You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μάγια- μασάζ κατ'οίκον
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bubu01
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 656
- Εμφανίσεις 141K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Σ' ευχαριστώ.....θα την επισκευθώ σύντομα και θα ακολουθήσει εκτενή αναφορά.Δεν είμαι και ληξιαρχείο αλλά την κόβω γύρω στα 40.
XPEP
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 231
- Πόντοι
- 5.760
Η Μάγια είναι προσεκτική σε θέματα υγείας και δεν αφήνει παρερμηνίες...
Δηλαδή δεν παρέχει ελεύθερο στοματικο ;
Παντως να ξερεις, οτι η Μαγια ειναι μια Κυρια και θα περασεις υπεροχα !!!Δηλαδή δεν παρέχει ελεύθερο στοματικο ;
Αν το ελευθερο στοματικο, ειναι για σενα κοκκινη γραμμη, περασε την και να εισαι σιγουρος,
οτι θα το θυμασαι για χρονια !!!
Καλησπέρα συνάδελφοι.
Πριν λίγες ημέρες πέρασα (και εγώ) από το σπίτι της Μάγια.
Ωραία εμπειρία αυτή, του ότι πηγαίνεις δηλ.σε ένα σπίτι, και όχι σε ένα "μαγαζί".
Μου έκανε εντύπωση η καθαριότητα σε όλα, και φυσικά η ίδια η Μάγια, που δεν έδειχνε να βιάζεται, για να πάρει το 60αρι, και έξω από την πόρτα.
Υπήρξε μια αρχική χαλαρή κουβέντα, και μετά από κάποια ώρα ελεύθερης συζήτησης, πέρασα στα ενδότερα.
Επίσης θετικό το στρώμα δίπλα στο μασαζοκρέβατο!
Μασάζ.... πολύ καλό, που ξεφεύγει από τα "καλά" των μαγαζιών, όπου εάν υπάρχει χημεία, εάν της αρέσεις της κοπέλας, εάν είσαι καλός πελάτης και έχεις αφήσει αρκετά φράγκα, πιθανόν και να έχεις!!
Στο κυρίως πιάτο, θα πω ότι πέρασα πάάάάρα πολύ ωραία, για τον απλό λόγο, ότι όλα αυτά που είχαν προηγηθεί (κουβέντα, μασάζ) με είχαν χαλαρώσει, και ήταν σαν να ήμουν με μια φίλη μου, που απλά "καυλώσαμε" και το "κάναμε".
Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι, άμα και η ίδια καυλώσει, γίνεται πύραυλος, και κάνει φανταστικά πράγματα
Πέρασα πολύ καλά, το αντίτιμο των 60€ το αξίζει με το παραπάνω, και θα την ξαναεπισκεφτώ σίγουρα, γιατί πιστεύω ότι αν πέρασα όπως πέρασα τέλος πάντων την πρώτη φορά, ανυπομονώ να δω την 2η φορά τι θα γίνει!!!
Πριν λίγες ημέρες πέρασα (και εγώ) από το σπίτι της Μάγια.
Ωραία εμπειρία αυτή, του ότι πηγαίνεις δηλ.σε ένα σπίτι, και όχι σε ένα "μαγαζί".
Μου έκανε εντύπωση η καθαριότητα σε όλα, και φυσικά η ίδια η Μάγια, που δεν έδειχνε να βιάζεται, για να πάρει το 60αρι, και έξω από την πόρτα.
Υπήρξε μια αρχική χαλαρή κουβέντα, και μετά από κάποια ώρα ελεύθερης συζήτησης, πέρασα στα ενδότερα.
Επίσης θετικό το στρώμα δίπλα στο μασαζοκρέβατο!
Μασάζ.... πολύ καλό, που ξεφεύγει από τα "καλά" των μαγαζιών, όπου εάν υπάρχει χημεία, εάν της αρέσεις της κοπέλας, εάν είσαι καλός πελάτης και έχεις αφήσει αρκετά φράγκα, πιθανόν και να έχεις!!
Στο κυρίως πιάτο, θα πω ότι πέρασα πάάάάρα πολύ ωραία, για τον απλό λόγο, ότι όλα αυτά που είχαν προηγηθεί (κουβέντα, μασάζ) με είχαν χαλαρώσει, και ήταν σαν να ήμουν με μια φίλη μου, που απλά "καυλώσαμε" και το "κάναμε".
Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι, άμα και η ίδια καυλώσει, γίνεται πύραυλος, και κάνει φανταστικά πράγματα
Πέρασα πολύ καλά, το αντίτιμο των 60€ το αξίζει με το παραπάνω, και θα την ξαναεπισκεφτώ σίγουρα, γιατί πιστεύω ότι αν πέρασα όπως πέρασα τέλος πάντων την πρώτη φορά, ανυπομονώ να δω την 2η φορά τι θα γίνει!!!
Παντως να ξερεις, οτι η Μαγια ειναι μια Κυρια και θα περασεις υπεροχα !!!
Αν το ελευθερο στοματικο, ειναι για σενα κοκκινη γραμμη, περασε την και να εισαι σιγουρος,
οτι θα το θυμασαι για χρονια !!!
Συμφωνώ σε όλα!!!
Θα ακολουθήσει σύντομα ενημέρωση για την επίσκεψη στο νέο χώρο. ;)
Καλημέρα αξιότιμοι συναγωνισταί,
Επισκεύθηκα το νέο χώρο της Μάγιας, και θα πρέπει να πω οτι μου άρεσε αρκετά. Ιδιαίτερα το γεγονός οτι το δωμάτιο που έχει αφιερώσει για να μας δέχεται , είναι απομονωμένο και ήσυχο. Στο παλιό διαμέρισμα έχανα κάποια φορά την αυτοσυγκέντρωσή μου επάνω στον 'αγώνα' από φωνές που ακούγονταν έξω στο διάδρομο. ή από γείτονες που κοπανούσαν την εξώπορτα τους ακριβώς δίπλα, και γενικά στερούσε ηχομόνωσης. Έτσι λοιπόν χαλάρωσα πολύ αυτή τη φορά, η Μάγια ξέρει να σε χαλαρώνει με την κουβεντούλα από το σαλόνι πρώτα από όλα. Και μάλιστα διαπιστώνω οτι πάντα φροντίζει να διασφαλίζει τουλάχιστο μισή ώρα παραπάνω( ή μήπως και κάτι επιπλέον) ανάμεσα από τα ραντεβού. Αυτό δίνει χρονική άνεση για κουβεντούλα και μέσα στο δωμάτιο να λειτουργήσει κανείς χωρίς άγχος και βιασύνες. Και πρέπει όλοι μας να εκτιμήσουμε αυτήν της την προσπάθεια που προσφέρει για τον πελάτη και προσωπική μου άποψη, να αποφεύγουμε τον πειρασμό να ζητήσουμε να στριμώξει χρονικά ένα ραντεβού ανάμεσα σε άλλα δύο , διότι πιστεύω οτι αυτό είναι εις βάρος και των τριών πελατών. Το δωμάτιο λιτό αλλά λειτουργικό χωρίς πολλά περιττά στοιχεία που αυτό βοηθά στην όλη χαλάρωση, με μασαζοκρέβατο και διπλό στρώμα κάτω για τα 'μετέπειτα'. Επίσης είναι πολύ κοντά στον σταθμό του ηλεκτρικού πράγμα που αντισταθμίζει πολύ θετικά , το οτι υπάρχει γενικά μεγάλη δυσκολία στο παρκάρισμα εκεί γύρω.
Η Μάγια ξέρει να αποδίδει αυτό που λέγεται ανδρική Αξιοπρέπεια στους δικούς τις πελάτες, κάτι που απουσιάζει εν γένει στις τωρινές ελλεϊνίδες.
V for Vendetta...
suncity
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 21
- Like
- 343
- Πόντοι
- 2.027
να συμφωνησω και εγω με αρκετους προλαλησαντες...επισκευτηκα την μαγια μεσα στην εβδομαδα που μας περασε και αφου συνενοηθηκα μεσω μηνυματος εντος του συγκεκριμενου thread....αφου δεν την ηξερα απο πιο πριν και ουτε ειχα τηλ επικοινωνιας...βρεθηκα στο χωρο της και περασα κοντα στην μιαμιση ωρα μαζι της παρα πολυ ωραια ....να εισαι καλα μαγια για τις στιγμες που μας προσφερεις....απλα να πω οτι τα 60 ευρω που κοστιζει η συνεδρια τα αξιζει και με το παραπανω....καλο μασαζ για τα δεδομενα στο χωρο σε κανονικο μασαζοκρεβατο και μετα διπλα στο κρεβατι για τα περεταιρω......απαλη μουσικη στο μηχανημα και απολυτη χαλαρωση στο χωρο ...δεν νομιζω οτι χρειαζετε να γραψω κριτικη ....
το μονο σιγουρο ειναι οτι θα την ξαναεπισκευτω
το μονο σιγουρο ειναι οτι θα την ξαναεπισκευτω
Υπάρχει μήπως καμιά φωτό της κοπέλας???
Εψαξα μέχρι την 7 σελίδα αλλά δε βρήκα τίποτα
Μην κολλας σε λεπτομερειες
Σε συνέχεια του Post #147, σας παραθέτω την εμπειρία μου με τη Μάγια.
Να ζητήσω συγγνώμη από τους εκλεκτούς συναγωνιστές για την καθυστέρηση της ανάρτησης, αλλά το -δύσκολο- θερινό ωράριο που βιώνω, καθιστά μερικές φορές δύσκολο το να είμαι συνεπής στα υποσχεθέντα.
Πρώτη επίσκεψη στο νέο χώρο που διατηρεί η Μάγια.........
Το διαμέρισμα, αν και καταφανώς μεγαλύτερο από το προηγούμενο, έχει "γεμίσει" από την παρουσία της Μάγιας και όχι μόνο. Τα αντικείμενα που υπήρχαν και στο χώρο της Καλλιθέας, εδώ έχουν αναδειχθεί ιδιαίτερα, λες και η μελέτη και τοποθέτηση έχει γίνει από επαγγελματία στο χώρο της διακόσμησης. Όλα είναι πολύ όμορφα και σοφά τοποθετημένα, δίνοντας στον επισκέπτη την αίσθηση του οικείου.
Το ίδιο κάνει και η γλυκειά Μάγια, με την άνεση που τη διακρίνει και το ζεστό τρόπο που θα υποδεχθεί τον επισκέπτη (και όχι πελάτη). Ο επικοινωνιακός τρόπος προσέγγισης και συζήτησης (Ελληνιστί social time) σπάει τον πάγο και σε προϊδεάζει γι' αυτά που πρόκειται να ακολουθήσουν.
Αφού σε αφήσει να τακτοποιηθείς στο δωμάτιο του μασάζ, έπεται η απαραίτητη επίσκεψη για ντουσάκι στο δωμάτιο με τη μπανιέρα.Το ίδιο θα πράξει κι' αυτή, προκειμένου να έχουν ακολουθηθεί πιστά οι κανόνες υγιεινής.
Η λέξη βιασύνη μάλλον πρέπει να λείπει από το λεξιλόγιο της θεραπεύτριας.......
Το μασάζ, ξεκινά από τα άκρα, και σιγά-σιγά επεκτείνεται και στα υπόλοιπα μέλη του σώματος. Αν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο σημείο που κατά τη γνώμη μας χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα (όπως στην περίπτωσή μου ο αριστερός ώμος λογω ενός παλαιότερου τραυματισμού) δεν παραλείπουμε να το επισημάνουμε στη Μάγια, και αυτή θα πράξει τα δέοντα προς χαλάρωση και ανακούφιση του μέλους μας.
Η ησυχία που επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή, σε συνάρτηση με το βελούδινο άγγιγμα και τις έμπειρες κινήσεις της Μάγιας, ανεβάζει το δείκτη χαλάρωσης τόσο, όσο να με κάνει να εύχομαι να μην τελειώσει το πρώτο μέρος της συνεδρίας.
Κάποια στιγμή, το πλήρωμα του χρόνου έρχεται, και διακριτικά, η Μάγια μου δείχνει με τον τρόπο της ότι είναι κι' αυτή έτοιμη για να περάσουμε στο πρόγραμμα.
Επιτρέψτε μου εδώ, να ακολουθήσω την πεπατημένη και από άλλους συναγωνιστές και να μην αναφερθώ σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από αυτό το τμήμα της συνεδρίας.
Έτσι δεν πρέπει να φερόμεθα σε μία πραγματική Κυρία?
Όμως νοιώθω την ανάγκη, να μοιραστώ με τη μέγιστη διακριτικότητα αυτά που βίωσα μαζί της.
Υπάρχουν κάποιες φορές που η χημεία που αναπτύσσεται μεταξύ επισκέπτη και θεραπεύτριας, είναι πολύ δυνατή. Στην εν λόγω περίπτωση μπορεί να κατηγορηθώ από μερίδα αναγνωστών ότι διαθέτω μειωμένη αμεροληψία (ενώ πάντα αφήνω κάποιες ημέρες μεταξύ της συνεδρίας και της συγγραφής της κριτικής, προκειμένου να έχει μείνει η πραγματική γεύση των στιγμών που έζησα).
Συναγωνιστές, η Μάγια είναι το άτομο που με τη γλυκύτητα, την αρμονία κινήσεων, το χρόνο που διαθέτει σε όποιον την επιλέξει για να μοιραστεί τις στιγμές μαζί του, θα πετύχει με συντριπτικά ποσοστά να αφήσει στο πρόσωπο και στο σώμα του επισκέπτη ένα χαμόγελο, που θα τον συνοδεύει και αφού κλείσει πίσω του η πόρτα του διαμερίσματος στο Μοσχάτο.
Η Μάγια όντως συγκεντρώνει τα γνωρίσματα του οίνου Μοσχάτο.....: Χαρακτηρίζεται από χρυσοκίτρινο χρώμα, με αρώματα αποξηραμένων φρούτων όπως ροδάκινου, βερίκοκου, αρώματα λουλουδιών, κερήθρας μελιού, βανίλιας, κλπ. Στο στόμα είναι γλυκό, πολύ λιπαρό, με αισθητή στο τελείωμα την όξινη και μελένια γεύση του.
Έτσι με έκανε να νοιώθω και η Μάγια.....σαν να είχα ένα θεσπέσιο γεύμα, με ότι εκλεκτότερο από εδέσματα προέλευσης Γεωργίας, συνοδευόμενα από εξαιρετικό Ελληνικό κρασί Μοσχάτο.
Καλή σου ώρα Μάγια. Σ' ευχαριστώ πολύ.
Να ζητήσω συγγνώμη από τους εκλεκτούς συναγωνιστές για την καθυστέρηση της ανάρτησης, αλλά το -δύσκολο- θερινό ωράριο που βιώνω, καθιστά μερικές φορές δύσκολο το να είμαι συνεπής στα υποσχεθέντα.
Πρώτη επίσκεψη στο νέο χώρο που διατηρεί η Μάγια.........
Το διαμέρισμα, αν και καταφανώς μεγαλύτερο από το προηγούμενο, έχει "γεμίσει" από την παρουσία της Μάγιας και όχι μόνο. Τα αντικείμενα που υπήρχαν και στο χώρο της Καλλιθέας, εδώ έχουν αναδειχθεί ιδιαίτερα, λες και η μελέτη και τοποθέτηση έχει γίνει από επαγγελματία στο χώρο της διακόσμησης. Όλα είναι πολύ όμορφα και σοφά τοποθετημένα, δίνοντας στον επισκέπτη την αίσθηση του οικείου.
Το ίδιο κάνει και η γλυκειά Μάγια, με την άνεση που τη διακρίνει και το ζεστό τρόπο που θα υποδεχθεί τον επισκέπτη (και όχι πελάτη). Ο επικοινωνιακός τρόπος προσέγγισης και συζήτησης (Ελληνιστί social time) σπάει τον πάγο και σε προϊδεάζει γι' αυτά που πρόκειται να ακολουθήσουν.
Αφού σε αφήσει να τακτοποιηθείς στο δωμάτιο του μασάζ, έπεται η απαραίτητη επίσκεψη για ντουσάκι στο δωμάτιο με τη μπανιέρα.Το ίδιο θα πράξει κι' αυτή, προκειμένου να έχουν ακολουθηθεί πιστά οι κανόνες υγιεινής.
Η λέξη βιασύνη μάλλον πρέπει να λείπει από το λεξιλόγιο της θεραπεύτριας.......
Το μασάζ, ξεκινά από τα άκρα, και σιγά-σιγά επεκτείνεται και στα υπόλοιπα μέλη του σώματος. Αν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο σημείο που κατά τη γνώμη μας χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα (όπως στην περίπτωσή μου ο αριστερός ώμος λογω ενός παλαιότερου τραυματισμού) δεν παραλείπουμε να το επισημάνουμε στη Μάγια, και αυτή θα πράξει τα δέοντα προς χαλάρωση και ανακούφιση του μέλους μας.
Η ησυχία που επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή, σε συνάρτηση με το βελούδινο άγγιγμα και τις έμπειρες κινήσεις της Μάγιας, ανεβάζει το δείκτη χαλάρωσης τόσο, όσο να με κάνει να εύχομαι να μην τελειώσει το πρώτο μέρος της συνεδρίας.
Κάποια στιγμή, το πλήρωμα του χρόνου έρχεται, και διακριτικά, η Μάγια μου δείχνει με τον τρόπο της ότι είναι κι' αυτή έτοιμη για να περάσουμε στο πρόγραμμα.
Επιτρέψτε μου εδώ, να ακολουθήσω την πεπατημένη και από άλλους συναγωνιστές και να μην αναφερθώ σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από αυτό το τμήμα της συνεδρίας.
Έτσι δεν πρέπει να φερόμεθα σε μία πραγματική Κυρία?
Όμως νοιώθω την ανάγκη, να μοιραστώ με τη μέγιστη διακριτικότητα αυτά που βίωσα μαζί της.
Υπάρχουν κάποιες φορές που η χημεία που αναπτύσσεται μεταξύ επισκέπτη και θεραπεύτριας, είναι πολύ δυνατή. Στην εν λόγω περίπτωση μπορεί να κατηγορηθώ από μερίδα αναγνωστών ότι διαθέτω μειωμένη αμεροληψία (ενώ πάντα αφήνω κάποιες ημέρες μεταξύ της συνεδρίας και της συγγραφής της κριτικής, προκειμένου να έχει μείνει η πραγματική γεύση των στιγμών που έζησα).
Συναγωνιστές, η Μάγια είναι το άτομο που με τη γλυκύτητα, την αρμονία κινήσεων, το χρόνο που διαθέτει σε όποιον την επιλέξει για να μοιραστεί τις στιγμές μαζί του, θα πετύχει με συντριπτικά ποσοστά να αφήσει στο πρόσωπο και στο σώμα του επισκέπτη ένα χαμόγελο, που θα τον συνοδεύει και αφού κλείσει πίσω του η πόρτα του διαμερίσματος στο Μοσχάτο.
Η Μάγια όντως συγκεντρώνει τα γνωρίσματα του οίνου Μοσχάτο.....: Χαρακτηρίζεται από χρυσοκίτρινο χρώμα, με αρώματα αποξηραμένων φρούτων όπως ροδάκινου, βερίκοκου, αρώματα λουλουδιών, κερήθρας μελιού, βανίλιας, κλπ. Στο στόμα είναι γλυκό, πολύ λιπαρό, με αισθητή στο τελείωμα την όξινη και μελένια γεύση του.
Έτσι με έκανε να νοιώθω και η Μάγια.....σαν να είχα ένα θεσπέσιο γεύμα, με ότι εκλεκτότερο από εδέσματα προέλευσης Γεωργίας, συνοδευόμενα από εξαιρετικό Ελληνικό κρασί Μοσχάτο.
thanassis33
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 17
- Πόντοι
- 6
Και εγώ έχω καλές εμπειρίες από την Μάγια αλλά δεν μπορώ να μην επαινέσω την γλαφυρότητα του agiana στην κριτική η οποία φτάνει στα επίπεδα λογοτεχνικού πονήματος...!!!!
Oσο και αν έχω προσπαθήσει δεν μπορώ να γράψω τόσο καλά. Συνήθως τα δικά μου post είναι μικρά... ζηλεύω...
Μπράβο agiana, keep walking
Oσο και αν έχω προσπαθήσει δεν μπορώ να γράψω τόσο καλά. Συνήθως τα δικά μου post είναι μικρά... ζηλεύω...
Μπράβο agiana, keep walking
Σε συνέχεια του Post #147, σας παραθέτω την εμπειρία μου με τη Μάγια.
Η Μάγια όντως συγκεντρώνει τα γνωρίσματα του οίνου Μοσχάτο.....:[size=10pt] Χαρακτηρίζεται από χρυσοκίτρινο χρώμα, [/size]με αρώματα αποξηραμένων φρούτων όπως ροδάκινου, βερίκοκου, αρώματα λουλουδιών, κερήθρας μελιού, βανίλιας, κλπ. Στο στόμα είναι γλυκό, πολύ λιπαρό, με αισθητή στο τελείωμα την όξινη και μελένια γεύση του.
Κανει και ουρολαγνιες τυπε η θεραπευτρια ???
Δεν το γνωρίζω, δεν το έχω επιδιώξει. (Αλλά μάλλον όχι).
Gourounakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Λιώνω ... τι συνειρμός και αυτός!! Εδώ είναι ιστοτόπος λογίων >Η Μάγια όντως συγκεντρώνει τα γνωρίσματα του οίνου Μοσχάτο.....: Χαρακτηρίζεται από χρυσοκίτρινο χρώμα, με αρώματα αποξηραμένων φρούτων όπως ροδάκινου, βερίκοκου, αρώματα λουλουδιών, κερήθρας μελιού, βανίλιας, κλπ. Στο στόμα είναι γλυκό, πολύ λιπαρό, με αισθητή στο τελείωμα την όξινη και μελένια γεύση του.
Λιώνω ... τι συνειρμός και αυτός!! Εδώ είναι ιστοτόπος λογίων >
Εκτός των καλπασμών επί του καναπέως, οι εκλεκτοί συναγωνισταί διαθέτουν και καλπάζουσα φαντασία.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 52
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 116
- Εμφανίσεις