Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (0 μέλη και 51 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.314
Πόντοι
22.785
αμπελοκηπους ινε... :dancing: :dancing:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
δλδ καθομαστε μια σελιδα να λυσουμε το γριφο  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
εγο δεν φτεο σ κατι.......
αλοσ ψαχνετε με μιστιρια μι φοναζισ σε μενα
εγο παο που κ που γ μασαζ
δεν ειπα για σενα ,για τον αλλο λεω που βαζει μια φωτο και πεταει και υπονουμενα

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
25
Like
2.190
Πόντοι
5.345
Έλα ρε παιδιά!Το Μελινοσπιτο είναι,το δωμάτιο δίπλα στην κουζίνα και πίσω από το σαλόνι με την συρόμενη που έχει ντούς και καθρέφτη στο τοίχο.Ο δε συναγωνιστής που μιλάει για τα νουμεράκια για τα οποία αυτός δεν ενδιαφέρεται,ας μην στέλνει μηνύματα χωρίς ουσιαστική ενημέρωση γιατί αυτή είναι η δουλειά του forum.Αν δεν θέλουν οι κοπέλες να έρθουν σε δύσκολη θέση ας αλλάξουν επάγγελμα που να τους δίνει περισσότερα από 80 ευρώ τα 45' ή και λιγότερα και να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.Αυτές την δουλειά τους κι εμείς τη δικιά μας.Άντε μη χέσω με τους προστάτες της υπόληψης των μασατζούδων εδώ μέσα! :argue: :hammer: :uzi: :cussing: :tickedoff:

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945

Έχω πολύ καιρό να γράψω όχι γιατί απέχω από το άθλημα  αλλά γιατί δεν έχω κάτι νέο και πραγματικά χρήσιμο να αναφέρω   
Λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά δεν μπορώ να γράψω ( ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ) γιατί όπως λέει ο παπαεφρέμ μπορεί να φέρουμε τα κορίτσια σε δύσκολη θέση  :think: :headbang: :2funny: :2funny: :2funny: οπότε απλώς διαβάζω ανελλιπώς τις 1380 σελίδες  που κατά τι γνώμη μου η πραγματική ενημέρωση  τελευταία είναι ελάχιστη
Κάποιοι γράφουν απλώς για να αυξάνει το νουμεράκι  κάτω από το όνομα τους   και να τους κάνει να νιώθουν παλιοί και δυνατοί μέσα στη κοινότητα μας !!!!!
Λακωνικά αναφέρω ότι με ελάχιστες εξαιρέσεις έχω κολλήσει με ένα κοριτσάκι που τιμά πραγματικά τη δουλεια της και τα χρήματα που με δυσκολία πια βγάζουμε
Το πρόγραμμα ξεκινά με ελαφρά χαδάκια ακολουθεί φραπεδιά με ξεζούμισμα  και συνεχίζει με μασαζάκι περίπου 40 λεπτών στο τέλος μπριζολίτσα περιποιημένη που μερικές φορές όταν πραγματικά το γουστάρει προσφέρετε και κουλουράκι
Συνολικός χρόνος με δυο ντουζάκια τουλάχιστον 1 ώρα και 15 λεπτά
Το σημαντικότερο είναι το κόστος γιατί το μαγαζί ήταν μέχρι τα Χριστούγεννα στην κατηγορία των 70 ευρώ + 10 από μένα  γιατί έτσι το ένιωθα μετά την εξομάλιση με τα υπόλοιπα  πήγε στα 80 και εγώ έκοψα τα έξτρα  χωρίς να μειωθούν από πλευράς της οι προσφερώμενες  υπηρεσίες

Καλά που οι άλλοι απλώς αυξάνουν το νουμεράκι τους ρε Γκουζγκούνη και ήρθες να σώσεις την ενημέρωση.
Νάσαι καλά.

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
25
Like
2.190
Πόντοι
5.345
Καλά που οι άλλοι απλώς αυξάνουν το νουμεράκι τους ρε Γκουζγκούνη και ήρθες να σώσεις την ενημέρωση.
Νάσαι καλά.
Άκου μαγκάκο,δεν είμαι εδώ για να τσακωθώ.Άλλωστε για πιό λόγο;Εδώ όλα τα παιδιά έχουμε κοινά ενδιαφέροντα και προσπαθούμε ανιδιοτελώς και με καλή πρόθεση,να ενημερώσουμε ο ένας τον άλλο για να τον προστατεύσουμε αν την πάθουμε εμείς από ξεπέτες φραγκοφόνισες και λοιπές που ήρθαν εδω ξεβράκωτες και συνεχίζοντας να είναι ξεβράκωτες με άλλη ένοια πιά πλουτίζουν ξεβρακώνοντας εμάς.Η ενημέρωση εδώ έχει την ένοια να μην πετάμε τσάμπα τα λεφτά μας και τουλάχιστον να αξίζει τον κόπο.Εσύ μπήκες εδώ για να ενημερώσεις και να προστατεύσεις εμάς ή αυτές;Και κάτι άλλο,αν με ένοιαζε το νουμεράκι κάτω από το όνομά μου δεν θα είχα μόνο 2 αστεράκια εδώ και ενάμιση χρόνο.Είμαι γραμμένος πρίν την ανανέωση του site από com σε tv.Απλά όταν μπαίνω ενημερώνω,αν δεν έχω ενημέρωση,ενημερώνομαι από τους άλλους.Προστατεύω τους ανθρώπους εδω μέσα και όχι την υπόληψη των θεραπένηδων.Αυτά και σε προσωπικό επίπεδο δεν έχω κάτι μαζί σου και έτσι θα μείνει.Καλή σου μέρα και νε περνάς καλά εκεί που πας! :knockinb: :happy:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Άκου μαγκάκο,δεν είμαι εδώ για να τσακωθώ.Άλλωστε για πιό λόγο;Εδώ όλα τα παιδιά έχουμε κοινά ενδιαφέροντα και προσπαθούμε ανιδιοτελώς και με καλή πρόθεση,να ενημερώσουμε ο ένας τον άλλο για να τον προστατεύσουμε αν την πάθουμε εμείς από ξεπέτες φραγκοφόνισες και λοιπές που ήρθαν εδω ξεβράκωτες και συνεχίζοντας να είναι ξεβράκωτες με άλλη ένοια πιά πλουτίζουν ξεβρακώνοντας εμάς.Η ενημέρωση εδώ έχει την ένοια να μην πετάμε τσάμπα τα λεφτά μας και τουλάχιστον να αξίζει τον κόπο.Εσύ μπήκες εδώ για να ενημερώσεις και να προστατεύσεις εμάς ή αυτές;Και κάτι άλλο,αν με ένοιαζε το νουμεράκι κάτω από το όνομά μου δεν θα είχα μόνο 2 αστεράκια εδώ και ενάμιση χρόνο.Είμαι γραμμένος πρίν την ανανέωση του site από com σε tv.Απλά όταν μπαίνω ενημερώνω,αν δεν έχω ενημέρωση,ενημερώνομαι από τους άλλους.Προστατεύω τους ανθρώπους εδω μέσα και όχι την υπόληψη των θεραπένηδων.Αυτά και σε προσωπικό επίπεδο δεν έχω κάτι μαζί σου και έτσι θα μείνει.Καλή σου μέρα και νε περνάς καλά εκεί που πας! :knockinb: :happy:
εσυ τωρα γιατι αρπαχτηκες?
στον αλλον παραθετει, οχι σε εσενα.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
η αυξηση της τιμης στο Σολωμου 59 ισχυει?

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
No problem Iblis & Manos. Μην ταράζεστε.

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
...τι ωραία...
2 σελίδες γεμάτες υπονοούμενα, κόντρες, και κοκορομαχίες!!

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Άνταμ, χθες πήρα την Αντζελίνα από Σολωμού 54. Την προηγούμενη φορά ήταν κάπως διεκπαιρεωτική.
Χθες ήταν απλά καταπληκτική.
Εσύ καμιά ενημέρωση;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom