Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (1 μέλη και 55 επισκέπτες)

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
25
Like
2.203
Πόντοι
5.345
Αγιοι αναργυροι ? ή  ηλιουπολη ? αθηνα ?
Ν.Κόσμος.Καφαντάρη,ανεβαίνεις την Φραντζή από Καλιρόης,περνάς την Ηλία Ηλιού και συνεχίζεις ευθεία.Αν έρχεσαι από Ηλία Ηλιού,στο φανάρι με Φραντζή (έχει μια ΒΡ στην γωνία)κάνεις αριστερά.Συνεχίζεις ευθεία και βλέπεις μπροστά σου στα 200 μέτρα μετά από δεύτερο φανάρι την Βουλιαγμένης και δεξιά μια εκκλησία τον Α.Ιωάννη.Δεν κάνεις δεξιά στο φανάρι για να μπεις στην Βουλιαγμένης αλλά πας ευθεία λοξώς προς την δεξιά μεριά.Αυτή είναι η Καφαντάρη.Εν ολίγης είναι η φυσική συνέχεια της Φραντζή μετά την Βουλιαγμένης.

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
25
Like
2.203
Πόντοι
5.345
Ν.Κόσμος.Καφαντάρη,ανεβαίνεις την Φραντζή από Καλιρόης,περνάς την Ηλία Ηλιού και συνεχίζεις ευθεία.Αν έρχεσαι από Ηλία Ηλιού,στο φανάρι με Φραντζή (έχει μια ΒΡ στην γωνία)κάνεις αριστερά.Συνεχίζεις ευθεία και βλέπεις μπροστά σου στα 200 μέτρα μετά από δεύτερο φανάρι την Βουλιαγμένης και δεξιά μια εκκλησία τον Α.Ιωάννη.Δεν κάνεις δεξιά στο φανάρι για να μπεις στην Βουλιαγμένης αλλά πας ευθεία λοξώς προς την δεξιά μεριά.Αυτή είναι η Καφαντάρη.Εν ολίγης είναι η φυσική συνέχεια της Φραντζή μετά την Βουλιαγμένης.
Όταν λέω αν έρχεσαι από Ηλία Ηλιού,κάνεις αριστερά,ενοώ αν έρχεσαι από Παγράτι και βλέπεις την ΒΡ απέναντι αριστερά.Γιατί αν έρχεσαι από Ηλία Ηλιού από την μεριά της Ν.Σμύρνης,Βλέπεις στο φανάρι με Φραντζή την ΒΡ στο δεξί σου χέρι και κάνεις ΔΕΞΙΑ.

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
25
Like
2.203
Πόντοι
5.345
Όταν λέω αν έρχεσαι από Ηλία Ηλιού,κάνεις αριστερά,ενοώ αν έρχεσαι από Παγράτι και βλέπεις την ΒΡ απέναντι αριστερά.Γιατί αν έρχεσαι από Ηλία Ηλιού από την μεριά της Ν.Σμύρνης,Βλέπεις στο φανάρι με Φραντζή την ΒΡ στο δεξί σου χέρι και κάνεις ΔΕΞΙΑ.
Πρέπει να προτείνουμε μέσω του site σε μία εταιρεία που βγάζει χάρτες για GPS να βάλει στα σημεία ενδιαφέροντος (εστιατόρια,βενζινάδικα κλπ) και studios,studios masaz,σπίτια κλπ. με δυνατότητα αναβάθμισης μέσω internet.Να δείτε που όλοι θα πάρουν GPS και μάλιστα της συγκεκριμένης εταιρίας!Θα χεστούν στο τάληρο μιλάμε!!! :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :2funny: :2funny:

johndee

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ζησιμοπουλου τι αριθμος βρε συναγωνιστες? Στο Παλαιο Φαλιρο ειναι?

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Πρέπει να προτείνουμε μέσω του site σε μία εταιρεία που βγάζει χάρτες για GPS να βάλει στα σημεία ενδιαφέροντος (εστιατόρια,βενζινάδικα κλπ) και studios,studios masaz,σπίτια κλπ. με δυνατότητα αναβάθμισης μέσω internet.Να δείτε που όλοι θα πάρουν GPS και μάλιστα της συγκεκριμένης εταιρίας!Θα χεστούν στο τάληρο μιλάμε!!! :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :2funny: :2funny:

Σωστή ιδέα!!!
Ευκολο είναι!
Όποιος έχει GPS με Destinator, μόλις βρεθεί στην είσοδο μπορεί να βάζει τις συντεταγμένες ( Γεωγρ μήκος και πλάτος) του κάθε αξιόλογου ιδρύματος μασαζερί εδώ μαζί με την οδό και το τυχόν όνομα.
Αν θέλετε στείλτε μου με pm.
Αναλαμβάνω να σας φτιάξω το αρχείο με τα POIS, για να μην μπερδεύεται κάποιος.
Πάντως για μπου και στου ήδη υπάρχει!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Σωστή ιδέα!!!
Ευκολο είναι!
Όποιος έχει GPS με Destinator, μόλις βρεθεί στην είσοδο μπορεί να βάζει τις συντεταγμένες ( Γεωγρ μήκος και πλάτος) του κάθε αξιόλογου ιδρύματος μασαζερί εδώ μαζί με την οδό και το τυχόν όνομα.
Αν θέλετε στείλτε μου με pm.
Αναλαμβάνω να σας φτιάξω το αρχείο με τα POIS, για να μην μπερδεύεται κάποιος.
Πάντως για μπου και στου ήδη υπάρχει!
και για μασαζ υπαρχει,
αν σε ενδιαφερει να βοηθησεις στειλε μου ενα e-mail
να σε ππροσθεσω στους συνεργατες

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
και για μασαζ υπαρχει,
αν σε ενδιαφερει να βοηθησεις στειλε μου ενα e-mail
να σε ππροσθεσω στους συνεργατες

Φίλε Iblis το έχω δεί αυτό και είναι πάρα πολύ καλή ιδέα. Άν θυμάμαι υπήρχαν κάποια bugs. Πέρα απο αυτό μιλάμε για POIS σε φορητό GPS με Destinator περασμένο με χάρτες NGI αλλα μόνο νόμιμους...
Η όποια συνεργασία και σε ότι μπορώ να βοηθήσω φυσικά δεκτή και απο την μεριά μου.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
φιλε αντι 51 οτι εγραψα το εγραψα με αφορμη οτι εγαψα κατι για γλυφαδα και ερχονται δυο απο το πουθενα να διαψευσουν και να να με μαλωσουν οτι γραφω ειναι ψεματα, και πριν ο αλεκτωρ λαλιση τρεις ερχεται ο φιλος ο στραταρχης και τους κανει σκονη καλη του μερα. οπως καταλαβες αυτοι ηταν στοιμενη και για αυτο μιλησα ετσι μηπως βαλουν λιγο μιαλο, και βεβαια δεν υπονοουσα οτι η συναγωνηστες δεν εχουν κριτηριο και εξυπναδα εχουν και παραεχουν αλλοι δεν το καταλαβενουν αυτο.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Φίλε Iblis το έχω δεί αυτό και είναι πάρα πολύ καλή ιδέα. Άν θυμάμαι υπήρχαν κάποια bugs. Πέρα απο αυτό μιλάμε για POIS σε φορητό GPS με Destinator περασμένο με χάρτες NGI αλλα μόνο νόμιμους...
Η όποια συνεργασία και σε ότι μπορώ να βοηθήσω φυσικά δεκτή και απο την μεριά μου.
τι bugs εχεις παρατηρησει?

tourist

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ενημερωση για ζησιμοπουλου παιρνω μια μαυρη θηριο απο μασαζ

πολυ καλο δυνατο για τους λατρεις του δυνατου οτι πρεπει

μετα καλη πιπα απο εμφανιση ειναι στρουμπουλα αλλα πολυ σφιχτη

για μια φορα ειναι καλη εμπειρια

τι παιζει απο προγραμμα κ τιμες?

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
τι bugs εχεις παρατηρησει?

Φίλε, πρίν 3-4 μήνες που το είχα δεί για λίγο , αν θυμάμαι ενώ χτύπαγες σε κάποιες  Χ διευθύνσεις, σε έβγαζε αλλού.
Ίσως τωρα διορθώθηκαν- αυτή τη στιγμή δεν εχω χρόνο να το ψάξω να σου πώ αν βρήκα κάτι συγκεκριμένο.
Πέρα απο όλα αυτά είναι παααάρα πολυ καλή δουλειά και μπράβο στα παιδιά που ασχολήθηκαν για κάτι τετοιο που πραγματικά έλειπε.
Όπως λείπει αρχείο σε POIS για Destinator σε χάρτες Ngi,(για Genius το συζητάμε αργότερα) και το οποίο επεναλαμβάνω λόγω φορητότητας θα είναι χρησιμότατο για όποιον ψάχνει και ενδιαφέρεται. Η πρόταση μου για όποια βοήθεια ισχύει φυσικά.  :birdman:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Φίλε, πρίν 3-4 μήνες που το είχα δεί για λίγο , αν θυμάμαι ενώ χτύπαγες σε κάποιες  Χ διευθύνσεις, σε έβγαζε αλλού.
Ίσως τωρα διορθώθηκαν- αυτή τη στιγμή δεν εχω χρόνο να το ψάξω να σου πώ αν βρήκα κάτι συγκεκριμένο.
Πέρα απο όλα αυτά είναι παααάρα πολυ καλή δουλειά και μπράβο στα παιδιά που ασχολήθηκαν για κάτι τετοιο που πραγματικά έλειπε.
Όπως λείπει αρχείο σε POIS για Destinator σε χάρτες Ngi,(για Genius το συζητάμε αργότερα) και το οποίο επεναλαμβάνω λόγω φορητότητας θα είναι χρησιμότατο για όποιον ψάχνει και ενδιαφέρεται. Η πρόταση μου για όποια βοήθεια ισχύει φυσικά.  :birdman:
συμφωνω, αλλα ειναι θεμα του google καθαρα.
σου ξαναλεω, στειλε μ μια δθευθυνση gmail δικη σου να σε βαλω συνεργατη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom