Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα παιδιά. Μπορεί να μου πει κάποιος τι παίζει στην Γαλατσίου 1? Καλές οι κοπέλες? Επειδή θα πάω πρώτη φορά σε μαζαζερί και μου είπαν ότι οι τύπισσες  εκεί κάνουν σεξ από την πρώτη φορά, ισχύει?

πουθενα δεν ισχθει αυτο , ειναι πως θα σε κοψει η αφεντικηνα , η πρωτη φορα ειναι παντα λιγο δυσκολη !!!!

Επισκέπτης

Σύντροφοι, σήμερα επισκέφτηκα Στουρνάρη 63 και πήρα το κοντοπούτανο Μπιάνκα! κλαίω ακόμα τα λεφτά μου, η πουτάνα έχει απαράδεκτο service και η συμπεριφορά της ήταν χειρότερη και από Ελλεεινίδας!!! ΜΑΚΡΙΑ!!!

Για να ρεφάρω επισκέφτηκα Μάρνης 11 και πήρα δίδυμο Ρουμάνα Έμι με την σούπερ κωλάρα και Ρωσίδα Νάταλι και πέρασα υπέροχα! ειδικά την Έμι θα την ξανατιμήσω! τι ΚΩΛΑΡΑ ήταν αυτή? :rockon: :rockon: :rockon:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
....Για να ρεφάρω επισκέφτηκα Μάρνης 11 και πήρα δίδυμο Ρουμάνα Έμι με την σούπερ κωλάρα και Ρωσίδα Νάταλι και πέρασα υπέροχα! ειδικά την Έμι θα την ξανατιμήσω! τι ΚΩΛΑΡΑ ήταν αυτή? :rockon: :rockon: :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny:
Αυτά είναι! Είδες ρε παιδί μου όταν το χρήμα πιάνει τόπο, δεν το μετράς, ενώ όταν χαραμίζεται σου τη δίνει ! Πάντως χαίρομαι που δε κωλώνεις και βρίσκεις το τρόπο να ρεφάρεις ! :thumbsup:

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
Σύντροφοι, σήμερα επισκέφτηκα Στουρνάρη 63 και πήρα το κοντοπούτανο Μπιάνκα! κλαίω ακόμα τα λεφτά μου, η πουτάνα έχει απαράδεκτο service και η συμπεριφορά της ήταν χειρότερη και από Ελλεεινίδας!!! ΜΑΚΡΙΑ!!!

Για να ρεφάρω επισκέφτηκα Μάρνης 11 και πήρα δίδυμο Ρουμάνα Έμι με την σούπερ κωλάρα και Ρωσίδα Νάταλι και πέρασα υπέροχα! ειδικά την Έμι θα την ξανατιμήσω! τι ΚΩΛΑΡΑ ήταν αυτή? :rockon: :rockon: :rockon:
ναταλι
παλαια κουμανουδη και μετα Αγ. Ιωαννου?

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
περασα Συγγρού 12 μετά από καιρό. Μιά Ελληνίδα (νεαρη, νορμαλ, καινουρια Αιμυλία νομιζω ή κατι τέτοιο) με ξυνισμένη φάτσα και μια ''Ισπανίδα (καρμεν) από το Τεπελένι της Αλβανίας. 'Α, και μιά ''Thai'' που έμοιαζε με φιλιπινέζα οικιακη βοηθό η οποία και με χαιρέτησε με επίκυψη...  :headbang:

Πήρα την ''Ισπανιδα'' που μου φάνηκε η λίγοτερο αρνητική. Τρύψιμο πλάτης ουσιαστικά για κανά 10λεπτο. Γυρισα, από τα νεύρα μου, τον γράσπωσε και αρχισε να τον παίζει. Ντυμένη! Βάζει και μια καπότα και αρχίζει 20% στώμα-80% χέρι. Τηςλέω να γδυθεί, βζάζει μόνο την μπλούζα και μεένι με σουτιέν, κολάν και λοιπά. Της έφταιγε το όργανον το οποίο βρήκε χοντρό για τα γούστα της :headbang: Της λέω φώναξε την manager, εγω φεύγω. Τότε γδύθηκε, και αποφάσισε να μας κάνει την τιμή να επισκευτο΄με το αιδίο της.

Αντ'΄επιλόγο, ήταν η τελευταία μου επίσκεψη. Κρίμα, γιατί το μαγαζί το είχα κτίσει. Έκανες με την Πίου, την Thai, 45 χρονών γυναίκα με κωλαράκι 20αρας, 30 λεπτά μασάζ και 30 λεπτά γαμήσι στο πάτωμα απίθανο και έλεγες τύφλα να έχουν οι 20αρες...τωρα, decadance....

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
περασα Συγγρού 12 μετά από καιρό. Μιά Ελληνίδα (νεαρη, νορμαλ, καινουρια Αιμυλία νομιζω ή κατι τέτοιο) με ξυνισμένη φάτσα και μια ''Ισπανίδα (καρμεν) από το Τεπελένι της Αλβανίας. 'Α, και μιά ''Thai'' που έμοιαζε με φιλιπινέζα οικιακη βοηθό η οποία και με χαιρέτησε με επίκυψη...  :headbang:

Πήρα την ''Ισπανιδα'' που μου φάνηκε η λίγοτερο αρνητική. Τρύψιμο πλάτης ουσιαστικά για κανά 10λεπτο. Γυρισα, από τα νεύρα μου, τον γράσπωσε και αρχισε να τον παίζει. Ντυμένη! Βάζει και μια καπότα και αρχίζει 20% στώμα-80% χέρι. Τηςλέω να γδυθεί, βζάζει μόνο την μπλούζα και μεένι με σουτιέν, κολάν και λοιπά. Της έφταιγε το όργανον το οποίο βρήκε χοντρό για τα γούστα της :headbang: Της λέω φώναξε την manager, εγω φεύγω. Τότε γδύθηκε, και αποφάσισε να μας κάνει την τιμή να επισκευτο΄με το αιδίο της.

Αντ'΄επιλόγο, ήταν η τελευταία μου επίσκεψη. Κρίμα, γιατί το μαγαζί το είχα κτίσει. Έκανες με την Πίου, την Thai, 45 χρονών γυναίκα με κωλαράκι 20αρας, 30 λεπτά μασάζ και 30 λεπτά γαμήσι στο πάτωμα απίθανο και έλεγες τύφλα να έχουν οι 20αρες...τωρα, decadance....
Και ποσο πηγε το μαλλι.... του αιδιου

mikemeister

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
......Κι ομωs ειναι εκει.........Απο κατω τα αμαξια πανε προs Καλλιθεα κτλ
Απο την αντιθετη ερχονται αυτα που θα στριψουν Φραντζη......Και σταματανε ολοι στα φαναρια
Πες άλλη μία γιατί έχω μπερδέψει τα μπούτια μου.Που είναι η Φράντζη 4?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Πες άλλη μία γιατί έχω μπερδέψει τα μπούτια μου.Που είναι η Φράντζη 4?
Η Φραντζη ειναι στο ιδιο τετραγωνο.........Αμα ξερειs την Καλλιροηs , φερε  γυρα γυρα το τετραγωνο .....ειναι ο δρομοs που οδηγει στη Συγγρου......το 4  ειναι ακριβωs μολιs στριψειs απο Καλλιροηs.......Μπαινειs και ..ασανσερ!!

mikemeister

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Θα διαφωνίσω μαζί σου φίλε. Κατά τη γνώμη μου η Μαριάννα είναι πολύ καλύτερη σε υπηρεσίες και εμφάνιση απο την Μαρία.
Μουνάρα και η Μαριάννα μα έχει σκυλόφατσα.Η Μαρία κάνει εξαιρετικό μασάζ , όπως και η Μαριάννα.Αλλά και για λόγους χαρακτήρα λέω την Μαρία!Εσένα ποια άλλη σου έκανε μασάζ απο κει.Η reception είναι αρκετά καλή!

mikemeister

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Η Φραντζη ειναι στο ιδιο τετραγωνο.........Αμα ξερειs την Καλλιροηs , φερε  γυρα γυρα το τετραγωνο .....ειναι ο δρομοs που οδηγει στη Συγγρου......το 4  ειναι ακριβωs μολιs στριψειs απο Καλλιροηs.......Μπαινειs και ..ασανσερ!!
Με τραμ πας?Γιατί μ'αμάξι δεν λέει!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Με τραμ πας?Γιατί μ'αμάξι δεν λέει!

Εγω δυστυχωs με το αμαξι........σκαστοs απ τη δουλεια......τρομαξα να το παρκαρω........ειναι μπερδεμα
Απ οτι ειδα εχει τραμ.......τωρα δεν ξερω να σου πω σε ποια γραμμη ανηκει....Η καλυτερα με λεωφορειο.....Αλλο ενα ασχημο ειναι οτι εισαι φατσα καρτα στην κινηση......για γνωστουs κτλ

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Γενικά πάντως είναι βιαστικές χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος αφού μετά από εμένα ο επόμενος ήρθε την ώρα που έφευγα.   

υπάρχει λόγος,ποιος σου ειπε οτι δεν υπαρχει?ενας και μοναδικος!!!!!σιχαινονται αυτο που κανουν και τους βγαινει αυθορμητα.Ειναι πολυ απλο.Και κοψτε μαλακες τα 100ρικα στις μπουρουχες!Παρτε τα ρουχα καλυτερα ή φατε τα σε καστανα και βοκαμβιλιες.Αντε..

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
υπάρχει λόγος,ποιος σου ειπε οτι δεν υπαρχει?ενας και μοναδικος!!!!!σιχαινονται αυτο που κανουν και τους βγαινει αυθορμητα.Ειναι πολυ απλο.Και κοψτε μαλακες τα 100ρικα στις μπουρουχες!Παρτε τα ρουχα καλυτερα ή φατε τα σε καστανα και βοκαμβιλιες.Αντε..

συμφωνώ!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

καλα εσυ ενας γνωστης των μασαζ εκανες τετοια πατατα?Απορω...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Τρώγονται οι μπουκαμβίλιες;;;;;

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935

η ναταλι ειναι αυτη που εινα(λιγο κουλο να ειναι σε δυο ταυτοχρωνα αλλα μπορει να εχω χασει κανα επισοδιο) η ηταν και ζανοσπιτο????

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
περασα απο κηφισιας 12
Φουλ του μπαζου
Η Μαρινα που χαθηκε απο εκει?
Δεν βγαινει στην πασαρελα?
Δεν ξερω τι παιζει με το χαριτωμενο μικρο που ανοιγει την πορτα.
Καθε πληροφορια ευπροσδεκτη!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom