Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
αστον αυτον να λεει, ορμα και πες μας αν εχει κ ενα old-fashioned tattoo στο μπρατσο.
αμα λατρευεις την κυτταριτιδα. :grin:

Είσαι λίγο υπερβολικός pathos. Έχει λίγη κυτταρίτιδα το κορίτσι δε λέω αλλά από σχήμα το κωλί της είναι σούπερ.

mjf206

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες για σας εχθες εκανα μια βολτα απο τον πειραια
Πηγα πρωτα στην Ηρ.Πολητεχνιου. Συμβουλη "μακρια ........" Μου ανοιξε μια ξανθια milf αστα να πανε....
Μετα πηγα μια βολτα απο Καραισκου 88 . Δυο κοπελες στο παιχνιδι εκεινη την ωρα δεν μπορω να πω πως τρελλαθηκα κιωλας αλλα ηταν καλες.Ηληκιες η μια 19 η αλλη 23 με 25,
Συμβουλη παρτε την πιτσιρικα  αντζελα στο ονομα... μπαινει μεσα και κατευθιαν στον πατσα..Τα παντα απο γλυψιματα και κουλουρακι.... τιμη το απλο 65 το φουλ 85....

Επισκέπτης

Σύντροφοι έχει έρθει Ελλάδα η Λεττονή μουνάρα Χριστίνα με την super ΚΩΛΑΡΑ που εργαζόταν Πατησίων 131 αλλά δεν εργάζεται πλέον εκεί.
Την έχει κανείς εντοπίσει σε άλλο ίδρυμα ;

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
882
Πόντοι
6.755
Σύντροφοι έχει έρθει Ελλάδα η Λεττονή μουνάρα Χριστίνα με την super ΚΩΛΑΡΑ που εργαζόταν Πατησίων 131 αλλά δεν εργάζεται πλέον εκεί.
Και εγω την ψαχνω.

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Παιδες για σας εχθες εκανα μια βολτα απο τον πειραια
Πηγα πρωτα στην Ηρ.Πολητεχνιου. Συμβουλη "μακρια ........" Μου ανοιξε μια ξανθια milf αστα να πανε....
Μετα πηγα μια βολτα απο Καραισκου 88 . Δυο κοπελες στο παιχνιδι εκεινη την ωρα δεν μπορω να πω πως τρελλαθηκα κιωλας αλλα ηταν καλες.Ηληκιες η μια 19 η αλλη 23 με 25,
Συμβουλη παρτε την πιτσιρικα  αντζελα στο ονομα... μπαινει μεσα και κατευθιαν στον πατσα..Τα παντα απο γλυψιματα και κουλουρακι.... τιμη το απλο 65 το φουλ 85....
Hρ.Πολυτεχνειου σε ποιο , απεναντι απο ' Μουσες " η προς Χαρ. Τρικουπη ?
Η Αντζελα ειναι Καραισκου ? περιγραφη της ? με 85 και το κουλουρακι μεσα ?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
κοιτωντας τις καινουργιες ενημερωσεις και βλεποντας οτι συναγωνιστης επισκεφθηκε το studio στη μιχαηλ βοδα και του προσεφερε μασαζακι φραπε και μπριζολα (3 σε 1) με σπισκεψη 50 ευρω αναρωτιεμαι μηπως θα επρεπε να αρχισουμε επισκεψεις σε τετοια ειδους μαγαζια?? φυσικα εχει ενα μειον οτι ειναι μια κοπελα μονο αλλα . . . . λογικη η απορια μου??
Master Ioannis, έχω την αίσθηση οτι είναι θέμα χρόνου η εκλογίκευση των πραγμάτων !
Εχεις απόλυτο δίκιο !
Απλά στην αρχή θα υπάρξουν και αντιδράσεις και ελεϊνολογίες και ότι θες, αλλά τελικά τα πράγματα θα πάρουν ένα πιο λογικό δρόμο, που σαφώς θα ικανοποιεί πρισσότερο κόσμο και με λιγότερα λεφτά !
κριτικες για το Μιχαηλ Βοδα 192 www.bourdela.tv/content/view/1666/224/#jreview_7073]εδω[/url] και συζητηση www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,44177.0]εδω[/url]

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Αυτό που είναι στην αρχή, στο 8 νομίζω, εννοεί... Εκεί είναι κάτι γριές που δεν λένε να φύγουν... Και αυτές, ρε πούστη μου, βγάζουν λεφτά...

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
                                                                                    Μηπωs ειναι μια ψηλη-ξανθομαλλα-πρασινοματα-βυζαρου?

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
παιδες πρωινη καταδρομικη στην ιμβρου....δεν ξερω αν εχω χασει επεισοδια αλλα...η κορινα μας τελειωσε,οπως και ολο το παλιο συναφι της...ανοιξε την πορτα μια αδυνατουλα μελαχρινη και μου ειπε οτι το μαγαζι δουλευει με καινουργιο προσωπικο...ξερετε κατι περισσοτερο...?....παντως το αδυνατουλι το εβαζα να με τριψει....χε,χε,χε,χε!!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.170
Πόντοι
42.697
παιδες πρωινη καταδρομικη στην ιμβρου....δεν ξερω αν εχω χασει επεισοδια αλλα...η κορινα μας τελειωσε,οπως και ολο το παλιο συναφι της...ανοιξε την πορτα μια αδυνατουλα μελαχρινη και μου ειπε οτι το μαγαζι δουλευει με καινουργιο προσωπικο...ξερετε κατι περισσοτερο...?....παντως το αδυνατουλι το εβαζα να με τριψει....χε,χε,χε,χε!!!

η Κορίνα κατά δήλωση της σε άλλο συναγωνιστή ειπε πως σταμάτησε το μασάζ...

barkoulis71

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
0
Πόντοι
11
η Κορίνα κατά δήλωση της σε άλλο συναγωνιστή ειπε πως σταμάτησε το μασάζ...
Παιδιά εγώ σε αυτά τα γήπεδα παίζω πολύ σπάνια πλεον αλλά... εδώ μιλάμε για την Κορίνα που ήταν παλιά Φωκίωνος;; Άν είναι αυτή πολύ κρίμα εάν σταμάτησε, δυνατό μιλφοκορμί και γαμάτο service!

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.154
Πόντοι
456
Παιδιά εγώ σε αυτά τα γήπεδα παίζω πολύ σπάνια πλεον αλλά... εδώ μιλάμε για την Κορίνα που ήταν παλιά Φωκίωνος;; Άν είναι αυτή πολύ κρίμα εάν σταμάτησε, δυνατό μιλφοκορμί και γαμάτο service!
Δυστυχως αυτη ειναι
Ας ελπισουμε οτι θα επανελθει

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Η Αντζελα ειναι Καραισκου ? περιγραφη της ? με 85 και το κουλουρακι μεσα ?
Σημερινή επίσκεψη στην καραϊσκου (7/4)...την πορτα πια την ανοιγει η κυρια γιουλη (αφεντικινα) που ειναι (αφεντικο) και στην καλλιροης 48..η λια που ανοιγε απο χθες ενταχθει στο ροστερ του μαγαζιου με φουλ συμμετοχη..ειχε κανα 2 καλα μια ψηλη αδυνατη μελαχροινη (βιβη), μια ξανθια πρασινοματα ποντιακης καταγωγης (βικυ), το μπαζο (για τα δικα μου γουστα) αντζελα, κοντη μελαχροινη, ασουλοπωτο σωμα ,ανυπαρκτο βυζι, κοιλιτσα, αλλα ωραια μαυρα ματια..τα κανει ολα και συμφερει..με πρωτοβουλιες δικες της τα παντα...η κυρια γιουλη μου ειπε πως γνωριζει την υπαρξη του σαιτ αλλα δεν γνωριζει και απορει γιατι το καλλιροης 48 ειναι ξεπεταδικο..και ειπε πως θα γινονται αμοιβαιες αλλαγες κοριτσιων για να τονωθει λιγακι και ο πειραιας (αντε να δουμε) !

stratos66

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
10
Πόντοι
1
Εμαθα οτι στη Φωκίωνος έχουν προστεθεί νέα τεμάχια, σύνολο με τις παλιές επτά. Πήγε κανεις πρόσφατα?

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195

Stories

Νέο!