Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.927
- Πόντοι
- 10.411
Τι θα γίνει με αυτή τη πουτανα?!? Δν την ακολουθώ πουθενά κ παντού ειναι μπροστά μου. Τι προώθηση πέφτει στην φάλαινα?!? Μας έχουν ζαλισει τον έρωτα
Τι θα γίνει με αυτή τη πουτανα?!? Δν την ακολουθώ πουθενά κ παντού ειναι μπροστά μου. Τι προώθηση πέφτει στην φάλαινα?!? Μας έχουν ζαλισει τον έρωτα
Kι ελεγα να τσιμπησω@celebre έρχεται, ετοιμάσου...
Η Δανάη Μπάρκα αποχαιρετά τη Σέριφο: Νησάκι μου, εις το επανιδείν
Η παρουσιάστρια επιστρέφει στην Αθήνα ενόψει της έναρξης της τηλεοπτικής σεζόνwww.protothema.gr
Συμπασχω!Kι ελεγα να τσιμπησω
Πωπω την καριόλα τη σκατοσακκουλα έκρυψε τη στερια@celebre έρχεται, ετοιμάσου...
Η παρουσιάστρια επιστρέφει στην Αθήνα ενόψει της έναρξης της τηλεοπτικής σεζόνwww.protothema.gr
Με ανοιχτές αγκάλες φαντάζομαι@celebre έρχεται, ετοιμάσου...
πάντα...Με ανοιχτές αγκάλες φαντάζομαι
Έχεις κ τυχερά ρε μπαγάσα
Το ειπε και η ιδια.Πωπω την καριόλα τη σκατοσακκουλα έκρυψε τη στερια
Έχεις κ τυχερά ρε μπαγάσα
Μία χαρά θα του κάτσει να την παίρνει κ στο γήπεδο μαζί του 3πλο εισιτήρια θα τον χρεώνουν.. Ελπίζω να μην έχουν τουρνικε μόνο.
Δεν χωράειΜία χαρά θα του κάτσει να την παίρνει κ στο γήπεδο μαζί του 3πλο εισιτήρια θα τον χρεώνουν.. Ελπίζω να μην έχουν τουρνικε μόνο.
Το καλό θα είναι να πάει να περάσει πρώτη.... Κενή η θύρα μεταΔεν χωράει
Νόμιζα ότι βυθίζει το νησί και φεύγει αναγκαστικά.@celebre έρχεται, ετοιμάσου...
Eιναι χυμωδης με πλουσιες καμπυλες(σαν την καμπυλοτητα του χωροχρονου) εννοεις μαλλονΕίναι χοντρή για να μην ξεχνιόμαστε γαμω τα νταιβερισιτι
ΌχιEιναι χυμωδης με πλουσιες καμπυλες(σαν την καμπυλοτητα του χωροχρονου) εννοεις μαλλον