Νέα

Μάρτυρες του Ιεχωβά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα redmanftw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 104
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Έχουμε καναν μαρτυρα του ιεχωβα εδω μεσα τυποι μου να μας πει δυο λογια να δουμε τι παιζει ?

Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά αποτελούν μια επίσημη χριστιανική θρησκεία με πάνω από επτά εκατομμύρια μέλη σε 236 χώρες. Βάση της πίστης τους είναι η Αγία Γραφή, αλλά σε αρκετά θέματα διαφέρουν από τις παραδοσιακές Εκκλησίες του χριστιανικού κόσμου. Το ξεκίνημα των Μαρτύρων του Ιεχωβά έγινε πριν από 130 και πλέον χρόνια στις ΗΠΑ και οι ίδιοι αξιώνουν ότι αποτελούν αναβίωση της πρώτης χριστιανικής Εκκλησίας. Ίσως το πιο γνώριμο χαρακτηριστικό τους είναι το δημόσιο κήρυγμά τους, συνήθως από σπίτι σε σπίτι, αλλά είναι επίσης γνωστοί για την άρνηση στράτευσης και την άρνηση των μεταγγίσεων αίματος.[1] Η βασική θεματολογία του κηρύγματός τους είναι ότι σήμερα η άδικη τάξη πραγμάτων βρίσκεται στις «έσχατες ημέρες» της, καθώς σύντομα ο Θεός θα αναλάβει δράση για να τιμωρήσει τους άδικους ανθρώπους και να δώσει αιώνια ζωή στους δίκαιους σε μια παραδεισένια γη.

Στην Ελλάδα δραστηριοποιούνται από τις αρχές του 20ού αιώνα και έχουν πλήρη νομική αναγνώριση ως θρησκεία

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Έχουμε καναν μαρτυρα του ιεχωβα εδω μεσα τυποι μου να μας πει δυο λογια να δουμε τι παιζει ?

Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά αποτελούν μια επίσημη χριστιανική θρησκεία με πάνω από επτά εκατομμύρια μέλη σε 236 χώρες. Βάση της πίστης τους είναι η Αγία Γραφή, αλλά σε αρκετά θέματα διαφέρουν από τις παραδοσιακές Εκκλησίες του χριστιανικού κόσμου. Το ξεκίνημα των Μαρτύρων του Ιεχωβά έγινε πριν από 130 και πλέον χρόνια στις ΗΠΑ και οι ίδιοι αξιώνουν ότι αποτελούν αναβίωση της πρώτης χριστιανικής Εκκλησίας. Ίσως το πιο γνώριμο χαρακτηριστικό τους είναι το δημόσιο κήρυγμά τους, συνήθως από σπίτι σε σπίτι, αλλά είναι επίσης γνωστοί για την άρνηση στράτευσης και την άρνηση των μεταγγίσεων αίματος.[1] Η βασική θεματολογία του κηρύγματός τους είναι ότι σήμερα η άδικη τάξη πραγμάτων βρίσκεται στις «έσχατες ημέρες» της, καθώς σύντομα ο Θεός θα αναλάβει δράση για να τιμωρήσει τους άδικους ανθρώπους και να δώσει αιώνια ζωή στους δίκαιους σε μια παραδεισένια γη.

Στην Ελλάδα δραστηριοποιούνται από τις αρχές του 20ού αιώνα και έχουν πλήρη νομική αναγνώριση ως θρησκεία
σκεφτεσαι να γινεις τυπε? :think:

OP
OP
redmanftw

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Επισκέπτης

Συνημμένα

• nontokoilia.jpg
    nontokoilia.jpg
    248,3 KB · Εμφανίσεις: 24

Επισκέπτης
οχι δικε μου..απλα ρωταω εχω ακουσει οτι κονομανε παντως αυτοι που γυρνανε και προσπαθουν να προσηλυτισουν τον κοσμακι..
Α, για πλασιε σκεφτεσαι.
Αμα εισαι και μπανικο αγορι, θα εχεις και τα τυχερα σου...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μαλακιες παίζει η όλη φάση παίδες
Απλά ειναι κι αυτή μια θειστική άποψη, και ξέρετε τι λένε για τις απόψεις......
Ακούγεται όμως ότι πέφτει αρκετό χρήμα μεταξύ τους.....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
οχι δικε μου..απλα ρωταω εχω ακουσει οτι κονομανε παντως αυτοι που γυρνανε και προσπαθουν να προσηλυτισουν τον κοσμακι..
τυπε δεν βαζουν αγγελια για πλασιε
ειναι ιεχωβαδες αυτοι που γυριζουν στους δρομους
δεν βαζουν οποιον και οποιον

OP
OP
redmanftw

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τυπε εχω ακουσει οτι τους χρηματοδοτουν οι εβραιοι..!! :rockon: :rockon:

OP
OP
redmanftw

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
όλοι όσοι ασχολούνται με τη θρησκεία κονομάνε!!

Επισκέπτης
Τυπε, ψαχτηκες μπας και συνεταιριστεις μαζι τους;
Αμα ειναι για μπιζνα να φωναξουμε τον Ματζεστικ...

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
πριν κανα μηνα χτυπαει το κουδουνι,ανοιγω και βλεπω 2 γυναικες(ξανθια-μελαχρινη)μην φανταστειτε τιποτα μουναρες αλλα το πηγαιναν το γραμμα χαλαρα.κρατουσαν διαφορα βιβλια  και αρχισαν να μου λενεκατι παπαριες για τα προβληματα του κοσμου...δυστυχως τις εδιωξα γιατι ειχα επισκεψεις.ρεντ αν περασουν καμια βολτα απ την γειτονια σου κανε το κασκαντεριλικη ποτε δεν ξερεις

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
κονομανε 4-5 ατομα  που ειναι τα μεγαλα κεφαλια σε καθε περιοχη.αυτοι που γυρνανε πορτα-πορτα ειναι κατι αγαθιαρηδες που τους εχουν κανει πλυση εγκεφαλου,και τους δινουν απο ενα αρχιδιαυτους.απλως αυτοι στηριζοντε μεταξυ τους μεχρι το κοκκαλο.ξερω ιεχωβα που εχει κρεωπολειο,και ολοι ψωνιζουν απο εκει,και ας πουλαει και 1-2 ευρω παρανω το κιλο.παρελαση γινετε καθε μερα.
αν δειτε οι περισσοτεροι ιεχωβαδες εχουν κατι μαγαζακια που τα εχουν χρονια και πανε γαμιωντας απο δουλεια,τους στηριζουν οι υπολοιποι ιεχωβαδες και οτι τσιμπησουν και απο τον υπολοιπο κοσμο.
επισης ξερω ιεωχοβα που ειχε ζορια με κατι επιταγες και τον βοηθησαν οι υπολοιποι και ξελασπωσε.(εννοιτε οτι τους επεστρεψε τα λεφτα).για πατε στον δεσποτη τις περιοχης να του πειτε κατι τετοιο? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ειδε κανεις κανενα συσσυτιο πουθενα για ιεχωβαδες? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
το μονο καλο που εχουν ειναι οτι βοηθιουντε μεταξυ τους παρα πολυ.
απλα εχουν φαει πλυση εγκεφαλου,σαν ανθρωποι πιστευω ειναι ησυχα ατομα,απλα ειναι πρηξαρχιδιδες με την θρησκεια τους.
υ.γ. παντως καποτε που ειχα πεσει πανω σε εναν γαμο ιεχωβαδων ειχα δει απιστευτα μουνια.εννοοιτε οτι αυτες δεν βγαινουν εξω ουτε για καφε οπως εμαθα αργοτερα απο ενα ιεχωβα.

OP
OP
redmanftw

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
πριν κανα μηνα χτυπαει το κουδουνι,ανοιγω και βλεπω 2 γυναικες(ξανθια-μελαχρινη)μην φανταστειτε τιποτα μουναρες αλλα το πηγαιναν το γραμμα χαλαρα.κρατουσαν διαφορα βιβλια  και αρχισαν να μου λενεκατι παπαριες για τα προβληματα του κοσμου...δυστυχως τις εδιωξα γιατι ειχα επισκεψεις.ρεντ αν περασουν καμια βολτα απ την γειτονια σου κανε το κασκαντεριλικη ποτε δεν ξερεις
λες δικε μου? εμενα μια φορα ενας αντρας με ρωταγε αμα ξερω ποιος ειναι ο πραγματικος θεος...και τον εδιωξα

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
αμα μου κατσει καπποια ευχαριστως να ακουσω το κυριγμα  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom