Νέα

Μαρία Μπακοδήμου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 770
  • Εμφανίσεις 355K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Πριν κάτι χρόνια είχαν βγάλει ένα βίντεο από τις διακοπές της. Ήταν τραβηγμένο με ερασιτεχνική κάμερα και την έδειχνε μετά το μπάνιο στη θάλασσα, σε μια ταβέρνα με τη Φώτω, τον άντρα της και τα παιδιά της, άβαφτη, με πιασμένα τα μαλλιά κότσο να καπνίζει. Ήταν πραγματικά άσχημη, καμία σχέση με το λαμπερό πρόσωπο που βλέπουμε στην TV. Μαύροι κύκλοι γύρω από τα μάτια, σκαμμένα μάγουλα με σημάδια ακμής και πολλές ρυτίδες. Με το make up γίνεται άλλος άνθρωπος. Οι βυζάρες της βέβαια είναι για όσκαρ. Να τις χύνεις μέχρι να ψοφήσεις.

Καλά ρε φίλε μας είπες τα αυτονόητα ... χαίρω πολύ χαιρόπουλος .  Σχεδόν όλες οι γυναίκες άμα τις δεις το πρωί , άβαφτες κτλ έτσι είναι .
Σαφώς και η προκομμένη ούτε ιδιαίτερα όμορφη είναι , ούτε πλέον νέα .. υπάρχουν χιλιάδες καλύτερες από δαύτη.
Το όλο σύνολο είναι , το νάζι , η πόζα , το υφάκι που σε κάνει να θες να της δώσεις τη μήτρα στο χέρι . 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.269
Πόντοι
8.006
Γαμιέται ρε φίλε η πουτανάρα.... Σίγουρα γαμιέται.....

Δεν θα είναι καμοια 50αριά χρόνων ?  
Τότε λοιπόν θα έχει λυσσάξει για πούτσα 25 άρη !

Το θέμα είναι που μπορεί κανείς να την χτυπήσει πάνω στη στροφή και να την σκυλογαμήσει άγρια ?

Έτσι μου 'ρχεται να πάω να την γαμήσω επί τόπου μέσα στο κανάλι !

Να της φτάσω την ψώλα μέχρι το συκώτι και να την κάνω να χύσει κι απ' το στόμα
την Σεξοπορνοδιαστροφική παλιό-λυσάρα σκύλα !

:fuck2: :knockinb: :fuck1: :pipa3:
Τύπε εχω την αμυδρη υποψια οτι μαλλον εχεις καύλες  :2funny:

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
Καλά ρε φίλε μας είπες τα αυτονόητα ... χαίρω πολύ χαιρόπουλος .  Σχεδόν όλες οι γυναίκες άμα τις δεις το πρωί , άβαφτες κτλ έτσι είναι . 
Νταξει ρε ψωροτύπε αλλά δεν έχουν όλες μάγουλα σαν την εθνική στα Τέμπη. Η τύπισσα ήταν σκαμμένη σου λέω. Άλλο το γενικως ισχύον ότι το σοβάτισμα ομορφαίνει τις γκόμενες.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
Μωρή Πουτανάρα Μπακοδήμου πόσο θα'θελα να σ'είχα τώρα στα τέσσερα 
να σε σκύλο γαμήσω !  :fuck2: :fuck1: :fuck2: :fuck1: :fuck2: :fuck1:

Μετά να σε γυρίσω ανάσκελα ν'αρπάξω τις πατούσες σου (τις θέλω άπλυτες και να βρωμάνε)
να τις βάλω στα μούτρα μου και να σου ρίχνω δυνατές πουτσιές που να ακούγονται σα δυνατά χαστούκια μέσα στη νύχτα !

Να φάω ένα γιαούρτι πρόβιο από μεγάλο πήλινο ταψάκι και να σε αρχίσω μετά στα τσιμπούκια, στα πουτσοσκάμπιλα
και όταν ξαναχύσω να σε βάλω μέσα στην μπανιέρα να μουλιάσεις.... και αφού καπνίσω και πιώ και την μπύρα μου
να έρθω μέσα στην μπανιέρα να σου κάνω βιδωτό κάτω από το νερό μωρή καργιόλα, γαμιόλα, τσιμπουκλού, πόρνη, καβλώστρα !
Έπος. Είσαι θεούλης.

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
Μετά να σε γυρίσω ανάσκελα ν'αρπάξω τις πατούσες σου (τις θέλω άπλυτες και να βρωμάνε)
να τις βάλω στα μούτρα μου και να σου ρίχνω δυνατές πουτσιές που να ακούγονται σα δυνατά χαστούκια μέσα στη νύχτα !

Να φάω ένα γιαούρτι πρόβιο από μεγάλο πήλινο ταψάκι και να σε αρχίσω μετά στα τσιμπούκια, στα πουτσοσκάμπιλα
και όταν ξαναχύσω να σε βάλω μέσα στην μπανιέρα να μουλιάσεις.... και αφού καπνίσω και πιώ και την μπύρα μου
να έρθω μέσα στην μπανιέρα να σου κάνω βιδωτό κάτω από το νερό μωρή καργιόλα, γαμιόλα, τσιμπουκλού, πόρνη, καβλώστρα !

:2funny:

αυτό θα πει εμπνευση

Επισκέπτης
Μωρή Πουτανάρα Μπακοδήμου πόσο θα'θελα να σ'είχα τώρα στα τέσσερα   
να σε σκύλο γαμήσω !  :fuck2: :fuck1: :fuck2: :fuck1: :fuck2: :fuck1:

τύπε τον Φώτη θα τον αφήσεις παραπονεμένο;  :grin:

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.446
Πόντοι
3.506
Θέλω να την γαμήσω για δύο ώρες, να χύσω, να κατουρήσω, να καπνίσω ένα τσιγάρο, να φάω ένα γιαούρτι και αμέσως μετά να την ξαναγαμήσω για μισή ώρα.
Μετά να φάω μια καλή μπριζόλα, να καπνίσω, να μπώ λίγο στο ίντερνετ και αργότερα να την γαμήσω σα σκύλος στα τέσσερα για καμοιά ώρα και μετά να πέσω
να κάνω έναν γαμάτο ύπνο.

[size=11pt] Ανθρωπος με προγραμμα  στη ζωη του...![/size]

36_2_63.gif
36_2_70.gif
.................
URL]]

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Θέλω να την γαμήσω για δύο ώρες, να χύσω, να κατουρήσω, να καπνίσω ένα τσιγάρο, να φάω ένα γιαούρτι και αμέσως μετά να την ξαναγαμήσω για μισή ώρα.

Μετά να φάω μια καλή μπριζόλα, να καπνίσω, να μπώ λίγο στο ίντερνετ και αργότερα να την γαμήσω σα σκύλος στα τέσσερα για καμοιά ώρα και μετά να πέσω
να κάνω έναν γαμάτο ύπνο.
Κατέρευσα από τα γέλια...

gregoo

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
1
Τι Θεός και μαλακίες;

Διαφήμιση στην ΦΑΓΕ κάνει ο τύπος.... Σε κάθε γαμήσι και ένα γιαούρτι... Μια που γαμά την "αγελαδίτσα", μια που θα την τρώει...

Υ.Γ. Μ'έπιασε πείνα, πάω για γιαούρτι...

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Πριν κάτι χρόνια είχαν βγάλει ένα βίντεο από τις διακοπές της. Ήταν τραβηγμένο με ερασιτεχνική κάμερα και την έδειχνε μετά το μπάνιο στη θάλασσα, σε μια ταβέρνα με τη Φώτω, τον άντρα της και τα παιδιά της, άβαφτη, με πιασμένα τα μαλλιά κότσο να καπνίζει. Ήταν πραγματικά άσχημη, καμία σχέση με το λαμπερό πρόσωπο που βλέπουμε στην TV. Μαύροι κύκλοι γύρω από τα μάτια, σκαμμένα μάγουλα με σημάδια ακμής και πολλές ρυτίδες. Με το make up γίνεται άλλος άνθρωπος. Οι βυζάρες της βέβαια είναι για όσκαρ. Να τις χύνεις μέχρι να ψοφήσεις.

Mπαζολα ολκης..γι αυτο και ο πουστης που εχει για ντουετο την διαλεξε..μην του τρωει τους ανδρες...

οντως εχει σκασμενη μαπα απο καβλοσπυρα..

οσο για τα βυζια..καλα αλλα ψευτικα

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
403
Πόντοι
26
Mπαζολα ολκης..γι αυτο και ο πουστης που εχει για ντουετο την διαλεξε..μην του τρωει τους ανδρες...

οντως εχει σκασμενη μαπα απο καβλοσπυρα..

οσο για τα βυζια..καλα αλλα ψευτικα
+1

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Μόνο βυζάρες... Αλλά τι βυζάρες! Να χάνεσαι και να μη θες να σε βρουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom