Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

irons

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
1.225
Στα μασατζίδικα, εκτός από το ΜΑΣΑΖ, ο χρόνος κάνει τη διαφορά.
Στα περισσότερα μασατζίδικα ο χρόνος της συνεδρίας είναι 45 λεπτά.
Η συνεδρία περιλαμβάνει ΜΑΣΑΖ 60€ και πρόγραμμα +20€, σύνολο 80€.
Αν μέσα στα 45λεπτά ζητήσεις (από την ίδια κοπέλα φυσικά) δεύτερο πρόγραμμα (extra ball),
θα πληρώσεις 60€+20€+20€ σύνολο 100€.
έτσι μου έχει συμβεί και εμένα :rockon:
τώρα εάν ζητανε πάλι τα διπλά είναι :jerking:
πρέπει να φάει μαύρο για να στρώσει :tickedoff:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Έτσι ακριβώς είναι... βέβαια έχουν ακουστεί και περιπτώσεις που όταν κάποιος είναι regular μιας μασατζούς αυτή πότε πότε του κάνει κανα δωράκι... το extraball ας πούμε... προσωπικά μου χει τύχει μια φορά... 
το θεμα μας ειναι οτι πρεπει να ειμαστε πιο απαιτητικοι...
δλδ.
καλυτερα να πεις "παμε αλλο ενα με ενα εικοσαρικο?"
και να τηρησεις πιο επιθετικη σταση,
παρα να εισαι πιο μαζεμενος και να χαλασει η συνεδρια σου επειδη
η μασατζου εχει σταμπαρει κατι σε μια βιτρινα και θελει να το παρει
πασει θυσια...
με απλα λογια , της λες για το εικοσαρικο, και αν διαφωνησει ,
το καπελακι σου στραβα, δοξα το διαολο θεραπευτριες υπαρχουν πολλες...

blizon

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Σωστός ο iblis
Ετσι πρέπει για να βάλουνε μυαλό.
:rockon: :rockon: :rockon:

gatos1970

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
aggel2004  ειχες πει κατι για τη σεριφισσα της σινωπης 29 οτι αποδιδει στα διπλα,τι εννοεις? εχεις παει τωρα τελευταια ?γιατι εγω πηγα και δεν περασα γιατι δε μου γεμισε το ματι και εφυγα.τι προγραμμα κανει?

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.156
Πόντοι
456
aggel2004  ειχες πει κατι για τη σεριφισσα της σινωπης 29 οτι αποδιδει στα διπλα,τι εννοεις? εχεις παει τωρα τελευταια ?γιατι εγω πηγα και δεν περασα γιατι δε μου γεμισε το ματι και εφυγα.τι προγραμμα κανει?
Το προγραμμα της ειναι φουλ
Τα διπλα γενικα ειναι κατι το διαφορετικο
Καποιες αποδιδουν καποιες οχι(π.χ παιχνιδι με την αλλη γυναικα)
Γενικα αξιζουν οταν 1+1=3!!!!

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
...... αν δεν γινει ιδιαιτερη φαση με τους τρεις.
Νομιζω ειναι πολυ απλο!

Δεν το κάνεις λίγο πιο απλό? Τι ενοείς "με τους τρεις"?
Αφού έχεις πάρει διπλό είναι δυνατό να συμμετάσχουν μόνο δύο?
Ο τρίτος τι θα κάνει? μόνο μάτι?

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.156
Πόντοι
456
Δεν το κάνεις λίγο πιο απλό? Τι ενοείς "με τους τρεις"?
Αφού έχεις πάρει διπλό είναι δυνατό να συμμετάσχουν μόνο δύο?
Ο τρίτος τι θα κάνει? μόνο μάτι?
Μπορεις να τις βαλεις η μια να γλυφει την αλλη και συ να παιρνεις αυτη
που ειναι σκυμενη (με το συμπαθειο :2funny:)

barmy73

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
1
παιδιά, η θεία Ελένη την έκανε από Ίμβρου?
είχα περάσει πριν καμιά 10αριά μέρες και η σερίφισα μου είπε πως την έκανε για την πατρίδα της...

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
Τελικα ρε παιδες Περιστερι Ικαριας παιζει τιποτα και που ακριβως ειναι αυτο???? το ερωτω διοτι με βολευει , ειναι το περιστερι συνηθος περασμα για μενα

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Τελικα ρε παιδες Περιστερι Ικαριας παιζει τιποτα και που ακριβως ειναι αυτο???? το ερωτω διοτι με βολευει , ειναι το περιστερι συνηθος περασμα για μενα
κι εγω την ιδια απορια εχω φιλε μου
αν ξερει καποιος ας μας πει παρακαλω

gousgounis_athens_gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
215
Πόντοι
281
Στα μασατζίδικα, εκτός από το ΜΑΣΑΖ, ο χρόνος κάνει τη διαφορά.
Στα περισσότερα μασατζίδικα ο χρόνος της συνεδρίας είναι 45 λεπτά.
Η συνεδρία περιλαμβάνει ΜΑΣΑΖ 60€ και πρόγραμμα +20€, σύνολο 80€.
Αν μέσα στα 45λεπτά ζητήσεις (από την ίδια κοπέλα φυσικά) δεύτερο πρόγραμμα (extra ball),
θα πληρώσεις 60€+20€+20€ σύνολο 100€.

Έχω πολύ καιρό να γράψω όχι γιατί απέχω από το άθλημα  αλλά γιατί δεν έχω κάτι νέο και πραγματικά χρήσιμο να αναφέρω   
Λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά δεν μπορώ να γράψω ( ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ) γιατί όπως λέει ο παπαεφρέμ μπορεί να φέρουμε τα κορίτσια σε δύσκολη θέση  :think: :headbang: :2funny: :2funny: :2funny: οπότε απλώς διαβάζω ανελλιπώς τις 1380 σελίδες  που κατά τι γνώμη μου η πραγματική ενημέρωση  τελευταία είναι ελάχιστη
Κάποιοι γράφουν απλώς για να αυξάνει το νουμεράκι  κάτω από το όνομα τους   και να τους κάνει να νιώθουν παλιοί και δυνατοί μέσα στη κοινότητα μας !!!!!
Λακωνικά αναφέρω ότι με ελάχιστες εξαιρέσεις έχω κολλήσει με ένα κοριτσάκι που τιμά πραγματικά τη δουλεια της και τα χρήματα που με δυσκολία πια βγάζουμε
Το πρόγραμμα ξεκινά με ελαφρά χαδάκια ακολουθεί φραπεδιά με ξεζούμισμα  και συνεχίζει με μασαζάκι περίπου 40 λεπτών στο τέλος μπριζολίτσα περιποιημένη που μερικές φορές όταν πραγματικά το γουστάρει προσφέρετε και κουλουράκι
Συνολικός χρόνος με δυο ντουζάκια τουλάχιστον 1 ώρα και 15 λεπτά
Το σημαντικότερο είναι το κόστος γιατί το μαγαζί ήταν μέχρι τα Χριστούγεννα στην κατηγορία των 70 ευρώ + 10 από μένα  γιατί έτσι το ένιωθα μετά την εξομάλιση με τα υπόλοιπα  πήγε στα 80 και εγώ έκοψα τα έξτρα  χωρίς να μειωθούν από πλευράς της οι προσφερώμενες  υπηρεσίες

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766

Έχω πολύ καιρό να γράψω όχι γιατί απέχω από το άθλημα  αλλά γιατί δεν έχω κάτι νέο και πραγματικά χρήσιμο να αναφέρω   
Λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά δεν μπορώ να γράψω ( ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ) γιατί όπως λέει ο παπαεφρέμ μπορεί να φέρουμε τα κορίτσια σε δύσκολη θέση  :think: :headbang: :2funny: :2funny: :2funny: οπότε απλώς διαβάζω ανελλιπώς τις 1380 σελίδες  που κατά τι γνώμη μου η πραγματική ενημέρωση  τελευταία είναι ελάχιστη
Κάποιοι γράφουν απλώς για να αυξάνει το νουμεράκι  κάτω από το όνομα τους   και να τους κάνει να νιώθουν παλιοί και δυνατοί μέσα στη κοινότητα μας !!!!!
Λακωνικά αναφέρω ότι με ελάχιστες εξαιρέσεις έχω κολλήσει με ένα κοριτσάκι που τιμά πραγματικά τη δουλεια της και τα χρήματα που με δυσκολία πια βγάζουμε
Το πρόγραμμα ξεκινά με ελαφρά χαδάκια ακολουθεί φραπεδιά με ξεζούμισμα  και συνεχίζει με μασαζάκι περίπου 40 λεπτών στο τέλος μπριζολίτσα περιποιημένη που μερικές φορές όταν πραγματικά το γουστάρει προσφέρετε και κουλουράκι
Το σημαντικότερο είναι το κόστος γιατί το μαγαζί ήταν μέχρι τα Χριστούγεννα στην κατηγορία των 70 ευρώ + 10 από μένα  γιατί έτσι το ένιωθα μετά την εξομάλιση με τα υπόλοιπα  πήγε στα 80 και εγώ έκοψα τα έξτρα  χωρίς να μειωθούν από πλευράς της οι προσφερώμενες  υπηρεσίες
για ποιο ιδρυμα μιλας φιλε?

gousgounis_athens_gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
215
Πόντοι
281
για ποιο ιδρυμα μιλας φιλε?

Είπαμε υπάρχει λογοκρισία  μπορεί να φέρουμε τα κορίτσια και το μαγαζί σε δύσκολη θέση να την πέσουν όλοι και να ζητάν και δεύτερο γύρο
Αλλά θα κάνω μια απόπειρα ….......

Συνημμένα

• 04032009223.jpg
    04032009223.jpg
    201,3 KB · Εμφανίσεις: 27

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Είπαμε υπάρχει λογοκρισία  μπορεί να φέρουμε τα κορίτσια και το μαγαζί σε δύσκολη θέση να την πέσουν όλοι και να ζητάν και δεύτερο γύρο
Αλλά θα κάνω μια απόπειρα ….......
δε λες τη διευθυνση μια και καλη?

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Πρεπει να ειναι η Στουρνάρη.....

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.184
Πόντοι
12.056
Σολωμου θυμιζει αυτο... :rolleyes: :rolleyes:

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216

.........ωραία και καλά όσα μας λες,
αλλά προς τι η παράθεση στο μήνυμά μου.........!!!!!!! :think: :think: :think:

ΥΓ. οι παραθέσεις έχουν κάποιο σκοπό.........
αλλιώς πατάμε Απάντηση (είναι στο τέλος της σελίδας) και γράφουμε αυτά που θέλουμε ;) ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom