Νέα

Μάγκες τη γνώμη σας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 135
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Στην τελικη ας κανει αντυποινα.
Φιλε Freddie οταν θα ερθει η ωρα να γ....τε απλα πες της πως δεν μπορεις να το κανεις ετσι απλα για να της διξεις την εκανε και εκεινη τοσο καιρο.
Καλα SPEED αγορι μου ξερεις τωρα ποσο πολυ θα ηθελα να της  κανω αντιποινα?Να δουμε πως θα νοιωθει αν ερθει στη θεση μου...Της ειπα το εξης(μεταφορικα) τις προαλλες που βρεθηκαμε παλι σε 'φαση':Αφου βραχηκες που βραχηκες μεχρι τη μεση γιατι δε βουτας ολοκληρη?...Και γελασε σα να της ειπα ενα καλο ανεκδοτο...εκει μου ηρθε να τη χαστουκισω :tickedoff: :tickedoff:

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
Καλα SPEED αγορι μου ξερεις τωρα ποσο πολυ θα ηθελα να της  κανω αντιποινα?Να δουμε πως θα νοιωθει αν ερθει στη θεση μου...Της ειπα το εξης(μεταφορικα) τις προαλλες που βρεθηκαμε παλι σε 'φαση':Αφου βραχηκες που βραχηκες μεχρι τη μεση γιατι δε βουτας ολοκληρη?...Και γελασε σα να της ειπα ενα καλο ανεκδοτο...εκει μου ηρθε να τη χαστουκισω :tickedoff: :tickedoff:
ρε φιλαρακι για δεν πασ σε κανα στουντιακι να στανιαριστεις για καλα? μας ζαλισες τα @@@δια με με το συμπαθιο

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Ενα εχω να πω.
ΕΛΕΕΙΝΗΔΕΣ.
Μακρια.

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
εχεις και την οψη αυτου του serial killer (βγηκε ο 10ος χειροτερος του χολυγουντ) ακολουθουν Jack the Ripper, Leatherface και άλλοι ,που να θελει να γαμηθει η αλλη η τυπισα?

εχει βγει νομιζω καινουριο εργο με τον Freddie να καθαριζει παιδια οταν κοιμουνται?

kostas27

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
KALISPERA!
egw sou grafw apo edo... to exeis sizitisi gia poio logo den thelei? ti hlikha exei? an einai mikrh isos na fobate...

Επισκέπτης
Εδω και κανα μηνα με ταλαιπωρει μια πολυ ομορφη κοπελα με τα τερτιπια της...παιζει ενα παραξενο παιχνιδακι...Και ειδικοτερα ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΕΠΙΜΟΝΑ να κανει σεξ μαζι μου-κανει μονο στοματικο οταν βρεθουμε μονοι μας καπου και οταν εχει πιει και δυο τρια ποτηρακια κρασακι παραπανω...ΔΕΝ ΜΕ ΦΙΛΑΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ επισης...ΜΟΝΟ ΧΑΜΟΥΡΕΜΜΑΤΑ και να τη γλυφω παντου,αλλα οχι φιλια...Σαν ιεροδουλη δηλαδη ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΣΕΞ...Εγω εν τω μεταξυ εχω φαει κολλημα με την παρτη της...Θα σκασω αν δεν κανω ερωτα μαζι της...Θελω τη γνωμη σας γιατι κατι τετοιο πρωτη φορα μου συμβαινει και δεν ξερω πως να το χειριστω.... :helpplea:

την επόμενη φορά που θα χαμουρευτείτε μην κάνεις τίποτα κάτσε στο κρεβάτι και άρχισε να την παίζεις, αν σε ρωτήσει τι κάνεις, πες της ότι το ξανασκέφτηκα και θεωρώ ότι είναι καλύτερο να ικανοποιηθώ μόνος μου... Είναι δοκιμασμένη συνταγή, το έχ κάνει σε γκόμενα που με τυρρανούσε 5 μήνες έτσι και μέσα σε 10΄ανατράπηκαν όλα... Αν σου κάτσει μου χρωστάς κέρασμα  ;) fredie

Επισκέπτης
θελω να βριστω με κανεναν ρε παιδια.σε ποιο θρεντ να παω???

Επισκέπτης
αντε ας γραψει καποιος εκει πρωτος...να αρχιζουμε .

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ελα να βριστουμε χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα

εσυ εισαι ζορικη,τωρα βρηκες να ερθεις γαμωτο ?:P
δεν βρισκω το θρεντ με τις ελλεινιδες..
βαλαν βυσμα οι γυναικες του σαιτ να σβηστει?

avenger

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
αρχηγε δεν ρωτησες αν εχουν αλλοι αναλογες εμπειριες γιατι αν καταλαβα καλα το θρεντ ειναι αποκλειστικα για την παρτι σου?μεχρι και γω ψηνω κανα 2 παρθενουλες για κατι μελλοντικο :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom