Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (2 μέλη και 34 επισκέπτες)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ο αλλος που μοιραζει το τηλ απο ενα πριβε καταστημα ,
απορω τι μυαλο εχει.
Βρε αδερφε, ποσο προβε νομιζεις οτι θα ειναι αν το δωσεις σε ενα ολοκληρο φορουμ.
Και αυτο ειναι η κορυφη του παγοβουνου.
Το καταστημα που βαζεις σε κινδυνο δεν το σκεφτηκες?

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.312
Πόντοι
22.785
ΕΛΕΟΣ.............. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
διαβαστε κ τιποτα μι τα θελετε ολα στο χερι........
δεν εχι γλκα ετσι βαλτε κ το χερι μεσα στη τρυπα.......

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
ρε παιδες να ρωτησω Η θεια Ελενη απο ζανοσπιτο και η Μελινα απο μελινοσπιτο παιζουν ακομα ?? διοτι εχω καιρω να τα επισκευθω τις μεγαλοκοπελες . (ειμαι MILFακιας πως να το κανουμε)

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
ρε παιδες να ρωτησω Η θεια Ελενη απο ζανοσπιτο και η Μελινα απο μελινοσπιτο παιζουν ακομα ?? διοτι εχω καιρω να τα επισκευθω τις μεγαλοκοπελες . (ειμαι MILFακιας πως να το κανουμε)
Η θεία Ελένη (από Ζανόσπιτο πριν, Ιμβρου τώρα) απ'ότι είπε η πορτιέρισσα σε συναγωνιστή,
είναι στο πατρίντα, η Μελίνα είναι κανονικά στο πόστο της

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
οκ ,κανα αλλο καλο MILF που να προσφερει και κουλουρακι παιζει ?? μιλαμε παντα για φουλ σερβις..

tothelo

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
1
καλημερα τελικα καμια ενημερωση καποιος για παλαιολογου????

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
25
Like
2.190
Πόντοι
5.345
Αρχικά θέλω να διευκρινίσω ότι δεν είχα καμία πρόθεση να έρθω σε προστριβή με κανένα τέτοιες νοοτροπίες είναι μακράν από μένα
Συναγωνιστή mano 1810 στο πρώτο σου μήνυμα αρχικά το πήγες πολύ καλά και πραγματικά το χάρηκα γιατί ήσουν ακριβέστατος σχετικά με το χώρο είσαι γνώστης και δεν αναλώνεσαι σε αερολογίες 
Γενικά έχουμε την ιδία  φιλοσοφία σχετικά με το Forum αφού και εγώ είμαι μέλος από το  2006  μόνο με 75 μηνύματα
Σχετικά με τις κοπέλες αν θα έρθουν σε δύσκολη θέση δεν είναι δικιά μου τοποθέτηση αλλά θέση που την επέβαλε με ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ προς εμένα παλαιότερα ο γνωστός παπαγιώργης
Πρόθεση μου ήταν να δίνω λεπτομερείς περιγραφές μετά από κάθε επίσκεψη μου γιατί οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά
Μπορείς να φας καλοψημένη μπριζόλα με 80 ευρώ σχεδόν παντού  αλλά η πληροφόρηση έρχεται μονό από τις λεπτομέρειες και γιατί το καλό είναι υποκειμενικό για τον καθένα μας
Όπως κατάλαβες δεν έχω καμιά πρόθεση να προστατέψω τις θεραπεύτριες μας αλλά ακριβώς το αντίθετο και αφού ο τρόπος που επέλεξα δεν ήταν αποδεκτός από κάποιους προτίμησα τη σιωπή
Τέλος  αν και δεν έλαβα κανένα πμ η συγνώμη σου είναι δεκτή στόχος μας να περνάμε  όλοι καλά

Φίλε Γκουσγκούνη,καμία απολύτως κακή πρόθεση δεν είχα και αν αυτό σε κάνει να νοιώθεις καλύτερα ή αν νομίζεις πως σκοπός μου ήταν να το παίξω έξυπνος,σου στέλνω την συγνώμη μου δημόσια όπως δημόσια παραθέτω και την γνώμη μου.Με πμ στέλνω μόνο πληροφορίες προς τους συναγωνιστές.Δεν θεωρώ μαγκιά να "ξεχέζω" δημοσίως και να ζητάω συγνώμη με πμ.Ως εκ τούτου η αποψή σου με κάλυψε και από πλευράς μου δεν τρέχει μία.Ζητώ συγνώμη αν φάνηκα και στο ελάχιστο "αγενής".Καλή συνέχεια! :thumbsup:

marlbgs

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2008
Like
11
Πόντοι
1
Περασα απο 3ης σεπτεμβριου 59.Ειχε 2 μιλφ και την Κορινα περασα με κορινα.Πολυ καλο μασαζακι και παρα πολυ ωραια μπριζολιτσα ζουμερη-ζουμερη και παιδια τι ΚΩΛΑΡΑ εχει η κοπελα !!!!!!!Πραγματικα το ευχαριστηθηκα :grin: :grin: :grin:

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Περασα απο 3ης σεπτεμβριου 59.Ειχε 2 μιλφ και την Κορινα περασα με κορινα.Πολυ καλο μασαζακι και παρα πολυ ωραια μπριζολιτσα ζουμερη-ζουμερη και παιδια τι ΚΩΛΑΡΑ εχει η κοπελα !!!!!!!Πραγματικα το ευχαριστηθηκα :grin: :grin: :grin:
η κορινα μηπως εχει παρει μεταγραφη απο μεσογειων ή κανω λαθος?

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
τα MILF που εχει ειναι καλα , δωσε περιγραφη πως ειναι και πως τα λενε και αν προσφερουν κουλουρι και γλυφιτζουρακι χωρις περιτιλιγμα

marlbgs

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2008
Like
11
Πόντοι
1
Δεν ξερω που ηταν πριν η Κορινα τα αλλα μιλφ ηταν μια ξανθια ψηλη με ωραιο σωμα και μια καστανη μετρια ονοματα δεν συγγρατησα και δεν ξερω απο υπηρεσιες τι λενε...αλλοι εδω μεσα μπορει να ξερουν περισοτερα.αλλη σαν την κορινα εχει να προτινει καποιος?

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
Δεν ξερω που ηταν πριν η Κορινα τα αλλα μιλφ ηταν μια ξανθια ψηλη με ωραιο σωμα και μια καστανη μετρια ονοματα δεν συγγρατησα και δεν ξερω απο υπηρεσιες τι λενε...αλλοι εδω μεσα μπορει να ξερουν περισοτερα.αλλη σαν την κορινα εχει να προτινει καποιος?
Πριν καποια χρονια πολλα, δυστυχως σημερα....
Το ξανθο μιλφ που ανοιγει την πορτα  δεν λεει πολλα
εντος αγωνιστικου χωρου.
Κορυφαια milf Κορινα Ιμβρου και Πατησιων,Ρενα κηφισιας 18

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
Πριν καποια χρονια πολλα, δυστυχως σημερα....
Το ξανθο μιλφ που ανοιγει την πορτα  δεν λεει πολλα
εντος αγωνιστικου χωρου.
Κορυφαια milf Κορινα Ιμβρου και Πατησιων,Ρενα κηφισιας 18
παιδια να ρωτησω κατι...αυτο στην πατησιων κ ιμβρου ειναι παλιο μαγαζι???η υπαρχει
κανα τριμηνο τετραμηνμο???αν ειναι παλιο,γνωριζεται αν υπαρχει καποιο αλλο
μαγαζι σε καθετο τησ πατησιων στο υψοσ τησ πλατειασ αμερικησ κ να ειναι σχετικα καινουριο???

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
για τελευταια φορα το ονομα ειναι ΚΑΡΙΝΑ ΜΕ ΑΛΦΑ

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
ρε μαγκες δεν τα μαζευουμε ολα τα μασατζιδικα σε ενα τοπικ να το βαλουμε στην πρωτη σελ του θρεντ γιατι εμεις οι νεοι ειναι σαν να ψαχνουμε ψιλους στα αχοιρα.. ;)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766

bizomanis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
ρε μαγκες πως μπορω να ανοιξω ενα καινουργιο θεμα στο φορουμ εδω που μιλαμε γιατι με καιει και θελω να το αναλυσουμε?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
..και μια τελευταια ενημερωση...εχει γινει τραμπα...τριτης σεπτεμβριου 54...με μαρνης 28..οι κοπελες εχουν αλλαξει....παρεπιπτοντως το ΑΛΟΓΟ που ανοιγει τωρα στην μαρνης κανει κανενα τριψιματακι?....τι λετε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom