Νέα

Μάγκες τη γνώμη σας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 135
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ντραμ εισαι για πινκ-πονκ?

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Εδω και κανα μηνα με ταλαιπωρει μια πολυ ομορφη κοπελα με τα τερτιπια της...παιζει ενα παραξενο παιχνιδακι...Και ειδικοτερα ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΕΠΙΜΟΝΑ να κανει σεξ μαζι μου-κανει μονο στοματικο οταν βρεθουμε μονοι μας καπου και οταν εχει πιει και δυο τρια ποτηρακια κρασακι παραπανω...ΔΕΝ ΜΕ ΦΙΛΑΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ επισης...ΜΟΝΟ ΧΑΜΟΥΡΕΜΜΑΤΑ και να τη γλυφω παντου,αλλα οχι φιλια...Σαν ιεροδουλη δηλαδη ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΣΕΞ...Εγω εν τω μεταξυ εχω φαει κολλημα με την παρτη της...Θα σκασω αν δεν κανω ερωτα μαζι της...Θελω τη γνωμη σας γιατι κατι τετοιο πρωτη φορα μου συμβαινει και δεν ξερω πως να το χειριστω.... :helpplea:

Δυσκολη η περιπτωση σου.....σηκωνω τα τα χερια ψηλα.

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
σιγουρασ ντρεπεται για κατι.

amedoras

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
εχουμε 2 θεματα.πρωτον οτι δεν σε φιλαει στο στομα και δευτερον οτι δεν σου καθετε.οσο αφορα το πρωτο.ερωτηση ...καπνιζεισ?μηπωσ την ενοχλει η μυροδια του τσιγαρου?οσο αφορα το δευτερο . μηπωσ εχεισ κανει καμια νιλα χοντρη σε καμια αδερφη η φιλη τησ και περνει το εκδικηση το κοριτσακι? για πεσ ηλικια και αν την ξερεισ απο παρεα η ειναι αγνωστη 

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
πρεπει να χει αικιου πατατας για να παιρνει καποια τετοια εκδικητικα μετρα χαχα

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Καλα,καλα οποιος ειναι εξω απο το χορο...Στην αρχη διασκεδαζα κι εγω μην νομιζεις..Μετα αρχισε να γινεται λιγο κουρατσικο και τωρα εχει αρχισει να μου τη δινει...ΕΕΕ,ειναι το γαμωτο του ανεκπληρωτου... :tickedoff: :tickedoff:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Καλα,καλα οποιος ειναι εξω απο το χορο...Στην αρχη διασκεδαζα κι εγω μην νομιζεις..Μετα αρχισε να γινεται λιγο κουρατσικο και τωρα εχει αρχισει να μου τη δινει...ΕΕΕ,ειναι το γαμωτο του ανεκπληρωτου... :tickedoff: :tickedoff:

λοιπον τα πολλα λογια ειναι φτωχια την επομενη φορα που δεν θα θελει να σε φιλησει ρωτα την καθαρα... με γουσταρεις κοπελα μου η μονο πιπες θες να μου παιρνεις

η αμα δεν σου καθεται

ελεος ξεκαθαρισε την θεση, στην τελικη δειξε της την μαλακια που κανει

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
εχουμε 2 θεματα.πρωτον οτι δεν σε φιλαει στο στομα και δευτερον οτι δεν σου καθετε.οσο αφορα το πρωτο.ερωτηση ...καπνιζεισ?μηπωσ την ενοχλει η μυροδια του τσιγαρου?οσο αφορα το δευτερο . μηπωσ εχεισ κανει καμια νιλα χοντρη σε καμια αδερφη η φιλη τησ και περνει το εκδικηση το κοριτσακι? για πεσ ηλικια και αν την ξερεισ απο παρεα η ειναι αγνωστη 
1)Δεν καπνιζω και μαλιστα ειμαι πολυ αυτστηρος σε θεματα καθαριοτητας αναπνοης,υγιεινης και γενικοτερα...
  2)Δεν εχω κανει τιποτα σε κανενα...Ειναι 23 το κοριτσι και την ξερω απο κοινο γνωστο...

amedoras

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
ara paizei kai na mhn ton exei faei akoma.anthn na niosei oti ekeinh to epidiokei kai oxi esy .οτι εσυ εισαι χαλαροσ και δεν σε νιαζει αν κατσει σημερα αυριο σε ενα χρονο .καιπαιζε μαζη τησ.ανεβαζετεισ θερμοκρασια και στοπ  σε λιγο παλη το ιδιο .αν γουσταρει πηνελακι θα φτιαχτει τοσο που θα το βαλει μεσα μονη τησ

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
στην τελικη δειξε της την μαλακια που κανει

Στην τελικη ας κανει αντυποινα.
Φιλε Freddie οταν θα ερθει η ωρα να γ....τε απλα πες της πως δεν μπορεις να το κανεις ετσι απλα για να της διξεις την εκανε και εκεινη τοσο καιρο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom