φιλε μου διορ8ωση...δεν πηγα χ.τρικουπη αλλα καραισκου...λα8ος...η ποιητικη αιδοια βλεπεις...
περασα απο χαρ.τρικουπη αλλα ηταν κλειστα. ειχε στην πορτα ωραριο εργασιας με κινητο . πηρα και μου ειπαν απο τριτη θα ειναι ανοικτο.
φιλε μου διορ8ωση...δεν πηγα χ.τρικουπη αλλα καραισκου...λα8ος...η ποιητικη αιδοια βλεπεις...
Η μοναδική που ήξερε μασάζ από τις τέσσερις που έχω πάρει ήταν η Λίζα, αλλά το μουνί της μύριζε κατρουλίλα!!!, οπότε και διαγράφηκε από εμένα με την μία.
Σ'ευχαριστω φιλε ,μολις γλυτωσα 80 γιουρο
γιατι ειναι πολυ ομορφο μωρο και το σκεπτομουν
Παντως το '05-'06 ηταν εκει η Κορινα (Ιμβρου τωρα) και εκανα διπλα
μ'αυτην και κατι απιστευτα Ρωσακια, ε ρε γλεντια!
χαχα, εγω τπτ δε θυμαμαι, ημουν 14 στα 1604-06 στη θησεωσ 31 ηταν η κορινα με την αναστασια κ μια ιουλια...θυμαται
κανεισ σκηνικα???ξερει τι εχει απογινει αυτη η ιουλια????
Eπισης εκεινη την περιοδο δουλευε εκει και καποια Στεφανια Ελληνιδα την οποια προσφατα ειδα να δουλευει στην υποδοχη σε καποιο πολυ γνωστο ιδιωτικο νοσοκομειο04-06 στη θησεωσ 31 ηταν η κορινα με την αναστασια κ μια ιουλια...θυμαται
κανεισ σκηνικα???ξερει τι εχει απογινει αυτη η ιουλια????
τα ιδιωτικα νοσοκομεια εχει καθιερωθει να λεγονται "κλινικες"Eπισης εκεινη την περιοδο δουλευε εκει και καποια Στεφανια Ελληνιδα την οποια προσφατα ειδα να δουλευει στην υποδοχη σε καποιο πολυ γνωστο ιδιωτικο νοσοκομειο
πολυ σωστος!!!!!!!τα ιδιωτικα νοσοκομεια εχει καθιερωθει να λεγονται "κλινικες"
περασα απο χαρ.τρικουπη αλλα ηταν κλειστα. ειχε στην πορτα ωραριο εργασιας με κινητο . πηρα και μου ειπαν απο τριτη θα ειναι ανοικτο.
μπα , πως και πρωινος?οκ φιλε,καλη τυχη λοιπον...εγω απεχω λογω ασ8ενειας...
μπα , πως και πρωινος?
περαστικα φιλε, σιδερενιος..
απο μασατζιδικο ?ευχαριστω ιμπλις...ανοιξα 8ρεντ χτες σχετικα με το προβλημα...ψειρες
απο μασατζιδικο ?
που μας πληρωνουν κιολας για να τις ραντιζουμε..να ξυριζεστε!! αρεσει και στις πουτανες!!
Καλως μας ορισες παληκαρι μου , μαυρα ματια κανανε να σε διαβασουμε , πραγματικα μας ελειψες,που μας πληρωνουν κιολας για να τις ραντιζουμε..
γεια σου παληκαρι !!Καλως μας ορισες παληκαρι μου , μαυρα ματια κανανε να σε διαβασουμε , πραγματικα μας ελειψες,
περιμενω ανταποκρισεις απο ολο το διαστημα που ελειπες
βαλε hi glass εμφανιση....μαυρα ματια κανανε να σε διαβασουμε....
κα(υ)λως τονα. αχχχχχχχ μας ελειψες. ευτυχως που γυρισες γεροντα. αρπαξε την σκουπα βαλε και τα ban-ban να καθαρισεις το threadπου μας πληρωνουν κιολας για να τις ραντιζουμε..
γεια σου μαστεράκο. κι εσυ απωθημενα ? απο μενα ή απ τα φρουτακια ? να τα προσεχεις παντως τα απωθημενα, εμποδιζουν τη στυση..κα(υ)λως τονα. αχχχχχχχ μας ελειψες. ευτυχως που γυρισες γεροντα. αρπαξε την σκουπα βαλε και τα ban-ban να καθαρισεις το thread
απο τα φρουτακια καλα παμε γεροντα. απο σενα θα δειξει . . . . . . . και αναρωτιομουν που ειναι ο μπαρμπας τοσο καιρο?????? αληθεια που ειχες χαθει????γεια σου μαστεράκο. κι εσυ απωθημενα ? απο μενα ή απ τα φρουτακια ? να τα προσεχεις παντως τα απωθημενα, εμποδιζουν τη στυση..