Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 68 άτομα (2 μέλη και 66 επισκέπτες)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
συναγωνιστης θα γινει συντομα πατερας σε ιδρυμα θεραπενιδα ειναι εγκυος μπραβο του σε λιγο μπαινει στο μηνα της καλα γενητουρια.

Αν η πληροφορία αυτή αληθεύει, είναι μέγα ατόπημα αν το διέπραξε ο συναγωνιστής έχοντας κατά νου τις διατάξεις του νόμου.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
σωστοι η αποψει σου το ξερει ομως; γιατι  ψαχνοντε.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
η πληροφορια ειναι χιλια τα εκατο εγκυροι κανονοικα πρεπει να αναλαβη της ευθηνες του αν ειναι αυτος που λενε.
μηπως εχουμε μπροστα μας ενα ''στιγμιαιο λαθος'' ????  :think: :think: :think: :think:

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
η πληροφορια ειναι χιλια τα εκατο εγγυροι θα πρεπει να της αναλαβη της ευθυννες του αν ειναι αυτος που λενε.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
η αληθεια ειναι οτι η συγκεκριμενη θεραπευτρια ηταν πολυ θερμη καμια φορα δεν κρατιοταν με τιποτα.

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
Καλα στην φραντζη η σεριφησα χαζη ειναι
σου ανοιγει την πορτα η μουναρα με τα ρουχα που φωναζουν
π α ρ τ ε  μ ε  σου δειχνει τα μπαζα ,εσυ ρωτας αν δουλευει
σου λεει ο χ ι οποτε φευγεις
Πρεπει ναχει γινη απειρες φορες!!!! :tired: 

εγώ αυτό που λες το έχω κάνει 2 φορές με σκοπό να ενδώσει κ να μου κάτσει αλλά που...

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
κανω μια προταση να αναλαβουμε τα εξοδα τοκετου και τα βαφτισια του απο τον δεσποτα.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
επίσκεψη καλλιρόης 48 για 1η φορά. τους το λέω ότι δεν έχω ξανάρθει. αρχίζουν τα νάζια, κ ενώ μου παραδέχονται ότι είναι γαμησερί, μου το παίζουν ότι πρώτα να γίνεις πελάτης κ μετά να σ'εμπιστευτούμε. με τα πολλά μου δείχνει 3-4 κ μου λέει πως έχει κ άλλες τόσες μικρούλες άβγαλτες που δεν μιλάνε ελληνικά αλλά καμιά δεν έχει μεγάλα βυζιά που ζήτησα. μου προτείνει τελικά ελληνίδα κοντή βυζαρού λίζα. η τύπισσα ζητάει ταυτότητα! της δείχνω συνεχίζουμε. αρχίζει κουβέντα κ μασάζ κ όταν αρχίζω πασπάτεμα γδύνεται κανονικά αρχίζει φραπέ, ρουφάει χωρίς καλαμάκι αλλά όταν πάω να της βγάλω το βρακάκι μου λέει ότι βιάζομαι κ αφήνει να εννοηθεί ότι θα φάω από την άλλη φορά. επιμένω κ μου ρίχνει το γνωστό αν έχω καπότα μαζί μου. μαλακία μου δεν είχα (βασικό λάθος για 1η φορά σε μαγαζί) κ έτσι μείναμε εκεί. α, της λέω να μου τον παίξει με τα πόδια για λίγο φορόντας τα τακουνάκια της κ δείχνει μια έκπληξη, μου αρχίζει τα σταυροκοπήματα κτλ (τόσοι λίγοι ποδολάγνοι στα μασατζίδικα ρε παιδιά ή ήταν απλά η βαρεμάρα της) - ξενέρωμα αλλά δεν με σταμάτησε. θα ξαναπάω για να δω κ την υπόλοιπη κολεξιόν του μαγαζιού, αν κ το λιζάκι είχε κάτι πρόστυχο που νομίζω θα ήθελα να το γαμήσω την επομένη.

δουλευει ακομα εκει καποια ελλη ? ειχα κανει κατι δυνατα δυδιμα με την παραπανω βυζαρου πριν κανα 3 μηνο ..

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Σημερινή επίσκεψη σε Καλιρρόης, δε μου είπε καμία τίποτα και συνέχισα σε Φρατζή, όπου μου είπε πολλά η Εμυ !
Ψηλό με κορμάρα και κολάρα και μέση λεπτή, μελαχρινό με κοντό μαλάκι, 2,5αράκι, 22-25 χρ. Πολύ ευχάριστο και δεκτικό σε όλα ! Απειρο ακόμη μια και μόνο κανα μήνα παίζει, αλλά δείχνει οτι ευκολα σε λίγο καιρό θα χτυπάει μετάλιο! Μιλάμε αμα το παιδί αυτό αρχίσει και γυμνάζεται και σφίξει λίγο, θα κάνει μεγάλη ζημιά.
Πάντως εγώ εκπλήρωσα το σκοπό της επίσκεψης σε κανα 12λεπτο γιατί δυσκολεύτηκα να παιξω περισσότερη άμυνα ειδικά οταν ήρθε απο πάνω,...βγήκα knock out !
Είχα κάτι μήνες να πατήσω σε μασαζερί, αλλά η σημερινή επίσκεψη με αποζημίωσε και ίσως με κάνει να αναθεωρήσω !

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
αχιλλεως & βενιζελου λεει εχει 5 κοπελες.....ξερει κανεις το επιπεδο ή να πάω για σκάουτ?αδερφακι της ζησιμοπουλου 93 στην αμφιθεας ειναι.....

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
επισης για χαροκοπου 42 καλλιθεα πρεπει να παιζει μπαζαρια.Γενικα η καλλιθεα ειναι προς αποφυγην δυστυχως καθότι εχει τοσα πολλα μασατζιδικα και σε κανενα δεν υπαρχει πλεον ενα μουνι της προκοπης να ασχοληθεις.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
επισης για χαροκοπου 42 καλλιθεα πρεπει να παιζει μπαζαρια.Γενικα η καλλιθεα ειναι προς αποφυγην δυστυχως καθότι εχει τοσα πολλα μασατζιδικα και σε κανενα δεν υπαρχει πλεον ενα μουνι της προκοπης να ασχοληθεις.
τα καλα ειναι στο τριγωνο της Καλλιροης-ΦΡατζη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom