Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
Κυριακή απόγευμα χτυπάω το κουδούνι στο Καλ.48 ... τίποτα κλειστόν.
Πάω δίπλα Φρ.4
Ανοίγει η Θεοδώρα με κολάν κόλαση.
Μου λέει έχω 2 διαθέσιμες κοπέλλες, και ερχονται μία μίλφ που κάνει και πόρτα
και μία ρωσίδα πιτσιρίκα γύρω στα 20 ονόματι Θεοδώρα.
Διαλέγω τη πιτσιρίκα ... μασάζ ερασιτεχνικο τσ......  καλό και μπριζόλα άριστη.
Πρόσωπο πολύ όμορφο, επιδερμίδα τέλεια, τύπος σώματος χωρίς το μίνι: ελληνίδα στάμνα.

mikemeister

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Κυριακή απόγευμα χτυπάω το κουδούνι στο Καλ.48 ... τίποτα κλειστόν.
Πάω δίπλα Φρ.4
Ανοίγει η Θεοδώρα με κολάν κόλαση.
Μου λέει έχω 2 διαθέσιμες κοπέλλες, και ερχονται μία μίλφ που κάνει και πόρτα
και μία ρωσίδα πιτσιρίκα γύρω στα 20 ονόματι Θεοδώρα.
Διαλέγω τη πιτσιρίκα ... μασάζ ερασιτεχνικο τσ......  καλό και μπριζόλα άριστη.
Πρόσωπο πολύ όμορφο, επιδερμίδα τέλεια, τύπος σώματος χωρίς το μίνι: ελληνίδα στάμνα.

Φίλε μου,υπάρχει και στην Φράντζη?Πόσο κοστίζει?Εγώ είμαι τακτικός πελάτης στην Καλ....!Είναι το καλύτερο που υπάχει.Τελευταία φορά πριν μία βδομάδα,μου έφεραν 8 κοπέλες για να διαλέξω.Η μια καλύτερη από την άλλη,αξίζει τα 80.Η Φράντζη,πόσο κοστίζει γιατί δεν έχω επισκεφτεί το μαγαζί?

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
χθεσηνη τελευτεα ενημερωση απο ζανοσπιτο
συνηθος βρισκομε στο εν λογο τζεριι μετα τις 11 και μιση περιπου και ειναι η δευτερη φορα που με λενε οτι οι κορασιδες ειναι το σεμιναριου και απουσιαζουν .
αποτελεσμα τεμαχια 3
Μονικα
Αντζελινα οπου και εδωκιμαστη
Χρηστινα
Αποτελεσμα οικανοποιητικο με Ατζελινα αλλα να πω την αληθει εχω μεγκαλη περιεργκια να δοκιμασει μεγκαλο κοπελα Ναταλη η Βικτωρια .
ολλα τα αλλο κοπελα εχει ντοκιμασει και διαφορα ακομα ντεν εκω βρει.
σκεπτωμε ντιπλο αλλα με ποια κοπελες ??? καμια πρωταση???

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
χθεσηνη τελευτεα ενημερωση απο ζανοσπιτο
συνηθος βρισκομε στο εν λογο τζεριι μετα τις 11 και μιση περιπου και ειναι η δευτερη φορα που με λενε οτι οι κορασιδες ειναι το σεμιναριου και απουσιαζουν .
αποτελεσμα τεμαχια 3
Μονικα
Αντζελινα οπου και εδωκιμαστη
Χρηστινα
Αποτελεσμα οικανοποιητικο με Ατζελινα αλλα να πω την αληθει εχω μεγκαλη περιεργκια να δοκιμασει μεγκαλο κοπελα Ναταλη η Βικτωρια .
ολλα τα αλλο κοπελα εχει ντοκιμασει και διαφορα ακομα ντεν εκω βρει.
σκεπτωμε ντιπλο αλλα με ποια κοπελες ??? καμια πρωταση???
αλμπα ποτε πας?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Φίλε μου,υπάρχει και στην Φράντζη?Πόσο κοστίζει?Εγώ είμαι τακτικός πελάτης στην Καλ....!Είναι το καλύτερο που υπάχει.Τελευταία φορά πριν μία βδομάδα,μου έφεραν 8 κοπέλες για να διαλέξω.Η μια καλύτερη από την άλλη,αξίζει τα 80.Η Φράντζη,πόσο κοστίζει γιατί δεν έχω επισκεφτεί το μαγαζί?
στο 4, ακριβως στη γωνια

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Καλησπέρα παίδες. Είμαι νέο μέλος και νέος στο άθλημα των μασατζίδικων. Θα ήθελα γι αυτόν τον λόγο αν γίνεται να μου προτείνεται κάποιο καλό μασατζίδικο που όμως σίγουρα θα περάσουμε στο επόμενο στάδιο και δεν θα μείνουμε στο μασάζ. Επίσης πως γίνεται το κονέ ώστε να περάσουμε στο επόμενο στάδιο? Εγώ το κάνω ή η κοπέλα? Επίσης ποια είναι η γενική τιμολογιακή πολιτική? Ευχαριστώ εκ των προτέρων νέοι σύντροφοι και συναγωνιστές… 

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
ρε παιδιά την Χριστἰνα την έχει δοκιμάσει κανείς στην σολωμου 54; iblis ξἐρεις τἰποτε επ'αυτού;

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
οποτε ριξτε απο μια γραμμη για το καθε μαγαζι να ενημερωθουμε

Καραϊσκου 88: πρόσφατη ανακαίνιση, κάποια δωμάτια με ντους. Από γκόμενες: μια ρουμάνα άντζελα μελαχρινή νταρντάνα αλλά μικρό βυζί, αξιοπρεπές γαμήσι, δίνει κώλο (δεν πήρα), μια τζοάνα βουλγάρα? (εμένα η προφορά μου φάνηκε αλβανική) μελαχρινή κοντοπούτανο, γαμιέται καλά αλλά αποφεύγει να κοιτά στα μάτια, ένα άλλο γεματούλι κοντοπούτανο (άντζελα?) που δεν έχω πάρει. από μασάζ από αστείο έως επικίνδυνο (βουλγάρα). ζητάνε 85€.

Ηρ. Πολυτεχνείου 83: εδώ κ καιρό τα ίδια κ τα ίδια καμιά ανανέωση. χώρος αξιοπρεπής. δύο ρωσίδες milf. η μία χοντρή ξανθιά αυταρχικό στυλ, χειλάρες, βυζιά 3αρια, μασάζ αξιοπρεπές, αλλά μέγα παγόβουνο, δεν ακούγεται ούτε κιχ - ξενέρωμα. η άλλη σφιχτή, κοντό αγορίστικο μαλλί, κάποιες φορές αν καβλώσει συμμετέχει πραγματικά άλλες δείχνει ένα φόβο σαν τώρα θα ανοίξει η πόρτα κ θα μας την πέσουν. ζητάνε 80€.

στη φίλωνος κ στην χαριλάου τρικούπη έχω να πάω καιρό οπότε δεν εκφέρω άποψη.    

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606

Το ίδιο , 80.

Το αν αξίζουν τα 80 αυτά τα 2 ιδρύματα είναι ένα θέμα πρός συζήτηση !

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Εγώ όταν πήγα υπήρχαν μόνικα,βικτώρια,,ζάνα,αντζελίνα και αλίκη. Ε δεν είναι και 25άρες. μετά ήρθε το πιπίνι

attol69

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
31
Πόντοι
6
συναγωνιστες μια ερωτηση. Στο γνωστο σε ολους ζανοσπιτο ηταν μια μεγαλοκοπελα Ελενη αν δεν κανω λαθος, ξερει κανεις που βρισκεται τωρα; :think:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
συναγωνιστες μια ερωτηση. Στο γνωστο σε ολους ζανοσπιτο ηταν μια μεγαλοκοπελα Ελενη αν δεν κανω λαθος, ξερει κανεις που βρισκεται τωρα; :think:

Ίμβρου 2 Πλατεία Αμερικής μάλλον

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom