periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
ζησιμοπουλου 12 το κουδουνι γραφει ομορφος κοσμος σπα τριτος οροφος συνιστω ξανθια τανια ειναι πολυ καλη.
οταν λες πολυ καλη; τιμη;ζησιμοπουλου 12 το κουδουνι γραφει ομορφος κοσμος σπα τριτος οροφος συνιστω ξανθια τανια ειναι πολυ καλη.
. . . η τύπισσα ζητάει ταυτότητα! της δείχνω συνεχίζουμε . . .
επίσκεψη καλλιρόης 48 για 1η φορά. τους το λέω ότι δεν έχω ξανάρθει. αρχίζουν τα νάζια, κ ενώ μου παραδέχονται ότι είναι γαμησερί, μου το παίζουν ότι πρώτα να γίνεις πελάτης κ μετά να σ'εμπιστευτούμε. με τα πολλά μου δείχνει 3-4 κ μου λέει πως έχει κ άλλες τόσες μικρούλες άβγαλτες που δεν μιλάνε ελληνικά αλλά καμιά δεν έχει μεγάλα βυζιά που ζήτησα. μου προτείνει τελικά ελληνίδα κοντή βυζαρού λίζα. η τύπισσα ζητάει ταυτότητα! της δείχνω συνεχίζουμε. αρχίζει κουβέντα κ μασάζ κ όταν αρχίζω πασπάτεμα γδύνεται κανονικά αρχίζει φραπέ, ρουφάει χωρίς καλαμάκι αλλά όταν πάω να της βγάλω το βρακάκι μου λέει ότι βιάζομαι κ αφήνει να εννοηθεί ότι θα φάω από την άλλη φορά. επιμένω κ μου ρίχνει το γνωστό αν έχω καπότα μαζί μου. μαλακία μου δεν είχα (βασικό λάθος για 1η φορά σε μαγαζί) κ έτσι μείναμε εκεί. α, της λέω να μου τον παίξει με τα πόδια για λίγο φορόντας τα τακουνάκια της κ δείχνει μια έκπληξη, μου αρχίζει τα σταυροκοπήματα κτλ (τόσοι λίγοι ποδολάγνοι στα μασατζίδικα ρε παιδιά ή ήταν απλά η βαρεμάρα της) - ξενέρωμα αλλά δεν με σταμάτησε. θα ξαναπάω για να δω κ την υπόλοιπη κολεξιόν του μαγαζιού, αν κ το λιζάκι είχε κάτι πρόστυχο που νομίζω θα ήθελα να το γαμήσω την επομένη.
βρε zero μηπως οι νεες ταυτοτητες αναγραφουν και μεγεθος πεους?????? και τις ζητανε οι κοπελες για να ξερουν τι θα αντιμετωπισουν????άντε πάλι τα ίδια....
ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΜΑΣΑΤΖΙΔΙΚΑ!!!
δεν έχουν δικάιωμα να ζητήσουν και να τους δείξουμε την ταυτότητα μας οι καριολες.
οταν λες πολυ καλη; τιμη;
η τιμη ειναι αυτη που λεω πιο πανω.
σε καποιο ιδρυμα την ωρα που ο συναγωνιστης εκανε μπανιο του ψαχνανε την τσεπη να δουν ταυτοτητα η κατι παρομοιο να δουν αν ειναι μπατσος. μηπως πρεπει να τους κανουμε προταση να κανουν κλαπ και να μας βγαλουν καρτα μελους που να ισχυη για ολους τους χωρους; που κανουν μασαζ και με χρωμα πρασινη για μπριζολα μπλε για φραπε κιτρινη για μεζεδακια και κοκοινη μονο μασαζ, μια προταση ιμπλις τη λες;
Επίσκεψη χτες στη Φ4. Julia ωραίο πρόσωπο, μασάζ 0 πρός 1, διάθεσιμη για συνεργασία
άντε πάλι τα ίδια....
ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΜΑΣΑΤΖΙΔΙΚΑ!!!
δεν έχουν δικάιωμα να ζητήσουν και να τους δείξουμε την ταυτότητα μας οι καριολες.
επίσκεψη καλλιρόης 48 για 1η φορά. τους το λέω ότι δεν έχω ξανάρθει. αρχίζουν τα νάζια, κ ενώ μου παραδέχονται ότι είναι γαμησερί, μου το παίζουν ότι πρώτα να γίνεις πελάτης κ μετά να σ'εμπιστευτούμε. με τα πολλά μου δείχνει 3-4 κ μου λέει πως έχει κ άλλες τόσες μικρούλες άβγαλτες που δεν μιλάνε ελληνικά αλλά καμιά δεν έχει μεγάλα βυζιά που ζήτησα. μου προτείνει τελικά ελληνίδα κοντή βυζαρού λίζα. η τύπισσα ζητάει ταυτότητα! της δείχνω συνεχίζουμε. αρχίζει κουβέντα κ μασάζ κ όταν αρχίζω πασπάτεμα γδύνεται κανονικά αρχίζει φραπέ, ρουφάει χωρίς καλαμάκι αλλά όταν πάω να της βγάλω το βρακάκι μου λέει ότι βιάζομαι κ αφήνει να εννοηθεί ότι θα φάω από την άλλη φορά. επιμένω κ μου ρίχνει το γνωστό αν έχω καπότα μαζί μου. μαλακία μου δεν είχα (βασικό λάθος για 1η φορά σε μαγαζί) κ έτσι μείναμε εκεί. α, της λέω να μου τον παίξει με τα πόδια για λίγο φορόντας τα τακουνάκια της κ δείχνει μια έκπληξη, μου αρχίζει τα σταυροκοπήματα κτλ (τόσοι λίγοι ποδολάγνοι στα μασατζίδικα ρε παιδιά ή ήταν απλά η βαρεμάρα της) - ξενέρωμα αλλά δεν με σταμάτησε. θα ξαναπάω για να δω κ την υπόλοιπη κολεξιόν του μαγαζιού, αν κ το λιζάκι είχε κάτι πρόστυχο που νομίζω θα ήθελα να το γαμήσω την επομένη.
Καθημερινά μέχρι τις 9, Κυριακή μέχρι τις 6. Πρέπει όμως να πας μια ώρα νωρίτερα για να έχεις χρόνο για σωστό service. Το κλείνουνε άμα πάει η ώρα...στουρναρη 63 μεχρι τι ωρα ειναι ανοιχτο γνωριζει κανεισ