You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 7M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)
gatik
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2005
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
χθεσηνη τελευτεα ενημερωση απο ζανοσπιτο
συνηθος βρισκομε στο εν λογο τζεριι μετα τις 11 και μιση περιπου και ειναι η δευτερη φορα που με λενε οτι οι κορασιδες ειναι το σεμιναριου και απουσιαζουν .
αποτελεσμα τεμαχια 3
Μονικα
Αντζελινα οπου και εδωκιμαστη
Χρηστινα
Αποτελεσμα οικανοποιητικο με Ατζελινα αλλα να πω την αληθει εχω μεγκαλη περιεργκια να δοκιμασει μεγκαλο κοπελα Ναταλη η Βικτωρια .
ολλα τα αλλο κοπελα εχει ντοκιμασει και διαφορα ακομα ντεν εκω βρει.
σκεπτωμε ντιπλο αλλα με ποια κοπελες ??? καμια πρωταση???
να σου πω ρε μεγαλε....Η μονικα ειναι μελαχροινη , αδυνατη ρουμανα? γυρισε??
ε, λοιπόν τι λένε οι πληροφορίες σου αξίζει μία δοκιμή;πάντως εγώ που δοκίμασα Βικτώρια δεν με έπεισε.πολύ πλαδαρή και με μαραμένο βυζί.παχουλο πιπινι.
γιατι νομιζεις με αφηνουν να τις δω ρε μεγαλε?ε, λοιπόν τι λένε οι πληροφορίες σου αξίζει μία δοκιμή;πάντως εγώ που δοκίμασα Βικτώρια δεν με έπεισε.πολύ πλαδαρή και με μαραμένο βυζί.
οποτε παω με αρπαζουν απο το γιακα!!!
[quote author=gatik link=topic=36.msg1145793#msg1145793 date=124462993αδυνατη ειναι ,μελαχρινη δεν ειναι, ειναι καστανη ,και κανει πολυ καλη μριζολα και φραπε καλαμοτο . Ζημομα δεν δοκιμασα ,περναω παντα στα εδεσματα και στα ψητα .....
[/quote]
[/quote]
RoccoSiffredi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 413
- Πόντοι
- 3.235
επειδή βαριέμαι να διαβάσω ποια είναι ρε παιδιά τα πλεονεκτήματα των μασατζίδηκων σε σχέση με τα studio???αξίζουν περισσότερο??? εγώ για ένα μόνο λόγο πάντως θα πήγαινα , για duo, υπαρχει κάποιο τέτοιο που να διαλέγεις duo απο 3 ή περισσότερες??και αν ναι ποιο? και ας είναι και λίγο ακριβό αρκεί να υπάρχει και ποιότητα βέβαια και όχι 50αρες milf χοντρές
ακου φιλε ροκοεπειδή βαριέμαι να διαβάσω ποια είναι ρε παιδιά τα πλεονεκτήματα των μασατζίδηκων σε σχέση με τα studio???αξίζουν περισσότερο??? εγώ για ένα μόνο λόγο πάντως θα πήγαινα , για duo, υπαρχει κάποιο τέτοιο που να διαλέγεις duo απο 3 ή περισσότερες??και αν ναι ποιο? και ας είναι και λίγο ακριβό αρκεί να υπάρχει και ποιότητα βέβαια και όχι 50αρες milf χοντρές
εδω δεν εχει βαριεμαι κλπ
ή θα διαβασεις ή δε θα μαθεις.
δεν εισαι εσυ ο εξυπνος και ολοι οι αλλοι συναγωνιστες κορόιδα.
RoccoSiffredi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 413
- Πόντοι
- 3.235
καλά ρε φίλε μια εξυπηρέτηση ζήτησα, αν δεν γίνεται δεν πειράζει δε χάλασε και ο κόσμοςακου φιλε ροκο
εδω δεν εχει βαριεμαι κλπ
ή θα διαβασεις ή δε θα μαθεις.
δεν εισαι εσυ ο εξυπνος και ολοι οι αλλοι συναγωνιστες κορόιδα.
συναγωνιστες μια ερωτηση. Στο γνωστο σε ολους ζανοσπιτο ηταν μια μεγαλοκοπελα Ελενη αν δεν κανω λαθος, ξερει κανεις που βρισκεται τωρα;
εχει φυγει η ελενη!δεν υπαρχει πουθενα,εχει γυρισει πισω στην πατριδα της
αν ολοι αρχισουν να ζητανε απο μια εξυπηρετηση,καλά ρε φίλε μια εξυπηρέτηση ζήτησα, αν δεν γίνεται δεν πειράζει δε χάλασε και ο κόσμος
φανταζεσε τι θα γινει.
αν πραγματικα θες να ασχοληθεις με το απορ
και αντεχει το πορτοφολι σ
κατσε διαβασε.
φιλικα
Iblis
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
μην ακους τι λεει τωρα ο ιβλις, βασικα ειναι οκ παληκαρι. πιθανον του εχει χαλασει το ερ κοντίσιον..καλά ρε φίλε μια εξυπηρέτηση ζήτησα, αν δεν γίνεται δεν πειράζει δε χάλασε και ο κόσμος
χαιρετω τον κληρο.μην ακους τι λεει τωρα ο ιβλις, βασικα ειναι οκ παληκαρι. πιθανον του εχει χαλασει το ερ κοντίσιον..
τα σεβη μ!
RoccoSiffredi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 413
- Πόντοι
- 3.235
ναι το ξέρω, έχω διαβάσει και αλλού κάποιες απόψεις του και νομίζω ότι είναι εντάξει άτομο, μπορει και να έχει και δίκιο να διαβάσω λίγο, αν και τα έχω διαβάσει τα περισσότερα αλλά αυτο που φοβάμαι σε αυτα τα ιδρύματα είναι οτι μπορει να ξοδέψεις τζάμπα λεφτα για αυτό ζήτησα κάποιες πληροφορίεςμην ακους τι λεει τωρα ο ιβλις, βασικα ειναι οκ παληκαρι. πιθανον του εχει χαλασει το ερ κοντίσιον..
αυτο το μπορει δε μ αρεσε.μπορει και να έχει και δίκιο να διαβάσω λίγο,
ειναι γνωστο πως εχω το αλαθητο
astari51
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 193
- Πόντοι
- 6
Kαι το δικο μου εχει χαλασει αλλα δεν το κανω θεμα....μην ακους τι λεει τωρα ο ιβλις, βασικα ειναι οκ παληκαρι. πιθανον του εχει χαλασει το ερ κοντίσιον..
ιονιστη εχω - καπνιστης γαρ - κ δουλευει μια χαρα.Kαι το δικο μου εχει χαλασει αλλα δεν το κανω θεμα....
μην τον ακους τον παπα , εχει οραματα απο τα λιβανια
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
αφου η χαμουρα η παπαδιά μου τα εκανε γεμιστάκια..ιονιστη εχω - καπνιστης γαρ - κ δουλευει μια χαρα.
μην τον ακους τον παπα , εχει οραματα απο τα λιβανια
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 765K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις