αστον αυτον να λεει, ορμα και πες μας αν εχει κ ενα old-fashioned tattoo στο μπρατσο.
αμα λατρευεις την κυτταριτιδα.
Είσαι λίγο υπερβολικός pathos. Έχει λίγη κυτταρίτιδα το κορίτσι δε λέω αλλά από σχήμα το κωλί της είναι σούπερ.
αστον αυτον να λεει, ορμα και πες μας αν εχει κ ενα old-fashioned tattoo στο μπρατσο.
αμα λατρευεις την κυτταριτιδα.
Και εγω την ψαχνω.Σύντροφοι έχει έρθει Ελλάδα η Λεττονή μουνάρα Χριστίνα με την super ΚΩΛΑΡΑ που εργαζόταν Πατησίων 131 αλλά δεν εργάζεται πλέον εκεί.
Την έχει κανείς εντοπίσει σε άλλο ίδρυμα ;
Hρ.Πολυτεχνειου σε ποιο , απεναντι απο ' Μουσες " η προς Χαρ. Τρικουπη ?Παιδες για σας εχθες εκανα μια βολτα απο τον πειραια
Πηγα πρωτα στην Ηρ.Πολητεχνιου. Συμβουλη "μακρια ........" Μου ανοιξε μια ξανθια milf αστα να πανε....
Μετα πηγα μια βολτα απο Καραισκου 88 . Δυο κοπελες στο παιχνιδι εκεινη την ωρα δεν μπορω να πω πως τρελλαθηκα κιωλας αλλα ηταν καλες.Ηληκιες η μια 19 η αλλη 23 με 25,
Συμβουλη παρτε την πιτσιρικα αντζελα στο ονομα... μπαινει μεσα και κατευθιαν στον πατσα..Τα παντα απο γλυψιματα και κουλουρακι.... τιμη το απλο 65 το φουλ 85....
Και εγω την ψαχνω.
κοιτωντας τις καινουργιες ενημερωσεις και βλεποντας οτι συναγωνιστης επισκεφθηκε το studio στη μιχαηλ βοδα και του προσεφερε μασαζακι φραπε και μπριζολα (3 σε 1) με σπισκεψη 50 ευρω αναρωτιεμαι μηπως θα επρεπε να αρχισουμε επισκεψεις σε τετοια ειδους μαγαζια?? φυσικα εχει ενα μειον οτι ειναι μια κοπελα μονο αλλα . . . . λογικη η απορια μου??
κριτικες για το Μιχαηλ Βοδα 192 www.bourdela.tv/content/view/1666/224/#jreview_7073]εδω[/url] και συζητηση www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,44177.0]εδω[/url]Master Ioannis, έχω την αίσθηση οτι είναι θέμα χρόνου η εκλογίκευση των πραγμάτων !
Εχεις απόλυτο δίκιο !
Απλά στην αρχή θα υπάρξουν και αντιδράσεις και ελεϊνολογίες και ότι θες, αλλά τελικά τα πράγματα θα πάρουν ένα πιο λογικό δρόμο, που σαφώς θα ικανοποιεί πρισσότερο κόσμο και με λιγότερα λεφτά !
Hρ.Πολυτεχνειου σε ποιο , απεναντι απο ' Μουσες " η προς Χαρ. Τρικουπη ?
Μηπωs ειναι μια ψηλη-ξανθομαλλα-πρασινοματα-βυζαρου?Σύντροφοι έχει έρθει Ελλάδα η Λεττονή μουνάρα Χριστίνα με την super ΚΩΛΑΡΑ που εργαζόταν Πατησίων 131 αλλά δεν εργάζεται πλέον εκεί.
Την έχει κανείς εντοπίσει σε άλλο ίδρυμα ;
παιδες πρωινη καταδρομικη στην ιμβρου....δεν ξερω αν εχω χασει επεισοδια αλλα...η κορινα μας τελειωσε,οπως και ολο το παλιο συναφι της...ανοιξε την πορτα μια αδυνατουλα μελαχρινη και μου ειπε οτι το μαγαζι δουλευει με καινουργιο προσωπικο...ξερετε κατι περισσοτερο...?....παντως το αδυνατουλι το εβαζα να με τριψει....χε,χε,χε,χε!!!
Παιδιά εγώ σε αυτά τα γήπεδα παίζω πολύ σπάνια πλεον αλλά... εδώ μιλάμε για την Κορίνα που ήταν παλιά Φωκίωνος;; Άν είναι αυτή πολύ κρίμα εάν σταμάτησε, δυνατό μιλφοκορμί και γαμάτο service!η Κορίνα κατά δήλωση της σε άλλο συναγωνιστή ειπε πως σταμάτησε το μασάζ...
Δυστυχως αυτη ειναιΠαιδιά εγώ σε αυτά τα γήπεδα παίζω πολύ σπάνια πλεον αλλά... εδώ μιλάμε για την Κορίνα που ήταν παλιά Φωκίωνος;; Άν είναι αυτή πολύ κρίμα εάν σταμάτησε, δυνατό μιλφοκορμί και γαμάτο service!
Σημερινή επίσκεψη στην καραϊσκου (7/4)...την πορτα πια την ανοιγει η κυρια γιουλη (αφεντικινα) που ειναι (αφεντικο) και στην καλλιροης 48..η λια που ανοιγε απο χθες ενταχθει στο ροστερ του μαγαζιου με φουλ συμμετοχη..ειχε κανα 2 καλα μια ψηλη αδυνατη μελαχροινη (βιβη), μια ξανθια πρασινοματα ποντιακης καταγωγης (βικυ), το μπαζο (για τα δικα μου γουστα) αντζελα, κοντη μελαχροινη, ασουλοπωτο σωμα ,ανυπαρκτο βυζι, κοιλιτσα, αλλα ωραια μαυρα ματια..τα κανει ολα και συμφερει..με πρωτοβουλιες δικες της τα παντα...η κυρια γιουλη μου ειπε πως γνωριζει την υπαρξη του σαιτ αλλα δεν γνωριζει και απορει γιατι το καλλιροης 48 ειναι ξεπεταδικο..και ειπε πως θα γινονται αμοιβαιες αλλαγες κοριτσιων για να τονωθει λιγακι και ο πειραιας (αντε να δουμε) !Hρ.Πολυτεχνειου σε ποιο , απεναντι απο ' Μουσες " η προς Χαρ. Τρικουπη ?
Η Αντζελα ειναι Καραισκου ? περιγραφη της ? με 85 και το κουλουρακι μεσα ?
κριτικες για το Μιχαηλ Βοδα 192 www.bourdela.tv/content/view/1666/224/#jreview_7073]εδω[/url] και συζητηση www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,44177.0]εδω[/url]
αριθμός?Εμαθα οτι στη Φωκίωνος έχουν προστεθεί νέα τεμάχια, σύνολο με τις παλιές επτά. Πήγε κανεις πρόσφατα?
9-11αριθμός?