Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
με ποια εκανες?για να σου πω

τελευταια φορα που περασα μεσα στο δωματιο ηταν με ολγα περσυ.Προ πενταμηνου ειχα περασει μια βολτα και ειδα μπαζα,και προ τετραμηνου περιπου παλι μπαζα.

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.166
Πόντοι
456
τελευταια φορα που περασα μεσα στο δωματιο ηταν με ολγα περσυ.Προ πενταμηνου ειχα περασει μια βολτα και ειδα μπαζα,και προ τετραμηνου περιπου παλι μπαζα.
Συμφωνω απολυτα.
Η σεριφισσα, που δουλευει κιολας(Τανια?) Κουμανουδη,Αιγινης, δεν ειναι ασχημο milf ,αλλα ειναι αρπακτικο και αντιπαθητικη.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.032
Πόντοι
42.697
Συμφωνω απολυτα.
Η σεριφισσα, που δουλευει κιολας(Τανια?) Κουμανουδη,Αιγινης, δεν ειναι ασχημο milf ,αλλα ειναι αρπακτικο και αντιπαθητικη.

ειναι μία αυτή η Μολδαβή.....
κοιτάει να στα αρπάξει όπως μπορεί.
Πάντως συναγωνιστή αντιπαθητική δεν θα την έλεγα.
τεσπα γουστα είναι αυτά

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.166
Πόντοι
456
ειναι μία αυτή η Μολδαβή.....
κοιτάει να στα αρπάξει όπως μπορεί.
Πάντως συναγωνιστή αντιπαθητική δεν θα την έλεγα.
τεσπα γουστα είναι αυτά
Με το αντιπαθητικη εννοω, επειδη την ξερω, στο μπλα-μπλα κανει πως τα ξερει
ολα ,στραβομουτσουνιαζει αν δεν κατσεις κ.λ.π αποδιδει παντως στα διπλα,
ειναι δε και κορμι καλο με αψογο τριαρι :boobies: :boobies:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.032
Πόντοι
42.697
Με το αντιπαθητικη εννοω, επειδη την ξερω, στο μπλα-μπλα κανει πως τα ξερει
ολα ,στραβομουτσουνιαζει αν δεν κατσεις κ.λ.π αποδιδει παντως στα διπλα,
ειναι δε και κορμι καλο με αψογο τριαρι :boobies: :boobies:

εδώ συμφωνούμε

lagos28

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
12
Like
439
Πόντοι
311
καλησπερα ξερει καποιος να μας πει τι παιζει απο γηναικες, τιμες,περιποιηση στο εν λογο καταστημα κηφισιας 18 και ποιο κουδουνι ειναι?

lagos28

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
12
Like
439
Πόντοι
311
σε ποιο οροφο ειναι ? τι γραφει το κουδουνι?

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Φ ο υ λ
Ζητησε την Ρενα
Για το φούλ φίλτατε έχω τις επιφυλάξεις μου διότι αν δεν έχεις πάει 2-3 φορές να τα σκάσεις για ένα πασάλιμα και δεν σε ξέρουν φούλ δε παίζει με τίποτα.Κι αυτό γιατί ίσως φοβούνται το ηθών μη τυχόν και τις γαμήσει.Χαχαχαχα  :grin: :grin:

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.166
Πόντοι
456
Για το φούλ φίλτατε έχω τις επιφυλάξεις μου διότι αν δεν έχεις πάει 2-3 φορές να τα σκάσεις για ένα πασάλιμα και δεν σε ξέρουν φούλ δε παίζει με τίποτα.Κι αυτό γιατί ίσως φοβούνται το ηθών μη τυχόν και τις γαμήσει.Χαχαχαχα  :grin: :grin:
Συμφωνω , τοχουμε ξαναπει τα μασαζ δεν ειναι στουντιο,ειναι γνωστο αυτο.
Ομως η κυρια Μαιρη αμα σε γνωρισει και εισαι καλο παιδι δεν κοροιδευει οπως κατι
αλλα ....

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Στο Ζανοσπιτο το Σαββατο το απογευμα ηταν η Ναταλι, Αντζελινα, η Μαρια η ψηλη και η Αλικη με τα ασιατικα χαρακτηριστικα που δουλευε στη Στουρναρη.Επειδη την Αλικη δεν την ειχα παρει ποτε,  την  επελεξα για δοκιμη. Δεν νομιζω να την ξαναπαρω και ποτε καθως ηταν εντελως ξενερωτη με μασαζ της πλακας και το αποκορυφωμα ηταν οταν μου ειπε επανω στο μπριζολιασμα οτι τελειωσε ο χρονος. Επειδη αυτο δεν μου εχει ξανατυχει, ο μονος λογος που δεν τα ακουσε η Ζανα στην εξοδο ηταν οτι ειχε πελατες και δεν προλαβα να της μιλησω.
Αν ξερει κανενας συναγωνιστης ετσι ηταν και στη Στουρναρη αυτο το νουμερο? Επισης αν ξερει κανεις ας μου πει για την γεματουλα την Αννα - η οποια εφευγε οταν μπηκα - πληροφοριες γιατι εχω βαρεθει τελευταια να ριχνω φραγκα στα μπαζα.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
Στο Ζανοσπιτο το Σαββατο το απογευμα ηταν η Ναταλι, Αντζελινα, η Μαρια η ψηλη και η Αλικη με τα ασιατικα χαρακτηριστικα που δουλευε στη Στουρναρη.Επειδη την Αλικη δεν την ειχα παρει ποτε,  την  επελεξα για δοκιμη. Δεν νομιζω να την ξαναπαρω και ποτε καθως ηταν εντελως ξενερωτη με μασαζ της πλακας και το αποκορυφωμα ηταν οταν μου ειπε επανω στο μπριζολιασμα οτι τελειωσε ο χρονος. Επειδη αυτο δεν μου εχει ξανατυχει, ο μονος λογος που δεν τα ακουσε η Ζανα στην εξοδο ηταν οτι ειχε πελατες και δεν προλαβα να της μιλησω.
Αν ξερει κανενας συναγωνιστης ετσι ηταν και στη Στουρναρη αυτο το νουμερο? Επισης αν ξερει κανεις ας μου πει για την γεματουλα την Αννα - η οποια εφευγε οταν μπηκα - πληροφοριες γιατι εχω βαρεθει τελευταια να ριχνω φραγκα στα μπαζα.
Αλικη απο Στουρναρη?

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Αλικη απο Στουρναρη?

ναι ετσι μου ειπε οτι δουλευε για πολλους μηνες τελευταια στη Στουρναρη. Επειδη εκει δεν πηγαινα τακτικα εγω δεν την ηξερα. Ειναι γυρω στο 1,65 με ασιατικα χαρακτηριστικα (μαλλον Καζακσταν) νορμαλ σωμα και μικρο βυζι.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
ναι ετσι μου ειπε οτι δουλευε για πολλους μηνες τελευταια στη Στουρναρη. Επειδη εκει δεν πηγαινα τακτικα εγω δεν την ηξερα. Ειναι γυρω στο 1,65 με ασιατικα χαρακτηριστικα (μαλλον Καζακσταν) νορμαλ σωμα και μικρο βυζι.
η Ατζελα πρεπει να ειναι , αν και δεν το εχω τσεκαρει...
πρωην Μαρνη,Στουρναρη,και προσφατως Πατησιων

αν και αυτη ειχε καλες υπηρεσιες γενικα  :think:

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
η Ατζελα πρεπει να ειναι , αν και δεν το εχω τσεκαρει...
πρωην Μαρνη,Στουρναρη,και προσφατως Πατησιων

αν και αυτη ειχε καλες υπηρεσιες γενικα  :think:

το κόλπο το ξέρετε έ...μόλις μία άννα δει μια κακή γιαυτήν κριτική αλλάζει το όνομά της....

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Υπάρχει τίποτα νεότερο από Φίλωνος (Πειραιάς); Συνεχίζεται η παρακμή εκεί πέρα;

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom