Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
πηγα μαρ11 και μολις ανοιξα την πορτα (του ασανσερ) ;) επεσα πανω σε μια γιαγια που φωναζε!!!  :s&m_2: οπου φυγει φυγει!!!!!

ρε παιδες καπου υπηρχε μια λιστα με τα ιδρυματα.... εχει ανανεωθει? κατι για μεσογειων και κηφισιας ακουω!! τι παιζει εκει??
υπαρχει μεσογειων 209(? νομιζω) και στην κηφισιας 2 ιδρυματα. στο μεσογειων οχι και τοσο αξιολογα τεμαχια.στην κηφισιας στο 12 και στο 16 (παλι νομιζω για τα νουμερα)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.089
Πόντοι
42.697
υπαρχει μεσογειων 209(? νομιζω) και στην κηφισιας 2 ιδρυματα. στο μεσογειων οχι και τοσο αξιολογα τεμαχια.στην κηφισιας στο 12 και στο 16 (παλι νομιζω για τα νουμερα)

Mεσογείων 208 (χολαργός) 1ος όροφος -κουδούνι "ανάπλαση"
Κηφισιας 12 (ισογειο , κουδούνι OMEGA ST) Αμπελόκηποι
Κηφισίας 18 (1ος όροφος-κουδούνι Ethereal Body)

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195

mikemeister

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Χτές (Κυριακή) το απόγευμα περνάω από Κ48, τίποτα κλειστά.
Ξέρει κανείς τι ώρα κλείνει τις Κυριακές ?

Συνεχίζω και μπαίνω Φ4. Στη πόρτα η Κατερίνα που μου είπε οτι παίζει και αυτή πρίν στείλει τις κοπέλες.
Διαλέγω Ντόνα η οποία είναι ο ορισμός του κοντοπούτανου.

Τσ.....κι πολύ καλό με πρ και άνευ και μετά ανέβηκε από πάνω για το μπριζόλιασμα όπου τα είδα όλα.
Κομπρεσέρ σκέτο. Πολύ στενή και με υπέροχα μπούτια. Δεν σταμάταγε με τίποτα.  :rockon:
ΡΕ ΦΙΛΕ.ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΡΑΝΤΖΗ 4!

mikemeister

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
επίσκεψη καλλιρόης 48 για 1η φορά. τους το λέω ότι δεν έχω ξανάρθει. αρχίζουν τα νάζια, κ ενώ μου παραδέχονται ότι είναι γαμησερί, μου το παίζουν ότι πρώτα να γίνεις πελάτης κ μετά να σ'εμπιστευτούμε. με τα πολλά μου δείχνει 3-4 κ μου λέει πως έχει κ άλλες τόσες μικρούλες άβγαλτες που δεν μιλάνε ελληνικά αλλά καμιά δεν έχει μεγάλα βυζιά που ζήτησα. μου προτείνει τελικά ελληνίδα κοντή βυζαρού λίζα. η τύπισσα ζητάει ταυτότητα! της δείχνω συνεχίζουμε. αρχίζει κουβέντα κ μασάζ κ όταν αρχίζω πασπάτεμα γδύνεται κανονικά αρχίζει φραπέ, ρουφάει χωρίς καλαμάκι αλλά όταν πάω να της βγάλω το βρακάκι μου λέει ότι βιάζομαι κ αφήνει να εννοηθεί ότι θα φάω από την άλλη φορά. επιμένω κ μου ρίχνει το γνωστό αν έχω καπότα μαζί μου. μαλακία μου δεν είχα (βασικό λάθος για 1η φορά σε μαγαζί) κ έτσι μείναμε εκεί. α, της λέω να μου τον παίξει με τα πόδια για λίγο φορόντας τα τακουνάκια της κ δείχνει μια έκπληξη, μου αρχίζει τα σταυροκοπήματα κτλ (τόσοι λίγοι ποδολάγνοι στα μασατζίδικα ρε παιδιά ή ήταν απλά η βαρεμάρα της) - ξενέρωμα αλλά δεν με σταμάτησε. θα ξαναπάω για να δω κ την υπόλοιπη κολεξιόν του μαγαζιού, αν κ το λιζάκι είχε κάτι πρόστυχο που νομίζω θα ήθελα να το γαμήσω την επομένη.
Φίλε,δεν  παίζει να ΙΣΧΎΕΙ!Εγώ που πάω συχνά και μικροδείχνω και δεν μου λένε τίποτα!Την λίζα δεν την ξέρω αλλά η μαρία και η μαριάννα είναι ευγενικές και κοριτσάρες.Παρακαλώ και άλλοι φίλοι της Κ48 να επέμβουν γιατί δεν άλλα!

mikemeister

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
επίσκεψη προχθές σε φρατζή 4. αλβανίδα ψηλή νταρντάνα, καστανή, μαλί τραβηγμένο πίσω σε κώτσο, κωλάρα, βυζιά ζουμερά 3-4αρια, μικρά tatoo σε πλάτη κ πάνω από το τελείωμα της κυλότας. λέει ότι ήταν παλιά στην μάρνης. δεν κάνει ακάποτο. από μασάζ 'υπάρχουν κ χειρότερα' από γαμήσι καλό κομπρεσέρ όταν έρχεται από πάνω κατά τ'άλλα παθητικούλα. στα μείον της ότι αποφεύγει επαφή με μάτια, κ είναι τσιμουδιά. όταν της ζήτησα να μιλήσει λίγο βρώμικα της ήρθαν γέλια. όνομα μην ζητήσετε το ξέχασα.
Ρε φίλε κάνεις  προπαγάνδα υπέρ της Φράντζη4.Θα πάω και εγώ φράντζη και θα σου πω μετά!Τράβα πρώτα Καλ. και μετά μιλάς.Φέρσου ευγενικά  στις κοπέλες και θα σου ανταποδώσουν  την ευγένεια,οκ?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Φίλε,δεν  παίζει να ΙΣΧΎΕΙ!Εγώ που πάω συχνά και μικροδείχνω και δεν μου λένε τίποτα!Την λίζα δεν την ξέρω αλλά η μαρία και η μαριάννα είναι ευγενικές και κοριτσάρες.Παρακαλώ και άλλοι φίλοι της Κ48 να επέμβουν γιατί δεν άλλα!
Προσυπογραφω τα λεγομενα σου.........Οσεs φορεs κι αν πηγα περασα υπεροχα....και πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι εγινε με τον συγκεκριμενο......Απορω δλδ....

SG_mns

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Ρε παλικάρια, υπαρχεί πουθενά κάποια συγκεντρωτική λίστα με τα μασατζίδικα που τρως και το γλυκό;
Για να είμαι ειλικρίνής δεν κάθησα να δω και τις 1400 σελίδες του thread.
Μήπως θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο; καλή ώρα σαν τα studio για παράδειγμα;
Αν υπάρχει, τότε sorry για την τσάμπα αναφορά.

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606

Δεν είμαι φίλος ούτε του Κ48 ούτε του Φ4 αλλά όσες φορές έχω πάει Κ48 με την Μαριάνα έχω περάσει υπέροχα. Αλλά έχω περάσει πολύ καλά
και με την μικρή Θεοδώρα του Φ4. Ταυτότητες και μαλακίες δεν μου έχουν ζητήσει ποτέ σε κανένα από τα δύο.

gonzales

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σαββατο μεσημερι 13/6 στην καραισκου 88..4 τεμαχια τα 3 ηταν γνωστα σε εμε καθοτι πελατης , αλλα το 4ο ειναι νεο και λαχταριστο..νικολ απο ιταλια (ετσι ειπε) φοβερα πρασινα ματια, 19 χρονωνε, εκπληκτικο στηθος 3,5 αρι (ειτε φοραγε το σουτιεν ειτε οχι το στηθος της ηταν εκει στακατο και εβλεπε την ανηφορα)...ελληνικα ουτε λεξη, 2 εβδομαδες εδω, ξερει αγγλικα,γαλλικα,πορτογαλεζικα και ιταλικα...στα αγγλικα και γαλλικα την τσεκαρα οντως ξερει καλα και με γραμματικη σωστη..στο δια ταυτα τωρα...απο μασαζ αδιαφορο εως επικινδυνο λογω απειριας...αλλα στην πιπα μαεστρος...ρουφιγματα στα διδιμα και πεοθηλασμος ντιπ τθροου που λενε και οι αγγλοι...αφου δεν την τεσταρα στο φικι-φικι την αφησα να τελειωσει και να τελειωσω στην πιπιλα..με προφυλακτικο παντα...ιδωμεν σε επομενο τεστ για τα περαιτερω...αυτα...το μαλλι σταθερα και ακατεβατα στα 85 γιουρια...
Στην Καραϊσκου πέρσι το φθινόπωρο έπαιζε ένα μωρό που μοιάζει στην περιγραφή που δίνεις ονόματι Σάντρα. Έλεγε ότι ήταν από Ιταλία αλλά μιλούσε λίγο περίεργα τα Ιταλικά. Επίσης ήξερε αγγλικά και γαλλικά. Μου είχε πει ότι ήταν εδώ για διακοπές και θα έφευγε. Μήπως είναι η ίδια που ξαναγύρισε;

ilias_21

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα
καποια προταση για μεσογειων 208 απο κανενα πιο εμπειρο υπαρχει?

MOD70

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2005
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους,

Ξέρει κανείς που δουλεύει τώρα η Αλεξάνδρα?
(Ξανθιά, Μιχαλακοπούλου 99 -> Πατησίων 171 -> Γαλατσίου 314 -> ???)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Καλησπέρα σε όλους,

Ξέρει κανείς που δουλεύει τώρα η Αλεξάνδρα?
(Ξανθιά, Μιχαλακοπούλου 99 -> Πατησίων 171 -> Γαλατσίου 314 -> ???)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
εχεις τσεκαρει και τα τρια και δεν ειναι?

STRATARXHS

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα
καποια προταση για μεσογειων 208 απο κανενα πιο εμπειρο υπαρχει?

ειχα παει κυριακη ηταν μονο μια μετρια γκομενα καλο μασαζ ακοποτη πιπα

και μπριζολα 80 ο χωρος πολυ μετριος ημουνα σε δωματιο προς μεσογειων

αρα ειχε πολυ φασαρια μου ειπε δουλευε αλλη μια που δεν ηταν εκει,και

το γατακι ηταν τριχωτο εγω δεν ξαναπαω

MOD70

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2005
Like
6
Πόντοι
0
εχεις τσεκαρει και τα τρια και δεν ειναι?

Ναι, εννοείται... και δυστυχώς κανένα από τα κορίτσια των προηγούμενων μαγαζιών δεν κελαηδάει...
Κάνουν όλες τις Κινέζες:
"Η Αλεξάνδρα? Δεν ξέρω... σταμάτησε..."

STRATARXHS

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ας ενημερωσει καποιος για κολονακι πατριαρχου ιωακειμ στην αγγελεια

λεει για οικονομικα ανετα ατομα ας δωσει καποιος πληροφοριες γιατι

ενδιαφερομαι για επισκεψη :dancing:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Ναι, εννοείται... και δυστυχώς κανένα από τα κορίτσια των προηγούμενων μαγαζιών δεν κελαηδάει...
Κάνουν όλες τις Κινέζες:
"Η Αλεξάνδρα? Δεν ξέρω... σταμάτησε..."
πολωνη δεν ηταν αυτη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom