Νέα

Lunona

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freesoul77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Χωρίς τηλέφωνο παιδιά, έστω ενα ινστα μην κάνετε τπτ.... πάντως τα 300€ παίζουν σε πολλες αλλα οταν λες πότε αρχίζουν κ τα μασανε οι κλωσσες...
Γυναικα που της ζητας τηλ και δεν στο δινει ειναι 100% απατη
Δεν υπαρχει καμμια περιπτωση να βγεις κερδισμενος απο τιποτα ειναι Fake Profile
Ακομα και τηλ να δωσει θελει πολυ μεγαλη προσοχη και... αρκετο χρονο
Οποιος δεν παιξει με αυτα καλη του τυχη θα κλαιει τα φραγκα σιγουρα χαχα
Περα ποσα θα εχει χωσει για μνμ Photo κτλ... Προσοχη

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Γυναικα που της ζητας τηλ και δεν στο δινει ειναι 100% απατη
Δεν υπαρχει καμμια περιπτωση να βγεις κερδισμενος απο τιποτα ειναι Fake Profile
Ακομα και τηλ να δωσει θελει πολυ μεγαλη προσοχη και... αρκετο χρονο
Οποιος δεν παιξει με αυτα καλη του τυχη θα κλαιει τα φραγκα σιγουρα χαχα
Περα ποσα θα εχει χωσει για μνμ Photo κτλ... Προσοχη
Στο Putanona αν δεν ξερεις να παιξεις ουτε θα γαμησεις ουτε ραντεβου θα βγεις ουτε τιποτα
Θα χασεις χρονο ψυχικη υγεια και λεφτα...Το υπογραφω

Joetribiani

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
161
Πόντοι
1
Στο Putanona αν δεν ξερεις να παιξεις ουτε θα γαμησεις ουτε ραντεβου θα βγεις ουτε τιποτα
Θα χασεις χρονο ψυχικη υγεια και λεφτα...Το υπογραφω
Συμφωνώ.... έχω φίλο που τρελάθηκε αλλα έπαιζε εντελώς λάθος.... θέλει τακτική τι να λεμε

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Εγω προκαλω τον οποιοδηποτε να ανεβασει διαλογους που εχουν μεσα Sex
Ακομα και αυτο ειναι υπερβολικα δυσκολο ποσο μαλλον τα... αλλα

Joetribiani

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
161
Πόντοι
1
Εγω προκαλω τον οποιοδηποτε να ανεβασει διαλογους που εχουν μεσα Sex
Ακομα και αυτο ειναι υπερβολικα δυσκολο ποσο μαλλον τα... αλλα
Εννοείς οτι δεν παίζουν τέτοιοι διάλογοι;

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Εννοείς οτι δεν παίζουν τέτοιοι διάλογοι;
Ακριβως αυτο εννοω αλλα με συνεχεια δηλαδη να υπαρχει ροη στην συζητηση (Οχι ας πουμε θα σου δωσω 300 ευρω για να σε γαμησω)
Διοτι με αυτο τον τροπο ολες θα το... εκαναν
Και φυσικα θα εμεναν στα λογια πραξη τιποτα... αρχιδια

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Εχω διαλογους που δεν μπορω να τους ανεβασω διοτι θα με γαμησουν
Αλλα λιγο θελω ακομα ...να μου την δωσει και ισως το κανω

Joetribiani

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
161
Πόντοι
1
Ακριβως αυτο εννοω αλλα με συνεχεια δηλαδη να υπαρχει ροη στην συζητηση (Οχι ας πουμε θα σου δωσω 300 ευρω για να σε γαμησω)
Διοτι με αυτο τον τροπο ολες θα το... εκαναν
Φίλε Smart Boy, έχεις αναλύσει ωραία το θεμα και συμφωνώ ολα ξεκινάνε απο το αν σε γουστάρει η γκόμενα, αν δεν όσο χρήμα κ να έχεις ίσως "ρίξεις" κάποια άλλα έχει ημερομηνία λήξης....τωρα για sex chat, δεν χρειάζεται screenshot, δεν κρίνεται ο ανδρισμός κανενός εδώ μέσα... προσωπικά μιλώντας μονο το sex chat με κρατά εκεί η καυλαντα δίνει ζωή και παίρνει ευρώ....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εχω διαλογους που δεν μπορω να τους ανεβασω διοτι θα με γαμησουν
Αλλα λιγο θελω ακομα ...να μου την δωσει και ισως το κανω
Αυτός ειναι κ λόγος που είπα πριν οτι δν χρειάζεται screenshot...

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Φίλε Smart Boy, έχεις αναλύσει ωραία το θεμα και συμφωνώ ολα ξεκινάνε απο το αν σε γουστάρει η γκόμενα, αν δεν όσο χρήμα κ να έχεις ίσως "ρίξεις" κάποια άλλα έχει ημερομηνία λήξης....τωρα για sex chat, δεν χρειάζεται screenshot, δεν κρίνεται ο ανδρισμός κανενός εδώ μέσα... προσωπικά μιλώντας μονο το sex chat με κρατά εκεί η καυλαντα δίνει ζωή και παίρνει ευρώ....

Σε αυτο συμφωνω 100% Αλλα υπαρχουν θεματα που αν τα βγαλω δεν θα το πιστευει κανεις
Προς το παρων δεν με παιρνει Αν δω οτι μπορω να το κανω θα τα ανεβασω ολα και να πανε να γαμηθουν τα παντα

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Απλα και μονο για να καταλαβουμε σε τι μπουρδελο εχουμε παει
Ειναι απατη του κερατα (Με ελαχιστες "Καθαρες περιπτωσεις")

Joetribiani

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
161
Πόντοι
1
Απλα και μονο για να καταλαβουμε σε τι μπουρδελο εχουμε παει
Ειναι απατη του κερατα (Με ελαχιστες "Καθαρες περιπτωσεις")
Αμα σε παίρνει ανέβασε τα.....να τελειώσουμε με αυτή την ιστορία και να σωθεί κ κάνα ευρώ.....

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96

Ναι αλλα αυτο δεν το ξερουν και νομιζουν οτι με φραγκα... θα γαμησουν
Και εγω τους λεω οτι ενα αρχιδι θα κανουν ουτε θα γαμησουν ουτε τιποτα (Στις περισσοτερες περιπτωσεις)
Τωρα για καθαρη καυλαντα (Chat Sex) αυτο το εχω πει απο την αρχη και γινετε παντου οχι μονο στο Putanona αλλα το θεμα ειναι το τι λεγεται
Διοτι Chat Sex με Chat Sex εχει τεραστια... διαφορα

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Αμα σε παίρνει ανέβασε τα.....να τελειώσουμε με αυτή την ιστορία και να σωθεί κ κάνα ευρώ.....
Το προβλημα ειναι οτι με ξερουν Και αν το κανω μετα θα πρεπει να φυγω απο την Χωρα
Διοτι δεν γνωριζω τις "Ακρες" τους (Δεν ειναι μονο Κοριτσακια ειναι και Αγορακια Μπραβακια)

Joetribiani

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
161
Πόντοι
1
Το προβλημα ειναι οτι με ξερουν Και αν το κανω μετα θα πρεπει να φυγω απο την Χωρα
Διοτι δεν γνωριζω τις "Ακρες" τους (Δεν ειναι μονο Κοριτσακια ειναι και Αγορακια Μπραβακια)
Αν πάει τόσο μακρυά η βαλίτσα πάω πάσο.... κάτι παραπάνω θα ξέρεις..

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Αν πάει τόσο μακρυά η βαλίτσα πάω πάσο.... κάτι παραπάνω θα ξέρεις..
Και σε αυτο το Dating Site Putanona δεν εχει καμμια ευθυνη (Αυτο το λεω σιγουρα)
Το εχουν κανει εδω στην Ελλαδα καποιοι για να βγαζουν λεφτα μαζι... με τις ξεκωλιαρες τους
Ειναι μια Μηχανη παραγωγης ξεκουραστου χρηματος

Joetribiani

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
161
Πόντοι
1
Και σε αυτο το Dating Site Putanona δεν εχει καμμια ευθυνη (Αυτο το λεω σιγουρα)
Το εχουν κανει εδω στην Ελλαδα καποιοι για να βγαζουν λεφτα μαζι... με τις ξεκωλιαρες τους
To site ειναι απλά μια πλατφόρμα, τωρα πως την χρησιμοποιεί ο καθένας.....σου λέει στα ρεπό κανε κ την ονλαιν πουτανονα...

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
To site ειναι απλά μια πλατφόρμα, τωρα πως την χρησιμοποιεί ο καθένας.....σου λέει στα ρεπό κανε κ την ονλαιν πουτανονα...
Διοτι στο Putanona δεν παιζεις ουτε με 50 ευρω ουτε με 500 (Θελει φραγκα μην λεμε μαλακιες)
Αυτο εκμεταλευονται τα τομαρια
Διοτι το Promotion που εχει κανει το Site ειναι φοβερο Εχουν ψαρωσει ...οι παντες

Joetribiani

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
161
Πόντοι
1
Διοτι στο Putanona δεν παιζεις ουτε με 50 ευρω ουτε με 500 (Θελει φραγκα μην λεμε μαλακιες)
Αυτο εκμεταλευονται τα τομαρια
Διοτι το Promotion που εχει κανει το Site ειναι φοβερο Εχουν ψαρωσει ...οι παντες
Έτσι.....σου πουλάει θεωρητικά αληθινές τοπ γκόμενες (ανάθεμα αν ηταν έτσι οι τοπ) και σου λεει μεγάλε δείξε το πορτοφόλι σου....δλδ απο την αρχή σε ρίχνει σε λάθος τακτική όπως έχουμε αναλύσει..... παιδιά προσοχη ειναι σαν ενα μικρό καζίνο άπαξ κ μπήκες στα φάγε η ρουλέτα....

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Έτσι.....σου πουλάει θεωρητικά αληθινές τοπ γκόμενες (ανάθεμα αν ηταν έτσι οι τοπ) και σου λεει μεγάλε δείξε το πορτοφόλι σου....δλδ απο την αρχή σε ρίχνει σε λάθος τακτική όπως έχουμε αναλύσει..... παιδιά προσοχη ειναι σαν ενα μικρό καζίνο άπαξ κ μπήκες στα φάγε η ρουλέτα....
Φιλε Joetribiani θα σου πω μια μικρη Ιστορια Στο Putanona μπηκα λογο μιας παλιας μου Γκομενας που ειναι ακομα
Γνωρισα μια Κοπελα που θεωρειτε ενα απο τα Top Model εκει Η γκομενα μου η παλια μου ειπε μακρια απο αυτη
Εγω σαν καλος μαλακας δεν την ακουσα και προχωρησα (Νομιζα οτι μου το ειπε επειδη με ζηλευε)
Αυτη ειχε βαλει σκοπο να μαθει τα παντα για μενα να ερθει Σπιτι να παμε εκδρομες κτλ
Και για καλη μου τυχη βρηκα ενα Παιδι που ειναι στη Νυχτα και μου ειπε και μου εδειξε για αυτη πραγματα που
Ειναι σε κυκλωμα και τους... εκβιαζουν (Δεν λεω τιποτα αλλο)
Εγω λογο γνωριμιων που εχω καθαρισα

Joetribiani

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
161
Πόντοι
1
Φιλε Joetribiani θα σου πω μια μικρη Ιστορια Στο Putanona μπηκα λογο μιας παλιας μου Γκομενας που ειναι ακομα
Γνωρισα μια Κοπελα που θεωρειτε ενα απο τα Top Model εκει Η γκομενα μου η παλια μου ειπε μακρια απο αυτη
Εγω σαν καλος μαλακας δεν την ακουσα και προχωρησα (Νομιζα οτι μου το ειπε επειδη με ζηλευε)
Αυτη ειχε βαλει σκοπο να μαθει τα παντα για μενα να ερθει Σπιτι να παμε εκδρομες κτλ
Και για καλη μου τυχη βρηκα ενα Παιδι που ειναι στη Νυχτα και μου ειπε και μου εδειξε για αυτη πραγματα που
Ειναι σε κυκλωμα και τους... εκβιαζουν (Δεν λεω τιποτα αλλο)
Εγω λογο γνωριμιων που εχω καθαρισα
Κανόνας πρώτος λοιπόν μακρυά από τις τοπ γκόμενες.... ίσως παίζει άλλου είδους φαση όπως περιέγραψες.... Κανόνας δεύτερος, συνάντηση μόνο αφού έχεις πάρει τηλέφωνο κ έχεις μιλήσει αρκετά ώστε να σιγουρευτείς όσο αυτό γίνεται ότι δν ανήκει στην κατηγορία τοπ γκόμενα που είναι η παγίδα... παιδιά μην πείτε ότι δεν γνωρίζατε ο Smart boy βάζει μια παράμετρο που κατε εμέ αλλάζει ολη την φιλοσοφία του πουτανονα....η αποφαση μου εδω κ λίγες μέρες να κάτσω πάγκο μάλλον αποδίδει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom