Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

ekkrhktikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
369
Πόντοι
21
κηφησιας 76 δευτερο οροφο κουδουνι παραδεισος υπαρχει ρουμανα μιλφ πολυ καλη ονομα εμανουελα και στο μασαζ και στη μπριζολα πολυ καλη τιμη 60 συν 20 και πολυ καλη σε εμφανιση. οσοι πιστοι προσελθεται.

φιλε δουλευει μονη της η πρεπει να κλεισουμε ραντεβου?αν θες στειλε πληροφοριες πμ

ekkrhktikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
369
Πόντοι
21

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
οκ ευχαριστω διευκρινησε μου κατι ομως το μαγαζι ειναι κανονικο μπριζολερι?και μεχρι τι ωρες ειναι ανοιχτο?
αφου τα λεμε και τα ξαναλεμε. και ταμπελα να εχει για μπριζολες και φραπεδες και οτι αλλο βαλει ο νους σου θελει προσπαθεια απο μερος ολων για να φαμε ή να πιουμε. αυτα τα μαγαζια δεν σερβοιρουν παντα στανταρντ. μια επισκεψη θα σε βοηθησει

johnnybravo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ιασονος στο πανοραμα τελος !!!!!!! κατηφορησαμε για αλλες συνοικιες . . . . .

Για πού ?

....χιλτον !!!

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
καλησπερα αν και νιουμπης σπανια κανω κριτικες μονο αυτες που πραγματικα αξιζουν και τιμουν τα χρηματα που δινουμε οπως και αντιθετα αυτα που δεν αξιζει και πρεπει να τα αποφευγουμε γυρισα σημερα κατενθουσιασμενος απο μασαζ που βρηκα σε αγγελια τα νεα που παρεθεσε φιλος πιο πανω πηρα πολλα τηλεφωνα και κατεληξα σε ενα και η επιλογη ηταν δυνατη σε prive χωρο πολυ καλο μασαζ και τα παντα ολα 69 ,ακα,βυζο ,ολα εξω ανεση χςρου μπανιου και χρονου αλικη η κοπελα με πραγματικο βελουδινο βραζιλιανικο δερμα βεβαια τυπου μιλφ για αυτους που ξερουν αν δεν θελουν μιλφ τοτε να προσπερασουν τιμη 60ε αν θελετε και το κατι τις παραπανω συνενοειστε αυτα τα ολιγα και καλα καλη συνεχεια
Γιατι δεν μας λες που ειναι η με πμ τηλεφωνο.Ευχαριστω

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Πρωινη επισκεψη στο Καλλιροηs 48.Διαλεξα Μαριαννα.....Οπωs παντα παρα πολυ φιλικη μεσα...Το μασαζ τηs σε υψηλα επιπεδα...Σε μενα ηρθε και τριβοτανε απο πανω μου με το κορμι τηs...Ρουφηχτο φραπεδωμα και μπριζολα απολαυστικη...Εχω ξαναπαει και εν ολιγοιs περασα καλα...80 το κουστουμι..Αυτα!!

mikemeister

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Πρωινη επισκεψη στο Καλλιροηs 48.Διαλεξα Μαριαννα.....Οπωs παντα παρα πολυ φιλικη μεσα...Το μασαζ τηs σε υψηλα επιπεδα...Σε μενα ηρθε και τριβοτανε απο πανω μου με το κορμι τηs...Ρουφηχτο φραπεδωμα και μπριζολα απολαυστικη...Εχω ξαναπαει και εν ολιγοιs περασα καλα...80 το κουστουμι..Αυτα!!
Λάθος επιλογή φίλε μου!Μπάζο εντελώς.Εγώ μόνο με Μαρία και Λάουρα ,έμεινα ικανοποιημένος!Με τις άλλες σκατά!Αν ήξερα κανά μασατζίδικο πιο κοντά σε μένα τότε δεν θα προτιμούσα Καλιρόης.Κανένας για Φράντζη καμιά παραπάνω πληροφορία!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Λάθος επιλογή φίλε μου!Μπάζο εντελώς.Εγώ μόνο με Μαρία και Λάουρα ,έμεινα ικανοποιημένος!Με τις άλλες σκατά!Αν ήξερα κανά μασατζίδικο πιο κοντά σε μένα τότε δεν θα προτιμούσα Καλιρόης.Κανένας για Φράντζη καμιά παραπάνω πληροφορία!
Πιστευω οτι αυτα ειναι γουστα φιλε μου........περι ορεξεωs...ειναι κατι το υποκειμενικο ολο αυτο........

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766

mikemeister

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Πιστευω οτι αυτα ειναι γουστα φιλε μου........περι ορεξεωs...ειναι κατι το υποκειμενικο ολο αυτο........
Δίκιο έχεις.Μα να μου πεις δεν την έχω δοκιμάσει την κοπέλα,δεν ξέρω.Θα γίνει και αυτό.Ξέρεις τις βάρδιες μήπως ?Γιατί παλιά,πες Φλεβάρη,είχα πετύχει σε κάτι γκόμενες ενώ τώρα δεν τις λες κακές αλλά δεν είναι και μουνάρες.Και τα προγράμματα είναι όντως δύο ή η γριά <<επικεφαλής>> έλεγε μαλακίες?
80-->φουλ
60-->στοματικό
Ξέρεις?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Δίκιο έχεις.Μα να μου πεις δεν την έχω δοκιμάσει την κοπέλα,δεν ξέρω.Θα γίνει και αυτό.Ξέρεις τις βάρδιες μήπως ?Γιατί παλιά,πες Φλεβάρη,είχα πετύχει σε κάτι γκόμενες ενώ τώρα δεν τις λες κακές αλλά δεν είναι και μουνάρες.Και τα προγράμματα είναι όντως δύο ή η γριά <<επικεφαλής>> έλεγε μαλακίες?
80-->φουλ
60-->στοματικό
Ξέρεις?

Mα κι εγω ειχα καιρο να παω.....Κι οπωs ημουνα στη δουλεια  σκαστοs πηγα σημερα.......Πρωι πρωι σχετικα...Τρομαξανε αι "νοσοκομαι"....Δεν εχουν ερθει ολεs με πληροφορησε η "σεριφισα"...Δεν πειραζει φερε να δουμε οτι εχειs.......Εφερε Μαριανα,  Μαρια και μια μιλφ με κοντο μαλλι και κατι σαν τανγκα....Μου ψιθυρισε το ονομα τηs , αναθεμα κι αν το ακουσα....Δεν ταλεγε και καλα τα Ελληνικα......80 στανταρ  και πληρωσα στο τελοs...Η σεριφισα οχι  ...δεν ειναι γρια καστανη ειναι ...καλουτσικη και για ενα πιτσιλισμα αν καθοτανε......Ευγενικια παντωs...80 φουλ ...πηρα φουλ  για τα αλλα δεν ξερω...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Κοντά σε ένα συνεργείο ή στα γραφεία του ΛΑΟΣ?
επι της συγγρου
εχει ενα κεντρο διασκεδασης
παλιο στριπ
ο καθετος δρομος ιεν η αμβροσιου φρατζη
ακριβως απεναντι ειναι το παλιο εργοστασιο τ φιξ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom