Νέα

Μάγκες τη γνώμη σας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 135
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
συνφωνω δεν ξερω γενικως πως ειναι τα πραματα στην ελλαδα παντως φιλαρακι μου ελεγε οτι οι γκομενες δεν γαμαν καλα και διαφορα συναφη δλδ με δυο λογια ειναι αυτο που λετε ελεινηδες οποτε καλα να παθουν οι μαλακισμενες αμα την εχουν δει ψωνια

χωμα ρε θα φιλησεις
σιγα θα τα πατησεις αδαμ...

Επισκέπτης
πρωτον,εγω δεν ειμαι ενας ,φιλε drummer,και δε βριστηκες με μενα.εσυ εβρισες ,αφου μαλλον ησουν νευριασμενος και its ok.αλλα να λες ,βριστηκα με εναν...WHATEVER,επειδη ειμαι καλο παιδι και εισαι στο νετ ,δε συνεχιζω.αλλα αν ησουν  μπροστα μου και το ελεγες ,θα σε μαμουσα αναποδα,παρολο που συμφωνω και γουσταρω πολλα ποστ που γραφεις(και εδω που το παιζει μοιραια ελλεινιδα)χαλαρωσε  να πουμε ...με εναν...αντε ρε φρεντι,αντε φερσου λιγο αλητικα ,πανε με το ζορι να το κανεις .ε,αν δειξει οτι ενοχλειται ιδιαιτερα ,αστην .θα βρεις και αλλες ομορφες ...το παιζει η καθε κλωσσα γκομενα .μια τρυπα εχουν και κατι κανουν.

Επισκέπτης
πρωτον,εγω δεν ειμαι ενας ,φιλε drummer,και δε βριστηκες με μενα.εσυ εβρισες ,αφου μαλλον ησουν νευριασμενος και its ok.αλλα να λες ,βριστηκα με εναν...WHATEVER,επειδη ειμαι καλο παιδι και εισαι στο νετ ,δε συνεχιζω.αλλα αν ησουν  μπροστα μου και το ελεγες ,θα σε μαμουσα αναποδα,παρολο που συμφωνω και γουσταρω πολλα ποστ που γραφεις(και εδω που το παιζει μοιραια ελλεινιδα)χαλαρωσε  να πουμε ...με εναν...αντε ρε φρεντι,αντε φερσου λιγο αλητικα ,πανε με το ζορι να το κανεις .ε,αν δειξει οτι ενοχλειται ιδιαιτερα ,αστην .θα βρεις και αλλες ομορφες ...το παιζει η καθε κλωσσα γκομενα .μια τρυπα εχουν και κατι κανουν.
ε παει τελειωσε αυτο ειπαμε,μαλακια μου δε το ξαναλεω.αλλα θα με γαμουσες αμα με εβλεπες στο δρομο ντροπη σου ...

Επισκέπτης
αφου ξερεις οτι σε παω ρε νουμερο ...και εννοειται οτι τελειωσε .εδω ειναι θρεντ για μαγκες evabb,σαν εμενα και το drummer .το λεει ,εξαλλου ,ΜΑΓΚΕς τη γνωμη σας.εσυ τι κανεις εδω??? :)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
αφου ξερεις οτι σε παω ρε νουμερο ...και εννοειται οτι τελειωσε .εδω ειναι θρεντ για μαγκες evabb,σαν εμενα και το drummer .το λεει ,εξαλλου ,ΜΑΓΚΕς τη γνωμη σας.εσυ τι κανεις εδω??? :)

χαλαστρα  :2funny: :2funny: :2funny:

σε εσενα

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
antoninho και ντραμερ ειναι οι νεες μορφες του σαιτ...
ειναι απαραδεκτο να τσακωνονται..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom