Νέα

Μαρία Μπακοδήμου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 770
  • Εμφανίσεις 355K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
γλυκιά και bitchy

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.458
Πόντοι
9.931

Κούνα το μωρή MILFαροκαυλα!!  :pipa3: :fuck2:

Επισκέπτης
Κούνα το μωρή MILFαροκαυλα!!  :pipa3: :fuck2:
τη θυμαμαι οταν τα εδειχνε χυμα στο λαο χιλιες φορες πιο γυμνη απο τωρα και μια δοση πριν εναμιση χρονο ηρθε σεμνα ντυμενη στο στουντιο και της λεει ο Φωτης=γιατι με τετοια καλοκαιρία τετοιο ντυσιμο ?....και του απανταει=ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...και απο τοτε ποσοτικα..στις 100 εμφανισεις της αντε οι 2-3 να ειναι μπομπα...ολες οι υπολοιπες αφηνουν τη φαντασια να δουλεψει...και μην ξεχνιομαστε=εχει πρωτη ξαδερφη την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΟΥ !!!

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.458
Πόντοι
9.931
τη θυμαμαι οταν τα εδειχνε χυμα στο λαο χιλιες φορες πιο γυμνη απο τωρα και μια δοση πριν εναμιση χρονο ηρθε σεμνα ντυμενη στο στουντιο και της λεει ο Φωτης=γιατι με τετοια καλοκαιρία τετοιο ντυσιμο ?....και του απανταει=ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...και απο τοτε ποσοτικα..στις 100 εμφανισεις της αντε οι 2-3 να ειναι μπομπα...ολες οι υπολοιπες αφηνουν τη φαντασια να δουλεψει...και μην ξεχνιομαστε=εχει πρωτη ξαδερφη την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΟΥ !!!
Αυτο το είχα παρατηρήσει και εγώ, εκει που της περισσότερες φορές τα ειχε φόρα παρτίδα τα  :tits: :tits2: ξαφνικά μαζεύτηκε, τότε υπέθεσα οτι το έκανε επειδή έχει δυο γιους οι οποίοι πρέπει να είναι τώρα γύρω στα 12-14 και λογικά θα ακούνε διάφορα για την μάνα τους από τα άλλα παιδιά, τελικά έπεσα μέσα.
Η Κωνσταντία Χριστοφορου ποια είναι :huh:

Επισκέπτης
Αυτο το είχα παρατηρήσει και εγώ, εκει που της περισσότερες φορές τα ειχε φόρα παρτίδα τα  :tits: :tits2: ξαφνικά μαζεύτηκε, τότε υπέθεσα οτι το έκανε επειδή έχει δυο γιους οι οποίοι πρέπει να είναι τώρα γύρω στα 12-14 και λογικά θα ακούνε διάφορα για την μάνα τους από τα άλλα παιδιά, τελικά έπεσα μέσα.
Χριστοφοριδου.ψαξου...-ναι το δηλωσε η Μαρια στο Φωτη και απο τοτε σπανιο ακομη και το ντεκολτε....για σχεδον βυζορωγο & sideboob οπως παλια ουτε λογος..κατι θα της ειπε ο δικηγορος σχετικα με την επιμελεια των παιδιων.

Τρυποκάρυδος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Like
440
Πόντοι
166

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.458
Πόντοι
9.931
Χριστοφοριδου.ψαξου...-ναι το δηλωσε η Μαρια στο Φωτη και απο τοτε σπανιο ακομη και το ντεκολτε....για σχεδον βυζορωγο & sideboob οπως παλια ουτε λογος..κατι θα της ειπε ο δικηγορος σχετικα με την επιμελεια των παιδιων.

Παντως δεν εχω ακούσει κατι να εχει πρόβλημα με το πρωην της σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών, θα μου πεις βεβαία δεν βγαίνουν ολα στη φόρα.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.458
Πόντοι
9.931
Το Μαρακι τα εχει ολα στη φόρα σήμερα  :tits2: :tits: Ευχαριστουμε Μαρια! :)

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Μουνάρα η Μαρία ..  ρε παιδιά η Μαρία είναι τόσα χρόνια με τον Φώτη , τα έχουνε , την  :knockinb: :knockinb: ο Φώταρος ???  :cheesy:

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.118
Πόντοι
216
τον Φωτακο αν θυμαμαι καλα τον γαμαει ενας λιγο μεγαλος σε ηλικια που ειναι σεφ...αν θυμαμαι καλα διαφημηζει ενα γιαουρτι τωρα (δεν θυμαμαι το ονομα του γαμωτο)
αλλωστε ο φωτοακος εχει δηλωσει οτι ειναι γκει...

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
τον Φωτακο αν θυμαμαι καλα τον γαμαει ενας λιγο μεγαλος σε ηλικια που ειναι σεφ...αν θυμαμαι καλα διαφημηζει ενα γιαουρτι τωρα (δεν θυμαμαι το ονομα του γαμωτο)
αλλωστε ο φωτοακος εχει δηλωσει οτι ειναι γκει...

Στέλιος Παρλιάρος ο  :zfuck: του Φώτη

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16

Ε λογικά , άντε να εξηγήσει στα παιδιά το "γιατί μαμά οι φίλοι μου λένε οτι την παίζουν για πάρτη σου" ?

slavespiros

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2011
Like
2
Πόντοι
0
:lheel:  :lheel: :bigdick:

Συνημμένα

• 10.jpg
    10.jpg
    49,3 KB · Εμφανίσεις: 173

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Η εν λόγω είναι σκυλομούνα , πρέπει να κάνει τρελό κρεβάτι .

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
Πριν κάτι χρόνια είχαν βγάλει ένα βίντεο από τις διακοπές της. Ήταν τραβηγμένο με ερασιτεχνική κάμερα και την έδειχνε μετά το μπάνιο στη θάλασσα, σε μια ταβέρνα με τη Φώτω, τον άντρα της και τα παιδιά της, άβαφτη, με πιασμένα τα μαλλιά κότσο να καπνίζει. Ήταν πραγματικά άσχημη, καμία σχέση με το λαμπερό πρόσωπο που βλέπουμε στην TV. Μαύροι κύκλοι γύρω από τα μάτια, σκαμμένα μάγουλα με σημάδια ακμής και πολλές ρυτίδες. Με το make up γίνεται άλλος άνθρωπος. Οι βυζάρες της βέβαια είναι για όσκαρ. Να τις χύνεις μέχρι να ψοφήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom