ιασονος στο πανοραμα τελος !!!!!!! κατηφορησαμε για αλλες συνοικιες . . . . .
Για πού ?
κηφησιας 76 δευτερο οροφο κουδουνι παραδεισος υπαρχει ρουμανα μιλφ πολυ καλη ονομα εμανουελα και στο μασαζ και στη μπριζολα πολυ καλη τιμη 60 συν 20 και πολυ καλη σε εμφανιση. οσοι πιστοι προσελθεται.
εχει πολλες μεσα. μπες βλεπεις και διαλεγειςφιλε δουλευει μονη της η πρεπει να κλεισουμε ραντεβου?αν θες στειλε πληροφοριες πμ
εχει πολλες μεσα. μπες βλεπεις και διαλεγεις
αφου τα λεμε και τα ξαναλεμε. και ταμπελα να εχει για μπριζολες και φραπεδες και οτι αλλο βαλει ο νους σου θελει προσπαθεια απο μερος ολων για να φαμε ή να πιουμε. αυτα τα μαγαζια δεν σερβοιρουν παντα στανταρντ. μια επισκεψη θα σε βοηθησειοκ ευχαριστω διευκρινησε μου κατι ομως το μαγαζι ειναι κανονικο μπριζολερι?και μεχρι τι ωρες ειναι ανοιχτο?
Για πού ?
....χιλτον !!!
καλησπερα παιδια ξερουμε καμια που να κατεβαζει τρελα υγρα?
μιλας για το μαγαζι πισω απο το χιλτον?? εχει ακομα μονο 2 κοπελες?????
Χλωμο το βλεπωΗ Μάγια από Στουρνάρη 63 κατεβάζει full υγρά...
Γιατι δεν μας λες που ειναι η με πμ τηλεφωνο.Ευχαριστωκαλησπερα αν και νιουμπης σπανια κανω κριτικες μονο αυτες που πραγματικα αξιζουν και τιμουν τα χρηματα που δινουμε οπως και αντιθετα αυτα που δεν αξιζει και πρεπει να τα αποφευγουμε γυρισα σημερα κατενθουσιασμενος απο μασαζ που βρηκα σε αγγελια τα νεα που παρεθεσε φιλος πιο πανω πηρα πολλα τηλεφωνα και κατεληξα σε ενα και η επιλογη ηταν δυνατη σε prive χωρο πολυ καλο μασαζ και τα παντα ολα 69 ,ακα,βυζο ,ολα εξω ανεση χςρου μπανιου και χρονου αλικη η κοπελα με πραγματικο βελουδινο βραζιλιανικο δερμα βεβαια τυπου μιλφ για αυτους που ξερουν αν δεν θελουν μιλφ τοτε να προσπερασουν τιμη 60ε αν θελετε και το κατι τις παραπανω συνενοειστε αυτα τα ολιγα και καλα καλη συνεχεια
στο 4, ακριβως στη γωνια
Λάθος επιλογή φίλε μου!Μπάζο εντελώς.Εγώ μόνο με Μαρία και Λάουρα ,έμεινα ικανοποιημένος!Με τις άλλες σκατά!Αν ήξερα κανά μασατζίδικο πιο κοντά σε μένα τότε δεν θα προτιμούσα Καλιρόης.Κανένας για Φράντζη καμιά παραπάνω πληροφορία!Πρωινη επισκεψη στο Καλλιροηs 48.Διαλεξα Μαριαννα.....Οπωs παντα παρα πολυ φιλικη μεσα...Το μασαζ τηs σε υψηλα επιπεδα...Σε μενα ηρθε και τριβοτανε απο πανω μου με το κορμι τηs...Ρουφηχτο φραπεδωμα και μπριζολα απολαυστικη...Εχω ξαναπαει και εν ολιγοιs περασα καλα...80 το κουστουμι..Αυτα!!
Πιστευω οτι αυτα ειναι γουστα φιλε μου........περι ορεξεωs...ειναι κατι το υποκειμενικο ολο αυτο........Λάθος επιλογή φίλε μου!Μπάζο εντελώς.Εγώ μόνο με Μαρία και Λάουρα ,έμεινα ικανοποιημένος!Με τις άλλες σκατά!Αν ήξερα κανά μασατζίδικο πιο κοντά σε μένα τότε δεν θα προτιμούσα Καλιρόης.Κανένας για Φράντζη καμιά παραπάνω πληροφορία!
Η Μάγια από Στουρνάρη 63 κατεβάζει full υγρά...
κατεβαζει φουλ αλλα εμενα δε μ αρεσειΧλωμο το βλεπω
Αλλα για να το λες κατι θα ξερεις!
Δίκιο έχεις.Μα να μου πεις δεν την έχω δοκιμάσει την κοπέλα,δεν ξέρω.Θα γίνει και αυτό.Ξέρεις τις βάρδιες μήπως ?Γιατί παλιά,πες Φλεβάρη,είχα πετύχει σε κάτι γκόμενες ενώ τώρα δεν τις λες κακές αλλά δεν είναι και μουνάρες.Και τα προγράμματα είναι όντως δύο ή η γριά <<επικεφαλής>> έλεγε μαλακίες?Πιστευω οτι αυτα ειναι γουστα φιλε μου........περι ορεξεωs...ειναι κατι το υποκειμενικο ολο αυτο........
Δίκιο έχεις.Μα να μου πεις δεν την έχω δοκιμάσει την κοπέλα,δεν ξέρω.Θα γίνει και αυτό.Ξέρεις τις βάρδιες μήπως ?Γιατί παλιά,πες Φλεβάρη,είχα πετύχει σε κάτι γκόμενες ενώ τώρα δεν τις λες κακές αλλά δεν είναι και μουνάρες.Και τα προγράμματα είναι όντως δύο ή η γριά <<επικεφαλής>> έλεγε μαλακίες?
80-->φουλ
60-->στοματικό
Ξέρεις?
επι της συγγρουΚοντά σε ένα συνεργείο ή στα γραφεία του ΛΑΟΣ?