Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

jimmy1971

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα συναγωνιστες,ave,χθεσινη επισκεψη Στουρναρη 63,δεν ειχε πολλα τεμαχια διαθεσιμα,διαλεξα Χριστινα,οι αλλες 2 δεν ελεγαν και πολλα.Αν και ειμαι πελατης κανα 3 χρονια,πρωτη φορα με την Χ. ηταν πολυ καλη,καλη επικοινωνια,κουβεντουλα και φιλικη διαθεση που με εκανε να αισθανθω ανετα,και στη συνεχεια στο ψητο...
Μασαζ ενταξει,δεν το πολυκατεχει,αλλα κατα τάλλα,μια χαρα.Μοναδικα παραφωνια το μικρο εως ανυπαρκτο στηθος...
Η Βικυ ειχε ρεπο μαλλον,και η Αντελα αποχωρησε απότι εμαθα.
Γενικα ειναι καθαρο το ιδρυμα,απο τα καλα του ειδους.

Επισκέπτης

η Έμι με τη σούπερ κωλάρα που δούλευε Μάρνης 11 πήρε μεταγραφή για Φραντζή 4...την τίμησα χθες! :fuck1: :fuck1: :fuck1:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.973
Πόντοι
19.505
-Ίμβρου 2 τεμάχια 2 νεαρά αλλά αδιάφορα

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
25
Like
2.271
Πόντοι
5.345
Φραντζή και σαρκουδινου τι αριθμό ?
Απ΄οτι θυμάμαι η σαρκουδινου δεν φτάνει μέχρι Φραντζή
Είναι Κασσομούλη και Σαρκουδίνου αλλά η Κασσομούλη είναι η φυσική συνέχεια της Φραντζή από Ηλία Ηλιού μέχρι την Βουλιαγμένης.

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
25
Like
2.271
Πόντοι
5.345
Την δίνει την κωλάρα της ή την έχει μόνο για βιτρίνα;
Λοιπόν παίδες,μόνος μου ρωτάω,μόνος μου απαντάω.Κι αυτό γιατί δεν κρατήθηκα και μιάς και εργάζομαι στον Ν.Κόσμο είπα να το σκάσω καμιά ωρίτσα από τη εργασία λόγω λάσκας και να δοκιμάσω την Έμι της Φραντζή 4,η οποία απ'ότι μου είπε δεν είναι αποσπασμένη εκεί.Εκεί δουλεύει λέει κανονικά,απλά την απέσπασαν για λίγο στην Μάρνη 11 λόγω έλειψης προσωπικού και από 'δω και πέρα θα είναι στην Φραντζή.Την να την κάνω όμως την μία ώρα;Η κοπέλα είναι ξεπέτα του κερατά.Λίγο πασάλειμα και βουρ στον πατσά.Βρε καλή μου,βρε χρυσή μου,τίποτα αυτή,να μου την πέφτει συνέχεια.Με το ζόρι την κράτησα 10-12 λεπτά στο μασάζ,ο Θεός να το κάνει.Ο φραπές καλαμωτός,χλιαρός και λυωμένα τα παγάκια,αίσχος!Το μόνο καλό ήταν που στην τσατίλα μου την έριξα στη κυριολεξία στα τέσσερα στον καναπέ και με θέα την πράγματι απίστευτη κωλάρα της την σφυροκόπησα αλύπητα χωρίς να διαμαρτυρηθεί :fuck2: :fuck1: :new_shocked:Και όταν την ρώτησα για κουλούρι πάνω στην πράξη,τι μου λέει ρε παιδιά;Συν 60 μωρό μου :helpplea: :jerking: :s&m_1:Τι λες μωρή αχλάδω,πήγα να της πω αλλά κρατήθηκα και κατέθεσα.Στο τέλος καθώς ντυνόμουν της την είπα.Δεν είναι πολλά τα 60 την ρώτησα.Και μου λέει,κοίτα μωρό,δικός μου είναι,όσο θέλω τον δίνω! :zfuck:Τα συμπεράσματα δικά σας.Εγώ δεν την είδα δεν την ξέρω και ούτε πρόκειται να την ξανατιμήσω. 

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Λοιπόν παίδες,μόνος μου ρωτάω,μόνος μου απαντάω.Κι αυτό γιατί δεν κρατήθηκα και μιάς και εργάζομαι στον Ν.Κόσμο είπα να το σκάσω καμιά ωρίτσα από τη εργασία λόγω λάσκας και να δοκιμάσω την Έμι της Φραντζή 4,η οποία απ'ότι μου είπε δεν είναι αποσπασμένη εκεί.Εκεί δουλεύει λέει κανονικά,απλά την απέσπασαν για λίγο στην Μάρνη 11 λόγω έλειψης προσωπικού και από 'δω και πέρα θα είναι στην Φραντζή.Την να την κάνω όμως την μία ώρα;Η κοπέλα είναι ξεπέτα του κερατά.Λίγο πασάλειμα και βουρ στον πατσά.Βρε καλή μου,βρε χρυσή μου,τίποτα αυτή,να μου την πέφτει συνέχεια.Με το ζόρι την κράτησα 10-12 λεπτά στο μασάζ,ο Θεός να το κάνει.Ο φραπές καλαμωτός,χλιαρός και λυωμένα τα παγάκια,αίσχος!Το μόνο καλό ήταν που στην τσατίλα μου την έριξα στη κυριολεξία στα τέσσερα στον καναπέ και με θέα την πράγματι απίστευτη κωλάρα της την σφυροκόπησα αλύπητα χωρίς να διαμαρτυρηθεί :fuck2: :fuck1: :new_shocked:Και όταν την ρώτησα για κουλούρι πάνω στην πράξη,τι μου λέει ρε παιδιά;Συν 60 μωρό μου :helpplea: :jerking: :s&m_1:Τι λες μωρή αχλάδω,πήγα να της πω αλλά κρατήθηκα και κατέθεσα.Στο τέλος καθώς ντυνόμουν της την είπα.Δεν είναι πολλά τα 60 την ρώτησα.Και μου λέει,κοίτα μωρό,δικός μου είναι,όσο θέλω τον δίνω! :zfuck:Τα συμπεράσματα δικά σας.Εγώ δεν την είδα δεν την ξέρω και ούτε πρόκειται να την ξανατιμήσω.   
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: πολυ γελασα ρε φιλε μανο με την κριτικη σου. αν το ηξερες μαλλον θα καθοσουν στην δουλεια σου μου φαινετε. παντως τα +60 ειναι πααααρα πολλα......

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Νέα άφιξη στη Γλυφάδα επί της ομόνυμης με του θεού της θαλασσας λεωφορου. Τζένη, ντεμι-μιλφ, σωματάρα για την ηλικία της, όλα καλά.

Η Ερρικα από ότι αντελήφθειν εκτελεί και χρέη πρεσβητερας στο μαγαζί. Πρόοδος.

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
Είναι Κασσομούλη και Σαρκουδίνου αλλά η Κασσομούλη είναι η φυσική συνέχεια της Φραντζή από Ηλία Ηλιού μέχρι την Βουλιαγμένης.

Ευχαριστώ πολύ για τη διευκρίνηση στη διεύθυνση...

Καλά έκανες και δεν της τάδωσες τα +60 ...

Άκου +60 . Μήπως μας έχουνε περάσει για τον Μπερλουσκόνι που δίνει 10.000 για ολοήμερο CG.

Και όχι τίποτα άλλο, αλλα χαλάει τη πιάτσα ο παλιόγερος !!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
+60  το κωλαντερο????  Αν θελαμε κοκορετσι τρεχαμε και στα .....Βλαχικα!!...

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

alexandros11

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η .................ΛΟΙΠΟΝ ακουστε τι παιζει εδω....αυτοι που γραφουν για τα μαγαζια της γλυφαδας ειναι οοοοολοι βαλτοι η ειναι ο ιδιος κ ο ιδιος με αλλα nick names...κ στα δυο μασατζιδικα παιζει μονο κ το ξαναλεω Μ Ο  Ν Ο    απλο μασαζ....προσεχετε δεν ειμαστε κοροιδα πια ελεοσ...

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
25
Like
2.271
Πόντοι
5.345
Ετσι ειναι φιλε μου........Οπου μαs βρουν στην αναγκη τοσο τουs κοβει να μαs χρεωνουν......Ευτυχωs που δεν ενεδωσε ο αλλοs...
Ευχαριστώ εκ βαθέων όλους τους συναγωνιστές για την συμπαράσταση.Νοιώθω πολύ καλύτερα!!! :grouphug: :happy: :happy: :happy:

papaPoulos

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Like
479
Πόντοι
21
Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η .................ΛΟΙΠΟΝ ακουστε τι παιζει εδω....αυτοι που γραφουν για τα μαγαζια της γλυφαδας ειναι οοοοολοι βαλτοι η ειναι ο ιδιος κ ο ιδιος με αλλα nick names...κ στα δυο μασατζιδικα παιζει μονο κ το ξαναλεω Μ Ο  Ν Ο    απλο μασαζ....προσεχετε δεν ειμαστε κοροιδα πια ελεοσ...

οταν λες στα δυο της γλυφαδας, αναφερεσαι φανταζομαι ζησιμοπουλου 12 και Ποσειδωνος 67?....
δεν ξερω για Ζησιμοπουλου, ακομα... αλλα για το diamont Spa (Π67) ξεχασε το... ειναι οχι απλα φουλ αλλα φουλ του ασσου ενιοτε...

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
οταν λες στα δυο της γλυφαδας, αναφερεσαι φανταζομαι ζησιμοπουλου 12 και Ποσειδωνος 67?....
δεν ξερω για Ζησιμοπουλου, ακομα... αλλα για το diamont Spa (Π67) ξεχασε το... ειναι οχι απλα φουλ αλλα φουλ του ασσου ενιοτε...

θα συμφωνησω  , πρωταρης και ειχα φαει μπριζολα τεραστια . . . .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom