You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μάγκες τη γνώμη σας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 135
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
εγω θα μαι με καμμια 10αρια αμαζονες εκει πανω οποτε κανε οτι θεςκαι μετα θα τα φαω ολα στα ζιγκολο
Επισκέπτης
μου κανεις ανηθικη προταση τωρα,δε μπορω ειμαι κλεισμενος για το 2ημεροντραμ εισαι για πινκ-πονκ?
εγω θα μαι με καμμια 10αρια αμαζονες εκει πανω οποτε κανε οτι θες
χαιρετα μου και τον θεο την κανω καληνυχτα :-*
Επισκέπτης
μου ειπε να σου πω οτι λειπει για διακοπες.αντε γειαχαιρετα μου και τον θεο την κανω καληνυχτα :-*
Εδω και κανα μηνα με ταλαιπωρει μια πολυ ομορφη κοπελα με τα τερτιπια της...παιζει ενα παραξενο παιχνιδακι...Και ειδικοτερα ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΕΠΙΜΟΝΑ να κανει σεξ μαζι μου-κανει μονο στοματικο οταν βρεθουμε μονοι μας καπου και οταν εχει πιει και δυο τρια ποτηρακια κρασακι παραπανω...ΔΕΝ ΜΕ ΦΙΛΑΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ επισης...ΜΟΝΟ ΧΑΜΟΥΡΕΜΜΑΤΑ και να τη γλυφω παντου,αλλα οχι φιλια...Σαν ιεροδουλη δηλαδη ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΣΕΞ...Εγω εν τω μεταξυ εχω φαει κολλημα με την παρτη της...Θα σκασω αν δεν κανω ερωτα μαζι της...Θελω τη γνωμη σας γιατι κατι τετοιο πρωτη φορα μου συμβαινει και δεν ξερω πως να το χειριστω....
Δυσκολη η περιπτωση σου.....σηκωνω τα τα χερια ψηλα.
xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
σιγουρασ ντρεπεται για κατι.
εχουμε 2 θεματα.πρωτον οτι δεν σε φιλαει στο στομα και δευτερον οτι δεν σου καθετε.οσο αφορα το πρωτο.ερωτηση ...καπνιζεισ?μηπωσ την ενοχλει η μυροδια του τσιγαρου?οσο αφορα το δευτερο . μηπωσ εχεισ κανει καμια νιλα χοντρη σε καμια αδερφη η φιλη τησ και περνει το εκδικηση το κοριτσακι? για πεσ ηλικια και αν την ξερεισ απο παρεα η ειναι αγνωστη
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
πρεπει να χει αικιου πατατας για να παιρνει καποια τετοια εκδικητικα μετρα χαχα
χαχαχα ετσι..τετοια εκδικηση θελω κ εγω ρε παιδια..τι λετε τωρα..
σωστη
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
αρχισε να φερεσαι ασχημα στις γκομενες να σου κανουν μια... εκδικηση για ανταλλαγμαχαχαχα ετσι..τετοια εκδικηση θελω κ εγω ρε παιδια..τι λετε τωρα..
αρχισε να φερεσαι ασχημα στις γκομενες να σου κανουν μια... εκδικηση για ανταλλαγμα
χαχαχαχα ετσι..η εκδικηση του 2008..
freddie krueger
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
Καλα,καλα οποιος ειναι εξω απο το χορο...Στην αρχη διασκεδαζα κι εγω μην νομιζεις..Μετα αρχισε να γινεται λιγο κουρατσικο και τωρα εχει αρχισει να μου τη δινει...ΕΕΕ,ειναι το γαμωτο του ανεκπληρωτου...
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
προβληματα που εχεις κ εσυ
Καλα,καλα οποιος ειναι εξω απο το χορο...Στην αρχη διασκεδαζα κι εγω μην νομιζεις..Μετα αρχισε να γινεται λιγο κουρατσικο και τωρα εχει αρχισει να μου τη δινει...ΕΕΕ,ειναι το γαμωτο του ανεκπληρωτου...
λοιπον τα πολλα λογια ειναι φτωχια την επομενη φορα που δεν θα θελει να σε φιλησει ρωτα την καθαρα... με γουσταρεις κοπελα μου η μονο πιπες θες να μου παιρνεις
η αμα δεν σου καθεται
ελεος ξεκαθαρισε την θεση, στην τελικη δειξε της την μαλακια που κανει
freddie krueger
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
1)Δεν καπνιζω και μαλιστα ειμαι πολυ αυτστηρος σε θεματα καθαριοτητας αναπνοης,υγιεινης και γενικοτερα...εχουμε 2 θεματα.πρωτον οτι δεν σε φιλαει στο στομα και δευτερον οτι δεν σου καθετε.οσο αφορα το πρωτο.ερωτηση ...καπνιζεισ?μηπωσ την ενοχλει η μυροδια του τσιγαρου?οσο αφορα το δευτερο . μηπωσ εχεισ κανει καμια νιλα χοντρη σε καμια αδερφη η φιλη τησ και περνει το εκδικηση το κοριτσακι? για πεσ ηλικια και αν την ξερεισ απο παρεα η ειναι αγνωστη
2)Δεν εχω κανει τιποτα σε κανενα...Ειναι 23 το κοριτσι και την ξερω απο κοινο γνωστο...
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
καλα σου λεει η ευα
ara paizei kai na mhn ton exei faei akoma.anthn na niosei oti ekeinh to epidiokei kai oxi esy .οτι εσυ εισαι χαλαροσ και δεν σε νιαζει αν κατσει σημερα αυριο σε ενα χρονο .καιπαιζε μαζη τησ.ανεβαζετεισ θερμοκρασια και στοπ σε λιγο παλη το ιδιο .αν γουσταρει πηνελακι θα φτιαχτει τοσο που θα το βαλει μεσα μονη τησ
στην τελικη δειξε της την μαλακια που κανει
Στην τελικη ας κανει αντυποινα.
Φιλε Freddie οταν θα ερθει η ωρα να γ....τε απλα πες της πως δεν μπορεις να το κανεις ετσι απλα για να της διξεις την εκανε και εκεινη τοσο καιρο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις