Νέα

Ποιά διάσημη θεωρείτε ότι έχει τα ωραιότερα πόδια;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jim85
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 76
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
εγω που δε ειμαι ξενερωτος θα πω οτι εμφανησιακα με τρελαινει η λατινοπουλου,παροτι ειναι νδ που οποιος ειναι υπερ της νδ τον αντιπαθω αλλα ειναι γκομεναρα,τετοιες μαρεσουν εμενα μαυρομαλες οχι ξανθιες barbie.
Τυπε το ερώτημα είναι ποια έχει τα πιο ωραία πόδια όχι με ποια θα κάνατε καλύτερο σεξ...και οι πέτρες ξέρουνε ότι οι ασχημουλες κάνουν καλύτερο κρεβάτι από τις όμορφες που είναι ψιλοκομοδινα... εσύ το πέρασες σε άλλο θέμα ΟΚ τώρα?

bookworm

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
420
Πόντοι
21
Τυπε το ερώτημα είναι ποια έχει τα πιο ωραία πόδια όχι με ποια θα κάνατε καλύτερο σεξ...και οι πέτρες ξέρουνε ότι οι ασχημουλες κάνουν καλύτερο κρεβάτι από τις όμορφες που είναι ψιλοκομοδινα... εσύ το πέρασες σε άλλο θέμα ΟΚ τώρα?
και εχει η δουκισα ωραια ποδια?που ειναι καταλευκα και σα καλαμια?οχι σε οποιον αρεσει το στιλ barbie ειναι τερμα ξενερας,αποψη μου αλλα οκ.

OP
OP
Jim85

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
και εχει η δουκισα ωραια ποδια?που ειναι καταλευκα και σα καλαμια?οχι σε οποιον αρεσει το στιλ barbie ειναι τερμα ξενερας,αποψη μου αλλα οκ.
Πράγματι έχει πολύ αδύνατα πόδια και ούτε μένα μου αρέσουν, αλλά σε γενικές γραμμές στο πρόσωπο είναι όμορφη.
Αλλά ok, προσωπικές προτιμήσεις είναι αυτά.

bookworm

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
420
Πόντοι
21
Πράγματι έχει πολύ αδύνατα πόδια και ούτε μένα μου αρέσουν, αλλά σε γενικές γραμμές στο πρόσωπο είναι όμορφη.
Αλλά ok, προσωπικές προτιμήσεις είναι αυτά.
ουτε στο προσωπο αγαπητε ειναι ομορφη,μια ξενερωτη ξανθοψηρα ειναι,εμενα να με παρακαλαγε δε θα πηγαινα,δε μου σηκωνεται με το στιλ barbie καθολου.

OP
OP
Jim85

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
ουτε στο προσωπο αγαπητε ειναι ομορφη,μια ξενερωτη ξανθοψηρα ειναι,εμενα να με παρακαλαγε δε θα πηγαινα,δε μου σηκωνεται με το στιλ barbie καθολου.
Προσωπικά ούτε εμενα είναι ο τύπος μου (και εγώ κλίνω περισσότερο στις μελαχρινές), αλλά αντικειμενικά είναι όμορφη, δεν είναι ότι δεν βλέπεται καθόλου.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Τώρα πέρασες πάλι σε άλλο θέμα...τι τύπου γυναίκας σας αρέσει... εμένα μου αρέσουν αδύνατες εσένα όχι...τι να κάνουμε ο καθένας έχει διαφορετικα γούστα, λογικό είναι αυτό

bookworm

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
420
Πόντοι
21
Προσωπικά ούτε εμενα είναι ο τύπος μου (και εγώ κλίνω περισσότερο στις μελαχρινές), αλλά αντικειμενικά είναι όμορφη, δεν είναι ότι δεν βλέπεται καθόλου.
οχι δε ειπα οτι δε βλεπεται,ειπα οτι εχει ξενερωτη ομορφια απλα,ειμαι των γυναικων με μαυρα μαλλια ή καφε,αυτες οι barbie για μενα μηδεν.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τώρα πέρασες πάλι σε άλλο θέμα...τι τύπου γυναίκας σας αρέσει... εμένα μου αρέσουν αδύνατες εσένα όχι...τι να κάνουμε ο καθένας έχει διαφορετικα γούστα, λογικό είναι αυτό
μαρεσουν κανονικες δηλαδη ουτε χοντρες πολυ ουτε αδυνατες πολυ

OP
OP
Jim85

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
οχι δε ειπα οτι δε βλεπεται,ειπα οτι εχει ξενερωτη ομορφια απλα,ειμαι των γυναικων με μαυρα μαλλια ή καφε,αυτες οι barbie για μενα μηδεν.
Εδώ θα συμφωνήσω, είναι γεγονός ότι πολλές ξανθιές έχουν μια "ξύλινη" τυποποιημένη ομορφιά που και μένα με απωθεί.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.976
Πόντοι
9.297
Είναι τόσο βαρετές οι μελαχροινες ιδίως αν είναι κοντές ώστε όλες είναι φωτοτυπία η μία της άλλης.
Άσε που νομίζω ότι αν δω αρκετές με αυτήν την περιγραφή ότι είμαι σε τριτοκοσμική χώρα...
Ενώ μερικές ξανθές σε κάνουν να λες"Που να είμαι τώρα;"

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.976
Πόντοι
9.297
Εδώ θα συμφωνήσω, είναι γεγονός ότι πολλές ξανθιές έχουν μια "ξύλινη" τυποποιημένη ομορφιά που και μένα με απωθεί.
Όλες έχουν ξύλινη συμπεριφορά γιατί έχουν χαζεψει από το διαδικτυακο πυρφοριλικι.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.976
Πόντοι
9.297
Φαιη Σκορδά ...αλλά είναι πολλές διάσημες δεν θα ήθελα να αδικήσω .

bookworm

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
420
Πόντοι
21
Είναι τόσο βαρετές οι μελαχροινες ιδίως αν είναι κοντές ώστε όλες είναι φωτοτυπία η μία της άλλης.
Άσε που νομίζω ότι αν δω αρκετές με αυτήν την περιγραφή ότι είμαι σε τριτοκοσμική χώρα...
Ενώ μερικές ξανθές σε κάνουν να λες"Που να είμαι τώρα;"
ουτε καν οι ξανθιες ειναι σκατα τελειως,μελαχρινες μονο,τι τριτοκοσμικη χωρα?δηλαδη η μαυρομαλα ειναι τριτοκοσμικη κατασταση?μη ακουω χαζα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.976
Πόντοι
9.297
ουτε καν οι ξανθιες ειναι σκατα τελειως,μελαχρινες μονο,τι τριτοκοσμικη χωρα?δηλαδη η μαυρομαλα ειναι τριτοκοσμικη κατασταση?μη ακουω χαζα.
Nαι,γιατί μελαχροινες υπάρχουν κυρίως σε μεσογειακές χώρες και αραβικές.
Στην Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη κυριαρχούν οι ξανθιές.Αλλο επίπεδο....

Jax Teller

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Απρ 2023
Like
7.047
Πόντοι
1.046
Φαίη Σκορδά για πλάκα... καλοσχηματισμένα και γυμνασμένα πόδια για τα οποία φημίζεται και αποτελεί το μεγαλύτερο και πιο σέξυ προσόν της κατά τη γνώμη μου

Dimi_

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2023
Like
11
Πόντοι
0
Δώρα Παντελή
Ειρήνη Παπαδόπουλου.
Δεν έχει σχέση το ύψος αλλά το ποσό δένει με το υπόλοιπο σώμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom