Ρε συ Ευα λεω εγω τωρα μια υποθεση...συμπαθα με κιολας αλλα...μηπως εισαι Αδαμ???
οχι απλα αναγνωριζω το δικιο εκει που υπαρχει πες του ρε ντραμερ
Ρε συ Ευα λεω εγω τωρα μια υποθεση...συμπαθα με κιολας αλλα...μηπως εισαι Αδαμ???
σιγα θα τα πατησεις αδαμ...συνφωνω δεν ξερω γενικως πως ειναι τα πραματα στην ελλαδα παντως φιλαρακι μου ελεγε οτι οι γκομενες δεν γαμαν καλα και διαφορα συναφη δλδ με δυο λογια ειναι αυτο που λετε ελεινηδες οποτε καλα να παθουν οι μαλακισμενες αμα την εχουν δει ψωνια
χωμα ρε θα φιλησεις
σιγα θα τα πατησεις αδαμ...
αρα θα ικανοποιεις τα κοριτσακια...χιχιδεν παταω τπτ ολα ψηλα στεκονται
fred my friend πρεπει να φανεις πιο largeδεν παταω τπτ ολα ψηλα στεκονται
αρα θα ικανοποιεις τα κοριτσακια...χιχι
ε παει τελειωσε αυτο ειπαμε,μαλακια μου δε το ξαναλεω.αλλα θα με γαμουσες αμα με εβλεπες στο δρομο ντροπη σου ...πρωτον,εγω δεν ειμαι ενας ,φιλε drummer,και δε βριστηκες με μενα.εσυ εβρισες ,αφου μαλλον ησουν νευριασμενος και its ok.αλλα να λες ,βριστηκα με εναν...WHATEVER,επειδη ειμαι καλο παιδι και εισαι στο νετ ,δε συνεχιζω.αλλα αν ησουν μπροστα μου και το ελεγες ,θα σε μαμουσα αναποδα,παρολο που συμφωνω και γουσταρω πολλα ποστ που γραφεις(και εδω που το παιζει μοιραια ελλεινιδα)χαλαρωσε να πουμε ...με εναν...αντε ρε φρεντι,αντε φερσου λιγο αλητικα ,πανε με το ζορι να το κανεις .ε,αν δειξει οτι ενοχλειται ιδιαιτερα ,αστην .θα βρεις και αλλες ομορφες ...το παιζει η καθε κλωσσα γκομενα .μια τρυπα εχουν και κατι κανουν.
α δεν το ξερουμε αυτο...εγω για τα βυζια μου μιλαγα δεν μου κρεμεται κατι αλλο
ο ντραμ μου τα μαθαινει...εγω για τα βυζια μου μιλαγα δεν μου κρεμεται κατι αλλο
α δεν το ξερουμε αυτο...
εεεεπ....προσοχη εσυ,τα μυστικα ειναι μυστικακαβλιαρα ευα ο ντραμ μου τα μαθαινει...
σε ποιον?οτι ειχα να δειξω το εδειξα
πεσταααα,πεσταααααααφου ξερεις οτι σε παω ρε νουμερο ...και εννοειται οτι τελειωσε .εδω ειναι θρεντ για μαγκες evabb,σαν εμενα και το drummer .το λεει ,εξαλλου ,ΜΑΓΚΕς τη γνωμη σας.εσυ τι κανεις εδω???
αφου ξερεις οτι σε παω ρε νουμερο ...και εννοειται οτι τελειωσε .εδω ειναι θρεντ για μαγκες evabb,σαν εμενα και το drummer .το λεει ,εξαλλου ,ΜΑΓΚΕς τη γνωμη σας.εσυ τι κανεις εδω???
σε ποιον?
εεεεπ....προσοχη εσυ,τα μυστικα ειναι μυστικα
εννοια σου.
δε μας ακουσε κανεις
ρε τι σου ειπα,ειναι αναγκη να τα λες ολα?δηλαδη θα τους πεις και τα αλλα που καναμε?χαλαστρα
σε εσενα