Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (3 μέλη και 43 επισκέπτες)

mkonto

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Συναγωνιστες τι γινεται στον Πειραια?Ξερετε κανενα αξιοπιστο μασατζιδικο που να γαμας?Πηγα ΚΑΡΑΙΣΚΟΥ 88 και μου ηπαν οτι αλλαξε η διευθυνση και προσφερουν αυστηρα μονο μασαζ.Ετσι ειναι η εφαγα απλα πορτα?

blizon

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Μάγκες χαλαρά το μονο που πρέπει να γίνει είναι καταλάβουν όλες οι εμπλεκώμενες στο κόλπο ότι τα λεφτά δεν βρίσκονται στον δρόμο.  :rockon: :rockon: :rockon: 

blizon

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Δουλεύουμε δεν πουλάμε ούτε ναρκωτικά ούτε προστασίες ούτε νταβατζηλίκια και όπως αυτές θέλουν σωστή συμπεριφορά άλλο τόσο θέλουμε και εμείς.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.312
Πόντοι
22.785
σε ολα γαμαμε αλα πρεπι ι ευγενια
να ειναι σε προτο ρολο
ακουστε με δε δα χασετε κ οχι μαγκιεσ

vaskore

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
3
Πόντοι
1
δεν εχω φωτο αλλα ειναι θεα εχει αλλες 5 ειναι βιλλα και πρεπει να

σε ξερουν ειναι πολυ πριβε αν θες σου δινω τηλ

Τι ενοεις πρέπει να με ξέρουν?

Πρεπει να μεσολαβήσει άλλος?

Τιμες?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
σε ολα γαμαμε αλα πρεπι ι ευγενια
να ειναι σε προτο ρολο
ακουστε με δε δα χασετε κ οχι μαγκιεσ

Για πεμου κι εμενα ....για πεμου κι εμενα που υποφερω απο τα ...λουμπαγκα μου!!!!!!!!

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
ρε παιδες να ρωτησω Η θεια Ελενη απο ζανοσπιτο και η Μελινα απο μελινοσπιτο παιζουν ακομα ?? διοτι εχω καιρω να τα επισκευθω τις μεγαλοκοπελες . (ειμαι MILFακιας πως να το κανουμε )

marlbgs

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2008
Like
11
Πόντοι
1

kostiss24

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια μπορει να γραψει καποιος μερικες διευθυνσης απο μασατζιδικα να επισκεφτουμε διοτι σε αυτο που πηγαινα στη μηχαλακοπουλου το κοψανε το αθλημα...

Ευχαριστώ πολυ

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
Παιδια μπορει να γραψει καποιος μερικες διευθυνσης απο μασατζιδικα να επισκεφτουμε διοτι σε αυτο που πηγαινα στη μηχαλακοπουλου το κοψανε το αθλημα...

Ευχαριστώ πολυ
Σ Ε  Π Ο Ι Ο????

gousgounis_athens_gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
215
Πόντοι
281
Άκου μαγκάκο,δεν είμαι εδώ για να τσακωθώ.Άλλωστε για πιό λόγο;Εδώ όλα τα παιδιά έχουμε κοινά ενδιαφέροντα και προσπαθούμε ανιδιοτελώς και με καλή πρόθεση,να ενημερώσουμε ο ένας τον άλλο για να τον προστατεύσουμε αν την πάθουμε εμείς από ξεπέτες φραγκοφόνισες και λοιπές που ήρθαν εδω ξεβράκωτες και συνεχίζοντας να είναι ξεβράκωτες με άλλη ένοια πιά πλουτίζουν ξεβρακώνοντας εμάς.Η ενημέρωση εδώ έχει την ένοια να μην πετάμε τσάμπα τα λεφτά μας και τουλάχιστον να αξίζει τον κόπο.Εσύ μπήκες εδώ για να ενημερώσεις και να προστατεύσεις εμάς ή αυτές;Και κάτι άλλο,αν με ένοιαζε το νουμεράκι κάτω από το όνομά μου δεν θα είχα μόνο 2 αστεράκια εδώ και ενάμιση χρόνο.Είμαι γραμμένος πρίν την ανανέωση του site από com σε tv.Απλά όταν μπαίνω ενημερώνω,αν δεν έχω ενημέρωση,ενημερώνομαι από τους άλλους.Προστατεύω τους ανθρώπους εδω μέσα και όχι την υπόληψη των θεραπένηδων.Αυτά και σε προσωπικό επίπεδο δεν έχω κάτι μαζί σου και έτσι θα μείνει.Καλή σου μέρα και νε περνάς καλά εκεί που πας! :knockinb: :happy:
Αρχικά θέλω να διευκρινίσω ότι δεν είχα καμία πρόθεση να έρθω σε προστριβή με κανένα τέτοιες νοοτροπίες είναι μακράν από μένα
Συναγωνιστή mano 1810 στο πρώτο σου μήνυμα αρχικά το πήγες πολύ καλά και πραγματικά το χάρηκα γιατί ήσουν ακριβέστατος σχετικά με το χώρο είσαι γνώστης και δεν αναλώνεσαι σε αερολογίες 
Γενικά έχουμε την ιδία  φιλοσοφία σχετικά με το Forum αφού και εγώ είμαι μέλος από το  2006  μόνο με 75 μηνύματα
Σχετικά με τις κοπέλες αν θα έρθουν σε δύσκολη θέση δεν είναι δικιά μου τοποθέτηση αλλά θέση που την επέβαλε με ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ προς εμένα παλαιότερα ο γνωστός παπαγιώργης
Πρόθεση μου ήταν να δίνω λεπτομερείς περιγραφές μετά από κάθε επίσκεψη μου γιατί οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά
Μπορείς να φας καλοψημένη μπριζόλα με 80 ευρώ σχεδόν παντού  αλλά η πληροφόρηση έρχεται μονό από τις λεπτομέρειες και γιατί το καλό είναι υποκειμενικό για τον καθένα μας
Όπως κατάλαβες δεν έχω καμιά πρόθεση να προστατέψω τις θεραπεύτριες μας αλλά ακριβώς το αντίθετο και αφού ο τρόπος που επέλεξα δεν ήταν αποδεκτός από κάποιους προτίμησα τη σιωπή
Τέλος  αν και δεν έλαβα κανένα πμ η συγνώμη σου είναι δεκτή στόχος μας να περνάμε  όλοι καλά

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Ισως το ξερετε.Περασα χτες απο το στουντιο στην αρχη της Φραντζη.Αναμεσα στον Γερμανο και το σαντουϊτσαδικο.Με 80 ειχε και καταδυσεις:)

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935

ρε παιδες να ρωτησω Η θεια Ελενη απο ζανοσπιτο και η Μελινα απο μελινοσπιτο παιζουν ακομα ?? διοτι εχω καιρω να τα επισκευθω τις μεγαλοκοπελες . (ειμαι MILFακιας πως να το κανουμε)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Αρχικά θέλω να διευκρινίσω ότι δεν είχα καμία πρόθεση να έρθω σε προστριβή με κανένα τέτοιες νοοτροπίες είναι μακράν από μένα
Συναγωνιστή mano 1810 στο πρώτο σου μήνυμα αρχικά το πήγες πολύ καλά και πραγματικά το χάρηκα γιατί ήσουν ακριβέστατος σχετικά με το χώρο είσαι γνώστης και δεν αναλώνεσαι σε αερολογίες 
Γενικά έχουμε την ιδία  φιλοσοφία σχετικά με το Forum αφού και εγώ είμαι μέλος από το  2006  μόνο με 75 μηνύματα
Σχετικά με τις κοπέλες αν θα έρθουν σε δύσκολη θέση δεν είναι δικιά μου τοποθέτηση αλλά θέση που την επέβαλε με ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ προς εμένα παλαιότερα ο γνωστός παπαγιώργης
Πρόθεση μου ήταν να δίνω λεπτομερείς περιγραφές μετά από κάθε επίσκεψη μου γιατί οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά
Μπορείς να φας καλοψημένη μπριζόλα με 80 ευρώ σχεδόν παντού  αλλά η πληροφόρηση έρχεται μονό από τις λεπτομέρειες και γιατί το καλό είναι υποκειμενικό για τον καθένα μας
Όπως κατάλαβες δεν έχω καμιά πρόθεση να προστατέψω τις θεραπεύτριες μας αλλά ακριβώς το αντίθετο και αφού ο τρόπος που επέλεξα δεν ήταν αποδεκτός από κάποιους προτίμησα τη σιωπή
Τέλος  αν και δεν έλαβα κανένα πμ η συγνώμη σου είναι δεκτή στόχος μας να περνάμε  όλοι καλά

φιλε μου καλε,
αυτο που σου ειπε ο παπας ειναι να μην κανεις πολυ γλαφυρες περιγραφες,
οχι να αμολας μια φωτο και να ψαχνουμε δυο σελιδες να βρουμε ποιο μαγαζι ειναι.
εδω ειμαστε μια ωραια παρεα και λειτουργουμε υπο καποιους κανονες.
Αλλα, απο τη στιγμη που εγραψες πως υπαρχουν ατομα που γραφουν μονο για να γραφουν,
μη λες οτι δεν θελησες να θιξεις κανεναν.
Προσπαθησε να λειτουργεις σαν μελος της παρεας,
εφοσον λες οτι παρακολουθεις το θεμα.
Καθε σοβαρη υποδειξη ειναι δεκτη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom