Νέα

Μάγκες τη γνώμη σας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 135
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

moynitsokinigos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
Φίλε Φρέντι παίζουν οι παρακάτω κατηγορίες κατά την γνώμη μου:

- Μπορεί να έχει κάποιο γυναικολογικό πρόβλημα που προσπαθεί να το διορθώσει και για αυτό δεν το κάνετε
- Μπορεί να το παίζει για να δει πόσο αντέχεις...
- Μπορεί να το παίζει γιατί απλά την έχει ακούσει να το παίζει αυτό το παιχνιδάκι γενικώς και σε άλλους...
- Μπορεί να παίζει και άλλος με τον οποίο έχει το κλασικό ηλίθιο κόλλημα...
- Μπορεί να παίζει ακόμη και άλλη...(Ποτέ μην αποκλείετε τίποτα)
- Μπορεί να θέλει πραγματικά χρόνο αν και δυσκολεύομαι το τελευταίο να το πιστέψω...Δηλαδή στις πίπες δεν θέλει χρόνο;
- Μπορεί να σε κοροιδεύει(κάτι που είπες ότι δεν σε φιλάει στο στόμα...Αν δεν έχει όντως πρόβλημα μυρωδιάς-ανασφάλειας για το πως θα σου φανεί, η γκόμενα έχει σίγουρα βλακείας, κόμπλεξ ή ακόμη και να μας δουλεύει ψιλό γαζί)

Δεν μπορώ να δεχτώ ότι μπορεί να έχει βιαστεί και για αυτό δεν γαμιέται γιατί πάμε σε κάτι πολύ σοβαρό που δεν είναι θέμα μόνο ψυχολογικό αλλά και ιατρικο...Μια κοπέλα που βιάζεται όχι σκέψη δεν έχει για πίπες, ούτε για να σου βαρέσει "φραπέ" δεν έχει σκέψεις...Άρα εγώ το συγκεκριμένο το αποκλείω γιατί η "δικιά" σου μάλλον έχει βιάσει άλλους παρά έχει βιαστεί (βασιζόμενος στις στοματικές της ικανότητες)

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ...ΕΦΕΡΕ ΤΟΥΜΠΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΦΑΣΗΣ...ΔΗΛΑΔΗ...ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ...ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΙΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ...ΚΟΙΤΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ...ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΗΝ ΦΤΥΝΕΙΣ...ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΕΣ...ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΦΤΑΣΕΙ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΗΣ...ΟΠΕΡ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΤΟ ΑΥΤΟ ΟΤΙ σε έχει στο χέρι....Μέχρι στιγμής...Χάνεις στα σημεία...

Παίξτο άνετος...Και αν σου κάνει το κλασικό "Τι έγινε τόσο λίγο με θες τελικά";

απάντα ανάλογα: "Κοριτσάκι μου δεν θα σε περιμένω και μια ζωή...Αποφάσισε...Δεν έχω μαθει να κάνω τον μαλάκα...Απάντηση τώρα αλλιώς αντε και καλή τύχη...

ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΦΡΕΝΤΙ...

Ελπιζω να βοήθησα...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
στο να δει αν ειναι παρθενα..

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
λογικα δεν θα ειναι...εδω δεν φιλαει...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
καθε ποτε πλενεις τα δοντια σου φιλε φρεντι ? ( φρεντι φρεντ )  :dancing:

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Το οτι χανω στα σημεια χανω Μουνιτσοκηνυγε μου και μαλιστα με διαφορα...Χρησιμοποιει ολη την γυναικεια της πουτανια και παντα με 'εχει'...Συνεχως με κανει να πιστευω οτι 'σημερα θα ειναι η μεγαλη μερα'Μια να ντυνεται προκλητικοτατα,μια να με παιρνει τηλεφωνο αφηνωντας μου ενα σωρο υπονοουμενα πχ να μου λεει 'σημερα που θα βρεθουμε θα κανω κακο στον μικρουλη σου' η να με ρωτα: 'τον επαιξες καθολου για μενα σημερα μωρακι μου?'...Αλλα πραξη γιοκ...Σημερα που μιλησαμε παντως οταν ξεκινησε παλι να μιλαει απο το τηλεφωνο ψιλοαισθησιακα της ειπα...πρεπει να σε κλεισω εχω δουλεια... :dancing:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
στο να δει αν ειναι παρθενα..

αμα τον αφηνει να την γλυψει παει να πει οτι δεν εχει γυναικολογικο προβλημα αρα παμε σε αλλες υποτηθεσεις επισης παιζει η τυπισα να γουσταρει να πιπωνει απλα και να μην γουσταρει τον τυπο και γι αυτο να μην τον φιλαει κι εγω οταν δεν γουσταρω καποιον δεν τον φιλαω απλα κανω ολα τα αλλα, αλλα οχι φιλια

Επισκέπτης
Το οτι χανω στα σημεια χανω Μουνιτσοκηνυγε μου και μαλιστα με διαφορα...Χρησιμοποιει ολη την γυναικεια της πουτανια και παντα με 'εχει'...Συνεχως με κανει να πιστευω οτι 'σημερα θα ειναι η μεγαλη μερα'Μια να ντυνεται προκλητικοτατα,μια να με παιρνει τηλεφωνο αφηνωντας μου ενα σωρο υπονοουμενα πχ να μου λεει 'σημερα που θα βρεθουμε θα κανω κακο στον μικρουλη σου' η να με ρωτα: 'τον επαιξες καθολου για μενα σημερα μωρακι μου?'...Αλλα πραξη γιοκ...Σημερα που μιλησαμε παντως οταν ξεκινησε παλι να μιλαει απο το τηλεφωνο ψιλοαισθησιακα της ειπα...πρεπει να σε κλεισω εχω δουλεια... :dancing:
εγινες ελλεεινιδος κι εσυ... :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
ε δε θα ναι παρθενα...
ΔΕΝ πρεπει να ειναι παρθενα φιλε Ντραμ...Γιατι ουτε η γενικη της εικονα,αλλα ουτε και η ηλικια της(23)θα το επετρεπαν....Αλλα ουτε και απο το γλυφομουνι φαινεται αν ειναι παρθενα αγαπητη Εβα...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
με αυτα που ειπες παλι φιλε ειμαι 100% σιγουρος οτι ειναι θεμα ΕΛΛΕΙΝΙΣΤΙΚΗΣ συμπεριφορας..

evabb θα μας τρελανεις?πιπωνεις κ δεν φιλας?ειναι λογικο αυτο??

Επισκέπτης
ΔΕΝ πρεπει να ειναι παρθενα φιλε Ντραμ...Γιατι ουτε η γενικη της εικονα,αλλα ουτε και η ηλικια της(23)θα το επετρεπαν....Αλλα ουτε και απο το γλυφομουνι φαινεται αν ειναι παρθενα αγαπητη Εβα...

ριξτης τιποτα στο ποτο και κανε τη δουλεια σου εκει... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
αμα εισαι επαγγελματιας... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ελοες δεν ειμαι επαγγελματιας αλλα αμα τον αλλον τον θελω μονο για το γαμησι τι να τον φιλαω;; μονο αυτους που γουσταρω φιλαω η για να σπαει ο παγος στην αρχη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom