περασα Συγγρού 12 μετά από καιρό. Μιά Ελληνίδα (νεαρη, νορμαλ, καινουρια Αιμυλία νομιζω ή κατι τέτοιο) με ξυνισμένη φάτσα και μια ''Ισπανίδα (καρμεν) από το Τεπελένι της Αλβανίας. 'Α, και μιά ''Thai'' που έμοιαζε με φιλιπινέζα οικιακη βοηθό η οποία και με χαιρέτησε με επίκυψη...
Πήρα την ''Ισπανιδα'' που μου φάνηκε η λίγοτερο αρνητική. Τρύψιμο πλάτης ουσιαστικά για κανά 10λεπτο. Γυρισα, από τα νεύρα μου, τον γράσπωσε και αρχισε να τον παίζει. Ντυμένη! Βάζει και μια καπότα και αρχίζει 20% στώμα-80% χέρι. Τηςλέω να γδυθεί, βζάζει μόνο την μπλούζα και μεένι με σουτιέν, κολάν και λοιπά. Της έφταιγε το όργανον το οποίο βρήκε χοντρό για τα γούστα της
Της λέω φώναξε την manager, εγω φεύγω. Τότε γδύθηκε, και αποφάσισε να μας κάνει την τιμή να επισκευτο΄με το αιδίο της.
Αντ'΄επιλόγο, ήταν η τελευταία μου επίσκεψη. Κρίμα, γιατί το μαγαζί το είχα κτίσει. Έκανες με την Πίου, την Thai, 45 χρονών γυναίκα με κωλαράκι 20αρας, 30 λεπτά μασάζ και 30 λεπτά γαμήσι στο πάτωμα απίθανο και έλεγες τύφλα να έχουν οι 20αρες...τωρα, decadance....