Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
με ποια εκανες?για να σου πω
Συμφωνω απολυτα.τελευταια φορα που περασα μεσα στο δωματιο ηταν με ολγα περσυ.Προ πενταμηνου ειχα περασει μια βολτα και ειδα μπαζα,και προ τετραμηνου περιπου παλι μπαζα.
Συμφωνω απολυτα.
Η σεριφισσα, που δουλευει κιολας(Τανια?) Κουμανουδη,Αιγινης, δεν ειναι ασχημο milf ,αλλα ειναι αρπακτικο και αντιπαθητικη.
Με το αντιπαθητικη εννοω, επειδη την ξερω, στο μπλα-μπλα κανει πως τα ξερειειναι μία αυτή η Μολδαβή.....
κοιτάει να στα αρπάξει όπως μπορεί.
Πάντως συναγωνιστή αντιπαθητική δεν θα την έλεγα.
τεσπα γουστα είναι αυτά
Με το αντιπαθητικη εννοω, επειδη την ξερω, στο μπλα-μπλα κανει πως τα ξερει
ολα ,στραβομουτσουνιαζει αν δεν κατσεις κ.λ.π αποδιδει παντως στα διπλα,
ειναι δε και κορμι καλο με αψογο τριαρι
Φ ο υ λκαλησπερα ξερει καποιος να μας πει τι παιζει απο γηναικες, τιμες,περιποιηση στο εν λογο καταστημα κηφισιας 18 και ποιο κουδουνι ειναι?
Για το φούλ φίλτατε έχω τις επιφυλάξεις μου διότι αν δεν έχεις πάει 2-3 φορές να τα σκάσεις για ένα πασάλιμα και δεν σε ξέρουν φούλ δε παίζει με τίποτα.Κι αυτό γιατί ίσως φοβούνται το ηθών μη τυχόν και τις γαμήσει.ΧαχαχαχαΦ ο υ λ
Ζητησε την Ρενα
Συμφωνω , τοχουμε ξαναπει τα μασαζ δεν ειναι στουντιο,ειναι γνωστο αυτο.Για το φούλ φίλτατε έχω τις επιφυλάξεις μου διότι αν δεν έχεις πάει 2-3 φορές να τα σκάσεις για ένα πασάλιμα και δεν σε ξέρουν φούλ δε παίζει με τίποτα.Κι αυτό γιατί ίσως φοβούνται το ηθών μη τυχόν και τις γαμήσει.Χαχαχαχα
Αλικη απο Στουρναρη?Στο Ζανοσπιτο το Σαββατο το απογευμα ηταν η Ναταλι, Αντζελινα, η Μαρια η ψηλη και η Αλικη με τα ασιατικα χαρακτηριστικα που δουλευε στη Στουρναρη.Επειδη την Αλικη δεν την ειχα παρει ποτε, την επελεξα για δοκιμη. Δεν νομιζω να την ξαναπαρω και ποτε καθως ηταν εντελως ξενερωτη με μασαζ της πλακας και το αποκορυφωμα ηταν οταν μου ειπε επανω στο μπριζολιασμα οτι τελειωσε ο χρονος. Επειδη αυτο δεν μου εχει ξανατυχει, ο μονος λογος που δεν τα ακουσε η Ζανα στην εξοδο ηταν οτι ειχε πελατες και δεν προλαβα να της μιλησω.
Αν ξερει κανενας συναγωνιστης ετσι ηταν και στη Στουρναρη αυτο το νουμερο? Επισης αν ξερει κανεις ας μου πει για την γεματουλα την Αννα - η οποια εφευγε οταν μπηκα - πληροφοριες γιατι εχω βαρεθει τελευταια να ριχνω φραγκα στα μπαζα.
Αλικη απο Στουρναρη?
η Ατζελα πρεπει να ειναι , αν και δεν το εχω τσεκαρει...ναι ετσι μου ειπε οτι δουλευε για πολλους μηνες τελευταια στη Στουρναρη. Επειδη εκει δεν πηγαινα τακτικα εγω δεν την ηξερα. Ειναι γυρω στο 1,65 με ασιατικα χαρακτηριστικα (μαλλον Καζακσταν) νορμαλ σωμα και μικρο βυζι.
η Ατζελα πρεπει να ειναι , αν και δεν το εχω τσεκαρει...
πρωην Μαρνη,Στουρναρη,και προσφατως Πατησιων
αν και αυτη ειχε καλες υπηρεσιες γενικα
λες?το κόλπο το ξέρετε έ...μόλις μία άννα δει μια κακή γιαυτήν κριτική αλλάζει το όνομά της....
ω καλά είσαι τώρα
Ρε σεις!!!! είστε επικίνδυνοι!!!Όχι και μεταξύ μας ρε γαμώτοωραιο παιδι ο νεαρος αξιοπιτσιλιστος