Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (4 μέλη και 28 επισκέπτες)

andrios

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Υπάρχει τίποτα νεότερο από Φίλωνος (Πειραιάς); Συνεχίζεται η παρακμή εκεί πέρα;
καλησπερα ξερει κανισ τι παιζει γαλατσιου 2-4¨,επισησ ενα τρελο μωρο ονοματι αγνη πουχε περασει λιγο απο καλιφρονα υπαρχι καμια πληροφορια για το που δουλεβη τωρα :huh:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
Ικαρίας στο Περιστέρι υπαρχει ιδρυμα?
τι παιζει εκει?

dimitris_zio

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
6
παιδια να ροτισω κατι, τι γνωριζετε για Ηπιρου 23-26? στιν πλ Βικτιριας???

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
παιδια να ροτισω κατι, τι γνωριζετε για Ηπιρου 23-26? στιν πλ Βικτιριας???

Να είναι 23-26 η δ/νση στην Ελλάδα κομματάκι δύσκολο, εννοείς 22 μήπως; Αν ναι τσέκαρε τα άλλα θρεντ "ΔΕΝ", "ΦΡΑΠΑΣ" κλπ. Βασικά αυτό ήταν στην κατηγορία "ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ". Ο,τι νεώτερο περί του ιδρύματος ευπρόσδεκτο.

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
Ικαρίας στο Περιστέρι υπαρχει ιδρυμα?
τι παιζει εκει?

ικαριας οδο , υπαρχουν δυο στο περιστερι , μια κοντα στον κηφισο ( στην αρχη της εθν.μακαριου ) και μια ψηλα κοντα στιν ανθουπολη ( αγια μαρινα ) , εαν ηξερα και αριθμο θα το εξεταζα ποιο σοβαρα . . .  αλλα !!!

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
...αντε παιδες να τα πω και γω μιας και εχω καιρο να γραψω....λοιπον...ξεκιναμε με φωκιονος...τα ιδια και τα ιδια μπαζα...μαλιστα φευγοντας ρωτησα την τυπισσα που ανοιγει αν θα γινει καμια αλλαγη και μου ειπε οχι!!!...τεσπα...κατηφοριζω στο μελινοσπιτο οπου τα πραγματα εχουν μεινει και εκει τα ιδια...μελινα,βικυ,δεσποινα και μια αλλη ξανθια εντελως αδιαφορη....φευγοντας παω απεναντι στην μαρνης οπου ολα και ολα τα τεμαχια ηταν 3....αννα,μια αλλη καινουργια μου ειπανε(κωνσταντινα νομιζω),και η ψηλη με τον μεγαλο κολο....τιποτα το ιδιαιτερο....ειπα να ανεβψ μιχαλακοπουλου αλλα βαρεθηκα γιατι και εκει εχουν κολλησει οι ιδιες,σονια,παολα,αφροδιτη...βεβαια παρεληψα να περασω απο την κορινα...αν ξερει κανεις τιποτα για καμια καινουργια αφιξη,το αναφερει...αυτα παιδες...παντως τα πραγματα εχουν πεσει ΠΑΡΑ πολυ!!!!

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Α!...για να μην το ξεχασω...η ντονα που ηταν στην μαρνης και μετακομισε στην στουρναρη(το κοντοπουτανο,ξερετε),μηπως την εχει πετυχει κανεις πουθενα...τελευταια ερωτηση στην στουρναρη μου ειπαν οτι εφυγε....για πειτε.....

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
σαββατιατικη επισκεψουλα στης ζανας,η θεα αντζελινα ηταν απασχολημενη και σαν να μου φανηκε πιο αδυνατη η ναταλι          
και ειπα να την δοκιμασω.
ω τι εκπληξη!! η τυπισα πρεπει να εχει χασει 7-8 κιλα,τεινει να κανει πολυ καλο κορμακι και σε συνδιασμο με το καλο μασαζακι που προσφερει γινεται ενα απο τα μαστ του καταστηματος...την προτεινω ανεπιφυλακτα!

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
η Ατζελα πρεπει να ειναι , αν και δεν το εχω τσεκαρει...
πρωην Μαρνη,Στουρναρη,και προσφατως Πατησιων

αν και αυτη ειχε καλες υπηρεσιες γενικα  :think:
Μάλλον τώρα που πήγε Σολωμού χάλασε τις υπηρεσίες τις .Είναι η Άντζελα από Στουρνάρι ,έγινε Αλίκη μάλλον μην την μπερδέψουν με την γνωστη Άντζελα .Άλλωστε και δυο Aτzελινες στο ίδιο μαγαζί δεν πάνε :2funny:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Συμφωνω , τοχουμε ξαναπει τα μασαζ δεν ειναι στουντιο,ειναι γνωστο αυτο.
Ομως η κυρια Μαιρη αμα σε γνωρισει και εισαι καλο παιδι δεν κοροιδευει οπως κατι
αλλα ....

ασε γιατι εχω στειλει επανηλειμμενως συστημενα ατομα για μπριζολα και εφυγαν αφραποι και ωραιοι.Για σκεψου......Σ...Υ...Σ...Τ..Η...Μ..Ε..Ν...Ο...Ι.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Για το φούλ φίλτατε έχω τις επιφυλάξεις μου διότι αν δεν έχεις πάει 2-3 φορές να τα σκάσεις για ένα πασάλιμα και δεν σε ξέρουν φούλ δε παίζει με τίποτα.Κι αυτό γιατί ίσως φοβούνται το ηθών μη τυχόν και τις γαμήσει.Χαχαχαχα  :grin: :grin:

Ετσι ακριβως ειναι,μονο που οταν σε στελνουν συστημενο απο γνωστο της εκαστοτε μαιρης ή ρενας ή κλπ....δεν υπαρχει φοβος για το ηθων αλλα μαλακια στον εγκεφαλο εις πενταπλουν!Κανω λαθος?Ειναι σαν να πηγαινουμε μαζι σε ενα μασατζιδικο που ξερουν καλα εσενα οτι τις εχεις μπριζιολασει ολες και εμενα που ειμαι φιλος σου δηλ. φιλος ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΣΤΟ ΜΑΣΑΤΖΙΔΙΚΟ και να μην μου την παιξουν καν.Αυτό πως μπορει να το εξηγησει καποιος με τη λογικη? :uglystupid:

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
Μάλλον τώρα που πήγε Σολωμού χάλασε τις υπηρεσίες τις .Είναι η Άντζελα από Στουρνάρι ,έγινε Αλίκη μάλλον μην την μπερδέψουν με την γνωστη Άντζελα .Άλλωστε και δυο Aτzελινες στο ίδιο μαγαζί δεν πάνε :2funny:

μια είναι η Ατζελίνα στη Σολωμού  :boobies:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
και οχι τιποτα αλλο,αλλα με επαιρναν μετα οι φιλοι μου και με εκραζαν ως μαλακα που τους εστειλα και πεταξαν τα λεφτα τους τσαμπα.Αμα παρω και την ξεχεσω την εκαστοτε που κανει αυτες τις μαλακιες θα εχω αδικο? :tickedoff: :tickedoff:Αυτο το σκεφτηκε η κυρια?Αμα της κανω μετα αρνητικη διαφημιση θα της αρεσει?

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Ετσι ακριβως ειναι,μονο που οταν σε στελνουν συστημενο απο γνωστο της εκαστοτε μαιρης ή ρενας ή κλπ....δεν υπαρχει φοβος για το ηθων αλλα μαλακια στον εγκεφαλο εις πενταπλουν!Κανω λαθος?Ειναι σαν να πηγαινουμε μαζι σε ενα μασατζιδικο που ξερουν καλα εσενα οτι τις εχεις μπριζιολασει ολες και εμενα που ειμαι φιλος σου δηλ. φιλος ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΣΤΟ ΜΑΣΑΤΖΙΔΙΚΟ και να μην μου την παιξουν καν.Αυτό πως μπορει να το εξηγησει καποιος με τη λογικη? :uglystupid:

α βεβαια πως δεν το σκεφτηκα?Μηπως η κυρια διαβαζει μετωπα?μηπως διαβασε καπου οτι "ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΤΗΝ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΛΟΓΩ ΠΑΣΧΑ?" :uglystupid: :uglystupid:

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.198
Πόντοι
216
Η Αντζελα από Στουρνάρη (πριν), Αλίκη πλέον, δεν κάνει για το Ζανόσπιτο,
το Ζανόσπιτο είναι για extreme καταστάσεις, παίζει φουλ επίθεση από την αρχή,
η Αλίκη είναι ένα πολύ γλυκό κορίτσι και είναι για ligth καταστάσεις,
θέλει περιποίηση, φροντίδα, στοργή και προδέρμ, πιστεύω πως έκανε μαλακία που έφυγε από το Καιτόσπιτο, για να επιβειώσει στο Ζανόσπιτο δίπλα στην Αντζελίνα, την Ναταλί κλπ.
πρέπει ν'αλλάξει τακτική κι επειδή την ξέρω αρκετά καλά δεν πιστεύω πως μπορεί να το κάνει, πάντος αν νιώσει άνετα με τον πελάτη είναι πολύ καλή σε ΟΛΑ και είναι και πολύ προσεκτική (ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ) ;) ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom