You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (3 μέλη και 43 επισκέπτες)
αυτο ακριβως!!Μάγκες χαλαρά το μονο που πρέπει να γίνει είναι καταλάβουν όλες οι εμπλεκώμενες στο κόλπο ότι τα λεφτά δεν βρίσκονται στον δρόμο.
σε ολα γαμαμε αλα πρεπι ι ευγενια
να ειναι σε προτο ρολο
ακουστε με δε δα χασετε κ οχι μαγκιεσ
Γεινε πιο ξεκάθαρη
Τι ενοεις?
δεν εχω φωτο αλλα ειναι θεα εχει αλλες 5 ειναι βιλλα και πρεπει να
σε ξερουν ειναι πολυ πριβε αν θες σου δινω τηλ
Τι ενοεις πρέπει να με ξέρουν?
Πρεπει να μεσολαβήσει άλλος?
Τιμες?
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
σε ολα γαμαμε αλα πρεπι ι ευγενια
να ειναι σε προτο ρολο
ακουστε με δε δα χασετε κ οχι μαγκιεσ
Για πεμου κι εμενα ....για πεμου κι εμενα που υποφερω απο τα ...λουμπαγκα μου!!!!!!!!
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
στειλει κανενα τηλ και σε εμας τους ανιδεους
Eλα μου ντε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εδω ειναι πανω απ ολα θεμα........υγειαs!!!!!!!!!!
Τι ανθρωποι ειναι αυτοι ρε???????
G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.202
- Πόντοι
- 216
Ενημέρωση για Στουρνάρη 63 & 3ης Σεπτεμβρίου 54
www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,34312.msg1041152#msg1041152]εδώ[/url] κι www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,56270.msg1041130#msg1041130]εδώ[/url] αντίστοιχα.
www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,34312.msg1041152#msg1041152]εδώ[/url] κι www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,56270.msg1041130#msg1041130]εδώ[/url] αντίστοιχα.
marlbgs
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2008
- Like
- 11
- Πόντοι
- 1
Η Αλινα ειναι αυτη που δουλευε ιλλιαδα πριν κανα μηνα?Ενημέρωση για Στουρνάρη 63 & 3ης Σεπτεμβρίου 54
στειλε κανενα τηλ και σε εμαςαπο οσο ξερω δουλευουν σε στενο κυκλο
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.152
- Πόντοι
- 456
Σ Ε Π Ο Ι Ο????Παιδια μπορει να γραψει καποιος μερικες διευθυνσης απο μασατζιδικα να επισκεφτουμε διοτι σε αυτο που πηγαινα στη μηχαλακοπουλου το κοψανε το αθλημα...
Ευχαριστώ πολυ
gousgounis_athens_gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 215
- Πόντοι
- 281
Αρχικά θέλω να διευκρινίσω ότι δεν είχα καμία πρόθεση να έρθω σε προστριβή με κανένα τέτοιες νοοτροπίες είναι μακράν από μέναΆκου μαγκάκο,δεν είμαι εδώ για να τσακωθώ.Άλλωστε για πιό λόγο;Εδώ όλα τα παιδιά έχουμε κοινά ενδιαφέροντα και προσπαθούμε ανιδιοτελώς και με καλή πρόθεση,να ενημερώσουμε ο ένας τον άλλο για να τον προστατεύσουμε αν την πάθουμε εμείς από ξεπέτες φραγκοφόνισες και λοιπές που ήρθαν εδω ξεβράκωτες και συνεχίζοντας να είναι ξεβράκωτες με άλλη ένοια πιά πλουτίζουν ξεβρακώνοντας εμάς.Η ενημέρωση εδώ έχει την ένοια να μην πετάμε τσάμπα τα λεφτά μας και τουλάχιστον να αξίζει τον κόπο.Εσύ μπήκες εδώ για να ενημερώσεις και να προστατεύσεις εμάς ή αυτές;Και κάτι άλλο,αν με ένοιαζε το νουμεράκι κάτω από το όνομά μου δεν θα είχα μόνο 2 αστεράκια εδώ και ενάμιση χρόνο.Είμαι γραμμένος πρίν την ανανέωση του site από com σε tv.Απλά όταν μπαίνω ενημερώνω,αν δεν έχω ενημέρωση,ενημερώνομαι από τους άλλους.Προστατεύω τους ανθρώπους εδω μέσα και όχι την υπόληψη των θεραπένηδων.Αυτά και σε προσωπικό επίπεδο δεν έχω κάτι μαζί σου και έτσι θα μείνει.Καλή σου μέρα και νε περνάς καλά εκεί που πας!
Συναγωνιστή mano 1810 στο πρώτο σου μήνυμα αρχικά το πήγες πολύ καλά και πραγματικά το χάρηκα γιατί ήσουν ακριβέστατος σχετικά με το χώρο είσαι γνώστης και δεν αναλώνεσαι σε αερολογίες
Γενικά έχουμε την ιδία φιλοσοφία σχετικά με το Forum αφού και εγώ είμαι μέλος από το 2006 μόνο με 75 μηνύματα
Σχετικά με τις κοπέλες αν θα έρθουν σε δύσκολη θέση δεν είναι δικιά μου τοποθέτηση αλλά θέση που την επέβαλε με ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ προς εμένα παλαιότερα ο γνωστός παπαγιώργης
Πρόθεση μου ήταν να δίνω λεπτομερείς περιγραφές μετά από κάθε επίσκεψη μου γιατί οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά
Μπορείς να φας καλοψημένη μπριζόλα με 80 ευρώ σχεδόν παντού αλλά η πληροφόρηση έρχεται μονό από τις λεπτομέρειες και γιατί το καλό είναι υποκειμενικό για τον καθένα μας
Όπως κατάλαβες δεν έχω καμιά πρόθεση να προστατέψω τις θεραπεύτριες μας αλλά ακριβώς το αντίθετο και αφού ο τρόπος που επέλεξα δεν ήταν αποδεκτός από κάποιους προτίμησα τη σιωπή
Τέλος αν και δεν έλαβα κανένα πμ η συγνώμη σου είναι δεκτή στόχος μας να περνάμε όλοι καλά
christofer
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2007
- Like
- 67
- Πόντοι
- 1
δώσε και μας κανα τηλεφωνακι φιλαράκοδεν εχω φωτο αλλα ειναι θεα εχει αλλες 5 ειναι βιλλα και πρεπει να
σε ξερουν ειναι πολυ πριβε αν θες σου δινω τηλ
ευχαριστώ
Αρχικά θέλω να διευκρινίσω ότι δεν είχα καμία πρόθεση να έρθω σε προστριβή με κανένα τέτοιες νοοτροπίες είναι μακράν από μένα
Συναγωνιστή mano 1810 στο πρώτο σου μήνυμα αρχικά το πήγες πολύ καλά και πραγματικά το χάρηκα γιατί ήσουν ακριβέστατος σχετικά με το χώρο είσαι γνώστης και δεν αναλώνεσαι σε αερολογίες
Γενικά έχουμε την ιδία φιλοσοφία σχετικά με το Forum αφού και εγώ είμαι μέλος από το 2006 μόνο με 75 μηνύματα
Σχετικά με τις κοπέλες αν θα έρθουν σε δύσκολη θέση δεν είναι δικιά μου τοποθέτηση αλλά θέση που την επέβαλε με ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ προς εμένα παλαιότερα ο γνωστός παπαγιώργης
Πρόθεση μου ήταν να δίνω λεπτομερείς περιγραφές μετά από κάθε επίσκεψη μου γιατί οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά
Μπορείς να φας καλοψημένη μπριζόλα με 80 ευρώ σχεδόν παντού αλλά η πληροφόρηση έρχεται μονό από τις λεπτομέρειες και γιατί το καλό είναι υποκειμενικό για τον καθένα μας
Όπως κατάλαβες δεν έχω καμιά πρόθεση να προστατέψω τις θεραπεύτριες μας αλλά ακριβώς το αντίθετο και αφού ο τρόπος που επέλεξα δεν ήταν αποδεκτός από κάποιους προτίμησα τη σιωπή
Τέλος αν και δεν έλαβα κανένα πμ η συγνώμη σου είναι δεκτή στόχος μας να περνάμε όλοι καλά
φιλε μου καλε,
αυτο που σου ειπε ο παπας ειναι να μην κανεις πολυ γλαφυρες περιγραφες,
οχι να αμολας μια φωτο και να ψαχνουμε δυο σελιδες να βρουμε ποιο μαγαζι ειναι.
εδω ειμαστε μια ωραια παρεα και λειτουργουμε υπο καποιους κανονες.
Αλλα, απο τη στιγμη που εγραψες πως υπαρχουν ατομα που γραφουν μονο για να γραφουν,
μη λες οτι δεν θελησες να θιξεις κανεναν.
Προσπαθησε να λειτουργεις σαν μελος της παρεας,
εφοσον λες οτι παρακολουθεις το θεμα.
Καθε σοβαρη υποδειξη ειναι δεκτη.
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 754K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις