manos 1810
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.981
- Πόντοι
- 5.345
στείλε πμ με λεπτομέρειες για Ρένα αν μπορείς συναγωνιστή.Ευχαριστώ!Φ ο υ λ
Ζητησε την Ρενα
στείλε πμ με λεπτομέρειες για Ρένα αν μπορείς συναγωνιστή.Ευχαριστώ!Φ ο υ λ
Ζητησε την Ρενα
καλησπερα ξερει κανισ τι παιζει γαλατσιου 2-4¨,επισησ ενα τρελο μωρο ονοματι αγνη πουχε περασει λιγο απο καλιφρονα υπαρχι καμια πληροφορια για το που δουλεβη τωραΥπάρχει τίποτα νεότερο από Φίλωνος (Πειραιάς); Συνεχίζεται η παρακμή εκεί πέρα;
παιδια να ροτισω κατι, τι γνωριζετε για Ηπιρου 23-26? στιν πλ Βικτιριας???
Ικαρίας στο Περιστέρι υπαρχει ιδρυμα?
τι παιζει εκει?
Μάλλον τώρα που πήγε Σολωμού χάλασε τις υπηρεσίες τις .Είναι η Άντζελα από Στουρνάρι ,έγινε Αλίκη μάλλον μην την μπερδέψουν με την γνωστη Άντζελα .Άλλωστε και δυο Aτzελινες στο ίδιο μαγαζί δεν πάνεη Ατζελα πρεπει να ειναι , αν και δεν το εχω τσεκαρει...
πρωην Μαρνη,Στουρναρη,και προσφατως Πατησιων
αν και αυτη ειχε καλες υπηρεσιες γενικα
Συμφωνω , τοχουμε ξαναπει τα μασαζ δεν ειναι στουντιο,ειναι γνωστο αυτο.
Ομως η κυρια Μαιρη αμα σε γνωρισει και εισαι καλο παιδι δεν κοροιδευει οπως κατι
αλλα ....
Για το φούλ φίλτατε έχω τις επιφυλάξεις μου διότι αν δεν έχεις πάει 2-3 φορές να τα σκάσεις για ένα πασάλιμα και δεν σε ξέρουν φούλ δε παίζει με τίποτα.Κι αυτό γιατί ίσως φοβούνται το ηθών μη τυχόν και τις γαμήσει.Χαχαχαχα
Μάλλον τώρα που πήγε Σολωμού χάλασε τις υπηρεσίες τις .Είναι η Άντζελα από Στουρνάρι ,έγινε Αλίκη μάλλον μην την μπερδέψουν με την γνωστη Άντζελα .Άλλωστε και δυο Aτzελινες στο ίδιο μαγαζί δεν πάνε
και οχι τιποτα αλλο,αλλα με επαιρναν μετα οι φιλοι μου και με εκραζαν ως μαλακα που τους εστειλα και πεταξαν τα λεφτα τους τσαμπα.
μια είναι η Ατζελίνα στη Σολωμού
ελα μωρε χαλαρωσε και συ πυγολαμπιδα!Δεν ειναι δα και η μερυλιν μονροε.Μια καλη γκομενα που σε ξεπεταει τωρα..Παμε για νεες ανακαλυψεις!
Ετσι ακριβως ειναι,μονο που οταν σε στελνουν συστημενο απο γνωστο της εκαστοτε μαιρης ή ρενας ή κλπ....δεν υπαρχει φοβος για το ηθων αλλα μαλακια στον εγκεφαλο εις πενταπλουν!Κανω λαθος?Ειναι σαν να πηγαινουμε μαζι σε ενα μασατζιδικο που ξερουν καλα εσενα οτι τις εχεις μπριζιολασει ολες και εμενα που ειμαι φιλος σου δηλ. φιλος ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΣΤΟ ΜΑΣΑΤΖΙΔΙΚΟ και να μην μου την παιξουν καν.Αυτό πως μπορει να το εξηγησει καποιος με τη λογικη?
Η Αντζελα από Στουρνάρη (πριν), Αλίκη πλέον, δεν κάνει για το Ζανόσπιτο,Μάλλον τώρα που πήγε Σολωμού χάλασε τις υπηρεσίες τις .Είναι η Άντζελα από Στουρνάρι ,έγινε Αλίκη μάλλον μην την μπερδέψουν με την γνωστη Άντζελα .Άλλωστε και δυο Aτzελινες στο ίδιο μαγαζί δεν πάνε