Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
απο τα φρουτακια καλα παμε γεροντα. απο σενα θα δειξει . . . . . . . και αναρωτιομουν που ειναι ο μπαρμπας τοσο καιρο?????? αληθεια που ειχες χαθει????
σου ερχεται πμ να μην το γαμουμε το θρεντ..

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16

σου ερχεται πμ να μην το γαμουμε το θρεντ..
[/quote]

ποιο thread να γαμησεις ρε ΑΡΧΟΝΤΑ!! ευτυχως που ηρθες ,για να διαβασουμε καμμια εγκυρη ενημερωση!! πεστα ολα στον αερα......

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ποιο thread να γαμησεις ρε ΑΡΧΟΝΤΑ!! ευτυχως που ηρθες ,για να διαβασουμε καμμια εγκυρη ενημερωση!! πεστα ολα στον αερα......
δλδ ως τωρα δε διαβαζουμε εγκυρη ενημερωση? :2funny:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ρε gatik, προσπαθώ να θυμηθώ μια φορά που να έκανες σωστά παράθεση (quote), αλλά μάταια...

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Σαββατο 6/6 μεσημερι 13:30 και περασα απο καλλιροης 48 1ος..Δεν μου ανοιξε ο γνωστος μουναρος  :think: αλλα το ξανθο κοντοπουτανο η λιζα με τις βυζαρες. .με περασε στα ενδοτερα (οχι στο σαλονι - εκει καθοντουσαν τα τεμαχια επειδη μαλον εχει a/c και στην κουζινα δεν εχει)...παρελασαν μονο  3 τεμαχια  :headbang: (την προηγουμενη εβδομαδα περασαν 9 !!  :rockon:), η κατερινα ωραιο και αλιπο μιλφ, η βανεσσα αδιαφορο , και η τζενη επισης αδιαφορο..μου λεει η εκτελεουσα χρεη μουναρου (πορτιερισσα) η λιζα ειμαι και εγω αν θες  :boobies: ..και τελικα κατεθεσα σε αυτην..επειδη την ηξερα απο προηγουμενη φορα της το ξεκοψα απο την αρχη λεγοντας της οτι δεν θελω μασαζ δεκαλεπτου διαφορετικα την εκανα  :s&m_3: ...οχι , οχι μου ειπε θα σε περιποιηθω...και οντως εκανε 25 λεπτα με το ρολοι  :dancing: ...πρωτοφανες και για την ιδια και για το μαγαζι !!  :think:  μετα τα κλασικα και ολα καλα..αλλα ρε παιδια πολυ ησυχια ειχε..οσο ημουν εγω δεν βαρεσε ουτε 1 φορα ο κωδων...  :think: οση απραξια πια? το 80αρι ομως 80αρι..και δεν δεχοταν παζαρια (δεν ειμαι εγω το αφεντικο  :jerking: κλπ)..κριση κριση αλλα το μαλλι στα υψη. :pipa2:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.089
Πόντοι
42.697
δυστυχώς κατα τα λεγόμενας της ψιλής που ανοίγει την πόρτα στο Μονης Προδρόμου, η μιλφ Λιντα έδώ και ένα μήνα έχει σταματήσει οριστικά να δουλέυει...και δεν θα την ξαναδού,ε στους αγωνιστικούς χώρους... :'( :think:
εαν είναι αλήθεια είναι απώλεια η Λίντα, καθότι ήταν πάντα πολύ καλή έως άριστη στο σέρβις...

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
απο της δυο και μετα ποιοι συναγωνιστες εκαναν θεραποια στη τζοντι μεχρι πεντε;

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Νεωτερα απο Σκρα 72 που τελικα ειναι 70.Περνω τηλεφωνο κατα της 1.30 σημερα "Καλημερα για μια αγγελια που εχεται" - " Μαλιστα ειναι αισθησιακο μασαζ και ελευθερη σχεση"
- "Πολυ ωραια, απαντω ,μπορω να ελθω στις 2.30
- " Ναι βεβαιως σας περιμενουμε , μολις ελθετε παρτε μας τηλεφωνο να σας ανοιξουμε ειμαστε στο 70."
Κανω ντουζακι ξυριζομαι και φρεσκος φρεσκος και καθαρος καβαλαω την μηχανη και 2.30 ακριβως εξω απο το 70 περνω τηλεφωνο.
- Χαιρεται σας ειχα παρει και εκλεισα ραντεβου για τις 2.30"
- Ναι μαλιστα ξαναπαρτε σε 10 λεπτα γιατι η κοπελα εχει κατεβει να παρει τσιγαρα......
Παω μια βολτα με τα ποδια μεχρι την γωνια Σκρα & Θησσεως και ξανα πισω περασαν 12 λεπτα ξαναπερνω
- Ε !!!!!! ειμαι αυτος που περιμενει , γυρισε η κοπελλα ?
- Κλεισε και ξαναπαρε με να παρω για να δω  javascript:void(0);
- Ακομα περιμενω εξω απο την πορτα τι εγινε την βρκες γυρισε ?
- Οχι δεν εχει γυρισει ακομα , εσυ που εισαι απεξω την ειδες να μπαινει ???????javascript:void(0);
Μετα απο αυτο τα μαζεωα και καβαλησα .....την μηχανη μου και γυρισα .
Οποιος συναγωνιστης καταλαβε ας μου εξηγησει και μενα.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Νεωτερα απο Σκρα 72 που τελικα ειναι 70.Περνω τηλεφωνο κατα της 1.30 σημερα "Καλημερα για μια αγγελια που εχεται" - " Μαλιστα ειναι αισθησιακο μασαζ και ελευθερη σχεση"
- " Ναι βεβαιως σας περιμενουμε , μολις ελθετε παρτε μας τηλεφωνο να σας ανοιξουμε ειμαστε στο 70."
Κανω ντουζακι ξυριζομαι και φρεσκος φρεσκος και καθαρος καβαλαω την μηχανη και 2.30 ακριβως εξω απο το 70 περνω τηλεφωνο.
- Ναι μαλιστα ξαναπαρτε σε 10 λεπτα γιατι η κοπελα εχει κατεβει να παρει τσιγαρα......
Παω μια βολτα με τα ποδια μεχρι την γωνια Σκρα & Θησσεως και ξανα πισω περασαν 12 λεπτα ξαναπερνω
- Οχι δεν εχει γυρισει ακομα , εσυ που εισαι απεξω την ειδες να μπαινει ???????javascript:void(0);
ερασιτεχνισμος σε ολο του το μεγαλειο

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εγω φιλε καταλαβα οτι αλλου ειναι η τηεφωνητρια και αλλου η κοπελα και βεβαια εχεις απολυτο δικιο για τον "ερασιτενισμο"
κι εγώ κατάλαβα πως κοπέλα δεν υπάρχει και ψάχνει να βρει εκείνη την ώρα.
όπως και να έχει έχει και αλλού πορτοκαλιές.

nikolg15

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
1
και σε μενα συνεβη αυτο και μαλιστα μου ελεγε οτι εχει τον διαχειριστη της πολυκατοικιας στο σπιτι και να παρω σε 10΄ μετα σε 5΄και μετα σε 10΄. δεν εκατσα να περιμενω αλλο και εφυγα...

mikemeister

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μάγκες , ξέρει κανείς για κανένα μασατζίδικο στην Νέα Σμύρνη.Ήξερα για ένα στη Ομήρου,αλλά αρχίδια!Έπειτα πέρασα στις αγγελίες.Πήγα σ'αυτό και τους λέω μία ολοκληρωμένη περιποίηση.Μου έρχεται μία κοπέλα και μου λέει γδύσου.Στο τέλος για να μην τα πολυλογώ δεν την γαμ..... και έσκασα και 90 .Γι'αυτό έχει κανείς πάρει είδηση?

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
η μιλφ Λιντα έδώ και ένα μήνα έχει σταματήσει οριστικά να δουλέυει...

ασ κρατυσουμε ενος λεπτου σιγη για τιν λιντα . . . . .  εμεις που γουσταρουμε milf ακια , ηταν μια οαση . . . .

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
..αλλα ρε παιδια πολυ ησυχια ειχε..οσο ημουν εγω δεν βαρεσε ουτε 1 φορα ο κωδων...  :think: οση απραξια πια?

λογικο ειναι . . . .

. 80αρι ομως 80αρι..και δεν δεχοταν παζαρια

εαν δεν καταιβουν η τιμες , ετσι θα ειναι για πολυ καιρο ακομα . . . . . απλα και ομορφο

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
δυστυχώς κατα τα λεγόμενας της ψιλής που ανοίγει την πόρτα στο Μονης Προδρόμου, η μιλφ Λιντα έδώ και ένα μήνα έχει σταματήσει οριστικά να δουλέυει...και δεν θα την ξαναδού,ε στους αγωνιστικούς χώρους... :'( :think:
εαν είναι αλήθεια είναι απώλεια η Λίντα, καθότι ήταν πάντα πολύ καλή έως άριστη στο σέρβις...

"Σκουπίστηκε" στις τελευταίες εκκαθαριστικές επιχειρήσεις της αστυνομίας. Θα μας λείψει πολύ  :pipa1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom