατι τετοιο.Διαλεξα κορινα,οχι αυτη τησ ιμβρου καμια σχεση..μικρο δεν το εκανα πανω απο 23-25.Σωματακι απλα τελειο..βυζακι 2αρι προς 2μισαρι..Λεια,απαλη επιδερμιδα .μασαζ ετσι κ ετσι..Α φορουσε καλτσες αφτες τις σεξυ..μετα το μασαζ βγαζει προφυλακτικο απο την καλτσα,πιπα,μετα καβαλαει απο πανω,πηδημα σε διαφορες γωνιες(ενω ηταν απο πανω).Την κατεβασα ,πηδημα σε ιεραποστολικο,πισωκολητα(οχι κουλουρακι).Πολυ καλη συμετοχη με αναστεναγμους κ βογγητα..περιπου 40 λεπτα,80 ευρα..Παντως απο σωμα αν ηταν λιγο ποιο ψηλη σιγουρα θα ηταν μοντελο.

Φραντζή και σαρκουδινου τι αριθμό ?
Απ΄οτι θυμάμαι η σαρκουδινου δεν φτάνει μέχρι Φραντζή

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom