giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
οχι ποτέ. ανοιγε με εφεδρείες καποια εποχη..ποτε την κυριακη(ΖΥΛ ΝΤΑΣΕΝ)
οχι ποτέ. ανοιγε με εφεδρείες καποια εποχη..ποτε την κυριακη(ΖΥΛ ΝΤΑΣΕΝ)
οχι ποτέ. ανοιγε με εφεδρείες καποια εποχη..
οχι ποτέ. ανοιγε με εφεδρείες καποια εποχη..
...μεσογειων 208..μην κανεις και λαθος.Πατερ ευλόγησον...
Το Μεσογείων 206 είναι ανοικτό κι αν ναι μήπως ξέρουμε μέχρι πότε?
αχιλλεως & βενιζελου λεει εχει 5 κοπελες.....ξερει κανεις το επιπεδο ή να πάω για σκάουτ?αδερφακι της ζησιμοπουλου 93 στην αμφιθεας ειναι.....
πέρασα και απο μεσογειων 289 χτυπησα ενα κουδουνι που λεει - πλανετ αισθητικη - και βγηκε ενα ξεμαλιασμενο κακομοιρο και μου λεει ότι είναι μόνο για γυναίκες... λαθος λεω ... χμ ... χτυπησα λαθος ε???
Το Μεσογείων 206 είναι ανοικτό κι αν ναι μήπως ξέρουμε μέχρι πότε?
Άνοιξε ξανά το κατάστημα ????
Φίλε μου περί ξεπέτας στο εν λόγω μαγαζί έχω μιλήσει στο παρελθόν κι εγώ,...Βλέπετε αγαπητοί συνάδελφοι? το μαγαζί δικαιολόγησε απόλυτα τον χαρακτηρισμό του ως "ξεπέτα",όμως ο συναγωνιστής έμεινε ευχαριστημένος....Γούστα ειναι αυτά....
Μάρνης 28 το έκλεισαν ?
Κτυπάω κουδούνι τίποτα.
Εμφανίζετε ένοικος μπουκάρω ανεβαίνω στον 5ο στήνω αυτί ξαναχτυπάω κουδούνι με το χέρι και πάλι τίποτα
.........Είναι από τις λίγες φορές που ένοιωσα άβολα όταν κλήθηκα να καταβάλω το ποσόν των 70 ευρώ που μου φάνηκαν λίγα για τέτοια περιποίηση σε σχέση με άλλα που δίνεις 80 ή και 100 καμιά φορά και τα κλαίς!..............
ΟΥΠΣ!!!!Πρέπει να υπέπεσα σε σφάλμα συναγωνιστή και έχεις δίκαιο τα μέγιστα.Δεν είμαι απ'αυτούς που έρχονται σε αντιπαράθεση για να υπερασπιστούν το λάθος τους ξεροκέφαλα και πεισματικά και πολύ καλά έκανες και το έθιξες.Ήθελα απλά να τονίσω ότι οι υπηρεσίες μου μου προσφέρθηκαν στο εν λόγω ίδρυμα και από την συγκεκριμένη θεραπαίνιδα ήταν άρτιες και άξιζαν την αμοιβή της σε σχέση με άλλα και άλλες που μας ξεπετούν και ζητούν περισσότερα.ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΑ ΛΙΓΑ.Τα χρήματα τα βγάζω κι εγώ με κόπο και ιδρώτα και λόγω και της επερχόμενης κρίσης δεν φτάνουν τα γαμημένα.Πάντα λειψά είναι.Τουναντίον θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για την παρέμβαση την οποία κρίνω καλοπροαίρετη και ευγενέστατη.Η σωστή και καλοβαλμένη κριτική βοηθάει μέσα στο site όλους τους συναγωνιστές και για καλύτερες υπηρεσίες και για αποφυγή λαθών που κοστίζουν ακριβά και στα νεύρα και στις τσέπες μας.Να είσαι καλά!Δεν θέλω να ξεκινήσω καμία αντιπαράθεση μαζί σου φίλε αλλά τι μαλ...ιες είναι αυτές που λες?? Σε συμπεριφορές σαν αυτή που περιγράφεις οφείλεται η ολοένα αυξανόμενη χρέωση σε ότι έχει να κάνει με τον πληρωμένο έρωτα με ταυτόχρονη μείωση της ποιότητας των παροχών, ή στην καλύτερη περίπτωση με διατήρησή της σε σταθερό επίπεδο...
Χωρίς να έχω καμία βλέψη να κάνω κουμάντο στην τσέπη σου θα σε παρακαλούσα να είσαι πιο φειδωλός στα σχόλια σου καθώς όπως ξέρεις το thread το διαβάζουν και οι "διαχειριστές" των μασαζερί... Δεν θα είναι κρίμα να χαθούν τα "φτηνά" μασατζίδικα?? Και τα λέω "φτηνά" μέσα σε εισαγωγικά γιατί κατά την γνώμη μου μόνο φτηνά δεν είναι. Απλά τα άλλα είναι ακόμα πιο ακριβά... Αν και η Καίτη και τα υπόλοιπα 1-2 που είναι στα 70 € το πάνε 80 € έχεις καμία αμφιβολία ότι αυτά που είναι στα 80 € (μιλάμε για την μεγάλη πλειοψηφία) δεν θα το ανεβάσουν στα 90 € ή και στα 100 € ??
ΟΥΠΣ!!!!Πρέπει να υπέπεσα σε σφάλμα συναγωνιστή και έχεις δίκαιο τα μέγιστα.Δεν είμαι απ'αυτούς που έρχονται σε αντιπαράθεση για να υπερασπιστούν το λάθος τους ξεροκέφαλα και πεισματικά και πολύ καλά έκανες και το έθιξες.Ήθελα απλά να τονίσω ότι οι υπηρεσίες μου μου προσφέρθηκαν στο εν λόγω ίδρυμα και από την συγκεκριμένη θεραπαίνιδα ήταν άρτιες και άξιζαν την αμοιβή της σε σχέση με άλλα και άλλες που μας ξεπετούν και ζητούν περισσότερα.ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΑ ΛΙΓΑ.Τα χρήματα τα βγάζω κι εγώ με κόπο και ιδρώτα και λόγω και της επερχόμενης κρίσης δεν φτάνουν τα γαμημένα.Πάντα λειψά είναι.Τουναντίον θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για την παρέμβαση την οποία κρίνω καλοπροαίρετη και ευγενέστατη.Η σωστή και καλοβαλμένη κριτική βοηθάει μέσα στο site όλους τους συναγωνιστές και για καλύτερες υπηρεσίες και για αποφυγή λαθών που κοστίζουν ακριβά και στα νεύρα και στις τσέπες μας.Να είσαι καλά!
Παρασκευή
Επίσκεψη Μελινόσπιτο Σολωμού
Απίστευτη κατάντια
Μελίνα ταξιδάκι στη πατρίδα Δέσποινα εκτός για κάτι προσωπικές δουλειές της (λέτε να κάνει συνεδρίες σε κανένα hotel)kai το μαγαζί το κρατούσαν 4 μπάζα πρωταθλήτριες του πάχους και της κυτταρίτιδας επίσης εμφανίστηκε νέο μέλος που πρέπει να ξεπερνά τα 40 45 έτη
Η ΤΈΛΕΙΑ ΠΑΡΑΚΜΉ
Χθεσινη βολτιτσα σε θεραπευτηρια.Φραντζη 4 πολυ καλα κοματια,πιστευω συνολικα τα καλυτερα σε συνολο απο τα αλλα που πηγα..καλιρροης λιγο ποιο κατω κ απεναντι τιποτε το ιδιαιατερο.
Νεος κοσμος ,οδος σαρκουδινου και φραντζη διπλα στον φοινικα,στον 3ο οροφο(με τις τεντες)
προσοχη δεν γραφει τιποτε σε κανενα κουδουνι κατω,ανεβαινεται κατευθειαν στο 3ο..εκει συναντησα την κοντουλα κοκκινομαλα με τα γυαλια,που ηταν στην σκρα..με θυμηθηκε τικανεις κλπ..απο τα κοριτσια μου εμεινε μια ειρηνη ελληνιδα,καλο κοματι..ρωτησα και για Ρωξανη αλλα δεν ξερει κατι..δεν πηρα κατι...κατεληξα Γ Σεπτεμβριου 59,κουδουνι χειρομαλαξη η χειρο κατι τετοιο.Διαλεξα κορινα,οχι αυτη τησ ιμβρου καμια σχεση..μικρο δεν το εκανα πανω απο 23-25.Σωματακι απλα τελειο..βυζακι 2αρι προς 2μισαρι..Λεια,απαλη επιδερμιδα .μασαζ ετσι κ ετσι..Α φορουσε καλτσες αφτες τις σεξυ..μετα το μασαζ βγαζει προφυλακτικο απο την καλτσα,πιπα,μετα καβαλαει απο πανω,πηδημα σε διαφορες γωνιες(ενω ηταν απο πανω).Την κατεβασα ,πηδημα σε ιεραποστολικο,πισωκολητα(οχι κουλουρακι).Πολυ καλη συμετοχη με αναστεναγμους κ βογγητα..περιπου 40 λεπτα,80 ευρα..Παντως απο σωμα αν ηταν λιγο ποιο ψηλη σιγουρα θα ηταν μοντελο.