RoccoSiffredi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 405
- Πόντοι
- 3.235
οκ θα πάω για CT τότεΦίλε Rocco, και απο μένα φιλικά,
αν βολεύεσαι με μετριότητες και κάτω ξεκίνα το σπόρ, αν όχι ψάξε κάπου αλλού !
οκ θα πάω για CT τότεΦίλε Rocco, και απο μένα φιλικά,
αν βολεύεσαι με μετριότητες και κάτω ξεκίνα το σπόρ, αν όχι ψάξε κάπου αλλού !
καλησπερα παιδες.επειδη θα ειμαι σημερα και αυριο στη περιοχη της γλυφαδας εχει να μου δωσει κανενας καμια πληροφορια για ζησιμοπουλου 12???
σας ευχαριστω εκ των προτερων
καλησπερα αν και νιουμπης σπανια κανω κριτικες μονο αυτες που πραγματικα αξιζουν και τιμουν τα χρηματα που δινουμε οπως και αντιθετα αυτα που δεν αξιζει και πρεπει να τα αποφευγουμε γυρισα σημερα κατενθουσιασμενος απο μασαζ που βρηκα σε αγγελια τα νεα που παρεθεσε φιλος πιο πανω πηρα πολλα τηλεφωνα και κατεληξα σε ενα και η επιλογη ηταν δυνατη σε prive χωρο πολυ καλο μασαζ και τα παντα ολα 69 ,ακα,βυζο ,ολα εξω ανεση χςρου μπανιου και χρονου αλικη η κοπελα με πραγματικο βελουδινο βραζιλιανικο δερμα βεβαια τυπου μιλφ για αυτους που ξερουν αν δεν θελουν μιλφ τοτε να προσπερασουν τιμη 60ε αν θελετε και το κατι τις παραπανω συνενοειστε αυτα τα ολιγα και καλα καλη συνεχεια
τύπος σώματος χωρίς το μίνι: ελληνίδα στάμνα.
ειναι χαμηλοκωλα, αλλα απο φατσα ειναι μπουγατσακορυφαιο!εγραψες!
θα ηθελα και γω μια ενημερωση εαν ειναι αυκολο,οταν λεσ σε prive ennoeis kana hotel? η κατι αλλο...?Πολυ καλη περιπτωση ακουγεται.......καποιο τηλεφωνο σε π.μ. ισωs??????και σε ποια περιοχη????
ειναι χαμηλοκωλα, αλλα απο φατσα ειναι μπουγατσα
δεν εχω εμβαθυνει τοσο επι του θεματοςΣυμφωνώ αλλά εννοείς μπουγάτσα με τυρί ή με κρέμα ?
δεν εχω εμβαθυνει τοσο επι του θεματος
μπουγατσα σοκολατα
ξανθια με ασπρο δερμαδυλαδη ειναι μαυρουλα ?