Έχω πολύ καιρό να γράψω όχι γιατί απέχω από το άθλημα αλλά γιατί δεν έχω κάτι νέο και πραγματικά χρήσιμο να αναφέρω
Λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά δεν μπορώ να γράψω ( ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ) γιατί όπως λέει ο παπαεφρέμ μπορεί να φέρουμε τα κορίτσια σε δύσκολη θέση
οπότε απλώς διαβάζω ανελλιπώς τις 1380 σελίδες που κατά τι γνώμη μου η πραγματική ενημέρωση τελευταία είναι ελάχιστη
Κάποιοι γράφουν απλώς για να αυξάνει το νουμεράκι κάτω από το όνομα τους και να τους κάνει να νιώθουν παλιοί και δυνατοί μέσα στη κοινότητα μας !!!!!
Λακωνικά αναφέρω ότι με ελάχιστες εξαιρέσεις έχω κολλήσει με ένα κοριτσάκι που τιμά πραγματικά τη δουλεια της και τα χρήματα που με δυσκολία πια βγάζουμε
Το πρόγραμμα ξεκινά με ελαφρά χαδάκια ακολουθεί φραπεδιά με ξεζούμισμα και συνεχίζει με μασαζάκι περίπου 40 λεπτών στο τέλος μπριζολίτσα περιποιημένη που μερικές φορές όταν πραγματικά το γουστάρει προσφέρετε και κουλουράκι
Συνολικός χρόνος με δυο ντουζάκια τουλάχιστον 1 ώρα και 15 λεπτά
Το σημαντικότερο είναι το κόστος γιατί το μαγαζί ήταν μέχρι τα Χριστούγεννα στην κατηγορία των 70 ευρώ + 10 από μένα γιατί έτσι το ένιωθα μετά την εξομάλιση με τα υπόλοιπα πήγε στα 80 και εγώ έκοψα τα έξτρα χωρίς να μειωθούν από πλευράς της οι προσφερώμενες υπηρεσίες