Επισκέπτης
βριστικα με εναν σε μια στιγμη αδυναμιας και με πρασσινισε ο πατερ...του στελνω πμ να με ξεπρασσινισει αλλα με γραφειΡε φιλε Ντραμ πρασινισες???? :o :o :o Εσυ Warned???????? Θα τρελαθω!!!Τι εκανες παλι εεεε?????
βριστικα με εναν σε μια στιγμη αδυναμιας και με πρασσινισε ο πατερ...του στελνω πμ να με ξεπρασσινισει αλλα με γραφειΡε φιλε Ντραμ πρασινισες???? :o :o :o Εσυ Warned???????? Θα τρελαθω!!!Τι εκανες παλι εεεε?????
με το γκουσγκουνη το ξερεις?ελοες δεν ειμαι επαγγελματιας αλλα αμα τον αλλον τον θελω μονο για το γαμησι τι να τον φιλαω;; μονο αυτους που γουσταρω φιλαω η για να σπαει ο παγος στην αρχη
Ρε φιλε Ντραμ πρασινισες???? :o :o :o Εσυ Warned???????? Θα τρελαθω!!!Τι εκανες παλι εεεε?????
με το γκουσγκουνη το ξερεις?
Ναι αλλα εσυ Ευα μου τους δινεσαι...Δεν τους ταλανιζεις....Συνεπως με βαση αυτα που λες μαλλον δεν γουσταρει...ΤΟΤΕ τι στο καλο μου ζαλιζει τον ερωτα αφου ουτε στο γαμησι προχωραει?ελοες δεν ειμαι επαγγελματιας αλλα αμα τον αλλον τον θελω μονο για το γαμησι τι να τον φιλαω;; μονο αυτους που γουσταρω φιλαω η για να σπαει ο παγος στην αρχη
σιγα μη σου κανω τη χαρη,μπουχαχαχαkiss my ass
ικανοποιει τον εγωισμο της αγαπητε...μη τσιμπας λεμεΝαι αλλα εσυ Ευα μου τους δινεσαι...Δεν τους ταλανιζεις....Συνεπως με βαση αυτα που λες μαλλον δεν γουσταρει...ΤΟΤΕ τι στο καλο μου ζαλιζει τον ερωτα αφου ουτε στο γαμησι προχωραει?
Ναι αλλα εσυ Ευα μου τους δινεσαι...Δεν τους ταλανιζεις....Συνεπως με βαση αυτα που λες μαλλον δεν γουσταρει...ΤΟΤΕ τι στο καλο μου ζαλιζει τον ερωτα αφου ουτε στο γαμησι προχωραει?
αν ειναι φαση ΕΛΛΕΙΝΙΔΑΣ,ισχυει αυτο που λεει ο φιλος ο ντραμερ..ικανοποιει τον εγωισμο της αγαπητε...μη τσιμπας λεμε
σιγα μη σου κανω τη χαρη,μπουχαχαχα
αστε τες μωρε...θα φτασουν 30 και μετα....αν ειναι φαση ΕΛΛΕΙΝΙΔΑΣ,ισχυει αυτο που λεει ο φιλος ο ντραμερ..
θελει να αυτοεπιβεβαιωθει..
λες κ δεν θα τον δινες για πιπα σε οποια ανω του μετριου ναναι..
γαμημενη γυναικεια νοοτροπια..
δε με ριχνεις οτι και να κανειςοντως θα σε βαλω να kiss κατι αλλο για μαντεψε τι
δε με ριχνεις οτι και να κανεις
μετα θα ψαχνουν για μαλακες...χαχαχαχααστε τες μωρε...θα φτασουν 30 και μετα....
αλλα δε θα τους βρισκουν και θα καθονται σε οποιον να ναι,μπουχαχαμετα θα ψαχνουν για μαλακες...χαχαχαχα
α δε μπορω να ξερω τι βλακεια σκεφτηκες παλι,χεχεμαλλον μαντευεις λαθος
Ρε συ Ευα λεω εγω τωρα μια υποθεση...συμπαθα με κιολας αλλα...μηπως εισαι Αδαμ???μπορει να ειναι λεσβια σε μεταβατικη περιοδο.... απο λεσβιες που ξερω δεν γουσταρουν να μπαινει κατι εκει μεσα
χιχιχιχιχιχιχιχιχΡε συ Ευα λεω εγω τωρα μια υποθεση...συμπαθα με κιολας αλλα...μηπως εισαι Αδαμ???
αλλα δε θα τους βρισκουν και θα καθονται σε οποιον να ναι,μπουχαχα
α δε μπορω να ξερω τι βλακεια σκεφτηκες παλι,χεχε