apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
σανιτας,καλτσα,γαντιΣαν τι δηλαδη να χρησιμοποιουσα;
σανιτας,καλτσα,γαντιΣαν τι δηλαδη να χρησιμοποιουσα;
σακούλα...σώβρακο...σεντόνι...μαξιλαροθήκη...σανιτας,καλτσα,γαντι
Δεν ηξερα οτι βαζουνε και τετοια!!!σανιτας,καλτσα,γαντι
ε τυπε αν δεν εχεις καποτα τι να κανειςΔεν ηξερα οτι βαζουνε και τετοια!!!
γι αυτό δε σ άφηνε να πας και στο περίπτερο ρε θεεΤο πιο περιεργο ομως απ ολα ηταν οτι δεν ηθελε να το κανουμε με ανοιχτο φως και με ανοιχτα παντζουρια
γιατι φοβοταν λεει μην μας δουν οι απεναντοι γιατι ηταν νεα στην γειτονια!!
Ειναι και αυτο μια πιθανοτητα!!γι αυτό δε σ άφηνε να πας και στο περίπτερο ρε θεε
μην ψυλλιαστεί τίποτα ο περιπτεράς και γίνει σούσουρο
τυπε μηπως ειδε κατι που δεν της αρεσε?Ειναι και αυτο μια πιθανοτητα!!
Αμ την και παιρνω τηλεφωνο απο τοτε που το καναμε και μου λεει
<<Ο συνδρομητης θα ειδοποιηθει για τις κλησεις του μολις ανοιξει το τηλεφωνο του>>,
δηλαδη 1 μηνα το εχει κλειστο
ποιος ξέρει τι του κάνες του κοριτσιού παλιοαλήτηΕιναι και αυτο μια πιθανοτητα!!
<<Ο συνδρομητης θα ειδοποιηθει για τις κλησεις του μολις ανοιξει το τηλεφωνο του>>,
μπας και πεθανε απο κανα νοσημα;Ειναι και αυτο μια πιθανοτητα!!
Την ρωτησα και αυτο αλλα μου ειπε οτι παιρνει αντισυλληπτικα χαπια,εξαλλου ειναι το τελευταιο που με ανυσυχει να το χαιρεται!!σε εκμεταλλεύτηκε η πόρνη και σε πέταξε σαν στιμένη λεμονόκουπα...
ρε λες να έμεινε κι έγκυος? να σε ήθελε για το σπέρμα σου? μήπως είσαι το θύμα μιας πολύ καλά μελετημένης πλεκτάνης?? δεν έχεις και αποδεικτικά στοιχεία, ούτε ο περιπτεράς σε είδε ούτε η γειτονιά
Την ρωτησα και αυτο αλλα μου ειπε οτι παιρνει αντισυλληπτικα χαπια,εξαλλου ειναι το τελευταιο που με ανυσυχει να το χαιρεται!!
μήπως βλέπει κανέναν άλλο ρε τύπε?Ειναι και αυτο μια πιθανοτητα!!
καλα ρε ζακινθυνεΤην ρωτησα και αυτο αλλα μου ειπε οτι παιρνει αντισυλληπτικα χαπια,εξαλλου ειναι το τελευταιο που με ανυσυχει να το χαιρεται!!
λες τυπε?μήπως βλέπει κανέναν άλλο ρε τύπε?
Δεν ξερω τι να πω;'δεν θα μου το λεγε αν κατι δεν της αρεσε!!Mηπως φανερωσα την ανυσυχια μου μετα το σεξ για πιθανον νοσηματατυπε μηπως ειδε κατι που δεν της αρεσε?
γι αυτό δεν το σηκώνει τύπεΤην ρωτησα και αυτο αλλα μου ειπε οτι παιρνει αντισυλληπτικα χαπια,εξαλλου [glow=red,2,300]ειναι το τελευταιο που με ανυσυχει να το χαιρεται!![/glow]