amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.350
- Πόντοι
- 22.785
ΛΑΘΟΤΑΤΑ!!!!!!!!!!! ;)ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ .......
ΛΑΘΟΤΑΤΑ!!!!!!!!!!! ;)ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ .......
Ποια ανησυχία σου ρε μπαγλαμά, αφού είχες μπει εδώ μέσα και κοκορευόσουνΠαντα με καποτα,εγω μια φορα το κανα χωρις καποτα με πουτανα (δικια της θεληση)και δεν μπορουσα να κοιμηθω εκεινο το βραδυ απο την ανυσηχια μου,!!!
μπήκε την επομενη μέρα αφού κοιμήθηκε και ηρέμησεΠοια ανησυχία σου ρε μπαγλαμά, αφού είχες μπει εδώ μέσα και κοκορευόσουν
μπήκε την επομενη μέρα αφού κοιμήθηκε και ηρέμησε
Παντα με καποτα,εγω μια φορα το κανα χωρις καποτα με πουτανα (δικια της θεληση)και δεν μπορουσα να κοιμηθω εκεινο το βραδυ απο την ανυσηχια μου,!!!
Πριν κανω τις εξετασεις αιματος οπου μ τις βρηκαν καθαρες ημουν πολυ ανυσηχος και ας κοκορευομουν εδω οτι γαμησα χωρις καποτα , αλλα κατα βαθος ημουνΠοια ανησυχία σου ρε μπαγλαμά, αφού είχες μπει εδώ μέσα και κοκορευόσουν
Πριν κανω τις εξετασεις αιματος οπου μ τις βρηκαν καθαρες ημουν πολυ ανυσηχος και ας κοκορευομουν εδω οτι γαμησα χωρις καποτα , αλλα κατα βαθος ημουν
ανυσυχος για την υγεια μου,οχι πως η ανυσυχια μου εχει φυγει τελειως τωρα γιατι αν δεν περασουν
5 μηνες απο την επικυνδινη σεξουαλικη επαφη δεν μπορει να γινει διαγνωση κανενος νοσηματος.
Με αυτην την γυναικα το εχουμε κανει 2 φορες ακαποτα ,μια πριν 1,5 μηνα και αλλη μια πριν 4 μηνες,θα παω σε αλλο ενα μηνα
να ξανακανω εξετασεις και αν αυτη την φορα δεν μου βρουν τιποτα θα μου ησυχασω τελειως!!
θελει να ζει στην αγωνια ο τυποςκαι μετά θα ξαναπάς για ακάποτο??
Πριν κανω τις εξετασεις αιματος οπου μ τις βρηκαν καθαρες ημουν πολυ ανυσηχος και ας κοκορευομουν εδω οτι γαμησα χωρις καποτα , αλλα κατα βαθος ημουν
ανυσυχος για την υγεια μου,οχι πως η ανυσυχια μου εχει φυγει τελειως τωρα γιατι αν δεν περασουν
5 μηνες απο την επικυνδινη σεξουαλικη επαφη δεν μπορει να γινει διαγνωση κανενος νοσηματος.
Με αυτην την γυναικα το εχουμε κανει 2 φορες ακαποτα ,μια πριν 1,5 μηνα και αλλη μια πριν 4 μηνες,θα παω σε αλλο ενα μηνα
να ξανακανω εξετασεις και αν αυτη την φορα δεν μου βρουν τιποτα θα μου ησυχασω τελειως!!
είσαι τύπος λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεθελει να ζει στην αγωνια ο τυπος
Ποτε μα ποτε δεν προκειτε να ξανακανω ακαποτο!!!και μετά θα ξαναπάς για ακάποτο??
χύσε και μέσα την επομενη να της κανεις ένα παιδάκι της παλιόκοπέλαςΠριν κανω τις εξετασεις αιματος οπου μ τις βρηκαν καθαρες ημουν πολυ ανυσηχος και ας κοκορευομουν εδω οτι γαμησα χωρις καποτα , αλλα κατα βαθος ημουν
ουτε με τις σταθερες σου σχεσεις τυπε?Ποτε μα ποτε δεν προκειτε να ξανακανω ακαποτο!!!
ναι τυπεχύσε και μέσα την επομενη να της κανεις ένα παιδάκι της παλιόκοπέλας
ουτε με τις σταθερες σου σχεσεις τυπε?
πολυ πλαστικουρα ρε τυπε ετσι ομως
δεν λεει δικε μου
θα γινεις ο ανθρωπος πλαστικο
ουτε με τις σταθερες σου σχεσεις τυπε?
πολυ πλαστικουρα ρε τυπε ετσι ομως
δεν λεει δικε μου
θα γινεις[glow=red,2,300] ο ανθρωπος πλαστικο[/glow]
τέρμα στην καταπίεση του λάτεξ
λιβ γιορ λάιφ ον δι ετζ
Ψεμματα ο λαιφ........βαζει λατεξτέρμα στην καταπίεση του λάτεξ